יופי, הבאת טיעונים למה ריאל תפסיד. זה לא סותר את הטיעונים שלי. הטיעונים שלי שריאל תנצח לא תלושים וזה יכול לקרות, כמו שכל משחק קלאסיקו הוא שונה.
אז אל תכתוב, מי ישמע הפסד גדול. תפתח דף פייסבוק חדש ותשחרר אותנו.
יופי, הבאת טיעונים למה ריאל תפסיד. זה לא סותר את הטיעונים שלי. הטיעונים שלי שריאל תנצח לא תלושים וזה יכול לקרות, כמו שכל משחק קלאסיקו הוא שונה.
אז אל תכתוב, מי ישמע הפסד גדול. תפתח דף פייסבוק חדש ותשחרר אותנו.
מה? בבקשה לא
פתח כבר ונותן עבודה. העמוד של דור הוא הטוב ביותר בפייסבוק לריאל מדריד. שווה לך לעקוב
עוד רבע שעה המשחק, אנסה לדבר כדורגל.
משחקים באותה השיטה של העונה שעברה, יהלום. בעונה שעברה, בה היינו יותר טובים מהעונה וברצלונה היו צל של הקבוצה הנוכחית, זה הספיק בקושי לשני נצחונות דחוקים בליגה. כשלוקחים בחשבון את היכולת העונה, המומנטום השלילי ביותר מאז שאני זוכר את ריאל מדריד וההכנה הלקויה עם ביטול האימון אתמול והרעש סביב הקבוצה, אין הרבה מקורות לאופטימיות.
ראפיניה לא בדיוק ישחק בשמאל, בדרך כלל מי שלוקח את אגף שמאל זה באלדה שחסר היום, וראפיניה נכנס מאחרי החלוץ ומוצא שטחים וחורים בהגנה. פדה יצטרך לקחת אותו אישית ולסגור אותו. מי שמנהל את המשחק שלהם הוא פדרי, צריך את סבאיוס שרק יצמד אליו וינטרל אותו כמו שעשה דה פול. בספק שזה יקרה, הולך להיות לו חופש ושטחים היום כמו שהוא אוהב ויודע ליצור.
מה אני חושב ומרגיש לא ישנה יותר מדיי. אם ננצח אז היי לקחנו להם תואר, אם נפסיד אז זה היה צפוי ושאנצ’לוטי ילך, ואם נובס אז כבר התרגלתי לזה וזה מה יש העונה.
אמרת גם נגד ארסנל שנעשה רמונטדה כשהיה ברור לכולם שזה לא יקרה. אתה בכל משחק כותב כמה אנחנו פחי זבל מצד אחד והכדורגל שלנו מגעיל כמו חטאפה ומצד שני מהמר עלינו תמיד ומתגאה לספר לנו ששמת על ריאל מדריד בווינר. ברור שאני מטיל דופי. כן הטקסט ההוא היה קצת מעל הממוצע הרדוד שלך ומה שאתה רגיל, אתה לא מדבר כדורגל מהיום שחזרת לפה, עוד לפני שהמועדון שלי אתמול ביזה את עצמו. לך תכתוב עוד פוסט כמה אתה שונא את ריאל מדריד.
חנן - ראפינייה עושה תנועה מעולה לרחבה. ברור שהוא לא שחקן כנף קלאסי. וגם אם הוא היה בכושר פחות טוב - כלום לא הולך העונה ללוקאס. כמובן שאני פסימי. לגבי הדיווחים על קרלו אנצ’לוטי - הם בגדול די סותרים זה את זה, רלבו כבר פוגע פחות וכל יום זה מתהפך, לדעתי בטח אין לדוש בזה עד שלא נגמור את הליגה סופית. ברור לי מה עדיף לטווח הרחוק ועדיין קשה לי לייחל לכישלון שלנו היום ובטח להשפלה.
וואה איזה בלונד של לאמין ימאל כמעט ליאו מסי ב-2017 אז גם הזקן שלו לדעתי היה בלונדיני. זה פחות גרוע אבל מהתספורת מריאנו שעשה ויניסיוס לפרק זמן קצר.
מישהו מופתע מהפציעה של מנדי?
כל הכבוד לאנצלוטי שנתן לו לפתוח.
