ליגת האלופות 2023/2024 עונת הבתים האחרונה

אבל בניגוד לריאל, יש לו על מה לשחק בסופ"ש. כלומר - הוא לא יכול להרשות לעצמו לתת לדה בריינה, סילבה וכל מיני חצי גוססים אחרים לנוח בליגה, לקראת הגומלין.

וזה לא שיש לו רק איזה פראן על הספסל, כן? מאחרז/פודן/אלבארז לא יכלו להיכנס?

למרבה האירוניה , התיקו טוב לריאל כי שבוע הבא משחק להיות או לחדול כמו שריאל אוהבת בבית של סיטי שכל הלחץ עליה עכשיו.
ריאל בחוץ בצ’מפיונס זה סיפור אהבה . יהיה מעניין.

לא יכול להיות. שגיא כהן ונדב יעקבי אמרו, לפחות 8384 פעמים, שזו תוצאה גרועה לריאל ומעולה לסיטי.

לא הבנתי איך התיקו טוב לריאל?
כנראה עדיף מהפסד שלה זה בטוח, אבל נראה שסיטי יכולה לצאת מרוצה הרבה יותר מאי הפסד בברנבאו ועם איך שריאל בצמפיונס אין ממש הבדל בין 1-1 או 2-1 לסיטי.

על פניו הם צודקים, תיקו בבית כשההתמודדות עוברת לבחוץ זה לא נחשב טוב. אבל בהתחשב בעובדה שלמשחק הבא נגיע אחרי מנוחה, עם מיליטאו, כשכל הלחץ על סיטי אחרי שכולם ציפו מהם לרסק אותנו, אני לא יודע אם זאת תוצאה מעולה.

החדשות הרעות מבחינת סיטי זה שהצלחנו לנטרל בצורה שיטתית את הלאנד. חדשות מאוד רעות.

אם תשאל את טיטי, החזרה של מיליטאו דווקא תקטין את הסיכויים שלכם :wink:

מסכים. השאלה היא האם זה אפשרי ב-2 משחקים ברצף.

נדע עוד שבוע ויום.

תשמע אין ספק שמיליטאו בתקופה רעה, אבל עדיין לאורך כל העונה הוא היה הבלם הטוב ביותר שלנו. הוא כבר נפל מהרגליים אחרי שהיה באנקר בהרכב גם אצלנו וגם בברזיל. מקווה שיקבל מנוחה גם בסופש ויגיע רענן לגומלין.

תראה לאורך כל המשחק השיטה לנטל אותו הייתה עקבית, וזה עבד. יכול להיות שהוא יצליח פה ושם לברוח אבל קל זה לא יהיה לו והוא לא ידרוס אותנו בקלות כמו שחלק חשבו.

מיליטאו יתרום שער ליריבה אבל חוץ מזה יהיה לו משחק ענק.

הבעיה העיקרית שהוא שוב יזיז את רודיגר לעמדה הפחות נוחה מבחינתו שהוא בלם צד שמאל, ראינו היום שבימין הרבה יותר נוח לו והיה ענק

סלח לי שאני אומר לך אבל מי שרואה את סיטי לא ציפה שירסקו אתכם בברנבאו וגם לייפציג עצרה את האלנד (שהתפוצץ עליה בגומלין עם חמישייה).

עבודה יפה מאוד של ריאל היום, לא אומר כלום על שבוע הבא. סיטי בבית זו קבוצה אחרת.

העצירה שלו היום ראויה להערכה. אבל גם איתה הוא הגיע ל-3 מצבים לא רעים בכלל לכיבוש, בשליש/רבע הראשון של המשחק.

אז מה תעשה אם זה יעבוד רק קצת פחות טוב במשחק הבא?

בקיצור - אחלה עבודה הגנתית. לא משוכנע שזה יכול לחזור גם בגומלין. גם אם הרמה של הגנת ריאל תהיה זהה להיום.

לא חושב שאפשר להסיק מההתמודדות מול לייפציג יותר מדיי, אנחנו לא לייפציג. עצם העובדה שמצאו פתרון שעבד בצורה כל כך טובה לאיום של הלאנד אמור להטריד את פפ ולגרום לו לחשוב.

לקח לנו איזה רבע שעה לטבול את הרגליים במים אבל אחרי זה, ובעיקר במחצית השניה שהעזנו יותר, ראינו ריאל מדריד אחרת, וארלינג הלאנד שהצליח להגיע למצב אחד טוב במחצית השניה. זה לא משהו שחלוץ אחר לא מגיע אליו, זה לא ההלאנד האימתני.

מאסתי בקשקשנות שלהם. לא רואה יותר כדורגל ישראלי בגלל יעקובי. ושקיא בלתי נסבל אפילו יותר מביקורות האוכל שלו בעיתון הארץ.

