עוד הפסד של ליברפול, הפעם 3-0 לפאלאס בגביע הליגה. רצף תוצאות שמבייש אפילו את סיטי של שנה שעברה:
את פפ כבר סקלו בשלב הזה, מתי הכיסא של סלוט יתנדנד?
עוד הפסד של ליברפול, הפעם 3-0 לפאלאס בגביע הליגה. רצף תוצאות שמבייש אפילו את סיטי של שנה שעברה:
את פפ כבר סקלו בשלב הזה, מתי הכיסא של סלוט יתנדנד?
אם כבר ההשוואות לסיטי של העונה שעברה - מה מצב הפציעות בליברפול? @titi_camara
צריך לפטר את המאמן של איינטרכט פרנקפורט.
יש להם עכשיו את אסטון וילה בפורמה טובה עם 4 ניצחונות ליגה רצופים(האחרון על סיטי), ריאל מדריד באלופות ואז את פפ והלאנד.
יהיה מעניין לראות איך הם מתמודדים עם זה.
אין שום תירוצים, אין שום פציעות שמפריעות, הבלם האיטלקי סיים את העונה אבל הוא בכל מקרה היה אמור להיות בלם רביעי, אליסון נפצע לחודשיים אבל יש לנו את ממדשווילי כמחליף.
חוץ מזה פציעות קטנות לכמה ימים פה ושם.
הכדורגל חרא מתחילת העונה גם כשהיינו ב 5 נצחונות רצופים בליגה.
פתאום אחרי אליפות קלילה זה נראה גדול מדי על סלוט, אין שיטה ונראה שלמאמן אין רעיונות איך לתקן את המצב, ובנוסף זה שקלופ פנוי ומתראיין פה ושם ותמיד נשאל על ליברפול לא עוזר לשקט של סלוט.
וירץ נראה בדיוק כמו כל שחקן גרמני כישרוני שזאת עונתו הראשונה בפרמיירליג, איסאק נראה כמו שחקן שעבר לקבוצה גדולה עם משקולות של שבירת שיא העברות בריטי וסלאח נראה כמו שחקן שלא התגבר על מותו הטראגי של חברו הכי קרוב בקבוצה.
אולי זה נורמלי לקבוצה שמחליפה חצי הרכב בקיץ אחד?
אמרתי את זה עוד לפני תחילת העונה, שינויים כאלה קיצוניים ייפגעו בקבוצה וליברפול הולכת לסבול.
אני שמח שריאל מדריד שגם עשתה שינויים כבדים לא סבלה כך, היינו יכולים לסבול לא פחות.
אתלטי גם עשתה הרבה שינויים אבל יש להם מאמן מעולה והם הצליחו להתאושש.
אז ליברפול, בבית, כבר ב0-3 מול קבוצה מהמקום ה1 לפני אחרון בליגה, צאבי בינואר?
קלופ שבוע הבא ![]()
טיטי שנה שעברה ריאל השנה ליברפול.
![]()
קח הכל בקלות
אגב, בדיעבד זה נראה מצחיק ואוחי מגוחך, אבל בזמן אמת, בדצמבר 2024 עם המהפך בטבלה והפער 10(עם משחק חסר של ברצלונה) התחזית שלי מתחילת אותה עונה היה ונראה שהולכת להתממש, אבל אז אנצ’לוטי עשה אנצ’לוטי.
כלומר בכדורגל הכל מאוד נזיל.
ליברפול נראית כמו צ’לסי של ז’וזה מוריניו בימים האחרונים, ממש כאוס. כמובן שארנה סלוט טיפוס אחר אבל אולי הכוכבים איבדו בו את האמון? אני חשבתי שתהיה נפילה בעונה שעברה, אחרי שאגדה כמו יורגן קלופ עזב. כנראה כולם היו בטירוף להוכיח את עצמם, רעבים לאליפות, ודברים עבדו שם על אוטומט. הרכש הגדול בקיץ היה נראה לי מעט מוגזם. אני חושב שמוחמד סלאח בכושר הכי גרוע שלו בקבוצה איי פעם גם אם זכורה לי עוד בצורת משמעותית שלו.
אני מסתכל על היתר: מנצ’סטר סיטי תהיה באיזור בגלל הכושר של ארלינג הולאנד, על פניו זו נראית כמו קבוצה פחות איכותית ביחס לאלו שהיו לפפ גווארדיולה. ארסנל מתחילה משחק ב-0:1 עם מצבים נייחים ועם הגנת ברזל, ומתישהו זה אמור להיות שלהם. אבל הם לוזרים.
