Guilty pleasure קטן שיש לי זה לקרוא באדיקות כל פוסט כלכלי שמוציא דימיטרי. כל מה שאני רואה בהתנהלות כלכלית של כל מועדון זה לייצר עסקאות טובות דרך הלוואות עם החזרים נמוכים כדי לייצר מרווח כלכלי טוב שיוכל להיכנס טוב בספרים. כנראה שללא הבלאגן של תקרת השכר בכלל לא הייתה בעיה, אבל אנחנו עדיין עם שחקנים ששמים אותנו מעבר לגבול לקראת השנה הבאה. מרווח כלכלי מתחיל להיערם לאט לאט, אבל זה אשכרה קורה, נשאר רק להמשיך לשחרר את הטינופת ששמה אותנו בקצה התקרה כדי להשאיר מקום לשחקנים אחרים. זה לא “קסם” זה פשוט צעדים קטנים שמייצרים עבוינו משמעות גדולה שאנחנו לא בהכרח חשופים אליהם.
לגבי המשחק, אני יכול להבין את הטענות של סנטיאגו. זאת ריאל שלא שהגיעה ביכולת שיא, וזה אולי המשחק הכי אינטנסיבי שברצלונה הנוכחית יכלה לייצר (בטח עם כלל הבילד אפ בראיונות אותו קיבלנו לקראת המשחק). הפערים הם שם לא יעזור כלום, אבל:
אורואוחו הוא לחלוטין פרוספקט ענק להפוך לדבר הבא שלנו. הוא לא חסין מטעויות, אבל בשום אקדמיה אי אפשר ללמד את הערכים של הקרבה ומוטיבציה כמו שיש לשחקן הזה. הלוואי שיאריכו לו חוזה כי אני ממש התאהבתי בשחקן הזה.
גאבי לא מושלם. הוא עוד עושה טעויות, הוא לא משחק סבלני, משחק הלחץ שלו עוד מפוזר והוא צריך עוד הדרכה, אבל כל רגע שהוא לא על המגרש מורגש עבורי. בין אם הוא משגע את מנדי וקאסמירו, בין אם הוא תמיד דוחף את המשחק קדימה וזה שהוא לא מוותר ורוצה תמיד לשחק עוד עד כדי עצבים על הספסל. סביר להניח שאם היה משחק בבאיירן או אצל טן האח היינו רואים גם את ההתקדמות בבניית המשחק אצלו, אבל אצל צ’אב הכל נבנה לאט ורוחבי. על שחקן אחד שכביכול כן יודע לאן צ’אבי שואף (בוסקטס) ישנם כל היתר שלא סגורים על מה קורה. אלו הפערים וזה יקח זמן, וכנראה גם שחקנים אחרים.
תנו לדני אלבס קלאסיקו כל שבוע. הבן אדם מכור וגורם לי לשכוח שהוא פאקינג בן 39. רוב הזמן התמודד יפ מאוד מול ילד בעונת שיא שהוא חצי מהגיל שלו.
מהצד השני, יש אחד בשם אלבה שלדעתי צריך לנוח באיזו ליגה נוחה כמו סין, MLS או קטאר.
את פאטי אני לא מצליח להסביר. הוא לא הדריבליסט הכי מוכשר, זה לא שיש לו סיומת של ואן ניסטלרוי או שהוא עם כוח מתפרץ מהמטורפים שראיתי, אבל הוא תמיד שם לכבוש. תמיד משתחל למקום הנכון, כמעט תמיד עצם הנכחות שלו שווה שער. מהשחקנים שאני לא מצליח להסביר.
