גמר גביע המלך 2025: עוד תואר אבד - מפסידים 3:2 בקלאסיקו בהארכה ומתפרעים בסיום| כבשו: אמבפה וטשואמני

לפני אנצ’לוטי, העונה הזאת הלכה לאיבוד בגלל ויניסיוס, לא פיספס אפשרות לחרב, חצי עונה אחרונה חזר להיות מה שבנזמה אמר פעם ‘‘אל תמסור לו הוא משחק נגדנו’’.

אחרי שהובלנו החרא הקטן הזה קיבל 3-4 מצבים שהוא לוקח החלטה נכונה ואנחנו גומרים את הסיפור וכרגיל הוא חירב שוב ושוב.

לא איכפת לי איך תגמר העונה, הפסדנו גביע ואולי אליפות לקבוצה פחות טובה, הרבה פחות טובה.

גולר היה חייב לשחק המון העונה ולו רק כדי להרים קרנות, לא איכפת לי טורקי או לא טורקי הבחור שחקן כדורגל מצויין עם סט יכולות של מה שבדיוק חסר לנו.

הגול נטו על ברהים, אם הוא עושה צעד קדימה ולא אחורה לא היה קורה כלום

איך שקונדה חטף ראו שהולך להיות פה גול
חבל, אבל לפחות ראינו פה טיפה כדורגל סוף סוף

היה בסדר בהתחשב בקארמה הרעה שהמועדון התאמץ ליצור לנו.
זאת בארסה שתאתגר אותנו, אבל בשום אופן זו לא בארסה מפחידה.

אם איכשהו ניקח את הליגה, ובארסה יעופו מהאלופות (או יפסידו בגמר לפאריס) - זה עוד יהפוך את מה שקרה פה לחיובי, כי עם דאבל אנצ’לוטי בטעות היה נשאר…

מסכים.
עם כל הכבוד לסבאיוס וכו’ - הוא נראה הרבה יותר מסקרן.

טשאומני במשחק טוב ובכלל בתקופה טובה. הוא היה הטוב מבין כל חוליית ההגנה היום. רודיגר היה נראה רע ואסנסיו לא היה נקי.

נכון, אבל את מודריץ’ לימדו לפי 74 שנים כשהיה בילדים בקרואטיה שקשר מרכזי לא מוסר כדור אלכסוני מהצד למרכז המגרש כשהוא קרוב לשער שלו והקבוצה היריבה לוחצת, זה 75% מודריץ’ ו 25% ברהים.

לא מסכים

למודריץ לא היו אופציות מסירה כמעט, וקונדה היה נורא רחוק. רק בגלל שברהים טעה היה לו סיכוי להגיע לכדור

בסוף המסירה היתה טובה ושינתה כיוון ואת השיווי משקל של הלחץ של בארסה, אם לא היתה פה טעות של ברהים אף אחד לא היה אומר איזה מסירה טיפשית של מודריץ

גם את זה לימדו אותו לפני 74 שנה, אין אופציות מסירה אז תרחיק כמה שיותר רחוק, אל תיקח סיכון כזה בדקה ה 116

שי אין פה מה להסכים או לא להסכים. לא נותנים מסירות כאלה, זה א ב בכדורגל.

רק לי יש הרגשה שהעונה כל שחקן תוקע את הבעיטה הכי טובה שלו בקריירה דווקא נגדנו ?

נראה לי שרודיגר וויניסיוס סיימו היום את העונה, לפחות הראשון.

לסיים עם קישור של מודריץ’, גולר ובלינגהם, ולהעלות את אנדריק במשחק כל כך שברירי… זה באמת חוסר אחריות. לזכותו ייאמר שלא היו הרבה אופציות. לרעתו הסגל הקצר/חוסר שימוש בנוער.

היה משחק מטורף עם כל כך הרבה התרחשויות. בסוף הקבוצה נתנה פייט יפה, בטח בהינתן מצב הרוח השונה של שתי הקבוצות, ואחרי מחצית ראשונה מזעזעת ובפיגור. החצי שעה הזאת במחצית השניה - כל כך חבל שלא יכולנו לתת יותר מזה. מבאס לאבד את היתרון כתוצאה מטעויות גסות.

פראן גרסיה התחיל מפוחד אבל באמת שנתן ספרינטים מטורפים כל המשחק. כל הכבוד לו.
גם לשחקנים סוף סוף אין לי תלונות על מאמץ.

הלאה לליגה, לעשות את המוות לברצלונה שם. יהיה קשה לנצח אותם ב-90 דקות, גם המוטיבציה תהיה נמוכה יותר כי הליגה די אבודה. אני מקווה שהקבוצה ראתה שהשד לא נורא כל כך ונוכל להופיע לשתי מחציות ולא רק לאחת.

