משהו שאני לא מצליח להבין -
המועדון לא הוציא הצהרה רשמית שהוא מתכוון כן להופיע הערב?
משהו שאני לא מצליח להבין -
המועדון לא הוציא הצהרה רשמית שהוא מתכוון כן להופיע הערב?
חד משמעית אנחנו האוהדים מתים להשפיל אותם, אני לגמרי מפריד בין האוהדים לקבוצה במקרה הזה, ואני איתך בתחושות.
רק אומר שאם הייתה הזדמנות לנצח 5-0 ושכל הגולים היו בגלל פנדלים גבוליים - ממש לא אכפת לי, לוקח את זה ב2 ידיים.
מבין את האוהדים שלהם שמתבאסים על שיפוט נגדי ורוצים יותר.
בניגוד למצופה הם לא הרבה יותר טובים מאיתנו, כל עוד אנצ’לוטי לא ישתגע ויעבור ל 433 או יכניס את מודריץ’ אנחנו חזק במשחק.
גם עד השער הם לא היו טובים ממש, ככה אנחנו משחקים, זה מה אנצ’לוטי יכול, אבל חבל שכבר הצלחנו להתחיל לחטוף כדורים באיזורים מסוכנים קיבלנו את הגול, שהיה בעצם חטיפה שלנו באיזור מסוגן שג’וד לא מסר טוב וזה הפך למתפרצות נגדית.
האמת אנחנו נראים יותר טוב ממה שחשבתי שנראה. זה רק 1-0. חשבתי שנהיה במינוס שלוש בשלב הזה.
מסכנים השחקנים האלה. אני לא יודע איך אפשר בכלל לשחק ככה. בלי שום כיוון ובלי חשק.
ואגב, ראיתי שכבר מתחילת המשחק חלק פה סימנו את ויניסיוס כמטרה ועכשיו מציירים סביבו עיגולים. תעשו טובה ותהיו קצת יותר חכמים מהמועדון שעושה בדיוק את אותו הדבר רק עם מטרה אחרת.
למישהו יש את הלינק למשחק שטיטי רואה…?
תסביר לי מהמשחק שאתה רואה.
כל מה שהצליחו לייצר זה שער במתפרצת, חוץ מזה במשחק שאתה צופה ראית משהו ?
אחרי הגול המוקדם של בארסה הקבוצה התחילה לרוץ קצת יותר. היו גם כמה השחררויות יפות מלחץ בהגנה שהובילו להתקפות נחמדות שהסתיימו בכלום כי רודריגו וויניסיוס הם הצל של עצמם. השינוי הקטן הזה ממחיש לי עוד יותר את ההפקרות. אתם יודעים לשחק כדורגל. למה לא לרוץ מההתחלה?
בגול של פדרי, בלינגהם תפס את הראש 5 שניות אחרי איבוד הכדור שלו במרכז המגרש, במקום להפעיל לחץ. בקלאסיקו. אני לא מבין איך אפשר להתרשל ככה.
חוץ מזה, בלינגהם עם כמה ניצוצות.
אנחנו צריכים את אמבפה על המגרש בשביל שמץ של חדות. ויניסיוס חסר ביטחון לחלוטין, גם במצבים שהם סימן ההיכר שלו הוא נראה חסר אונים.
מה זה מוכיח לי ?
איזה מצבים הם יצרו ?
שמע זה היה בדקה ה-28 וכמובן שהפציעה של פרלאן מנדי חיסלה איזה ארבע דקות. רוצה לומר שזה לא שחטפנו בדקה החמישית. הקבוצה עצלנית ומגעילה. על הנייר היה להם הרבה על מה לרצות לכפר. על המצב בליגה, על ההדחה מליגת האלופות, על שני הקלאסיקוס שהובסנו מולם, על העתיד של קרלו אנצ’לוטי.
ברצלונה בהילוך שני קרובה מאוד לשער שני והיא שומרת כוחות כבר לאינטר לדעתי. היא אוגרת קרנות וגם זה משהו, ראינו שלא רק רוברט לבנדובסקי גורם לפאניקה אצלנו. זה מראה שהם קרובים. היה לנו חצי מצבון כשפראן גארסיה דווקא הוא קיבל את הכדור בצד שמאל ובעט שנייה מאוחר מדי אחרי כמה מסירות אבל זהו. מכוון אלייך טיטי…
ויניסיוס ג’וניור חסר ביטחון? יכול להיות, אם כי אצלו הרבה פעמים זה גם נראה כמו יוהרה. רודריגו נראה חסר ביטחון. מי שחסר ביטחון צריך לרוץ יותר ולא לכדרר בכוח - לשחק פשוט. הוא גם החליק איזה פעמיים - דביל.
אני גם מתפלל לא לראות שום דבר אחר מלבד אמבפה במקום רודריגו, לא להשתולל, אם אנחנו נוסיף שחקן התקפה על חשבון קשר נניח אם דני סבאיוס ייצא ולא שהוא וואו - השני והשלישי שלהם יגיעו מהר מאוד.
