חכה לאחרי המשחק, יסבירו לך מומחי השיפוט איך השופט ניצח לנו אחרי המשחק… בעוד יומיים נשמע את צ’אבי שאומר שהליגה מכורה.
7-0 במפגשים הישירים בין שתי הקבוצות.
חכה לאחרי המשחק, יסבירו לך מומחי השיפוט איך השופט ניצח לנו אחרי המשחק… בעוד יומיים נשמע את צ’אבי שאומר שהליגה מכורה.
7-0 במפגשים הישירים בין שתי הקבוצות.
ריאל לא באה לנצח סתם, אלא לתת הצהרה. וזה עם רבע סגל.
מברוק על האליפות.
אני לא מבין למה אנצ׳לוטי לא מכניס גם את סבאיוס וגם את ארדה. קמאבינגה ופדה נטחנו לאחרונה (וגם עבדו קשה במשחק הזה) וגם ויני יכול לנוח - מה גם שהוא מתחיל עם השטויות שלו עכשיו. מתסכל מאוד.
עריכה: רק דיברתי, אבל עדיין הייתי נותן מנוחה לאחד הקשרים. בכל אופן כל הכבוד לאנצלוטי.
במקום לתת לאלאבה לשחק בלם ולא מגן כדי להאריך לו את הקריירה עדיף קרבחאל ישחק בלם ולהאריך לו את הקריירה.
עוד מעט נשמע שקרבחאל ויתר על טבעונות לטובת דיאטת ירוקים וזה העלה לו את המהירות ב 10%
היית קרוב
אם כי אני אניח בזהירות שלא ניחשת שכל ה-5 יהיו לאותה רשת
מה שחשוב עכשיו זה ג’וד.
כואב לי על יאן קווטו, הוא מדרידיסטה ונמצא בעונה טובה מאוד. ויני חיסל לו הערב את הקריירה.
תאהבו אותו או תשנאו אותו אבל ויניסיוס ג׳וניור הוא סופרסטאר במלוא מובן המילה. מי שמדבר על למכור אותו משוגע, מבחינת כישרון נטו ויכולת לייצר שערים/מצבים הוא טופ 3 בעולם.
רודריגו הוא הרבה יותר הסגנון שלי אבל כבר מתחיל להיות לי ברור שכנראה לא יעשה את קפיצת המדרגה למפלצת אמיתית, למרות השער היפה.
איזה מופע - כדורגל זה כיף!| נדיר שאנחנו זוכרים משחקי ליגה בסיום עונה, מדברים עליהם כמה שנים לאחר מכן, צריך להיות שם אירוע מדהים כדי שזה יקרה, בטח אם זה לא קלאסיקו או דרבי. נניח רמונטדה מארץ הרמונטדות או “עקב האלוהים” של גוטי, שער אחר בלתי משחק. והמשחק הזה נגד ג’ירונה בהחלט נכנס לקלטת, לרשימה, למשחק בו הסנטיאגו ברנבאו רעד. ריאל מדריד הייתה סופה. בסדר, ריחמנו עליהם (באמת שריחמתי), ולא עשינו את המאניטה. שביום אחר הפנדל ייכנס. ניצחון פשוט ע-צ-ו-ם בהתחשב בכך שהיריבה באמת קבוצה חזקה גם אם קיבלה פיק בירכיים ועשתה במכנסיים. אשכרה ניצחנו בלי בלמים. אשכרה שני ההפסדים היחידים של ג’ירונה העונה הם נגדנו: 3:0 בבית ו-4:0 בחוץ. והם לא בעטו למסגרת היום בכלל.
מוריד את הכובע בפני ריאל מדריד, הייתי רוצה לראות את התשוקה וההתלהבות והדורסנות הזו בכל משחק ליגה, שבבית יהיו קונצרטים, שהשאלה לא תהיה ‘האם’ אלא ‘כמה’. כמובן שיש את הפציעה של ג’וד בלינגהאם (מדויק מאוד שנשאר לשחק כדי לתת את הגול שגומר את המשחק, האמת שהרגשתי את זה), השמחה אף פעם לא שלמה במאה אחוז אבל יהיה בסדר. נתמודד עם כל רכבת שתבוא עלינו.
כדורגל זה כיף, כדורגל זה משחק של כוכבים. אבל ראינו הערב הרבה לב ונשמה ואחריות ואי לקיחת סיכונים מיותרים - אלא אם כן אתה אדוארדו קמאבינגה (אני לא אהבתי את המשחק שלו דווקא), אריות כמו דני קרבחאל - זה היה נראה לכם שזו פעם שנייה בקריירה שהוא פותח כבלם? ועוד בצד שמאל? במארקה נכתב עליו שאם ישימו אותו שוער גם כן לא נרגיש, אורליאן טשואמני עם משחק הכי טוב שלו בלבן כנראה ובעמדת הבלם - ניקה הרבה כדורים בנגיחה. טוני קרוס מעולה, פדה ואלוורדה הוא “השומר השקט”. וכמובן שכוכבים מנצחים משחקים.
שני הגולים האלה פשוט מטורפים, הראשון והשני. כי ויניסיוס בדרך כלל כובש מול השוער אחרי שהשיג את המגן עם המנוע טורבו שלו, אבל גולאסו מחוץ לרחבה? זה מצטרף לגול ההוא נגד סביליה ב-1:2 הדרמטי בעונת הדאבל וגם לבומבה נגד מנצ’סטר סיטי בחצי הגמר אשתקד, שני הגולים האלה במקדש. כבר אמרתי לעצמי “מה הוא עושה, לעזאזל?”. המסירה לג’וד, התעללות ביאן אקוטו שהוא לא מגן “הגנתי” יציב, ועדיין. העזרה להגנה, העצירה בעקב, המסירה עם החזה. רק שיבוא לשחק כדורגל. אין סיבה לריב עם אף אחד במשחק בית. כדורגל זה כיף. שימשיך ככה. איזה כיף היה לראות אותו.
גם ג’וד היה נפלא, השער שלו אדיר, הגיע מהר מאוד לכדור, עבר את השוער בקור רוח גדול. ידע איפה לארוב לטרף בשער השני שלו כמו ראול של פעם.
זהו-זה, התנקיתי, לא זוכר את הדרבי, אתלטיקו הייתה קוץ בתחת העונה הזו, פשוט כיף אחד גדול. אוי ואבוי אם לא ניקח אליפות אחרי ערב כזה, חמש נקודות זה יפה אבל יש עוד עבודה. צריך לנצח בקלאסיקו השני של העונה ולראות מה אפשר לעשות בליגת האלופות. קצת שיניתי דיקסט, אולי זו הזיקנה. כמובן שגול מוציא ממני צרחה, בטח אם זה גולאסו, אבל אני אוהב לראות את ריאל לוחצת גבוה - והיה ניסיון כזה, מתנפלת, כמה התקפות בה היריבה לא עוברת את החצי או יוצאת מהרחבה. שאפו.
טוב, תגידו שאני שלילי, אבל קמאבינגה חייב לדעת לשחרר כדור בזמן, לא לסחוט כל כל הזמן עבירות, היו לו פריצות, האמצע פנוי לגמריי, והוא לא מוסר לעומק, לא חושב נכון, עדיין מסורבל לדעתי.
אפילו רודריגו הצליח להבקיע היום, אני לא רוצה שהוא ייפתח איזה מנהג קבוע להילחץ כשהכדורים לא נכנסים לו. במהלך המחצית הראשונה הייתה התקפה בה הוא קיבל את הכדור לשטח בצד ימין והיה יכול למסור לג’וד אבל כידרר רע ופישל, מאוד כעסתי. טוב ששבר את הבצורת. עוד מעט מגיעים החודשים האמיתיים שלו. האללה מדריד!!
אני מחכה שהוא יוכיח את זה לאורך זמן. אין ספק שיש לו איכויות, אני רק מצפה שהן יבואו לידי ביטוי בתדירות גבוהה וקבועה.
מה אפשר להגיד על המשחק של ויניסיוס? הוא גרם לאחד המגנים הטובים העונה באירופה לבכות בסיום המשחק,זה די מסכם את ההופעה המטורפת שלו.