ברגע שירשמו את ניקו וגאבי לבוגרת אני מקווה לראות שינויים רחבים בקבוצה. יותר מנוחה לבוסקטס שעוד יצטרך אותה בהמשך, פחות לראות את אלבה על הדשא, ואולי גם להפעיל לחץ על דמבלה. בארסה כן צריכה להשתנות, ואני חושב שגם עכשיו עוד לפני הקיץ יש עוד מה לעשות בשביל לקדם את הקבוצה בכמה אספקטים. זה נכון, אנחנו לא קבוצה של אליפות, אבל בארסה של הקלאסיקו הזה צריכה להיות שייכת לטופ 4 בשביל להסתכל קדימה לעונה הבאה. כל הכבוד לכולם על מאמץ ענק במשחק הזה וצריך להמשיך לדחוף קדימה.
עשיתי קצת שיעורי בית והבנתי שמזומנים כרגע הם לא הבעיה מכיוון שבארסה לקחה הלוואה גדולה מגולדמן זקס וכרגע הבעיה היא מגבלת השכר. עד כמה זה יהווה בעיה להחתים שחקנים חדשים? שואל באמת כי אני לא יודע.
הבעיה צפויה להישאר, אבל תהיה הרבה הרבה פחות קשה בשנה הבאה.
המגבלה השנה היא משהו יוצא דופן. תוצאה של הפסד של 480M יורו בשנה הקודמת. השנה צפוי הפסד מינימלי, ולכן מגבלת השכר אמורה להיות הרבה יותר גבוהה.
גם המרוויחים הגדולים ביותר בסגל - קוטיניו, דמבלה, רוברטו, אומטיטי, פיאניץ’ - יעזבו, או חידשו\יחדשו במחיר נמוך . רק טר שטאגן ודה יונג מרוויחים כמוהם.
לא יודע אם כל זה יספיק בשביל האלנד, אבל בטח לא נצטרך שוב טובה מפיקה ואומטיטי כדי לרשום את ממפיס, אריק ואת טורס.
לגבי הפציעות, כולי תקווה שהצוות הרפואי החדש יעצור את זה. קרה לא פעם ולא פעמיים שהצוות הקודם נתן אור ירוק לשחקן והוא נפצע שוב תוך משחק אחד או שתיים. גם זה יוצא דופן.
בהקשר לסעיף 1.
ההקרבה והמאמץ שלו בהחלט מרשימים מאוד מזכירים לי את של פדה מריאל ואולי גם את סוארס. אולי דווקא כן יש מקום שמטפח את זה? (המכנה המשותף של כולם ברור לכולם).
בהקשר לסעיף 3, אני דווקא חושב שדני אלבס מאוד נחשף ומהרגע שהוא יצא היה לכם משמעותית יותר קל להתסתדר עם ויניסיוס. ההגעה של אלכס רעיון מאוד חכם, הוא מושלם לרוב משחקי הליגה, אבל במשחקים מול קבוצות יותר טובות הוא לחלוטין נחשף בהגנה.
תשמע אני בא מעולם הכדורגל של לפני העשור האחרון של קבוצות הענק ושל מסי ורונאלדו ולכן אני מכיר גם אחרת.
לא התכוונתי שריאל צריכה לעשות 1-7 על נומנסיה כמו בימים הטובים אבל לריאל הנוכחית לעיתים חסר הקילר אינסטינקט להפוך משחק מניצחון לניצחון משכנע.
חלילה שלא תבין אותי לא נכון, לדעתי ריאל קבוצה מאוד מוכנה ומאוד מגוונת וקשה לי להצביע על הנקודה האם המשחק אתמול הסתבך לכם בגללכם או בגללנו או קצת גם וגם אבל שהובלתם פעמיים היו לכם הזדמנויות להפוך את זה ל-0-2 או ל-1-3 ולמעשה לגמור סיפור או לשנות פאזה לכיוון של תבוסה וזה לא קרה.
אני כמובן לא עוקב אדוק אחרי משחק ריאל כמוך אבל ממה שכן ראיתי השנה זה קורה לכם לא מעט וזה יכול להיות הבדל גדול במשחקים חשובים באמת.
וואלה היה מעניין, כמו שציינתי לפני, קצת כיף לי לחזור להיות האנדרדוג. במשך שנים הרגשתי שיש לנו רק מה להפסיד נגדם, כי אם ננצח זה כבר נורמלי, ואם נפסיד אני מחפש להתאבד. לא הפעם, הפעם הרגשתי שאני יותר למלחמה, וואלה לא היו הרבה הרוגים.
