בנתיים ארנה סלוט בול פגיעה, הבעלים של ליברפול הם אולי הכי קמצנים בפרמיירליג אבל לנהל קבוצה ברמה הכי גבוה הם יודעים.
הנה בלי קלופ ועם מאמן חדש ליברפול במקום הראשון אחרי המחזור השישי, הכדורגל עצמו גם ברמה גבוה מאוד.
חראפנברך שחקן שאני מאוד מחבב בתפקידו החדש שוב נותן משחק מצויין, עם קצת יותר חדות של סלאח היה נגמר בתוצאה הרבה יותר גבוהה.
צ’אבי כמאמן יונייטד -
מעלה את ראשפורד בהרכב, ואז נתקע כי אין לו את אראוחו לשים כמגן ימני.
אני לא מבין למה דווקא צ’אבי. גם סטיין פנוי.
ההנהלה הנוכחית של יונייטד זאת ההנהלה האהובה עליי בהיסטוריה של הכדורגל, נראה ושהיא מצליחה להתעלות אפילו על ההנהלה של ליברפול של אחרי האליפות הלפני האחרונה.
שק החבטות של אירופה בשם מנצ’סטר סיטי חוטפת עוד הפסד והפעם 0-4 בבית נגד טוטנהם. הפסד חמישי רצוף.
פפ חידש עד 2026, אבל בקצב הזה יפוטר הרבה קודם.
עדיין במקום השני בליגה. אולי סתם נותנים פור לליברפול כדי שיהיה מעניין.
מדהים האימפקט של רודרי ואיך הם מתרסקים בלעדיו. מאמין שהם יביאו מישהו בחורף, אבל יהיה להם קשה להתאושש.
הו כן, סיטי במקום השני ונראים כאילו עומדים לאבד אליפות. Never seen that before. יש מצב שככה מרגישים אוהדים של קבוצות אחרות כשריאל בפיגור בצ׳מפיונס?
וברצינות - המשבר הזה נראה עמוק מקודמיו. אם יסתיים באובדן אליפות זה יהיה טוב מאד לליגה האנגלית המצתרפתת.
אני לא ככ בעניינים, קראתי פעמיים כדי לוודא שהמשפט מסתיים בסיטי ולא יונייטד
פפ לא יפוטר מסיטי, במקסימום ירמזו לו בעדינות שעדיף להיפרד אבל הוא הרגע חתם על הארכת חוזה. זה בידיים שלו.
אני לא מסכים התזה שזה בגלל הפציעה של רודרי.
עוד לפני סיטי פתחה את העונה רע ונראיתה שברירית.
בסה’'כ רואים קבוצה שבעה אחרי 4 אליפויות רצופות, לא משהו יוצא דופן. סיטי צריכה רענון חריף בקיץ.
דיי יוצא דופן, לאור זה שהם היחידים אי פעם שזכו ב-4 אליפויות אנגליה רצופות
בארות הנפט באבו-דאבי נקדחות בקצב קדחתני לקראת ינואר.
ימים יגידו אם סיטי תהפוך לצ’לסי.
כסף זאת לא הבעיה שלהם.
הבעיה זה הפייר פליי שהתחילו לאכוף. בינתיים חכמים על הקטנים, אבל לסיטי גם ככה יש 115 האשמות, הם לא יכולים לצפצף על החוקים עכשיו.
האם אני חולם ? אם לא אז תגיבו שאהיה בטוח, אם כן אל תעירו אותי ותעזבו אותי בשקט.
ברגע שאבטל את הנאחס שעשיתי עם הפוסט תחילת עונה הכל יגמר.
או ברגע שסלאח יפצע.
סלאח מסיים חוזה בקיץ ולא קיבל הצעת חידוש עדיין.
הוא מדבר על זה בפומבי.
https://twitter.com/i/status/1860971692878954549
אם הייתי לא בעסק, הייתי חושב שהשחקנים של סיטי פשוט רוצים להיפטר מפפ…
מדהים
צחוקים לקרוא את התגובות של אוהדי ריאל על רודרי בתחילת העונה. הסבירו לי שגם אם הוא יפצע סיטי תמשיך להיראות אותו דבר.
התלות של סיטי רודרי עצומה, ולא היה צריך לראות יותר מדי משחקים של סיטי כדי להבין את זה. יש רק בן אדם אחד שמחכה לינואר יותר מטראמפ וקוראים לו פפ. הוא חייב את זובימנדי בינואר.