לא יודע מה אתה מנסה להוכיח, או יותר נכון מה אתה מאמין שאתה מנסה להוכיח.
נתחיל מכך שאין לי שום סיבה ורצון להעצים את מה שפסז’ עשתה או לא עשתה, מה שכתבתי אז זה שהם הדהימו אותי באתלטיות ובעומק שלהם, הצליחו להשתחרר פעם אחר פעם מהלחץ הגבוה של ליברפול באנפילד, לא הייתה קבוצה אחרת עד אז שהצליחה, אז כתבתי אחרי שעברו אותנו שפסז’ באותו זמן נתון כנראה הקבוצה הטובה בעולם, התברר בסוף שצדקתי.
ובנוסף זאת הייתה ליברפול אחרי חצי עונה חלומית, הובילה את הליגה הטובה והקשה בעולם וסיימה ראשונה בליגת האלופות.
אכן, הייתה ירידה שאז נראתה טבעית ביותר של קבוצה שמשכה חצי שנה בשיא, עדיין נחשבה לקבוצה הטובה בעולם כי ההנחה הנכונה אז שזאת תקופה זמנית בלבד, היום יודעים שזה ירידה שלא עוצרת וממשיכה, אבל זה לחכמים בדיעבד כמוך.
ועכשיו, מאחר ואנחנו כבר פה אחרי שאתה הבאת אותנו לפה לא נציין שפסז’ עברה את הקבוצה הטובה בעולם דאז בשמינית, ועוד 2 קבוצות מהליגה הטובה בעולם ואז רמסה את אינטר בגמר ?
כמובן בניגוד גמור לקבוצה אחרת שבשמינית קיבלה קבוצה ברמה של בני ריינה וברבע קבוצה ברמה של הפועל ירושלים ורק בחצי הגמר פגשה קבוצה סבירה בפעם הראשונה ושם היא כצפוי עפה.
טוב, אני הייתי פה, מפה אתה יכול להמשיך את הדיון המעניין הזה עם עצמך.
ההשואה בין סאלח , שחקן הרבה יותר משמעותי לליברפול (מבחינה היסטורית) מבחינת המעמד שלו שם מאשר ויני לריאל מגוחכת בעיני.
אם סאלח היה אומר את אותם דברים שליברפול במקום הראשון ומתחילה לצבור פער מהמקום השני, אחרי שהיא בוא נגיד היתה מנצחת את סיטי אולי הייתי יכול לקבל את ההשואה.
אבל זה לא משנה את דעתי, שחקן כדורגל שמערער את סמכות המאמן בפומבי צריך ללכת ליציע וזה העונש הקל. גם סאלח. עכשיו נשאלת השאלה וזה @titi_camara יכול לענות בצורה הכי טובה. האם סאלח ידוע בתור טראבל מייקר ? האם התפוצצות שלו אתמול זה חד פעמי או משהו שקורה באופן קבוע.
אם זה ארוע חד פעמי, אז אין בכלל קשר לויני מול ריאל אם זה קורה באופן קבוע אז אולי אפשר להתחיל להשוות.
בכל מקרה, סאלח צריך להענש על זה אם הוא לא נענש שיפטרו את המאמן, מה שככל הנראה יקרה.
מה שריאל עשו זה לא זה ולא זה. בעיני זה טעות.
ובוא נדייק 1 זה לא שאלה של האם הם מרוצים או לא, הבעיה היא בלהפר סמכות של מאמן בשידור ישיר מול הקבוצה ומול כל העולם. אין שום בעיה בשחקן שלא מרוצה שלא מקבל דקות… ההפך הוא, אם שחקן מרוצה מזה שהוא שחקן ספסל או מקבל פחות דקות זה בעיה גדולה.
הבעיה מתחילה שאותו כוכב מוציא את זה לכל העולם… שהוא שובר את הסמכות של המאמן שלו.
יחי ההבדל הקטן
בוא נדייק 2 זה לא מותר להם, זה פשרה שהמועדונים וגם אנחנו עושים לנוכח התרומה האדירה שלהם.