אתה כותב בינוני כמו המועדון שלך, חוץ מלתקוף אותי אישית אתה לא כותב על כדורגל בכלל. זה בסדר, גם נגד ארסנל הטיעונים לא היו תלושים-לא לנוכח ההיסטוריה של ריאל במפעל, ולא לנוכח ההיסטוריה של ארסנל, וגם לא לנוכח המוטיבציה ששחקני ריאל הציגו.
אבל תמשיך לתקוף אישי. זה כל מה שיש לך להציע מולי כשמדובר בכדורגל. גם בדירוגים אתה נחמד.
המשחק הזה מחזיר אותי שנים אחורה לתקופות חשוכות
מעולם לא חשבתי שאפשר להיראות כל כך גרוע על הדשא, לא זוכר רמה כזאת נמוכה של כדורגל
ואיכשהו עדיין 0-0
מחאתי כפיים בגול של ברצלונה - נהדר. הגליץ’ של פאו קובארסי, הכדור הארוך המתוזמן, ההצטרפות של פדרי שהוא הקשר שפחות עושה את זה ועשה שער כמו של אנדרס אינייסטה ב-2016. ויש בו הרבה אירוניה. כאילו מתפרצת וכדור ארוך כשהיא שולטת בכדור איזה 75 אחוז מהזמן וזה לא רלוונטי בכלל שיש לנו קשר אחד יותר על המגרש, נסיים מחצית בלי שום איומים לשער. פראן גארסיה חייב לחכות מאחור ולא ללחוץ את לאמין ימאל כי זה יגמור אותנו. גם ככה המצ’אפ הזה חסר סיכוי.
הגול לא יעיר את ריאל מדריד אלא יגדיל את הסיכוי לתבוסה. אין לנו שיטת משחק גם באמצע העונה.
האמת שדווקא אורליאן טשואמני פתח את המשחק בצורה לא רעה עם כמה חילוצי כדור אבל כלום. מחפש עוד משהו טוב - חבל שג’וד בלינגהאם כל העונה היה עצלן ולא רצה לשחק כקשר.
אגב אם כבר לא הצלחתי להתאפק עם תגובת מחצית\שליש - הזוי שלקחו את פרלאן מנדי בחשבון אחרי כמעט חודשיים בלי כדורגל. וכמובן שהוא גם שחקן ברירי ומעצבן. למכור לסעודיה כמה שיותר מהר. די.
ראיתם את לאמין בא ולוקח את הכדור לוויניסיוס בכזו קלות? אחלה. איזה ילד זה. ויניסיוס בלתי נסבל.
רודריגו נראה השחקן הפחות מנוסה במצ’אפ מול ג’רארד מרטין. שפת גוף של לוזר. מעדיף את לוקאס ואסקס כקשר כנף במקומו, באמת, ויש גם ברהים דיאס. אגב מרטין הזה יבקיע את החמישי שלהם נגדנו כמו ג’פרן, זה כתוב.
כמובן אף אחד לא מכסה את פדרי מהקבוצה שלנו, צפוי. כמה זמן היה לו לכוון כמו באימון.
אחרי הפעולה הראשונה הטובה של מרטין, שהיה מתקשה הרבה יותר מול ברהים - הוא קיבל שם חיבוק מהאנסי פליק, מרגש
אתה לא יכול לשחק כדורגל שהמגן שלך חייב לקבל עוד 3 שחקנים כעזרה לעצור שחקן אחד
אנחנו נמושות, פשוט נמושות
אני מקווה שנוכל להוות יריב ראוי. לא בא לע עוד השפלה
כל הקישור שלנו רץ לעזור לגרסיה והשאיר את האמצע נטוש מופקר ועזוב… 0 תיאום 0 חשיבה, תרנגולות כרותות ראש.
אתה רואה את ריאל יושבת נמוך מול ברצלונה שבשליטה אבסולוטית.
הבלם הספרדי האגרסיבי חוטף את הכדור ומעביר לקשר המחונן והמוכשר עם הראיות משחק שמיד שולח את כריסטיאנו רונאלדו בשיאו מול כל הגנת ברצלונה, ואנחנו סומכים על כריסטיאנו כי הוא קילר ולרוב קבלת ההחלטות שלו מדהימה, ואז אתה פותח את העיניים, וזה הקוף הברזילאי שדוהר כמו חמור, מאבד ומתבכיין.
זה לא שאנחנו לא בליגה של ברצלונה, אני לא בטוח שמדובר בכלל באותו ענף.
אולי בכל זאת היה עדיף לא לעלות למשחק וזהו…
גם לא היה פוגע לי בשעות שינה.
