רצינו שצ’אבי יהיה כמו פפ, אז פפ התחפש במשחק אחד לצ’אבי - מגרד 1:0 עם שוער שמציל לו את התחת.
ברכות.
רצינו שצ’אבי יהיה כמו פפ, אז פפ התחפש במשחק אחד לצ’אבי - מגרד 1:0 עם שוער שמציל לו את התחת.
ברכות.
אתם חושבים שלכם יש שנה קשה? תחשבו על אקרמן
חייב לומר שאם יש משהו שאני פחות אוהב בכדורגל זה שהרבה פעמים יש האדרת שוערים מוגזמת. הייתה לאדרסון במשחק הזה הצלה אחת שלא הייתה מובנת מאליו מבחינתי וזו ההצלה שלו אחרי שלוקאקו נגח לו לרגל. לא חושב שראיתי משחק אדיר של שוער.
שאלה יותר מעניינת.
האם עוד עונה כזו של סיטי בעונה הבאה והיא תנשל את בארסה של 08/09?
זה לא שאדרסון נתן הופעה היסטורית, זה שהוא היה הכי טוב על הדשא. זה בעיקר אומר הרבה על שאר שחקני הסיטי.
לוקאקו איש המשחק.
איזה משחק משעמם. בקושי 5 מצבים לשער. מזכיר לי את מה שחלק מהאנשים פה אומרים על הליגה הספרדית.
איבדנו גם את אקרמן וגם את דסקל באותו שבוע.
רק חסר לאבד את נימני וזו באמת עונה היסטורית.
אני חושב שברנרדו היה פנטסטי במחצית השנייה, בערך מאיזור הכניסה של לוקאקו, קצת לפני. פשוט לקח בעלות והתחיל לחגוג וזה בא ביחד עם זה שאינטר התחילה לתת לסיטי יותר שטחים.
בנוגע לאדרסון, התגובה שלי פחות מופנית אליך ספציפית אלא יותר בהמשך להתלהבות חסרת הפרופורציות של צילי וגילי בעמדת השידור.
עיתונאי הספורט ברחבי העולם כמובן ישמחו להשיג טראפיק שקר ויטענו שסיטי קוראת תיגר על הפפ-טים, אבל בעיני אין כאן דיון בכלל.
רמת הדומיננטיות של ברצלונה ההיא זה משהו שלא נראה אולי מעולם, והיא הייתה נראית חסינה כמעט לחלוטין.
לעומתה, סיטי כ"כ פגיעה, שעצם ההשוואה היא כמעט מעליבה.
ברור לי. אבל למדתי לא להתייחס לברוך ושרוך, או לפחות לנסות להתייחס פחות. אני עוד מחפש את התפיסה של גריליש במכנסיים של דאמפריס, ששגיא כהן טען בתוקף שקרתה, או את הבישול הגדול של סילבה לרודרי.
לא יודע מי הייתה יותר דומיננטית מה שבטוח היה הרבה יותר כיף לצפות ולעקוב אחרי ברצלונה.
הוא כל כך נאחס שהוא הצליח לשבור את הקללה של הסוכן של יא יא טורה על פפ.
שיטי עם סגל שעולה מיליארד יורו לעומת חצי מיליארד של אינטר.
שכר של יותר מ350 מיליון לעומת שליש מזה לאינטר וכמובן, מעיכה מוחלטת של חוקי הפיירפליי (חחח)
זה מרשה להם להשיג ספסל יותר טוב מההרכב הראשון של אינטר (חוץ מבארלה). יוצא KDB נכנס פודן, ועם חוליאן (שעם החילוף של דה ברוינה היה מתאים יותר למשחק הזה מהנורבגי), מחרז וקייל ווקר שמחכים על הספסל.
זה מרשה לקבוצה אדירה להתחזק ב9 הכי טוב בעולם ובפער.
ולמרות כל זאת, כל שחקן שהוא רק קצת פחות טיפש וחסר תועלת מלוקאקו ושיטי היו מפסידים, בצדק, את הגמר.
רק כך פפ המאוס יכול לזכות. עכשיו שהוא הוריד את הקוף מהגב בואו נתפלל שיעבור לקבוצה שלא יכולה לקנות את כולם ויוכיח שהוא אוברייטד בלתי נסבל.
אה, והניצחון של הפלסטיק הזה הוא הפסד לכולנו.
תגיד את האמת רביע, זה המשחק הראשון של סיטי שאתה רואה ב 5 שנים אחרונות?
הוא שולט בליגה האנגלית מול קבוצות אחרות עם סגל של מיליארד יורו, השקעות עצומות ורמת שכר כמו של סיטי.
לא, זה שקבוצה כמו אינטר הגיעה לגמר, זה ההפסד של כולנו.
רואה את המשחקים שלהם, משחקים נפלא ממש, אבל לאיזה קבוצה בעולם יש ספסל כמו שלהם? נו באמת.
ואינטר הרבה יותר כדורגל אמיתי משיטי. אין שאלה בכלל.
ושוב, בוא נראה את פפ לא בסטוק או לידס. אלא בדורטמונד, ברסה הנוכחית, מילאן, אינטר. בקיצור בקבוצה שהיא לא הכי עשירה שמרשה לו לעשות את מה שבא לו.
אוברייטד היסטורי.
זה קמע אמיתי, כמו קינג דוגלאס…
מה זה כדורגל אמיתי?
לאוטרו את לוקאקו זה צמד חמד של חירבון ברגעי אמת שלא נראה הרבה זמן. כל הסטיגמות על היגוואין, פעמיים, ועוד באותו מועדון (למרות שגם בנבחרות נותנים בראש). החמצות, החלטות מזעזעות (הבעיטה של לאוטרו מזווית 0) ומה לא בעצם.
או, שאלה מצוינת. איך צ’לסי, יונייטד, PSG, אפילו בארסה, שהשקיעו סכומים אדירים לא פחות מסיטי, ואין להם ספסל כמו של סיטי?
הספסל של סיטי לא נפל מהשמיים. בזמן שאחרים קנו את סאנצ’ו, אנטוני, מודריק, גריזמן, האזרד, פפ קנה את גריליש ועשה ממנו שחקן.
אני המאמן הגדול בהיסטוריה. תן לי סגל של סיטי ואני זוכה ב 10 צ’מפיונס רצופים.
זה לא הולך לקרות, נכון? אז גם פפ לא יילך ללידס ולכן זאת שאלה תאורתית בלבד. אני לא מסכים איתך.
אגיד את זה שוב - כל הכבוד לקלופ שברבע השקעה בנה קבוצה שמדגדגת את סיטי לפעמים. כנ"ל כבוד לסימאונה.