מחצית ראשונה היינו מזעזעת של בוסקטס. קראתי פה שיש לו מגנים שעכשיו טוענים שזה כל הקישור ולכן יש חורים-לא, לא חורים כי הוא איטי פי 4 כבר 3 שנים והוא לא מספיק ללחוץ כמו שצריך איפה שצריך. זה בסדר, צריך להודות בכך שהוא גמור. הוא לא יודע להגן במשחק לחץ של 4-3-3 מול הרמות הגבוהות, וריאל מדריד שעם השנים בגלל הסגנון משחק של ברסה הפכה להיות מכונה משומנת של מתפרצות. משומנת. הם הורידו לו את המכנסיים כל פעם, מודריץ’ וקרוס פשוט הראו לו שאולי בשיאו הוא היה זורק אותם כמו כולם עם ההטעיות גוף שלו, אבל בזקנה שלהם הם פשוט לא רואים אותו-הוא כבר לא עומד מולם כשהם מוציאים מתפרצות. הוא תמיד מגיע מאוחר מדי והם כבר משחררים את הכדור הלאה, הלחץ של בוסקטס אישית כקשר אחורי במערך הזה פשוט לא טוב. המשחקים של נבחרות ושל קבוצות זה לא דבר דומה בכלל, רמות התיאום שם לא מתקרבות למה שיש בקבוצות. קל להצליח בנבחרת ולהיראות שם טוב יותר, בברצלונה אי אפשר להתעלם מזה-הוא כבר לא לרמות האלה. הגול הראשון עליו 100%.
הגול השלישי תשימו לב שהוא לוחץ מאוחר מדי את מודריץ’. בוסקטס של פעם היה שם לפני שהכדור היה מגיע אליו. אחרי זה ג’ורדי אלבה שהוא אפס מאופס בכלל מנסה לעשות גליץ’ של מתאבד, אבל הוא מתאבד כושל ולא לקח איתו אף רגל. פשוט הפקרות. קצת הביך אותי החגיגה של ואלוורדה, מסי עדיין בראש שלך? הוא צריך לשלם להם שכירות. לפחות אם אתה מחקה חגיגה תחקה אותה כמו שצריך, ליצן.
דמבלה מחמיצן וסתום, לא משהו חדש. הרב ראש בקיר עטוף עם כישרון ודריבלים שלא מניבים כלום.
לדעתי צ’אבי היה צריך לפתוח עם ניקו וגאבי ובסוף להכניס את דה יונג ופדרי, אולי דה יונג היה מוצא יותר חללים מול קישור עייף של ריאל.
שאפו ענק לפיקה ובייחוד לאלבס. הוא לא נתן כבוד לויניסיוס ולקח לו המון כדורים, כזה מגן אני רוצה. הלוואי שילמדו ממנו משהו.
@Raulito-7 בוא בוא רגע, פתאום קלטתי את השטויות והעיוותי מציאות שכתבת על העונה ההיא. כתבת שהייתם קבוצה טובה יותר משמעותית (!!!), כשהאמת מראה שלקחתם את הליגה על חודם של 3 נקודות (!), כשברסה כבשה יותר ממכם וספגה פחות ממכם. בנוסף, זאת העונה שנפסל לברסה שער חוקי שהכדור עבר ב5 מטר את השער נגד בטיס, וויאריאל שיחקה מחניים ברחבה. עכשיו אין בעיה, טעויות שיפוט קורות וזה היה חלק מהמשחק, אבל אל תפזר פה חרטות בכמויות זה כבר זלזול באינטיליגנציה שלנו ועיוות ההיסטוריה. אני לא יודע אם אתה מנסה להיות רוסונרו הישראלי או לא, אבל אתה בהחלט עושה עבודה טובה.
