הוא יכול להיות אחד המגנים הטובים בעולם אם ישחק קבוע מגן וילמד את התפקיד, לא פתאום לזרוק אותו לשחק מגן אחרי שנה ועוד בקלאסיקו ועוד כשקרוס זה הקשר בצד שלו.
מבחינה התקפית הוא יכול להיכנס לתפקיד, מבחינה הגנתית הוא פשוט לא שם לאורך זמן.
לא מספיק אחראי ולא מצליח להגן מספיק טוב ולא בפעם הראשונה.
לאמין כרגע מביך אותו בכל התקפה.
כל מצב נייח בהגנה שלנו מתחילת העונה זה חצי שער, באמת הזוי איך סיטי לא ניצלו את זה
וזה לא רק לונין(שמול סיטי היה מצוין גם בכדורי גובה), אלא זה כל העמידה ההגנתית
אנחנו לא מתקיפים…
קמא צריך פשוט לקבל עזרה מקרוס ולעשות עליו דאבל אפ. בכללי אנחנו צריכים להגן בלואו בלוק, ההגנה שלנו כרגע גבוהה ומשאירה להם שטחים.
עכשיו שפדרי נכנס ואם מנדי יכול לשחק מחצית אז להכניס את מנדי במקום מודריץ׳ ולהעביר את קמא לקישור. הם פחות שחקן שיכול לעצור את הצירופים שלנו
כי הוא לא משחק קבוע מגן כדי שילמד סגירות של מגן.
כי לקמאבינגה אין קמאבינגה שיעזור לו, אם לא יעזרו לקונדה ויני יביך אותו בכל אחד על אחד אבל זה לא קורה כי הוא מקבל עזרה וקונדה הוא שחקן הגנה בתפקידו, גם קמאבינגה לייב לקבל עזרה, אבל קרוס בצד שלו, גם מנדי היה מתקשה בלי עזרה.
אם כבר חילוף, הייתי מהמר על מיליטאו במקום קרוס. חסר לנו נוכחות פיזית במכות הנייחות ומיליטאו יעזור בזה, קרוס גם ככה גמור, טשואמני יעזור הרבה כקשר אחורי.
תלוי כמובן עד כמה מיליטאו בכושר כרגע.
אגב, בצד השני - גם קאנסלו מביך הגנתית.
צריך להכניס את ברהים במקום רודריגו, ומישהו בתור בלם כדי להסיט את צ’ומה לקישור במקום קרוס
בחיי שאני רוצה שמנדי ייכנס רק כדי לראות אם יאמין למאל כזה אדיר או שהוא פשוט משחק מול שחקן שהוא לא מגן שמאלי
היי לא אכפת לי איך המשחק הזה יגמר, בלינגהאם חזר וזה מספיק לי.
גם וניסיוס חזר
עשר דקות של פריצות מוחלטת בקישור של בארסה בוזבזו על ידי ויניסיוס ברשלנות.
לא סביר שזה יימשך ככה לאורך זמן, פשוט חבל.
שלושת המשחקים האחרונים גורמים לי לתהות איך כבשנו 68 (?) שערים העונה
לדעתי ויני גמור מעייפות, זה לא ויני.
תנו לי להסביר לכם למה ניצחו ומבחינתי הפוסט הזה למסגר אותו
כל מה שקורה בפורום השני זה בכי על השופט. אשכרה כל מה שרלוונטי להם זה שופט שופט שופט. גם אם נספיד בהפרש של 7 שערים הם ידברו כל השופט.
עם כל הניסיון שיש לאנצ’לוטי, אני אולי מצפה ממנו להיות טקטיקן גדול, ואולי אני אפילו לא מצפה ממנו לזהות חולשות וחוזקות שמתגלות על המגרש, או מאצ’-אפים גרועים.
אבל כן הייתי מצפה ממנו לדעת שאפשר לבצע חילופים.
נשבע שאני זוכר ימים שריאל מדריד לא הכירה את גישת האנדרדוג הזאת.
איך הגענו למצב שבכל משחק נגד קבוצה חצי טובה אנחנו פשוט מבטלים כל משחק התקפה ובימים פחות טובים גם כל משחק הגנה?!
לוקאס פאקינג ואסקז ! אני שם אותו בכל הרכב שלי מתחילת העונה, זה שחקן בנזונה !
כל מה שלונין לוקח לוקאס מחזיר
יפה
תמונת הפרופיל שלי נקבעה עוד כשהוא היה כאחד האדם.
אהבה גדולה