פרמייר ליג 25/26 :: Cook the Books

זה מקובל כי העולם מטומטם.

אתה בעבודה שלך לא תוכל לעשות את זה אבל אתה מקבל שהמולטי מיליונר הסלב יוכל לקבל את זה.

(זה לא איסק מול ניוקאסל זה משהו מעבר שקורה גם בישראל)

ושוב, רוצים לקבל התנהלות כזו? שזה היה דו צדדי.

זה לא קשור לזה שהוא סלב, אלא לכך שגם למועדון יש אינטרס למכור כי לשחקן יש ערך כלכלי. מה גם שזו לא עבודה רגילה, זה ספורט תחרותי לשחקנים יש אמביציות להתקדם וזה חלק מהדבר הזה.

ההשוואה לעבודה משרדית פשוט לא עובדת.

זה לא קשור לסלב? באמת?

זה כל העניין המועדון לא רצה למכור אותו. הוא כפה את זה עליהם. גם אני רציתי להתקדם בעבודה שלי. אבל הייתי חייב לתת חודש התראה מראש…

אפשר היה לפתור את הבעיה הזו מהר מאוד. אופ"א בתור הרגלטור, היה צריך לקבוע מראש ששחקן שמפר בצורה חד צדדית את החוזה שלו ולא מגיע לעבודה יענש בצורה קשה.

בדיוק כמו מה שהיא קורה למועדון אם הוא היה מפר את החוזה שלו בצורה חד צדדית עם השחקן.

נ.ב אני הייתי מאזן בין זכות השחקן לקידום ולשמור על הזכויות של המועדון בלחייב מועדונים לשים סעיפי שיחרור כמו שקיים בספרד. וכך אתה גם שומר על הזכות של הכדורגלן לקידום וגם על הזכות של המועדון לשמור על הנכסים שלו.

סיטי מוכרת בגרושים את אדרסון ומביאה את דונארומה ב 30 מיליון בלבד.
בינתיים יונייטד לא מצליחה לסגור עם קבוצה בלגית על השוער שלה, אז היא הולכת על דיבו מאסטון וילה. אסטון וילה כמובן תסגור עם הקבוצה הבלגית שיונייטד לא יכולה לה.
עוד פרק בקומדיית הטעויות שנקראת מנצ’סטר יונייטד.

בפרק הקודם - לקח להם שנתיים להבין שאריק טן האח זה לא זה. ללברקוזן לקח 2 משחקים.

איך בכלל אפשר להתמודד עם קבוצה שזוכה באליפות קלילה, ואז עוד יכולה להרשות לעצמה להתחזק ברכש של חצי מיליארד יורו, ולהושיב על הספסל שחקנים בשווי מאות מיליונים? :upside_down_face:

ועוד התחילה בכושר לא משהו ולקחה את כל ה-9 נקודות עד כה?
אותו דבר ריאל אחרי עונת 2023/4, התחזקה באמבפה (למרות שהלך החלוץ היחיד והזקן חוסלו כי לא חשבו לתת לו חוזה נורמלי שישאיר אותו). ממש אותו דבר.

הבזבוזים האלה והשאפתנות של ליברפול הם משהו שאולי היה חסר לה קצת קודם, היא גם מזהה לדעתי מה קורה אצל מנצ’סטר סיטי היריבה הבאמת גדולה שלדעתי חסרת זהות ופפ אולי איבד כיוון.

לגבי אלכסנדר איסק: אולי דל"פ, לדעתי רכש קצת מסוכן, לא ברמת הסכום דווקא, הוא מכיר את הליגה ולמרות הקיץ המורכב הוא יתאקלם. לדעתי המהירות שלו לא מרשימה. ליברפול קבוצה שאוהבת לטוס קדימה ויש את מוחמד סלאח שהפך כבר ל-‘9’ לא מעט זמן. זה משהו קצת שונה ממה שליברפול הורגלה אליו. יש לו קסם ברגליים והוא יודע ליצור מכיר את הפריימרליג בהחלט. אבל לי זה לא נראה רכש כזה של “וואו”.

המשחק אתמול היה מאוד-מאוד-מאוד מאכזב, כשדיברתי עם חברים אוהדי ריאל מדריד אחרי שלושת משחקי הליגה שלנו ביקשתי מהם לא להשוות לקייטנה אצל קרלו אנצ’לוטי אשתקד - “לכו תראו כדורגל אמיתי - ליברפול נגד ארסנל”. וכמובן שכל יריבה ביטלה את השנייה אבל הרבה קסם על המגרש, על אף ההיעדרויות, מעט מאוד מצבים. אבל כן יש 0:1ים כאלה ומשחקי עונה כאלה. יקח לי הרבה זמן עד שאאמין שארסנל יכולה לנצח משחק כזה.