קרבחאל-צ׳ואמני😍
בדרך לדאבל-דאבל בשערים+בישולים כבר עונה שלישית ברציפות, תוך שהוא מוביל לזכייה באליפויות וצ’מפיונס, והעונה הוא עושה את זה תוך שהוא פצוע חצי מהעונה.
גם גדולי השונאים שלו לא טוענים שהוא לא מספק מספרים לאורך זמן ובקביעות. הבעיה שלו בכלל לא שם.
ג’ירונה הגיעה למגרש של הגדולים ולמדה על גודלה האמיתי.
היא משחקת כדורגל התקפי ומאוד מהנה, אבל אין לה מספיק איכות בסגל, הכדורגל הקבוצתי המהנה מספיק בליגה הספרדית החלשה, אבל זה לא מספיק ברמות הגבוהות של עולם הכדורגל, ריאל רמה מעל הליגה מבחינת איכות סגל.
כפי שכתבתי עוד לפני תחילת המשחק, לי לא היה ספק שזה יהיה ניצחון קל, מה שכן הפתיע אותי שלא ספגנו במשחק הזה עם הגנה מאולתרת.
בסדר אבל תשמע אתה עושה לה עוול, ברור שהליגה הספרדית לא טובה, הרי בליגה האנגלית היינו עם אחוזי הצלחה נמוכים יותר. היא ספגה שער מהיר ונקלעה לסחרור. היא כבר ניצחה העונה את ברצלונה ואת אתלטיקו מדריד ועושה קצב צבירת נקודות נהדר, כבשה יותר מאיתנו עד להערב. היא עשתה גולים של פלייסטיישן, גולים קלים מתוך הרחבה. כל הכבוד לך על האופטימיות שלך והלוואי והייתי כמוך, אבל מגיע לה ריספקט.
מעניין אותי אגב אם אתה היית אופטימי גם לפני הגומלין נגד מנצ’סטר סיטי באיתיחאד אשתקד, זה לא נאמר בעקיצה, פשוט כי אתה תמיד מאמין שזה יהיה שלנו.
משהו שמאוד אהבתי במשחק, כמעט כל היכולת שלו:
אני לא יכול לרשום על ויניסיוס ג’וניור שהוא ספורטאי למופת. כי השרירים והשף והעבודה הקשה וכדומה - זה נהרס עם הריבים המטופשים וההתעסקות בקקה.
אבל זה היה רגע יפה. מי כמו ויניסיוס יודע כמה זה מאכזב שאתה מגיע למשחק וכל כך רוצה והכל הולך הפוך. הוא ניחם את יאן קוטו בסיום המשחק אחרי שהתעלל בו על כר הדשא.
אני תמיד אופטימי כשזה ריאל בליגת האלופות, סיטי לא הייתה טובה במשחק הראשון אבל היו לי חששות ועדיין האמנתי שזה אפשרי, עד שפורסם ההרכב…
היום זאת לא הייתה אופטימיות, ג’ירונה נגד ברצלונה הבחורים של צ’אבי במשחק חלש הגיעו להמון מצבים נגד ההגנה של ג’ירונה והחמיצו ברשלנות וספגו מכל התקפה מהצד השני, זה היה הימור קל שאותה הגנה ועוד בחיסרון לא תצליח מול מה שריאל תציב מולה.
זכיתי להיות במשחק ומה אני אגיד לכם? חוויה מטורפת (ובואו נגיד שיצא לי להיות בכמה משחקים גדולים כמו גמר צ׳מפיונס), הקהל היה באטרף ובמחצית השנייה גם קינח בשירי הלל לצ׳אבי הבכיין
אין לי משהו חכם לכתוב מלבד תודה לאלוהים שעשה אותו אוהד ריאל מדריד.
הנקודות שלי מהמשחק הזה
ג’וד חוזר למרכז ולכבוש. ויני גם שיחק בעמדה הטבעית שלו בימין וכולנו ראינו איך זה נגמר. בעוד אני יכול לסבול את הניסיונות של לשחק עם ויני באמצע, מכיוון שאני מאמין שיש מטרות חשובות יותר והוא יוכל ללמוד מכך גם אם לא יציג את הגרסא הטובה ביותר שלו, בנוגע לג’וד אני לא יכול להבין למה הוא צריך לשחק בשמאל ולא באמצע. רק שם הוא צריך לשחק, משם הוא פשוט מעל המשחק.