משחק הבא אמור להיות הגמר כי עם כל הכבוד למילאנזיות הנוכחיות הם עדיין לא בטופ מבחינת מנטליות. אני לא רואה מצב שסיטי או ריאל לא לוקחות את הגביע.

אני לא מזלזל בריאל, שלא תבין לא נכון. אבל אתה בעצמך אומר שהתחלתם לא טוב את המשחק. יצור כמו הלאנד לא צריך יותר מידי חצאי שנייה של חלומות בהקיץ מצד רודיגר/מיליטאו/אלאבה כדי לשים את הרגל ולדחוק ממטר. היום, בשלב ההתחלה המהוססת שלכם, הוא כמעט עשה את זה 2-3 פעמים. עם כל ההתעלקות של רודיגר.
זה אומר שרבע שעה נוספת כזו בגומלין, לא משנה באיזה שלב של המשחק, ויש מצב לא רע שהלאנד ימצא את עצמו שוב מול קורטואה. אתה יכול לסמוך על זה שהוא שוב יהיה עם 0 אחוזי הצלחה?

לא חשבתי לרגע להשוות אתכם ללייפציג.
מה שניסיתי לומר שפפ וסיטי מתנהלים אחרת לגמרי בחוץ מאשר בבית ואפשר לראות את זה בצמד המשחקים מול לייפציג.

גם שם האלנד היה נראה די חושך והיה נראה שסיטי לא מצליחה לדרוס ותתקשה בבית ואז הגיע הגומלין.

נראה שאתה חושב שסיטי באו לדרוס היום והצלחתם לעצור אותם. אני טוען שסיטי באו להוציא תיקו במקרה הטוב מבחינתם ולהעביר את ההכרעה אליהם הביתה.

ועדיין,
אתם ריאל מדריד בצמפיונס, אין הסבר רציונלי ליכולת והנצחונות (חוץ מטיטי שבטוח שאתם הטובים בעולם גם עובדתית).

בהימורי חברים לפני המשחק הערב המרתי שאתם עוברים שלב.

לא לא, לא הבנתם אותי נכון. זה לא שאני אומר שלהלאנד אין סיכוי לכבוש מולנו, אני אומר שהלאנד לא דרס אותנו כמו שהייתי מצפה שירוס. אני חשבתי שהוא ישאיר אבק לבלמים שלנו ויצא עם מינימום שלישייה.
צריך לזכור שספגנו לאחרונה רביעיה משחקן שנקרא קאסטז’אנוס, ואם אתה לא מכיר אותו זה בסדר, גם אמא שלו לא שמעה עליו. קיבלנו שערים מצחיקים מכל מי שפגשנו. המפגש היום עם הלאנד היה אמור להיות ערב שחור בהיסטוריה שלנו.
אבל לא, הוא לא דרס אותנו. ונמצא פתרון איך לעצור אותו בצורה שיטתית. האם זה אומר שהוא לא יכבוש בוודאות, הל נוו. זה רק אומר שהוא ככל הנראה לא יחגוג עלינו.

שחקן של ג’ירונה, שהיא סוג של קבוצת בת של הסיטי. אז בעצם חטפתם רביעייה מחלוץ של הסיטי.

מ.ש.ל.

העניין הוא שבניגוד להתמודדות מול לייפציג ומול מינכן(למרות ששם התחילו בבית) - מול ריאל לא בטוח שזאת ההחלטה הכי טובה שהם יכלו לעשות

בסוף אני כן מאמין שזה 50-50, במיוחד אחרי הלילה
חלק מהמשחקים הכי גדולים של ריאל היו בחוץ וזה לא דבר שזר לריאל - ה4-0 על מינכן הגדולה של פפ שהיתה הרבה יותר מפחידה לדעתי, ה5-2 על ליברפול העונה וכמובן שיש עוד

צריך להגיד את האמת - פפ די שיקשק מלהזיז ולשנות משהו.
אין לו מוניטין מוצלח במיוחד בשינוי תוכנית משחק תוך כדי המשחק, בלשון המעטה, וקל וחומר מול ריאל מדריד בצ’מפיונס. אז כל עוד הדברים נראו יחסית סביר, בברנבאו, רבע שעה לסוף המשחק - הוא העדיף לא לשנות כלום.

זה, ביחד עם בזבוזי הזמן הציניים של סיטי בפרמיירליג - נראה שפפ למד משהו השנה.
נראה אם זה יספיק לגומלין, ואם זה לא יתנקם בו עם תשישות-יתר של השחקנים שלו במשחקי הסופ"ש ובשבוע הבא.

בואו נהיה אמיתיים לרגע - גם אם סיטי הייתה מסיימת את המשחק הזה עם 5:0 מהדהד, והייתה מגיעה לדקה ה-90 בגומלין עם היתרון הזה, לפחות, לא הייתי מהמר נגד ריאל.

אז להגיד ש-1:1 זו תוצאה רעה לריאל? באיזה עולם החבר’ה של ערוץ הספורט חיים?

דווקא יש: