הזוכה המאושר יקבל פרס מתנת:
למה צריך לעזאזל עוד הגרלה?! למה צריך בכלל מלכתחילה? מקום 1 מול העולה ממקומות 16-17, מקום 8 מול העולה ממקומות 9-24 וזהו.
לפני זה, למה צריך פלייאוף בכלל?
מה רע ש 1-16 עולים ו 17-24 הולכים הביתה?
גם ככה הכל עמוס.
בשביל להגריל משם את האלופה הסופית- פסז לפני שנה וריאל השנה
אני מבין שאתה צוחק, אבל זה נותן יתרון לא הוגן לליגות עם 18 קבוצות לעומת ליגות עם 20 קבוצות.
גם ככה הגדילו את שלב הבתים ב 2 משחקים, אז לחלק מהקבוצות להוסיף 4 זה עוד יותר לא הוגן.
זה גם נותן יתרון לקבוצות עם סגל עמוק שיכולות לפזר עומסים. כלומר לסטייט קלאבס.
אני אוהב את השיטה הנוכחית יותר משלב הבתים הקודם, אבל פלייאוף נראה לי מיותר.
רווחים של הקבוצות מליגת האלופות.
עבור ויאריאל, 46M האלה מהווים כ 32% מהתקציב שלהם, 143M. הם אמנם הלכו הביתה, אבל עם חיוך.
עבור אתלטיק, 39M הם רק 20% מהתקציב של 186M. לא רע, אבל אני בטוח שהם תכננו יותר.
מאותה סיבה שבגללה הכניסו את שלב הפליי-אין ל-NBA - זה מכניס יותר קבוצות לטווח שבו יש להן “על מה לשחק”, כי פתאום גם למקום 26 לדוגמה יש סיכוי להשתחל לשלב הבא, מה שלא קיים מן הסתם אם מקומות 1-16 עולות אוטומטית. זה מוסיף דרמה, מתח, עניין ותחרותיות, גם מצד קבוצות שלרוב אולי לא היה להן סיכוי (שלא לדבר על ה”סתם” תוספת הטריוויאלית של משחקי נוקאאוט נוספים, שמביאים עוד הכנסות מן הסתם).
זה שכל זה בא על חשבון הבריאות של השחקנים, שגם ככה סובלים מעומס לא סביר בעליל, ואופא לא סופרים אותם ואת ההשפעה של זה על הלוז המצטבר שלהם - זה כבר לא חדש ולא מפתיע, לצערנו.
אמרתי לעצמי אתמול שגם אם כן, עונה הבאה יקחו להם חצי מהסגל.
הם סיפור יפה מאוד
מקווה בשבילם שיצלחו את הגומלין
יש בהם הרבה דגים.
או שאולי כשהליגה שלך בהפסקה, ואתה יכול להתכונן למשחק היחיד הזה, יותר קל מול יריבה שעסוקה ועייפה, וגם מזלזלת בך.
תגובה אפשרית של @Oleguer23 :
מדובר בקבוצה שנרכשה בסוף עונת 2020/1 ע”י קבוצת סיטי גרופ, הכניסו לשם אנשי מקצוע מנוסים מספרד כמו מונצ’יגס, אלמוניאן ו-מומצאגארסיה שכבר עשו פרויקטים מוצלחים מאוד באייבר ובאלצ’ה עוד כשהייתה בליגה השלישית (בעונה הבאה סיטי גרופ מייעדים את מומצאגארסיה לג’ירונה, אלא אם יקבל הצעה טובה יותר מצד אסטון וילה, שמה שחסר להם בשביל באמת להצליח זה מומחה תזונה אמיתי שיעשה סדר בתפריט שלהם).
הם מיפו והכווינו את הרכש, הביאו שחקנים צעירים מוכשרים גם מהליגה המקומית וגם מקבוצת המילואים של מלאגה (ש-60% ממנה שייכים אף הם לסיטי גרופ), וגם דאגו לשגרת אימונים ולבניית סרגל מאמצים וניהול עומסים לאורך העונה. שחקנים בליגה הנורווגית צריכים לדעת מתי להגביר את הקצב מול קבוצות כמו אתלטיקו ואינטר, מתי להוריד את הרגל מהגז (לפעמים גם תוך כדי משחק), ומתי מתחילה עונת נדידת הסלמון דרומה, כי אז התזונה שלהם תהיה פחות עשירה בחלבונים, מה שמצריך מהם סגנון משחק שכולל יותר ספרינטים ופחות כיסוי שטחים.
אם הם יצליחו לשמר את ליבת השחקנים שהם הביאו ממלאגה, ובעיקר על אלמוניאן שטוטנהאם כבר לטשו אליו עיניים לטובת הפרויקט המתחדש אצלם - אני צופה שהם ימשיכו להיות פקטור משמעותי באירופה בשנים הקרובות.
[הכול נכתב באהבה ובהערכה רבה כמובן
]
א. לא חסרים שמות גנרים בספרד. חאבי לופס, חאבי גרסיה, דייגו לופס, חאבי גרסיה, דייגו גרסיה, פרדיננד מגלן, ג’יימס קוק…
ב. קר להם, הם משחקים עם מזגן בחולצה.
ג. עשית לי חשק לסלמון מעושן, תודה.
אאל’‘ט, הם כבר הרבה שנים עושים תוצאות יפות באירופה. העונה זה שיא השיאים.
ולחשוב שהכל התחיל בחמישייה על בית’'ר.
פרסטיאני מורחק זמנית עד להודעה חדשה והוא לא ישחק בברנבאו.
אוי לבושה. אשכרה התחילו להשעות שחקנים ללא הוכחות.
בוא נדייק. לא את כל השחקנים.
רק אלה שויניסיוס נעלב מהם.
אופ"א אמרו בהודעה שהחקירה עדיין נמשכת. אני לא מבין מדוע השחקן כבר צריך לקבל עונש אם החקירה עדיין נמשכת.
אני מקווה שהג’ינג’י הנורווגי של בנפיקה ירוץ לשופט ויגיד שויניסיוס ומבאפה קראו לו אורנגוטאן. הם אמורים להיות מורחקים מהמשחקים הבאים כל עוד החקירה נמשכת, נכון?
עוד שעתיים אתלטיקו תארח את קלאב ברוז’ אחרי 3-3 במפגש הראשון.
הספרדים כבשו מפנדל, קרן ושער עצמי ובאופן כללי נראו לא משהו בכלל בהתחשב בפערי הרמות.
סקרן לראות אם אתלטיקו תבוא מחוררת שוב ואם ברוז’ מסוגלים לייצר את הסנסציה.
![]()
3 3
אבל מי סופר
כל דבר קטן שיכול לעזור, אתה יודע…