לא רוצה להגיד אמרתי לכם שמסע הרכש של ליברפול עלול לפגוע בה אבל היא פשוט לא נראית טוב, והיום היא מפסידה בדקה האחרונה ולא מנצחת. האמת, לא הגיע לה אפילו נקודה מהמשחק הזה.
אם אני סלוט, וירץ שהמשחק אמור לעבור דרכו יורד לספסל, אני מנסה לשחזר את הכדורגל של העונה שעברה ומשלב את וירץ בהדרגה. כרגע זה פשוט לא מחובר ולא ברור מה הקבוצה מנסה לעשות.
אני חושב שוירץ פשוט סוחב את הקושי במעמד עם התג מחיר האסטרונומי שלו. קשה לבוא כממש מגה סטאר ולהתמודד עם הלחץ הזה. שחקנים כמו דמבלה, האזארד, ז’ואאו פליקס נכשלו בסיטואציות כאלו.
וואו, אני להיפך, ולא רק בגלל ריאל - רציתי שאפילו גריזמן וקוטיניו ישתלבו בבארסה בהצלחה.
למה? אולי אמפתיה לשחקנים האלה. אולי כי השתלבות מוצלחת של גלאקטיקוס זה אירוע בכלל לא שכיח, ולא חסרות סיבות.
זה מעניין כי מצד שני הוא הגיע לקבוצה שכמו שאומרים היא ‘קבוצה רצה’, יש שחקני התקפה טובים וגם כאלה חדשים. ברור שיש עליו זכוכית מגדלת. לדעתי אלו הפערים העצומים בין הפריימרליג לבונדסליגה, וגם לא שיחק באמת בעמדה שלו, לצד חוסר ביטחון. לגבי ההשוואה - השחקנים שציינת: אדן הזאר הגיע ככוכב הרבה יותר גדול, והוא נפצע. בדיעבד היה לו רק את קארים בנזמה לשחק איתו. ז’ואאו פליקס הוכיח בשנים הבאות שהוא לא מספיק טוב.
אני חושב שגם אם העונה הזו תהיה אכזבה - הוא הגיע לכמה שנים ולא רק לעונה אחת ולא רק בגלל הגיל. יהיה בסדר.
אגב אני הטלתי ספק, קטן לפחות, לגבי אלכסנדר איסק וסגנון המשחק שלו לעומת מה שהיינו רגילים מליברפול. הם רצו לגוון אבל השאלה אם זה היה רכש נכון.
אוף טופיק אבל אני לא נהנה מכדורגל כזה. הרבה מצבים לא בהכרח שווה לכדורגל יפה בעיניי. כשיש מצבים שמגיעים בגלל כדורגל מהיר ומדויק למרות שהקבוצה היריבה מתגוננת היטב, שם אני מתחיל להנות. נראלי שאני לוקח הפסקה מליברפול לתקופה הקרובה, לפחות עד שהם יצליחו להתחבר.
חנן, אני לא רוצה להישמע פלצן, כי באתלטי העלובה שלי אני לא, אבל למרות שאני כמעט תמיד במצב רוח לפיורנטינה עסיסית, פיצה אל גורגונזולה או פסטה עם רגו אמיתי של אחת הסבתות פה עם פרמיז’אנו איכותי בכמויות, אני תמיד נהנה מבמבה עם ביסלי גריל.
שתיהן היו היום גרועות בצורה איכותית. ראיתי שיש שמה איכות מוחבאת טוב טוב וצריך עין ממש ממש מזוינת כדי לראות את זה, אבל זה גרוע וכאוטי מהסוג הממש מהנה.
קלופ: “אני כל כך מאושר מאז שהפסקתי לאמן, לא רואה את עצמי חוזר לזה, ובוודאי לא אאמן באנגליה מועדון שאיננו ליברפול” טוויטר: “אם ליברפול תפנה, קלופ יגיד כן”