טוב אני אתחיל בכך שאני לא מופתע. הם שייכים לנו. כל אירופה רועדת מהם, אנחנו מכירים אותם.
למשחק. הגול שהם הכניסו היה מקרי לחלוטין ואני שמח מהרוח שאראוחו גילה. קצת ביאוס, ואז מחיאות כפיים ולהחזיר לאמצע את הכדור. ויניסיוס עשה עליו כמה מהלכים יפים, אבל זה לא שבר אותו. כל מאבק מבחינתו התחיל כאילו לא קרה שום דבר לפניי. זאת המנטליות שאנחנו צריכים, והמנטליות הזאת היא מה שניצחה לנו את המשחק. ריאל לא הפחידה אותי ממש כל עוד ראיתי שאראוחו לא נבהל מכל השחלה או מכל השתחררות של ויניסיוס, או מכל מסירה באמצע שחתכה על הלחץ והפקירה את רביעיית ההגנה.
משחק הלחץ היה מאוד בעייתי. לא הייתי מרוכזים בהרבה פעמים בפס הראשון אחרי שהלחץ עבד. בראש ובראשונה במשחק מחפיר בעיניי היה בוסקטס. היציאה שלו ללחץ הייתה נוראית ושגויה. גם הגול שלהם התחיל מטעות שלו, וגם השער שנפסל התחיל מטעות שלו. השער שנפסל בכלל הרגיז אותי כי בוסקטס שחקן מנוסה וחכם, אין שום סיבה לצאת ללחץ לשחקן אגף שהוא עם הגב לשער, בפאקינג חצי, שאראוחו עליו. הוא פשוט הפקיר את האמצע לגמריי, ולטעויות כאלה שחקן כמו ויניסיוס רק מחכה! בוסקטס “אכל” את הפיתיון, עזב את האמצע ובא ללחוץ אותו. תוך שניה ויני ניצל את זה ושחרר שחקן ריאל למצב של יתרון מספרי מול ההגנה. היה לנו מזל גדול שהיה נבדל.
בכלל היו לנו טעויות מפגרות של חוסר ריכוז במסירות שלנו, מזל שריאל לא השכילה לכבוש. אם היינו ליברפול כבר היינו מקבלים 4.
לגבי הנבדל אגב, אם להיות אובייקטיבי, קצת מבאס שעל שטות כזאת מבטלים גול. לא היה בתאכלס שום יתרון לאפס הזה. מצד שני, זאת ריאל מדריד אז…יששש!!!
גאבי במשחק אדיר, ביחד עם דה יונג. חשוב לי לדבר על הרוח של גאבי, הרוח שלו היא ברסה הנוכחית. השחקן שלא מתחנף לאף אחד על המגרש, לא מנסה להיות נחמד, לא מוריד ראש, לא מוותר לשנייה, תמיד יתן את הספרינט, את הראש, את הרגל, מה שצריך. אם צריך הוא גם יגן על לבנדובסקי וילך מכות עם שחקני ריאל מדריד. הוא מסתכל להם בלבן של העיניים, ואני מת על זה. הגול הראשון התחיל ממנו, הכדור עומק שלו ללבנדובסקי פתח הכל. אנשים נוטים לשכוח ולא רואים שהוא גם יודע כדורגל, והכדור עומק הזה הוא הפס המכריע במהלך, ששבר את קוו ההגנה המסודר של ריאל. אני באמת אומר תודה שהוא אצלנו. הבנאדם הזה מדביק את שאר הקבוצה במחויבות, ברעב, במלחמה הבלתי מתפשרת והלא מתנצלת שלו. כזה שחקן אנחנו צריכים, חייבים!
תודה רבה לעוד קלאסיקו שהם בוכים ואנחנו מנצחים. עכשיו רק שלא יבעטו בדלי, כי מה זה מתאים לנו להפסיד משחק הבא.