נ.ב
ניימאר “חטף” צהוב “שטותי” מאותו שופט ש"החטיף" אדומים “שטותיים” למסי וסוארז. לסוארז וניימאר באותה עונה שהייתם 4 רמות מעלינו.
אני לא חוזר לכאן יותר אבל בגדול אני רואה שאתה כרגיל אובססיביי לגבי מה שאני אומר אז נענה לך. אגב, אין לי רגשי נחיתות. ואתה יודע בדיוק למה.
אל תנסה ללמד אותי את ההיסטוריה. אתה יודע למה זו אליפות ‘על חודן של שלוש נקודות’? (ובכמה נקודות בארסה של פפ עברה את ריאל ב-2009/10? או ב-2014/15? או ב-2015/16 - נו תרשום שוב על ה-0:4 בברנבאו שהיה המגרש הביתי שלכם) - כי משחק החוץ שלנו נגד סלטה ויגו בבלאידוס נדחה בגלל שהגג נהרס ואי אפשר היה לשחק. הפער תמיד היה צריך להיות גדול יותר. זה עושה משהו בפן הפסיכולוגי שהפער קטן יותר וכמעט כל העונה אתה מתמודד עם משחק שאתה צריך להשלים. אתה יודע מתי השלמנו אותו?
בהחלט היינו קבוצה טובה יותר. לכם היו שלישיית מפלצות מקדימה, אנחנו היינו קבוצה. עם סגל עמוק מאוד ואיכותי, שחקנים שנתנו את האסטרה כשה-B-B-C זייפו. אני מסתכל על כל העונה ההיא. לא זוכר שקיבלנו רביעייה מול פריז סן ז’רמן או שיובנטוס ניצחו אותנו ברוורס. היינו קבוצה עם כמה וכמה סגנונות משחק, או ה-4:3:3 הרגיל, לעתים בלי בייל ועם אסנסיו, היה גם את מערך היהלום עם איסקו.
הובלנו את העונה כמעט כל העונה! 34 מחזורים מתוך 38. איזה עוד דומיננטיות אתה רוצה? מתי לא הובלנו? במחזורים 2-3 ובמחזורים 7-8. כבשנו שער בכל אחד מהמשחקים שלנו באותה עונה, בכל המסגרות, חלק מהרצף של ה-73 שנקטע רק בספטמבר 2017. כבר במחזור ה-14 היה יתרון של שש נקודות. ברצלונה הובילה את הטבלה מחזור אחד - אחרי המחזור הראשון.
לגבי ההילולים על ניימאר - אני זוכר טוב את העונה ההיא, עד לצמד המטורף נגד פ.ס.ז’ בגומלין הדיבורים היו אחרת לגמרי. בשלושת המשחקים מהם הושעה - ברצלונה ניצחה. הייתה ביקורת גדולה עליו ובשלב מסוים לסרחיו ראמוס היו יותר שערים ממנו ועוד לפני שהוא נהיה פנדליסט.
את טעות השיפוט שציינת פה – אתה מציין מה שבא לך לזכור. אני בכלל לא נכנס לזה. אתה אחד שלא מודה שהיו דברים לא כשרים באותו 1:6 או בסטמפורד ברידג’, אין עם מי לדבר. ליצן. העיקר ‘לא התרשמתי’. נו איך לא ציינת שוב שהוצאתי ספר על ריאל מדריד והוא מתבסס על הזכיות בליגת האלופות?
אגב, היה פה אחד, מעניין אותי על סמך מה, שטוען “שבאתי להטריל?”. למה, כי לא כתבתי את מה שאתם רוצים לשמוע? הליגה היא לא המדד היחיד של קבוצת כדורגל גם אם היא המדד הארוך הוא הכי קרוב למשקף. עונת 2017/18 הייתה עונה ששווה יותר לטעמי אבל בוודאי ובוודאי ובוודאי שמבחינתי לא הייתה עונה כושלת. הסופרקופה עם שתי הצגות נהדרות, הסופר קאפ האירופי - שני תארים משניים וזכייה בליגת האלופות כשעברנו קבוצות גדולות בדרך, זו אחת ההגרלות הכי קשות שהיו - פ.ס.ז’-יובנטוס-באיירן מינכן. הגדרה יפה מאוד ‘מרכך להם את הגלולה’, כאילו זה גביע המלך.