ליברפול בנפילה עוד מחודש ינואר, אחרי חצי שנה מצויינת תחת סלוט יש ירידה שנמשכת, עונה שעברה היריבות היו חלשות וחכן חצי עונה מצויינת הספיקה.
זה לא התחיל מהרכש ולא התחיל מלפני חודש וחצי, התחיל מזמן רק שעכשיו זה התפוצץ.
אין הגנה, כל חצי התקפה זה מצב לגול בצד שלנו, כל משחק סופגים שערים מאוד רכים.
ועדיין ברמת המספרים זה הפסד ליגה בודד ב-30 מחזורים שזה מרשים, בפסגה ממחזור עשירי ועד הסוף ובסה”כ 33 מחזורים. אי אפשר לצפות לקצב צבירת נקודות כמו בחצי הראשון של העונה וברור שאתה נרדם ומוריד הילוך כשהיריבה קילומטרים מאחורייך, גם ההדחה מליגת האלופות (הזיכרון שלי על יכולת טובה של ג’יאנלואיג’י דונארומה מטעה? זה היה כל כך חד-צדדי בצמד המשחקים לטובת פריז סן ז’רמן?) הוציאה את הרוח מהמפרשים.
בסוף מוחמד סלאח זה הכלי ההתקפי העיקרי של הקבוצה, לא באמת קודי גאקפו ואחרים. הוא הוביל בנעל הזהב בפער וקצת דעך לאחרונה. לא אומר שזו הייתה טעות להאריך לו חוזה אבל הוא פחות מעורב.
המשחקים מול פסז’ היו כבר בתוך התקופה הפחות טובה שהתחילה כבר, במשחק הראשון הם היו יותר טובים וניצחנו, במשחק השני היינו יותר טובים והפסדנו עם החמצות וקורות בדקות האחרונות של ההארכה, הפסדנו בפנדלים בסוף.
הבעיה זה שנראה שזה מתמשך וסלוט לא מצליח למצוא פתרונות אמיתיים.
השאיפה שיחליפו את קלופ - מאמן סופר דומיננטי שהצליח בצורה יוצאת דופן למשך תקופה ארוכה - עם מאמן אחר ללא זעזוע היא לא ריאלית. הנפילה תהיה כי האימפקט של קלופ הוא עצום. סלוט לקח אליפות הרבה בזכות יריבות חלשות למרות שזה מאוד מרשים גם ככה. אבל הנפילה תבוא כמו שהיא באה בברצלונה אחרי טיטו, ביונייטד אחרי פרגוסון ועוד.
תראה אני מנסה להקביל למה שקרה למנצ’סטר יונייטד אחרי אלכס פרגוסון:
-ליברפול לקחה אליפות עונה אחרי שיורגן קלופ עזב - טוב לביטחון, להילה שלה. לגבי אליפות קלה בגלל ליגה חלשה - מה דעתך על הפריימרליג ב-2019-20? זה לא אמור לעניין את ליברפול אחרי 30 שנה. אבל במקום השלישי הייתה מנצ’סטר יונייטד עם 66 נקודות בלבד זה נורא. ומנצ’סטר סיטי זו קבוצה שהודחה מול ליון והפסידה תשע פעמים זה המון.
-עושה רושם שהשחקנים המובילים שלה הם לא אחרי השיא ואפשר לגרד עוד שנתיים-שלוש - מוחמד סלאח, וירג’יל ואן דייק, כמובן גם הקשרים אלכסיס מקאליסטר וכדומה שההשפעה שלו לטעמי נמוכה יותר.
-הוציאו הרבה כספים בקיץ, המון-המון-המון, פרגוסון אמר שיש לכל קבוצה תוחלת חיים של איזה ארבע שנים. וכשמגיעים שחקני רכש רבים לעתים התחרות גדולה וזה עושה טוב.
טוב השנה זה השנה של ארסנל. אם גם הפעם הם יבעטו בדלי…
אהה… אז במרץ ליברפול לא הייתה הקבוצה הכי טובה בעולם, מה שמעצים את הדרך המטורפת שפריז עשתה בדרך לגביע? כי כשזה הסתדר לך זה כן היה נכון.