פרמייר ליג 25/26 :: Cook the Books

האמת שהשופט נתן לנו ניצחון על פנדל שבמקרה הכי טוב גבולי, היה צריך להיות צהוב לוירץ על התחזות.

כנראה רוצים את ליברפול בשלב הבא.

ארסנל עוד תיקח אליפות מי היה מאמין…

@sh4rky אתה חי?

אופסי

התלבטתי היום בפני חבר שלי אוהד מנצ’סטר יונייטד - לראות את המשחק היום או לא? לפני 20 שנה כילדים זה היה המשחק הכי גדול שיש לכדורגל האנגלי להציע ומבחינתי שני רק לקלאסיקו.

תסלח לי ארסנל והייתי כותב גם אם הייתה מגרדת פה תיקו שלא הגיע לה - אכזבה ענקית, שלשול מפואר אפילו שמתאים לשנים האחרונות של ארסן ונגר, כאילו הם אנדרדוג נגד מנצ’סטר יונייטד הווינרית של אלכס פרגוסון. השער של קונייה שער ענק והגול הראשון טעות איומה פרסונלית אבל גם ארסנל כבשה מטעות. ומה עם השער השני שיונייטד וברונו פרננדדש מזיזים את הכדור כמו באימון? או החלק הקדמי. אתה מסתכל על ההרכב ורואה 11 סטארים, קבוצה יציבה עם שחקנים טובים בכל עמדה, אמרנו שהיא הקבוצה הטובה באירופה, אבל ארסנל חוץ מבעיטה של בוקאיו סאקה לפינה הקרובה וגם הגול הקבוע במצב-נייח - שיחקה ממש רע. ממש משעממת.

לגבי מיקאל קאריק זה ממש מרשים למעט האמת, אם אלבארו ארבלואה אצלינו נחת ללו”ז ממש נוח - אצלו בדיוק הפוך, למרות שיונייטד הייתה אנדרדוג. מי האמין שינצח את הקבוצות האלה ונראה קבוצה שעושה את הדברים לא רע בכלל, מאוחדת, הכישרון מקדימה לפתע מתפרץ. כמובן שלאורך זמן המספרים יתיישרו ומעניין לראות נגד קבוצות מולן יונייטד לא אנדרדוג ויהיו ציפיות וינסו להתפרץ מולה. אבל בהחלט וואו. לא עם קאריק כמובן אלא בתחילת העונה אבל ניצחו גם את ליברפול ואת צ’לסי.

מי שלא רואה את סיטי העונה מפספס את ההצגה הכי טובה בעיר(אחרי לאמין ימאל כמובן) ששמו ראיין שרקי.
מספר 10 צרפתי שמכבד את המורשת.

יוניטד הפכו לוינרים… מי היה מאמין

רק עוד 2 ניצחונות וההוא מסתפר

סיטי בכח רוצה לתת לארסנל את האליפות

סיטי לא מספיק חזקה כדי שארסנל תיקח תואר

שפפ יסע לעזה להתחזק קצת.

אי אפשר, הרגנו את פלה הפלסטינאי לא מזמן…

לא מזמן ראיתי משחק גדול באנגליה והייתה דרמה אבל התאכזבתי, עכשיו אני מבסוט ממש שוויתרתי על הסיבוב והלכתי לראות ליברפול-מנצ’סטר סיטי. אני מחבב את ארסנל עוד מימי תיירי הנרי האגדיים ומגיע להם לזכות באליפות אבל שמח שיש עניין.

זה ממש היה קרב גלדיאטורים בדקות האחרונות, הספרינט המטורף וקרב הדחיפות והתפיסות בחולצה בין סובוסלאי להולאנד. לא נכנס אפילו לעניין של החלטת השיפוט בסוף כי זה לא השפיע. אהבתי לראות מהירות ותשוקה כזו ומאבק פיזי כזה. קצת חסר לי בלה-ליגה.

ליברפול כנראה רק בעונה כזו יכולה לעשות ככה במכנסיים, זה מדהים שממש כמעט עד לסוף סובוסלאי עם הכדור החופשי המושלם היה השחקן המצטיין והגיבור ואחר כך דברים השתבשו ומנגד ברנרדו סילבה באמת בתצוגת נפל היה שם כדי להשוות לסיטי. היה משחק של מומנטום שמתחלף וזה די טבעי, סיטי פתחה מעולה, ליברפול במחצית השנייה הייתה מצוינת ובסוף הפסידה משום מקום. אהבתי מאוד את ההופעה של הולאנד למרות שלא הבקיע את השתיים וחצי הזדמנויות שלו, תרם הרבה חוץ מזה. מוחמד סלאח כבר אין לו את הצעד הראשון הזה.

אני עדיין חושב שסיטי הרבה פחות טובה מהקבוצה הממוצעת של פפ ואני שם בצד את העונה שעברה שהייתה סטיית תקן של עליבות.

סיטי עם ניצחון ראשון באנפילד מזה עשור (לא כולל עונת הקורונה)
שער ניצחון בתוספת הזמן
יותר גדול אפילו מהניצחון של הפועל בדרבי :wink:

איזה כיף זה כשבמקום לגמור את העונה שלך בדצמבר, אתה יכול ללכת לקנות 2 שחקנים מהטובים באנגליה בלי שום שיקול כלכלי.

כבר אי אפשר לבוא בתלונות לארסנל אם תפסיד את האליפות העונה.

אני הייתי עסוק ב”בלריב” עם אנדר בפוליטיקה מה קרה? תעשה אמלק

הדברים הרגילים - פפ והבזבוזים שלו

רגע לפני שסיטי גומרת עונה בליגה הם רצו לקנות את אנטואן סמניו ומארק גהי שמיידית הפכו לשחקני הרכב בקבוצה ונראה שהצילו לה את העונה.

ושמישהו יסביר לך עכשיו איך סיטי שופכת מליארדים והפיירפליי שלה תקין לגמרי, מת להבין.

הוא לא אמור לתרום את הכסף לעזה או משהו?

1. רווחים עצומים.
  2. מוכרת ביוקר שחקני נוער. באנגליה זה מקזז את הפיירפליי .