מחזור 21: מפסידים במסטאייה 2:0 לוולנסיה

קיקה השנה במסטאייה:
image

וולדמורט שנה שעברה במסטאייה:
image

וולדמורט לפני שנתיים במסטאייה:
image

אבל אבל אבל בגלל הטיקי טאקה אנחנו לא מגיעים למצבים…

הנה שוב עם הדמגוגיה בשקל

לפי ההיגיון שלך: צ’לסי נגד ברצלונה ב2009- בעיטה אחת לשער של בארסה
צ’לסי נגד ברצלונה 2017- כמה בעיטות לשער
וואלוארדה > פפ ויסקה בארסה!!

משחקים שהקבוצה לא משחקת טוב, תמצא בכל עונה. אבל תמיד היה ברור שלאורך זמן זה לא יימשך. בניגוד לשיטת המסירות לרוחב, שזה יכול להראות אימפוטנטי כל פעם שקבוצה באה לצופף את המשחק.

ויפה שאתה מתעלם מזה שמה שהעלה את כמות המצבים זה המחצית השנייה, שבא ווידאל נכנס והפסיקו לנסות לשחק את הנעת הכדור הרוחבית המשמימה וחסרת התועלת, שיחקו כדורגל יותר ישיר ואשכרה היה תענוג לצפות ונהנתי למרות ההפסד (בדיוק מה שרשמתי בתגובה שלי לאחר המשחק)

ועוד נקודת מחלוקת, ולי זה נראה די בבירור, שאתם לא מבינים שסגנון המשחק הישיר הזה של וולוארדה תרם למסי להיראות טוב.
אבל אתם רק היללתם את מסי ואמרתם הכל זה הוא וכל הרע זה היה באשמת וולוארדה.

טוב, אתה רשמית הבן אדם הכי הזוי שהיה פה עד היום. נותן דוגמה לשני משחקים מול צ’לסי ואומר שזו דומגוגיה, ובאותה נשימה פוסט שלם אתם מחרבן פה על הראש של קיקה, שסיים משחק ליגה שני עד עכשיו.

טוב לא משנה. אין מצב שאתה אמיתי. אני לא ממשיך בדיון עם בן אדם שמנסה לעשות פה צחוק מאנשים.

אתה ממשיך ליהיות אידיוט עם בעיות בהבנת הנקרא
לא “חירבנתי” על הראש של קיקה, אמרתי שהמשחקים האחרונים מזכירים בדיוק את הפעם האחרונה שבארסה שיחקה טיקי טאקה- ב2014 כאילו חזרנו אחורה בזמן, ושאני סקפטי שמאמן שבא באמצע העונה יעשה איזשהו שינוי וישדרג את הטיקי טאקה.

מצחיק שאתה זה שפאקינג אומר לי את כל זה.

אני אשתדל לא להדביק לך כינוי בכל משפט שני אבל אגיד בעדינות שאני לא חושב שתמצא עוד מישהו אחד בעולם וגם בכוכבי לכת אחרים שייטען שוואלורדה (והשיטה שלו) הוא זה שגרם למסי להראות טוב.
מסי היה מפלצת גם לפני שוואלורדה חלם שהוא יאמן יום אחד את בארסה.

ואלורדה לא גרם למסי להיראות טוב. מסי (וטר שטגן) גרמו לואלורדה להראות טוב. תחפש את אחוזי ההצלחה של ואלורדה עם מסי ובלי מסי (או בלי טר שטגן ) ותנסה לחזור אלי כמה המשפט שלך נכון. ספוילר הוא לא.

זה השנה הראשונה שהמאמן שהגיע לברצלונה (טאטה) ניסה והתחיל לשנות את השיטה. זה נגמר באפס תארים. (שתי פיבוטים פחות החזרת כדור, וכו. זה היה ההתחלה למה שאנחנו רואים היום בברצלונה.

מסי שנה שעברה היה אדיר וזכה בכדור הזהב בגלל זה. היו למסי שנים שהוא הלך תוך כדי חיטוט באף בתוך הצפיפות והיה נראה כמו אימפוטנט.

מה זה אחוזי הצלחה? של ניצחונות? אבל זה אחוזי הצלחה של ברצלונה כולה ולא רק של מסי…
בגדול אני לא אומר שוולוארדה בנה איזה טקטיקה כדי שמסי יהיה תותח. פשוט מאוד, הכדורגל הישיר שבארסה שיחקה תורם לשחקני התקפה להראות טוב יותר. פחות צפוף- יותר קל לשחקני התקפה לבוא לידי ביטוי.

