הגרלת הפלייאוף -
ב-21/2 תיערך הגרלה נוספת, שתקבע את ההתמודדויות בשמינית הגמר.
ממש מבאס, הייתי בטוח שיודעים היום מול מי משחקים.
על מה אתה מדבר? בטח שאתם יודעים.
אתם תשחקו מול פסז’, ברסט, בנפיקה או מונאקו, כלומר אתם תשחקו מול פסז’.
רווחים של קבוצות בליגת האלופות עד כה
הטבלה לוקחת בחשבון את כל המרכיבים, כולל value pillar.
זהו מקדם שתלוי בחוזק הליגה, מיקום יחסי של קבוצה בשנה קודמת, כמות הנקודות במפעלים האירופיים ב 5 השנים האחרונות, שווי שוק, ואולי עוד פרמטרים.
הטבלה כוללת כבר את הכסף מההגעה לשמינית עבור 8 קבוצות שהבטיחו את ההשתתפות.
הכסף שיחולק בהמשך:
quarter-finals €12.5m, semi-finals €15m and final €18.5m. The winners get an additional €6.5m
הלאנד כובש במשחק גדול. גם הגיהנום קפא, וגם סיטי עכשיו יכולה להפסיד בשקט.
מה שכן, חשוב שיש וואר, כדי שייקח כל פעם 10 דקות לבדוק נבדל. גם בסיטי - ריאל, וגם בפסז’ - ברסט.
צריכים פשוט לשנות את חוק הנבדל, על דבר כזה לא צריך לשרוק נבדל, צריך לתת זכות קדימה להתקפה.
מודה שלא הבנתי מה קרה פה.
היד של הלאנד הייתה בנבדל, אבל זה לא נחשב כי היד לא משמעותית? אז למה היד של אראוחו, מול סביליה, כן הייתה משמעותית? חוץ מ"השופטים בספרד גרועים", מה אני מפספס?
יד לא יכולה לגרום לנבדל, רק איברים שניתן להבקיע באמצעותם. לא מכיר את המקרה של אראוחו, אבל אולי הנבדל היה עם חלק של היד שאפשר לכבוש באמצעותו (החלק העליון, סביב הכתף). או שסתם טעות שיפוט. אני מניח שכאוהד בארסה זה לא יפיל אותך מהכיסא.
לא אסון מבחינת התוצאה, אבל כן מבחינת אולי השחקן.
לא משנה, הלאה.
בכל מקרה - חוץ מאשכרה לכבוש, בינתיים, ריאל עושה מה שהיא רוצה. סיטי זו קבוצה ברמת הלאס פאלמאס כרגע.
לפי החוקה איפה שקו הנבדל נוגע ביד של אראוחו למעלה זה לא חלק מהיד, אם הכדור פוגע שם לא שורקים, אתה יכול לבדוק בספר החוקים של פיפ’'א יש שם איור.
תביא תביא את האיור. רוצה לדעת אם לפחות לצייר הם יודעים.
כרגע עסוק בקללות וניבולי פה.
אני מנחש שהסיפור המיוחד פה הוא שהיה צריך למתוח קו בין האלאנד לבין הכדור, ולא בין שני שחקנים.
יש מצב. לכן אני תוהה אם זו סתם טעות שיפוט (במשחק הזה, או בברצלונה-סביליה), או באמת הגדרות שונות בחוקה למקרים השונים.
לא מצאתי איור, אבל מצאתי את זה -
The hands and arms of all players, including the goalkeepers, are not considered. For the purposes of determining offside, the upper boundary of the arm is in line with the bottom of the armpit
אבל זה על כדור יד, ולא על נבדל.
לא עקרוני מדי, כן? סתם התפלפלות על מה ההבדל בין המקרים.
ובכל מקרה, המסקנה היא שלא. הם לא יודעים לצייר.
נכון, אבל חשוב לנבדל, בגלל שמותר להבקיע עם החלק הזה כשהוא מעבר לקו הנבדל שורקים, וכמובן ההפך, אראוחו היה יכול להשתמש בחלק הזה להרחיק את הכדור ולכן הקו נמתח שם כי זה החלק מהגוף שלו שהכי קרוב לקו הרוחב.
אולי הוא צודק, אבל הוא מדבר כאילו היה להם משחק טוב ולא משחק בינוני שלא ראוי לציון בכלל.
היה לי דיון למה אני כבר לא מתלהב מפפ כמו פעם, המשחק שלהם היום זו דוגמית טובה למה שניסיתי להסביר. פפ הפך לואן חאל.
אלוהים, איזה כדורגלן בינוני הלאנד.
לא ראיתי משחקים של סיטי העונה, למעט כמה דקות פה ושם באלופות. אז אני חייב לשאול - ביכולת כזו, איך היא הגיעה בכלל לפלייאוף? או למקום החמישי בליגה האנגלית?
זו יכולת של קבוצה שנאבקת על הירידה, עם הגנה שבנבחרת ישראל היו מתפדחים ממנה. לא מספיק שריאל אשכרה יותר התקשתה להגיע למצבים מול קבוצות תחתית בספרד, אדרסון עוד החליט לעשות שצ’זני. שאריות של גופה של קבוצה שעד העונה עשתה קולות של קבוצה גדולה.
בדרך כלל בהפסדים הרבה נופל על ההטרלות של פפ, שמחליט לעשות שאשא (או קולולוש, למתקשים מהבירה) עם השחקנים והעמדות דווקא במשחקים גדולים. זה לא היה המצב הלילה - סיטי הפסידה כי היא פשוט גרועה. התחת של ריאל? הפעם התחת היה של גוארדיולה. סיטי עוד יצאה פה בנס, עם אשלייה דמיונית שיש לה סיכוי עוד שבוע. אם ריאל הייתה מנצלת 10% מההזדמנויות שהיא הגיעה אליהן, זה היה נגמר עם חמישייה.
טוב, לפחות ל-12 אוהדי הסיטי כבר אין תקווה. כבר התקדמות.