אז יונייטד מחתימה את הבלגי.
האמת, אני לא אוהב את מרטינז אבל בסיטואציה הספציפית הזו ייתכן שהוא עדיף. למנס יצטרך זמן להתרגל לפרמייר ליג, ובזמן הזה אנחנו עלולים להמשיך לקבל גולים מכל קרן. העונה הראשונה של דה חאה הייתה מאוד קשוחה ואלמלא קבוצה של פרגי לא בטוח שהוא היה שורד. אם למנס חצי מהרמה של דה חאה זכינו, אבל לא בטוח שיש לנו את הזמן לטפח אותו במצב הנוכחי.
בכל אופן אני מבין את הסיבה אבל חבל שדונארומה לא הגיע. עדיין אפשר את טר שטגן בינואר.

אחרי שאיסאק הגיע הבוקר לעבור מדיקל בליברפול גהי הבלם של קריסטל פלאס ונבחרת אנגליה עובר כעת מדיקל בלונדון כדי שאפשר יהיה להספיק לרשום אותו לפני סגירת החלון :exploding_head:
איזה חלון שליברפול עושה פה, שברה פעמיים רצוף את השיא האנגלי והביאה גם 3 שחקני הגנה מעולים ואת אקיטיקה וגם שוער מחליף בכלל לא רע :sweat_smile:

כנראה שג’ו גומז יעבור למילאן אם יספיקו לסגור את ההעברה לפני סגירת החלון האיטלקי.

אוהדי ליברפול בכל העולם עדיין צובטים אחד את השני כדי להיות בטוחים שהם לא חולמים :rofl:

רק אני תוהה שמא לליברפול היה ביטוח חיים על ז’וטה והיא משתמשת בכספי הפדיון?

קיץ שבו הוציאה כמעט 450 מיליון יורו!!! זה פסיכי לגמרי, יש לכם כל כך הרבה כסף טיטי?

יש להזכיר שגם מכרנו ב 220 מיליון ועכשיו אליוט עובר לאסטון וילה ואולי גם ג’ומז למילאן.
אם בסוף לוקחים נט ספנדינג ל 5 שנים האחרונות אנחנו עדיין לא בטופ5 של הבזבזניות בליגה.

אבל, מה שליברפול עשתה הקיץ זה מדהים בכל קנה מידה, שני רק לחלון האגדי של פרז עם רונאלדו, קאקא, בנזמה ואלונסו.

טיטי זהו נגמר הסיפור, מעכשיו אתם וסיטי באותו מקום.

אין יותר “ליברפול המסכנה” עכשיו אתם העשירים המצליחים שצריכים לעודד איזה רובין הוד נגדכם

:wink:

סיטי ?
who the fuck is City ?
:smiling_face_with_horns:

הולי שיט כמה שעות אני לא בהאזנה ועולם הכדורגל הספיק בינתיים להתחרפן.
ליברפול אבדה כיוון לגמרי. תחת קלופ הם היו הרבה יותר אסטרטגיים.

איך ?

נונייז >>> איסאק
ג’וטה ז’'ל >>> אקיטיקה
דיאז >>> וירץ
ארנולד >>> פרימפונג
רוברטסון >>> קרקז
קונאטה >>> גהי
גומז >>> לאוני

זה לא שהשתגעו ממש, אלא שהסגל הישן היה חייב שיפוץ ושידרוג מזמן פשוט דחו ודחו ובחלון אחד עשו הכל.
ארנולד עזב, קונאטה רוצה לעזוב, רוברטסון כבר שנתיים לא מה שהיה והפך לנטל, דיאז ביקש לעזוב, ג’וטה נפטר.

זה שינויים שהיינו חייבים, אם היה מתחלק ל 3 חלונות אף אחד לא היה מרים גבה, אבל פשוט חסכו וחסכו ודחפו הכל לקיץ אחד.

כשליברפול בדרך קבע תעשה חלונות כזה, אז יהיה אפשר להשוות אותה לסיטי. נראה שהיתה פה הצטברות של הרבה שנים של חיסכון כדי להגיע להתפוצצות הזאת.

דואנרומה חותם בסיטי.
מוזר מאוד שפפ לוקח שוער שאחד החולשות שלו זה משחק הרגל שלו.

זה היה יותר בהומור ולא באמת אני משווה אותה לסיטי…

אבל בלי קשר לסיטי, אחרי שאתה מוציא כמה 500 מיליון אירו בחלון אתה לא יכול יותר לשחק אותה שאתה ה"קטן" ולשחק אותה דויד מול גולית. ליברפול אחרי החלון הזה זה הגוליית של הפרימיר ליג ועכשיו כולם נגדה..

אני גם חושב שהשנה אליפות זה מינימום. אם הכסף בא התאבון…

לא ברור מה קורה איתו. ממש מאכזב גם.