הלוואי שהבעיה שלנו הייתה משהו נקודתי או עמדה אחת בעייתית כמו שאתה מתאר. הלוואי.
פשוט עולב מוחלט. כדורגל חסר מעוף ברמות הכי גבוהות שאני יכול לחשוב עליהן. השחקנים נראים כאילו הם שם כי מכריחים אותם.
כל מעבר שלנו מהגנה להתקפה הוא בכדור ארוך, רובם המוחלט נגמר בשחקן קטאלוני ראשון לכדור.
ויניסיוס בטוח שבתוך סל הכלים שלו כדריבליסט, מעבר לפדאלאדות, רולטות והטיות גוף, אז קיים גם מהלך של “תתקע בשחקן היריב, תיפול על הדשא, ותבכה לשופט”. וזה לא רק הוא, אגב. אין איבוד כדור שלנו שלא מסתיים בתלונות מגוחכות לשופט.
על משחק לחץ אין בכלל מה לדבר, כבר מאז 2019 בערך.
וגם כשאנחנו כבר כן מצליחים להגיע איכשהו לאיזור הרחבה של היריבה - אפס תנועה, הקו פנוי ורודריגו לא חושב אפילו לרוץ לשטח, קו הגנה קצת גבוה וויניסיוס אפילו לא חושב להכניס כדור אלכסוני מסוכן. אפס תחכום, אפס יצירתיות, כמו שנראית כל העונה הזאת.
והכי עצוב? ברצלונה אפילו לא מתאמצת או לוחצת עלינו יותר מידיי. אם רק השחקנים שלנו היו מתאמצים ומאמינים בעצמם קצת יותר, היה אפשר לעשות כאן הרבה יותר.
הרגשי נחיתות של אוהדי ברצלונה פשוט מדהימה, הם מפרקים לנו את הצורה ומשחקים כדורגל נהדר, מה שמעניין אותם בסוף זה להתלונן על השופט, פשוט מדהים.
אפשר לסכם את העונה שלנו בהשוואה בין יאמין לאמל לויניסיוס - שני מתמודדים על כדור הזהב (כביכול). אחד מהם רץ בלי הפסקה, עובר שחקנים כאילו הם לא קיימים, תוקף, מאיים, מגנים רועדים מולו והוא עושה הגנה בצורה אפקטיבית. לשני קוראים ויניסיוס.
האמת שאני לא רואה את זה כרגשי נחיתות, אלא זה כי הם בניגוד אלינו לא מסתפקים ב1-0, אותם מעניין לרמוס אותנו, ורואים את זה כל משחק מחדש.
השופט אכן הולך יותר איתנו(בדברים הקטנים), ולגמרי היה פנדל של סבאיוס על קובארסי שאפילו לא בדקו בוואר
זה לא פנדל בשום פנים, שניהם מחזיקים אחד את השני וזה מבטל את העבירה של סיבאיוס.
מה שכן השופט זהיר מבחינת צהובים.
כן רק שמע אל תשליך על האוהדים והשחקנים. אני ב-0:4 בחצי הגמר ב-2023 רציתי את החמישי והיה אפשר, בעונת הפאסיו חשבתי שאחרי יתרון 0:4 כשהם באשפתות ויש מספיק זמן לשחק ועלו מחליפים טריים, אפשר לתת את החמישי וגם בסופרקופה ב-2012-13 שמבחינת התוצאה זה בכלל לא היה קרוב אבל הובלנו 0:2 מהיר והם נותרו בעשרה שחקנים. אני כאוהד גם רוצה וחולם לדרוס ולרמוס ולא לנצח בגניבה או על חודו של שער
בגדול זה נראה שכולם סבבה עם זה שיישאר ככה - נפסיד בפעם השלישית לברצלונה, אבל “רק” 1:0, לא נתבזה, נמשיך להחזיק אצבעות שהם עייפים או שאננים ויאבדו נקודות בליגה ו-ואמוס אינטר. אף אחד לא חושב כאן על קאמבק. לא מתלהב בכלל מלראות את קיליאן אמבפה מתחמם למרות שרודריגו גופה.
תוצאות מחצית בקלאסיקוס הקודמים העונה: 0:0 בקלאסיקו הליגה בסנטיאגו ברנבאו לפני הפסד 4:0 מפואר| פיגור 4:1 בסופרקופה הספרדי לפני הפסד 5:2
מצב צבירה ריאל מדריד: Tranquilo. רק 1:0