דווקא קורטואה ? מי היה מאמין…
וואו, רודיגר במשחק לא משהו בכלל
וזה לא רק עכשיו - כבר תקופה ארוכה שהוא בירידה
לויני היו איזה שלושה הזדמנויות נהדרות לגמור את המשחק והוא לא ניצל את זה
זה מדהים. הוא עושה פעולה שמשאירה אותו במצב מעולה למסירה או בעיטה לשער, ואז מחרב לעצמו את המהלך
מה קשור רודיגר? הוא סגר את פראן מצויין לאזור הפינה, אם קורטואה נשאר בשער זה בחיים לא נכנס, טעות דבילית.
אם אנחנו לא מנצחים היום זה על ויניסיוס, היה צריך לסגור את המשחק 3 פעמים.
דובדבן מושלם לעונה הנוראית הזאת, לילה טוב.
בא לי למות
הוא מפחד אל תדאגו. גם רודיגר, גם קובארסי, גם זה.
מסתבר שפלורנטינו היה פשוט צעד אחד לפני כולנו.
כמו תמיד.
לא יודע למה הכוונה אבל אין פה פנדל בחיים
אין שום מגע, לא יכל לקבל כל החלטה אחרת.
כי זה לא רק זה, זה הקריאה של המהלך והיציאה מהמקום קצת באיחור - רודיגר של עונה שעברה מגיע לפני פראן
בשאר המשחק הוא עם יציאות קדימה כושלות שהפקירו את ההגנה
אחרי הגול נתן דקות גדולות
דרך אגב טשואמני שאני מרבה להשמיץ נותן משחק טוב, במיוחד במחצית השניה
ליטף לו את הגב ולא נגע לא ברגל ולא בכדור, הצגה, מה נעשה. וזה אדון דה בורגוס שמזל שהצילו אותו שם ב-VAR. יש לו כבר קלאסיקוס אדום-כחול ברזומה. גם ככה ברצלונה תזכה בגביע. אבל מנהל בא להטריל פה בפורום שלנו, בנוהל, לרקוד לנו על הדם, כשהכל עדיין טרי. לך תכתוב על חטאפה עם כסף בפורום שלך.
ראול אסנסיו לא היה צריך לרדת לתאקל בכלל ולקחת את הסיכון הזה, בשביל מה הפאניקה? אגב, כל השחקנים. ארדה גולר עם איבוד כדור מסוכן, גם קיליאן אמבפה בחצי שלנו. חבר’ה, לא לקחת סיכונים גם אם יש תחושה טובה, טעות קטלנית בדקה כזו ואין אפשרות לתקן.
אנטוניו רודיגר איטי בכמה קמ"ש מהרגיל, הברך גומרת אותו לדעתי והוא לא כשיר לכדורגל. זה גם פוגע לו בביטחון. אבל הוא תמיד היה בלם שלוקח סיכונים ורץ קדימה גם בלי שכל.
רומנו, בוא נסכם-
תקפת את החילופים של אנצ׳לוטי, מחצית שנייה הייתה שלכם והפכתם את התוצאה.
3 החלטות מעוררות מחלוקת, כולם הלכו נגד ברצלונה.
לא הייתה שום החלטה מעוררת מחלוקת, זה שאתם בכיינים זה עניין אחר.
מתסכל
עשינו בידיוק מה שחלמנו לעשות. וזה לבודד שוב ושוב ווב את אמבפה וויני מול מגן על שטח.
והם פשוט חירבנו את כל החצאי מצבים האלה עם מסירות פח.
למה שבארסה תזכה? משחק צמוד, מחצית שניה טובה שלנו הפעלנו לחץ יפה מאוד.
הרעה החולה שלנו להפסיק לשחק ביתרון (זוכרים את בזבוז הזמן של פדה עם החוץ?) הזמינה את בארסה לשבת עלינו חזרה.
בואו נראה איזו מדריד תעלה להארכה.
אני גם שמח שברהים עלה. ויניסיוס היה מזעזע ונראה שלפציעה כלשהי יש חלק בכך. אני אופטימי ושמח על הפייט שהקבוצה נותנות.
אמבפה עם רבע קרסול כל כך חד.
שמע אתה מסרב להבין. ג’וד בלינגהאם היה על המגרש כבר. כל העונה הוא צריך לשחק קשר אבל רצינו פנטסטיקוס בהרכב. איזה מפתיע שאנחנו נראים נורמלי ב-4-4-2. בשביל מה ויתרנו על זה בשביל רודריגו ש-20 משחקים לא מבקיע? קיליאן אמבפה הביא את השינוי. בטח לא לוקה מודריץ’. כמה כדורים מודריץ’ חטף לפדרי? מה התלהבת מארדה גולר כי הוא הרים קרן? זה מספיק במשחק כזה? מאמן שפוגע בינגו עם כל החילופים כנראה בחר בהרכב לא משהו.
גולר נכון לכתיבת שורות אלה עם איבוד כדור שני בדקה הראשונה בהארכה, מקבל כדור, מסתבך, הולך אחורה וצריך להעיף.
יוני - ברצלונה תזכה כי זה כבר היה שלנו עם היתרון וזו העונה שלה, ככה זה מרגיש לי. דווקא בגלל שזו טעות של טיבו קורטואה. ברור שבמחצית השנייה אנחנו טובים יותר ועם ויניסיוס ביום סביר - מה שלא קרה מאז דורטמונד - היינו כובשים את השלישי.
תגיד לי מה הסיפור שלך?
מה אתה מקשקש
אמרתי לכם שצריך לעשות משהו. הנה נגזלה עוד חצי שעה לפחות.
אני מרגיש שזה קדם עונה בארה"ב
מאז שעברנו ל433 המשחק חזר לשליטה של ברצלונה. גולר צריך לשחק קשר אמצע כשברהים ואמבפה בחוד. זה עבד יפה מאוד במחצית השניה.