אגב, מצטיין המחצית אצלנו הוא פלורנטינו פרז שבלעדיו היה כבר 3-0.
יש פאניקה בצדדים אצלנו, השער הגיע מניסיון עזרה מוגזם לפראן.
עד עכשיו הקישור המרכזי שלנו פדה, צ’ומה וג’וד סוגרים מאוד חזק במרכז ולא נותנים להם להגיע למצבים.
אנחנו משחקים חרא כי זה אנחנו, נגד כל קבוצה משחקים חרא, לא קשור לברצלונה.
אני לפחות לא מדבר על היכולת של ברצלונה, יותר על האימפוטנטיות שלנו.
בכל דקה במשחק אני מרגיש כאילו אנחנו עם 2-3 שחקנים פחות מהם, כולם נראים מתוסכלים ומיואשים, כל פעולה נראית כל כך אבודה וחסרת אונים.
לא משנה איזה קבוצה הייתה עולה מולנו ביכולת כזאת שלנו זה היה נראה אותו דבר. והכל כרגיל נורמלי ותחת שליטה מבחינת קרלו העיוור הזה
אחח אם בלינגהאם היה רוצה להיות קשר העונה ולא ממהר לרוץ לרחבה…כמעט אירגן לנו שער מכלום. חילוץ אדיר. דריבל אדיר. מסירה אדירה. הכל בשחקן אחד, כל החבילה. חבל שלא הלך על בעיטה לשער. ויניסיוס משך יותר מדי ימינה וסיים בצורה מרושלת. שום מחמאות לא מגיעות לו, תן גול. ויניסיוס עם מצב שני לא טוב. לכמה עוד נגיע?
ראיתם את פדה ואלוורדה משתולל עכשיו ומונע את ה-2:0 ברגע האחרון? ככה אני כל העונה, מתוסכל כי הם ישנים.
אולי הכניסה הזו של קיליאן אמבפה שלצערינו לא נגע בכדור עדיין - תיתן לקבוצה קצת יותר ביטחון ואמונה שאפשר לעשות משהו.
מה קשור לוקה מודריץ’ עכשיו? מה קשור ארדה גולר? למרות שפדה ואלוורדה כמגן ימני אולי זה קצת פחות דפיקות לב. דווקא כשהיו ארבע-חמש דקות סבירות? גולר לא מתאים למשחק כזה. סבאיוס עובד יותר ממנו…
כבר אחרי חצי דקה נענשנו כמעט איזה מזל שהשחקן של ברצלונה מסר לראפנייה שם ולא ללאמין. איזה מטומטמים כמה הם לא מבינים את המשחק ולא יודעים לעמוד. לא יאומן
מודריץ’ יכנס לקישור, נגמר המשחק, חרא עליך אנצ’לוטי
תגידו רודיגר על סמים בשבועות האחרונים?
כרגיל, אתה לא מבין כדורגל כמו אנצ׳לוטי. ריאל מאז החילופים נראת מדהים.
תנו כבוד למאמן שלכם.
יאללה, לסבול. הכי חזק שאפשר
בטח אתה מבסוט עליו הוא הבין בחודש מאי אוטוטו עם איזה מערך הקבוצה הזו צריכה לשחק. הוא חירב לנו את 2024-25 ועזר לכם מאוד. כל אידיוט הבין את זה קודם ובשביל מה - בשביל רודריגו החיוור? אבל זה עוד לא נגמר.
אנחנו טובים במחצית השנייה כי קיליאן אמבפה עלה אש וג’וד בלינגהאם משחק כקשר כמו שהיה צריך להיות כל העונה כי הוא בפוטנציאל הקשר הטוב בעולם הגנה-התקפה. כן אחלה קרן של ארדה גולר חד משמעית יש לו הרמות אבל זה לא מספיק טוב כדי לקבל יותר מהפירורים.
התרומה של אמבפה ובלינגהאם>>>התרומה של גולר ומודריץ’. כמה פעמים מודריץ’ נגע בכדור? ראית שהיה יכול לבעוט והוא לא בעט, כרגיל
רק ויניסיוס ג’וניור השאיר אותם במשחק ועושה הכל הפוך, בלתי נסבל. בועט לא מספיק טוב, מוסר לא מספיק טוב - לא מדויק, לא בזמן, לא לאיש הנכון. מה זה שווה שהוא עשה דריבל מהסרטים. מעצבן
הכי גרוע להפסיד אחרי שסבלנו עוד חצי שעה הארכה. יהיה יותר כואב, באמת שהיו לי ציפיות אחרי שעשינו מהפך לקראת הדקה ה-80. דווקא טיבו, דווקא היום. זה גורל העונה הזו
בנאדם, גם אתה וגם טיטי תקפתם ומאז החילופים אתם יותר טובים מאיתנו. אין לכם מושג בכדורגל. עדיף שלא תכתוב בשום מקום באמת.