גמר גביע המלך 2025: עוד תואר אבד - מפסידים 3:2 בקלאסיקו בהארכה ומתפרעים בסיום| כבשו: אמבפה וטשואמני

כנראה שלא ראית את המשחק. תמשיך לעשות ריפרש לעמוד בספורט 5.

פנדל ברור של רודיגר על פראן.

על היד של וולורדה והמשיכה של קוברסי אני מקבל שזה גבולי (אבל בטח לא ׳לא מעורר מחלוקת׳).

ה״פנדל״ על פראן מייצג את כל מה שרע בעידן הואר
שחקן מכוסה מאבד שיווי משקל אבל בגלל שליטפו לו תרגל יש אשכרה צוותי ואר שמסמנים פנדל.
שיפוט מחוץ להיקשר רעה חולה של העידן הזה

אני לא חושב שזה פנדל גם לפי החוקה. פראן איבד שיווי משקל לפני. זה משפיע על ההחלטה, אני זוכר לפחות פנדל אחד על ויניסיוס שלא נשרק על זה

רודריגו היה חושך, גם ויני היה חושך ועכשיו ברבים שנכנס ממשיך את מה שהתחילו קודמיו ונראה חושך.

אני ראיתי אחרת.
פראן עשה סיבוב ואיבד שווי משקל כי רודיגר משך לו את הרגל.

ויני לא היה נראה חושך, ויני היה נראה מאוד מסוכן אבל לא היה חד מול השער. מאז שהוא יצא אין לנו מה למכור שוב פעם.

ג’וד נראה גמור, הייתי מוריד את ברהים אחורה ומכניס את אנדריק במקומו.

לא יודע מה יכולות בעיטת הפנדל של אנדריק, כי נראה לי שבונים פה על פנדלים בהינתן שאנחנו לא נראים כמו קבוצה שיכולה להבקיע פה עוד שער

אנדריק יקבור אותנו. הוא לא אפוי בשום צורה

חלאסססססססססססססססס חלאס חלאס חלאס חלאססססססס

ברהים.

מה עם קורטואה?

דיאז נרדם. מודריץ׳ אחראי גם כן

גם קורטואה וגם מודריץ’ באותו משחק :person_facepalming:

זה מה יש. פרצופה של עונה. לא הייתה אופציית ביניים. או מאניטה או הפסד כזה כואב שמשאיר אותנו ערים עד שתיים בלילה כשהיו דקות שחשבנו שזה שלנו. כבר היה עדיף שהפנדל שלא היה על ראפינייה היה נשרק כדי לחסוך קצת שעות שינה. מה שנקרא “להתראות אופי”. מצד אחד ליבי עם השחקנים ועם קרלו אנצ’לוטי ומצד שני כל העונה הגישה הייתה בין גרועה למזעזעת ולא שיחקנו כדורגל. נהניתי מפדה ואלוורדה כרגיל, מקיליאן אמבפה ומג’וד בלינגהאם, הקאתי שוב בגלל ויניסיוס ג’וניור. עוד חמישה משחקים הסבל הארוך הזה נגמר. עצב הוא מקום שגדלים ממנו - האללה מדריד

העצב שלי מאפיל הרבה יותר על הצחוק שלי על אדון ברסאי ששיבח את לוקה מודריץ’ וגם אך ארדה גולר ובכלל את החילופים של הדון. הוא צריך לעבור לענף אחר. חנן אל תקשקש.

אני חושב שאני מבסוט, לא התבזינו, עייפנו אותם לקראת הצמפיונס ואמצלוטי יעוף הבייתה, הכל טוב.

עוד מישהו רוצה להגיד שאנצ’לוטי מסכן ואנחנו סתם זורקים עליו חרא?
גמר גביע 2-2 נגד קבוצה שאלוהים יודע איך היא לא סגרה סיפור במחצית, הוא מכניס חלוץ בן 14 שיודע לעשות הרבה דברים, אבל גם הרבה שטויות
במקום בלם!!! בלם!!! לא אכפת לי שרודיגר פצוע, אנדריק זה מי שמצאת להכניס?
האיבוד המטומטם שלו הוביל להתקפה הזאת של בארסה.
מתי אתה הולך מפה כבר מתי?

רומנו ושביט חלאס תסגרו את זה ביניכם בפרטי…

האמת, הסתיים הרבה פחות נורא ממה שחשבתי. מאמן ועוד כמה חיזוקים ספציפיים ונהיה בסדר.

מילא זה שכל השנה אנחנו פחי זבל אבל הפכנו השנה להיות כאלה לוזרים. להתפוצץ.

אמרתי לעצמי נו טוב, רק עוד כמה מחזורי ליגה והסיוט שהוא העונה הזאת ייגמר סוף סוף. ואז נזכרתי שיש את גביע העולם למועדונים המיותר הזה בקיץ והסבל שלנו העונה ימשיך להתארך…
מרגיש שאנחנו משלמים בריבית דריבית על כל ההצלחות שלנו בשנים האחרונות עם עונה שמוציאה את המיץ ואת החשק מכדורגל.