וכשמסי היה אדיר תחת טאטא ותחת אנריקה זה גם השיטה של וואלורדה שהוא ראה במשחקים בבילבאו ואימץ?

אני לא אוהב את האופן האישי והעקיצות שהולכות פה, אבל מבחינה ענינית אני נראה לי מיציתי את הדו שיח הזה . אין מישהו בפלנטה שחושב שואלורדה גרם למסי להראות טוב. אלא ההפך. ואין גם מישהו שחושב ששיחקנו כדורגל ישיר או משהו כזה, זכותך לדעה משלך. אבל זה באמת מנותק מהמציאות.

המשפט שיסכם את הכל, תוציא את מסי מברצלונה. ריאל השנה תזכה בשלוש אליפויות רצופות. תוציא את ואלורדה מברצלונה , לדעתי בשנה שעברה אנחנו אלופי אירופה, ושנה לפני אנחנו לפחות בחצי… אם לא יותר.

אני לא אומר את זה בגאווה או בשמחה. זה מביך. fc messi

המסי שהיה תחת טאטא זה בדיוק המסי שדיברתי עליו. היה בלתי נסבל אז לצפות בו ובברצלונה בהמון משחקים. למרות המספרים שלו שאיכשהו נשארו מרשימים.

יש לכם בעיות קשות פה בהבנת הנקרא, זה הזוי כי הפורום פה היה ברמה גבוהה.

בוא אני ייסכם לכם בגדול את כל מה שרשמתי פה ותבינו כמה אתם לוקחים את זה למקומות לא קשורים.
אני לא מגן על וולוארדה בכלל, מאמן בינוני לגמרי, וברצלונה לא שיחקה מדהים תחתיו, הוא בכלל לא הנושא!!!

כל הכוונה שלי היא בכל הפאקינג דיון הזה - אני מעדיף משחק ישיר על הנעת כדור לרוחב
עם וולוארדה ראו משחק ישיר יותר וגם עם אנריקה, מאשר ב2013 ו2014 והמשחקים האחרונים (שזה נראה כמו המשך של שנת 2014) שהמשותף להם- טיקי טאקה שלא שודרג!!!

מסי? נראה הרבה יותר טוב עם וולוארדה ואנריקה מאשר עם טאטא ובמשחקים האחרונים- נראה יותר טוב במשחק ישיר מאשר בטיקי טאקה שלא שודרג
אם וולוארדה היה מנסה לחזור למקורות לשיטת הטיקי טאקה, אני משוכנע לגמרי שאמנם בארסה הייתה מחזיקה הרבה יותר בכדור, אבל לא הייתה אפילו מגיע כלכך רחוק ומסי לא היה נראה כלכך טוב כמו שהוא נראה שנה שעברה.

זה עצוב שאתה חושב ככה ואני יודע שיש הרבה אוהדי בארסה שחושבים ככה וזאת בעייה…

כדורגל= משחק קבוצתי
לא fcmessi ולא נעליים. שחקן גדול, אבל יש עוד 10 שעובדים קשה, חלקם בטופ של הטופ, ועוזרים לו המון. לא מבין איך אפשר לרשום מסי ועוד עשרה בכלל…

זה בסיס הויכוח איתך, לפחות מבחינתי. זה מעבר לזה שגם אתה וגם טל לקחתם את הדיון למקום רע קצת.

בשבילי, ואני חושב שבשביל הרוב פה, ברצלונה=משחק של הנעת כדור. מעבר לזה שזו ברצלונה, לדעתי לפחות זה גם יפה יותר, ובשימוש נכון זה גם מאוד אפקטיבי.

אבל אין לי בעייה עם הנעת כדור, אני חוזר: יש לי בעייה עם הנעת כדור לרוחב!!!

וכשזה יהיה עוד יותר מובן, יש לי בעייה עם הנעת כדור לרוחב ולא יעילה למשך הרבה דקות.

הלוואי שזה יחזור ליהיות כמו עם פפ אבל סביר להניח שזה לא יקרה… וזאת הבעייה שלי.
אני מעדיף סגנון פשוט וקלאסי של כדורגל, מאשר טיקי טאקה שלא שודרג…
כמו עם וולוארדה, שהוא לא היה איזה גאון טקטי, רחוק מזה, אבל לפחות ראו כדורגל שמסתמך על יכולות אישיות של שחקני ההתקפה וזה הרבה הרבה יותר יפה מכדורגל של מסירות לרוחב כששחקני ההתקפה נמצאים בתוך צפיפות מטורפת.