היו לי הרבה מאוד ספקות בנוגע לקמא עד לאחרונה. מבחינתי הוא היה פוטנציאל, יהלום לא מלוטש. באו שני המשחקים האלה, מול אתלטי וז’ירונה, ופשוט הוא נתן שם תצוגה של שחקן על. כשאני אומר שחקן על אני לא סתם נותן סופרלטיב, אלא כשאני אומר שחקן על זה שחקן שהוא מעבר לתפקיד מסויים או מיקום מסויים. הוא היה בכל מקום, עשה הכל בשני צידי המגרש, טכנית פיזית וטאקטית הכל מחובר אצלו. כשכולם כשירים הוא זה שמשלם את המחיר ויושב בספסל. אני לא יודע איך אבל אנצ’לוטי חייב למצוא דרך לשלב אותו בהרכב. משימה קשה כשיש לך את טשואמני קרוס ופדה ביכולת הנוכחית, אבל זו משימה הכרחית.
טשואמני פשוט סוס עבודה. לא משנה איפה שמים אותו, הוא פשוט משחק עם ים של נוכחות. הוא איכשהו מצליח להחזיק בתכונות מנוגדות. הוא אגרסיבי אבל נראה שקט, הוא נוכח כל הזמן אבל אתה לא מרגיש אותו. כשהוא משחק קשר אחורי העבודה שלו ללא כדור מדהימה וכשהוא משחק בלם בחיים לא היית יכול לנחש שזו העבמדה הלא טבעית שלו. אחרי שגמגם בחצי השני של העונה הקודמת, הוא חזר ליכולת שלו העונה ואיזה שחקן מתגלה לנו מול העיניים. בנוסף הוא שוב פעם שם כדור לגול על הראש של רודריגו שלצערינו החטיא.
השלמתי עם זה שפדה רק קשר טוב ולא קשר על כמו שחשבתי בתחילת העונה הקודמת. אמנם הוא מתופקד הרבה יותר מאחור מאשר בעונה שעברה, אבל מאוד חבל שהוא לא משתמש ביכולות הפריצה שיש לו, והוא בועט לשער פעם בארבעה משחקים. למרות זאת, הוא התייצב לאחרונה וכבר אין תנודות גדולות ביכולת שלו. עדיין הייתי רוצה לראות אותו משתמש יותר בסל הכלים המגוון שלו.
מקווה שהשער של רודריגו הניע לו את הגנרטור. אצלו זה או 0 או 1, אין באמצע. יאללה שיחזור לעניינים לקראת השלבים המכריעים של העונה, זה לא יזיק.
מקווה שחיסלנו את ז’ירונה מראלית הערב. אם כן, אנחנו אלופים.
מקווה שלא ושיסיימו שניים,זה כבר לא כזה בטוח.
אני “אעזור” לך ולקרלו - בכושר הנוכחי העלוב של נאצ’ו הוא יורד לספסל וטשואמני בלם וכך מתפנה עוד מקום במרכז השדה. אני חולק עלייך קצת אגב, קמאבינגה ממשיך להיות טיפ-טיפה מסורבל ולאבד כדורים קריטיים, להחליק, כמו בדרבי, והוא לא תורם בשליש האחרון של המגרש. פדה העונה בעמדה אחורית, מקרוס לא מצפים ליותר מגול-שניים לעונה בקטע הסרגלי (רוב הבישולים שלו הם בנייחים ולא כמו נגד גרנאדה), ולעתים זו בעיה.
לגבי רודריגו - אנשים שכחו שפעם הוא היה סופר-סאב מדהים, למשל בעונת הדאבל, לדעתי ברהים דיאס להרכב ושעה אחת קודם.
הייתי רוצה לראות המשכיות מטשואמני לפני שאתה מכין לו כתר, ולא משנה באיזו עמדה. אתמול המשחק היה פרפקטו. תקופתו במועדון? בינונית.
יוני - לא ממש הבנתי למה הצגת כאן את מה שכתבתי בפייסבוק, זה נתון ממיסטר צ’יפ, מדובר על משחק בית של המוליכה נגד הסגנית ובסיבוב השני של העונה.