הבחור (לא אתה, מי שאני מדבר עליו יודע) הוא בדיוק כמו העורכים של עיתון הספורט ומונדו והשופר של ההנהלה שלכם שלא יודעים לתת קצת כבוד וקצת פרגון לריאל מדריד שצריך. אחרי ה-1:3 על יובנטוס אני כאוהד ריאל בגמר ישבתי וסתמתי את הפה ואמרתי ‘וואלה הם גדולים’.
היי, אני זה שטען שבאת להטריל. נעים להכיר.
תראה מה זה - אני יודע שדיברת עליי, למרות שלא כתבת את זה במפורש. מדהים. לא חשבת שזה אפשרי מאוהד ברצלונה שהוא בדיוק כמו עורכי המונדו והשופר של ההנהלה, נכון?
אתה צודק. מעולם לא נתתי קרדיט לזה שריאל יותר טובים. תקרא את ההודעות שלי, כל ההודעות שלי, ותגיד האם הטענה שלך נכונה, או שכרגיל באת לשפוך 500+ מילים על כלום ושום דבר, כי בזה אתה מומחה.
תגיד אתה אמיתי? חלאס עם הצדקנות הטיפשית הזו. מצאת את מי להאשים. ועוד מכל אוהדי ברצלונה בפורום הזה, נתפסת לזה שהכי לא מחפש בקטנות להוריד מכם. אתה רוצה שאביא לך תגובה שלי, מהשבוע שעבר, שאומרת שריאל יותר טובה כרגע? מה אתה רוצה? עוד פעם להרים לעצמך?
אתה רוצה שאסביר לך מה בדיוק קרה בדיון הזה ספציפית, שבגללו החלטתי שבאת להטריל? אז בוא, בשביל הספורט -
יש פה כמה משתמשים שרשמו שאחרי הרבה שנים, יש הרגשה של נחיתות מול ריאל.
אתה הופעת, ובמקום לשאול כמו בנאדם נורמלי “האם זה באמת נכון שלאורך שנים מעולם לא חשתם נחיתות? האם גם בשנים קודמות, הרגשתם תמיד עליונות בקלאסיקו?”, החלטת לדחוף מלח על פצעים, בנוהל, במסווה של שאלה תמימה. פתאום עולה, במקרה, זכייה של ריאל באלופות, או עונה של 100 נקודות, או שבירת שיא שערים. כמובן, בתמימות. ושאלת את טל האם הוא תמיד הרגיש ככה.
ענו לך שכן, בהרגשה, הייתה הרגשה קבועה כזו.
נעלבת. כי חס וחלילה שמישהו ירגיש עליונות על ריאל מדריד הגדולה של הדסימה, והטרסימה והוואטאברסימה, והחלטת לדחוף עוד פעם את “עונה שמסתיימת עם הגביע עם האוזניים הגדולות (במודגש, כדי שלא נפספס את זה שזכיתם באלופות, חלילה) היא עונה מוצלחת”, כאילו מישהו פה בדיון הזה טען אחרת. כולל המשתמש שטענת שזילזל בהישג הזה, למרות שהוא אשכרה כתב “עשיתם הישג היסטורי”. ואפילו לא נעלבת רק בשם המועדון האהוב עליך, אלא ממש לקחת את זה אישית. כאילו חס וחלילה שמישהו יערער על העובדות שכתבת, שאמורות להוכיח חד משמעית שלא יכול להיות שמישהו הרגיש את מה שהוא טוען שהוא הרגיש.
שביט הגיב לך שוב.
החלטת שלמרות שאתה לא מגיב פה יותר, אתה עושה לנו טובה ומגיב שוב. ואיך הגבת שוב? באמת יש טעם לפרט? או שברור שהסגנון והתוכן חוזר על עצמו?