באמת שזה עצוב, אבל זה לא רק אוהדי ברצלונה. זה כל מי שרואה את ברצלונה משחקת בשנים האחרונות.

צודק. זה אמור להיות כזה, ותורת המשחק הקלאסית של ברצלונה אמורה לבסס את זה. אבל שוב. אצל ואלורדה זה היה, מסרו את הכדור למסי ותתפללו שטר שטגן יציל לנו את התחת בפעם המי יודע כמה.

קודם כל, כתבתי גם טר שטגן. תדייק.

בשביל זה צריך רק בשביל הדוגמה לחזור לצמד המשחקים מול ליברפול. כל מי שראה את המשחקים האלו. מבין שבלי מסי וטר שטגן היינו מפסידים את הראשון. ואם הקבוצה היתה עוזרת למסי בשני הינו עוברים לגמר.

אני יחזור על זה בפעם המי יודע כמה, אין לי בעיה עם העדפה שלך לכדורגל ישיר או איך שתקרא לזה. תבדוק מה כתבתי אחרי המשחק נגד גרנאדה. אבל אני פשוט לא מבין למה אתה צופה במשחקים של ברצלונה. אני מכבד כדורגל מהיר שמבוסס על משחק טקטי. אבל אני לא אוהב את זה, לכן אני ממעט לראות קבוצות שמשחקות בצורה הזאת. זה לא אומר שאני פוסל את זה או חושב שזה כדורגל רע…

דרך אגב אני לא חסיד של לואיס אנריקה בתור מאמן בלשון המעטה, הוא טעה המון. אבל בסופו של דבר ההבדל בין אנריקה לואלורדה לא היה בטקטיקה או בהבנת משחק שלהם, אלא בזה שאנריקה היה מנהיג בחדר הלבשה וכריזמטי. מה שיזכרו מואלורדה בסופו של דבר שהוא הצליח להרדם באמצע המשחק באחד מהמשחקים שלנו. גם הוא השתעמם. זה לא רק אנחנו.

“מסרו את הכדור למסי”
מסרו את הכדור למסי- איפה מסרו לו את זה בהגנה? מסרו את הכדור למסי לרגל, כמו שהוא אוהב, במקומות שהוא אוהב. אם לא עוזרים למסי, הוא לא יהיה טוב נקודה.

מה עם סוארז? מה עם אלבה? מה עם בוסקטס? זה זלזול בשחקנים מהרמה הכי גבוהה שיש

להגיד שאם הקבוצה הייתה עוזרת למסי בארסה הייתה עולה לגמר, כאילו מסי היה היחיד שטוב וכולם היו חרא זה פשוט לא פייר. באותה מידה הייתי יכול לרשום אם מסי לא היה נחנק בארסה הייתה בגמר. האמת היא שזה אשמת כל הקבוצה כולל מסי שלא שיחק טוב.

שוב, אין לי העדפה לכדורגל ישיר על פני הנעת כדור, יש לי העדפה לכדורגל ישיר על פני כדורגל אנמי לרוחב!!!
וצפיתי בברצלונה כי בשנים האחרונות זה לא הסיפור, אם כמה שוולוארדה חרא של מאמן, אני מעדיף את איך שבארסה שיחקה על כדורגל של השנים 2013 ו2014 והמשחקים האחרונים שנראים כמו המשך ישיר ל2014.
ב2013 ו2014 ממש תעבתי את איך שבארסה משחקת אבל תמיד הייתה לי תקווה שזה ישתנה ובסופו של דבר זה השתנה, לקח זמן אבל השתנה. וכן אם זה חוזר, יש מצב שאני אפסיק לצפות. כמו שאמרתי זה לא שווה צפייה מבחינתי.
אבל נקווה שזה לא יהיה המצב… או שיעלה על חידוש בשיטה הזאת (זה צריך ליהיות הציפיות שלכם גם), או שהוא יירד ממנה וינסה משהו אחר.

נכון זאת הבעייה העיקרית שהייתה לי עם וולוארדה. צנון שכנראה זה אחד הגורמים לחירבון במכנסיים של ברצלונה עם ההדחות הכואבות.

והרי בוא נודה באמת, ההדחה מול ליברפול זה היה נוקהאוט לפנים סופר מפתיע ולא צפוי, כמו מניה שקורסת בענק ברגע אחד
באמת שהיית הרגשה של טראבל באותה תקופה, הזכיר את עונת 14-15 מאוד ואז בום הכל התפוצץ בפנים במשחק אחד, במחצית אחת. בלי פירמיניו וסלאח