למאמן הזה לא נשאר כמעט סמכות בחדר ההלבשה, סלאח רק אמר מה שרוב השחקנים חושבים. יש דיווחים שרוב הבכירים עם סלאח בעימות הזה, הכוונה בעיקר לואן דייק ואליסון כנראה.
סלאח בעונה גרועה, אבל זה לא שהקבוצה משחקת טוב והוא מפריע, הקבוצה משחקת חרא איתו ובלעדיו, הספסול שלו נראה בדיוק כמו מה שסלאח תיאר, סלוט זורק אותו מתחת לאוטובוס כדי להפנות את האשמה לכיוון המצרי.
סלאח לא טלית שכולה תכלת אבל גם לא בעייתי בשום צורה, הוא מרגיש שנעשה לו עוול והוא במצב שהוא יכול לדבר, הוא טס לאליפות אפריקה וחוזר בינואר שהחלון פתוח כך שיש לו דלת מילוט.
סלאח הוא אגדת מועדון, השחקן הכי טוב של ליברפול מאז תחילת הפרמיירליג ולפחות טופ5 היסטורית של המועדון, סלוט כנראה שמפוטר תוך כמה ימים.
חילוף זה לא יחס של “עוד שחקן”. גם אמבפה, למיטב זכרוני, הוחלף במשחקים צמודים בסביבות הדקות האלו.
חוץ מזה, סאלח בכלל לא מדבר נקודתית על דקות המשחק במשחק הזה אלא על מגמה בה “זרקו אותו מתחת לגלגלים” כי ליברפול לא עומדת בציפיות מהקיץ; הוא מאשים את סלוט בזה שניתק איתו קשר באופן מוחלט ובכך שנמחק מהרוטציה, כשהקבוצה לא מנצחת כבר חודשים.
איך אפשר להשוות את כל זה, לחילוף בדקה ה80 למען השם? מה הקשר בכלל?
לא יודע לאן הלכת.
אני מדבר על שחקנים שלא מרוצים המאמן בגלל דקות משחק.
לא ראיתי שסלאח פתח את הפה עד שהוא הושב על הספסל 3 משחקים ברצף.
סביר להניח שלא היה פותח את הפה אם היה פותח בהרכב.
אתה מדבר על שחקנים שלא מרוצים מהמאמן בגלל דקות משחק. יש הבדל מהותי בין כוכב שמושב על הספסל בשלושה משחקים רצופים, במהלך משבר של הקבוצה- דבר די חסר תקדים, לבין כוכב שמוחלף בדקה ה80 באחד המשחקים. ייתכן שלא היה פותח את הפה אם היה פותח בהרכב, זו ספקולציה שלך בלבד.
אריאל יש בעיה לנהל דיון אם אתה תחזור על משהו שלא נכון ולא נאמר
הבעיה היא לא עם שחקן שלא מרוצה מהדקות שלו אלא שחקן שמחליט לשבור את הכלים מול המאמן מול כל העולם ואחותו ועוד מנהל הדלפות שהוא לא רוצה להאריך את החוזה בגלל אותו מאמן.
אם אתה לא מצליח להבין למה זה ארוע חמור שאי אפשר לעבור לסדר היום על זה זה בעיה.
סאלח זה לא זה ואי אפשר להשוות. למרות שאני חושב שגם סאלח צריך לחטוף
מעבר לטיעונים נכונים שעלו כאן כמו זה שמוחמד סלאח כמעט ולא שיחק באותו פרק זמן - כנראה להציבו כ”גורם” למשבר לעומת ויניסיוס ג’וניור שהמאמן הרשע העז להחליף אותו בדקה ה-72 (וריאל הובילה במשחק והרגישה את הניצחון הגדול ואולי החשוב ביותר שלה העונה כך חשבנו והוא חירבן הכל) - עוד משחק של ויניסיוס עובר, הפז”ם דופק ומונה המשחקים ללא שער צומח ל-11 משחקים. הוא לא טוב. זה מביך לשחקן צמרת. אין משחק שהוא לא מגיע למצב סביר. מה שסלאח עשה גם לא ממש נחמד אבל לטעמי פחות גרוע.