ולקינוח? היה חשוב לך להראות, באופן חד פעמי וראשוני כמובן, כמה אתה אדם נעלה, בטח ביחס לאוהד ברצלונה פשוט שכמוני, שדומה לכותבי המונדו, בכך שפירגנת ליובנטוס. תסלח לי אם משאית הצל"שים מתעכבת, יש גשם כרגע והכבישים חלקים.
כתבת ארוך ומכובד וחבל שבזבזת את הזמן שלך עליי - אבל אני דיברתי על שביט שאיתו יש לי היכרות מוקדמת. אם הייתי רוצה לפנות אלייך - הייתי פונה. תסלח לי, אני לא חבר שלך, ואתה ליצן וטרול הרבה יותר גדול. במחשבה שנייה, אני אגיע לכאן שאראה זאת לנכון ואתה או חבריך, מי שיש להם הרשאה - יכול למחוק את ההודעה הזו או כל אחת אחרת אם זה לא נראה לך טוב בעין.
נעלבת כי לא שמתי סימן שאלה כנראה. הייתה נראית לי שתחושת הפייבוריטיות>>> הייתה מוגזמת ונתתי כדוגמא עונות ומשחקים ספציפיים בהן ריאל מדריד הייתה לדעתי לא פחות טובה ובחלק מהמקרים אף טובה יותר. אתם בעצמכם אומרים ובצדק כמה מאזן האליפויות נוטה ובגדול לצד שלכם, אז ציינתי את עונת המאה נקודות שלנו (לדעתי זו האליפות הגדולה בתולדות הליגה, אגב) כדוגמא. חלק חושבים שהקבוצה של מוריניו באותה עונה היא הקבוצה הכי חזקה שהייתה לריאל, יותר מהדסימה או מהזכיות של זידאן בצ’מפיונס. מותר להזכיר כאן כנראה רק את העונות שנוח לכם להיזכר בהן. העונה הזו שדיברתי עליה לא קיימת.
אפשר לחשוב איזה דיון טהור והגון התפתח כאן ואז דור רומנו בא להפריע - “ריאל מדריד הייתה הכלבה שלנו” ותמונה נהדרת של מסי שכיבדה אותי בנוכחותה, או מחליט שיש לי רגשי נחיתות. ממש פרגן לזכיות בצ’מפיונס עם מילה אחת, נכון. אין לי רגשי נחיתות, אני אוהד ריאל מדריד, זה לא מסתדר. כנראה שהבחור שכח שהכדורגל לא התחיל עם הגעתו של רונאלדיניו או זו של מסי וגם לא עם הגעתו של קרויף.
התייחסתי בהודעה הקודמת לשני אנשים. אלייך ולשביט. אתה מחליט בשבילי מה כיוונתי אליו ומה כיוונתי אליך? ממש אורן זריף. אחלה ת’רד פתחת למשחק, המשך בעבודת הקודש שלך ושבת שלום.
על שביט, בתגובה להודעה של שביט. אוקיי. אתה רוצה לערוך את ההודעה שלך עכשיו?
שמע…אתה הזוי. אם התייחסת בתגובה אליי ולשביט, וכתבת לשביט “לא אתה”, אז למי התכוונת? לשביט או אליי? רוצה להיסגר על עצמך קודם ואז להגיב?
או שאולי תכתוב שב-2012/13 ריאל הייתה יותר סגורה על עצמה כי היא כבשה ראשונה בקלאסיקו, כי זה מידע חשוב.
מה איכפת לך שטל או שביט או כל אחד אחר, הרגישו שריאל הייתה הביצ’ית של ברצלונה? מה זה מפריע לך כל כך, שנעלבת אישית? אם אתה כל כך בטוח בעמדה שלך, למה אתה סופר לייקים לתגובות של אחרים? או מה איכות הת’רד שפתחתי למשחק? מה איכפת לך? אתה בכלל מסוגל למדוד את עצמך ולא בהשוואה לאנשים אחרים? שאלת מה הרגישו, הגיבו לך, ונפגעת. תלמד לא לשאול.