פדה לדוגמא נותן מלא מסירות כאלה במשחק ולא באים אליו בטענות(שוב, לדעתי בצדק)

לא חייב לתת פה איזה דיון סרק, אני פשוט חושב שזאת דווקא היתה מסירה מתבקשת והטעות היא 100% על ברהים

נסיים עם זה שיש הרבה דברים לקחת פה מהמשחק הזה
רק חבל שהיינו צריכים חצי עונה+הפסד תואר לבארסה+פיגור במחצית בגמר לבארסה כדי (בתקווה) להתחיל לשחק כדורגל

טשואמני במשחק מצוין
פראן מראה שאמנם הוא לא המגן השמאלי הכי טוב בעולם, ולא אחד שנקנה בעשרות מליונים - אבל כן החוסר אמון בו מצד אנצלוטי(בטח כשמנדי פצוע) הוא לא צודק, והוא יכול לתרום ולהסתדר

אמבפה בא לעבוד, היה מצוין. גם פדה וג׳וד בעמדה שהוא צריך לשחק בה

יספיק לליגה?

בחיי שאין לי מושג איך הקבוצה אמורה לזכות בתארים עם שחקן כמו ויניסיוס. רק לחשוב על התסכול שהוא גורם לשחקני הקבוצה ובפרט לשחקני ההתקפה. פשוט לא נורמלי.
לא מצליח להכיל ולהבין את ההתעקשות עליו כל התקופה הזאת, כשהוא מסריח את הדשא באופן סיסטמטי ופשוט מחרבן כל התקפה או אפילו אופציה להתחיל התקפה.

הקבוצה הזו כל כך לא מאומנת, אחת הקבוצות הכי פחות מאומנות שיצא לי לצפות בהן אי פעם. הגולים שלנו היו משני מצבים נייחים (נס בפני עצמו) וקבוצה קצת יותר מאומנת ומאוזנת הייתה מסיימת פה עם 4 גולים לפחות, בהתחשב באיך שההגנה של ברצלונה נראתה.

כולי תקווה שנראה שינוי בעונה הבאה. שינוי דרסטי. העמדה הראשונה שזועקת לחיזוק זה קשר פליימייקר, בלי זה אין לנו מה למכור.

עוד עניין זועק לשמיים - עם כל הכבוד ליכולת של רודיגר, אין לו מקום בקבוצה כמו ריאל מדריד. את ההתנהגות המטורללת שלו הוא יכול לשמור לשלב שאחרי הקריירה, בו הוא יקנה טויטה היילקס לבנה עם מאג עליה ויצטרף לדעאש. משוגע על מלא. לא הולם ולא מתאים לקבוצה במעמד הזה.

דיווחים שרודיגר יקבל עונש חמור. אני בכלל לא מבין את ההתפרצות שם, זה לא שהוא ביטל לנו פנדל ברור.

מקווה שהעונש יהיה יתר המשחקים בעונה הזאת, ושלא יגלוש לעונה הבאה. גם ככה הוא סובל מהברך.

מבין וגם לי כואבות העיניים. אבל לצערי ראינו מה קרה עם ברהים (ורודריגו) - כלום. ויני מחרב והכל אבל עם האלטרנטיבות לא מגיעים למצב שאפשר לחרב.

אישית אני מאוד מתבייש בהתפרעויות הבזויות האלה של השחקנים ואין אפילו מי שירגיע אותם, שיקבל מבחינתי 5 משחקים בחוץ, זה פשוט ביזיון מה שהם עושים.
העונה נגמרה היום, אנחנו לא ננצח בקלאסיקו עם אלאבה ואסנסיו בלמים זה בטוח.

הם לא היו ככה כל העונה.

כמה צפוי, כל כך צפוי שאני כועס על עצמי שבכלל נשארתי ער לצפות בזה.
ועדיין כמה נקודות
1- ספגנו 12!!! שערים בשלושה משחקים מול בארסה. ממוצע של פאקינג 4 שערים למשחק. אם זו לא שירת הברבור של קרלו אז מה כן?!?
2- ויני ממשיך לחרב לנו את העונה. הכי עצוב שהוא כנראה קיבל שדרוג בחוזה על זה. אני כבר מדמיין את התספורת הדבילית שלו בתחילת העונה ומתמלא בעצבים.
3- רודיגר בעונה גרועה. שלא יסבנו אותי ויסבירו לי שזה רק בגלל שאר ההגנה שמתחלפת לצידו. והחטא על הפשע שהבנאדם מדקה 75 בערך משחק עם רגל אחת והגאון שלנו לא חשב שצריך להחליף אותו עד הדקה 110.
4- הנקודה האופטימית שלי זה ששיחקנו טוב כשלא היה לנו מה להפסיד.
לסיכום, אני לא חושב שיש לנו מה למכור העונה בליגה. ולמען האמת לא כל כך אכפת לי מההצלחה של בארסה העונה. אני באמת מאמין שאנחנו צריכים להסתכל על עצמנו. ולא למדוד את ההצלחה/אי ההצלחה בהתאם ליריבים שלנו. אנחנו לא טובים לא ביחס לבארסה, אנחנו לא טובים ביחס לעצמנו. קרלו חייב ללכת רק על זה. ובכנות, אני לא חושב שזו סיבה מספיק טובה בשביל פרז. מקווה שאני טועה…

אני לא מתבייש בהתפרעויות של ויני וואסקס (רודיגר הגזים)
דקה 120, כולם סופר מושקעים רגשית ופיזית בגמר הזה שהוא רכבת הרים והשופט עוצר התקפה על ליטוף בפנים. יכל בכיף לחכות ולבדוק בוואר אם וכאשר. זה מתסכל וזו תגובה טבעית, מעדיף את זה על אדישות.