תכתוב איפה שבא לך, אצלכם, פה, בפוליטיקה, בברוכים הבאים. תהנה. אבל אל תיעלב מזה שמישהו עונה לך, ולא בדיוק איך שתכננת.
אם היה אפשר להקים מכונת זמן הייתי מקים אותה ואז חוזר שבוע לפני המשחק בסטנפורד ברידג שצלסי הגיעו לקאמפ נואו מחליף את השופט ההוא בשופט נורמלי יותר שלא היה שורק לנבדל שלא היה לאטו אותו נבדל מגוחך שמנע ממנו אחד על אחד עם פטר צ’ך. שהיה גם נותן פנדל להנרי ואיניסטה (הנרי חולצה קרועה יצא) ועוד נותן אדום לבלאק ואז הייתי עובר שבוע ומחליף גם את השופט הבדיחה ההוא מתקן את כל הטעויות שהיו. (כולל אדום שאבידל קיבל לא בצדק ופנדל של יד ברורה בהתחלת המשחק לברצלונה) וכן גם את אותם אינספור טעויות לרעת צלסי.
אני מבטיח לכם שברצלונה היתה עוברת בכל מקרה. אבל מה ? רחמי על הבריאות הנפשית של אוהדי ריאל… איך הם היו חיים את החיים שלהם. בלי הבכי והנהי הלא פוסק שלהם על סטמפורד ברידג’,…
רק לאייל מותר לבכות כי העזתי להזכיר את עונת 2011/12 שהייתה פשוט רלוונטית לדיון או לשאלה (הרי ברור שבמשחק בברנבאו ב-2:6 כן הייתם פייבוריטים ואף אחד לא חשב על התוצאות כזו כמובן, וגם בקלאסיקו הראשון והמאניטה על הפרצוף של מוריניו הייתם פייבוריטים למרות שריאל הייתה חזקה), רק לאייל מותר להיעלב, ההבדל בינינו שאני לא כיניתי אף אחד טרול. גם הבנת הנקרא שלו לא משהו. הפוסט התמקד בשביט ואז הייתה פסקה “היה פה אחד שטען שבאתי להטריל” שהתמקדה בו. אבל זה היה כבר כבד עליו.
אהבתי את ה-‘כרגיל באת לשפוך 500+ מילים על כלום ושום דבר’ כשהגבתי עם טיעונים מדויקים לכל טענה. כשאין מה להגיד שקשור לכדורגל אז יורדים לפסים אישיים. מה, כואב לך שאתה יודע לפרסם את הסגל למשחק ולכתוב מי נעדר וחוץ מזה שלושה משפטים על ברצלונה אתה בקושי מחבר? כואב לך שאני טוב בזה? לא קראתי הודעות שלך עד הוויכוח המטופש הזה ואין מה לקרוא, אתה מוזמן גם לדלג על ההודעות שלי כי הן פוגעות באינטיליגנציה הגבוהה שלך.
@mos56, אני מניח שגם על המשחק נגד פ.ס.ז’ והרמונטדה הגדולה בכל הזמנים יש לך זווית שיפוטית מעניינת. זה ההבדל, כל אוהד ריאל יודה בפה מלא שלא היינו עוברים את באיירן ב-2016/17 אם קאסמירו היה מורחק וכמובן השער של רונאלדו מנבדל בגומלין וכן הלאה (ובאיירן קיבלה פנדל כשקרבחאל הדף בחזה בעיטה של ריברי ואיזה מזל שווידאל בעט לשמיים במצב של 0:1) ושנהנינו משיפוט| אתה לא יכול להבטיח שברצלונה עוברת בכל מקרה, אין דבר כזה. אתה יכול להגיד שאתה מאמין. שבת שלום אחי
זהו תחזרו לדבר על המשחק, הדיון איבד את זה, גם באשמתי אבל לא רק באשמתי.