טוב, עברו מעל 24 שעות לרכבת הרים האחרונה אני מקווה שברצלונה של פליק תעביר אותי. אני שונא רכבות הרים, וללא ספק ולדעתי כולם יסכימו איתי פה-זאת ברצלונה עם הרבה הרבה רמונטדות ותהפוכות שאי פעם ראינו. לא היה משעמם לרגע עד כה העונה הזאת.
- אני אתחיל ואפתח עם השחקנים שביקרו אותם. אחד מהם והוא הפך לשחקן בטופ 5 אהובים בברסה הזאת הוא אריק גרסיה. אני האמת לא פחדתי מאריק גרסיה, יודעים למה? כי הוא כבר עשה מויני צחוק.
הוא לא סופר אותו. הוא לא ספר אותו כשהוא היה בשיא, והוא בטח לא יספור אותו עכשיו. כל מה שויני יכל לעשות זה כרגיל לקבל בראש ולסמל על מספר גביעי אירופה שיש לריאל, כאילו שהוא היה בהם, כאילו שהוא גדל בריאל. על המגרש הוא פשוט אישיות מביכה.
גם אחרי ה2-0 שלהם, ידעתי שזה רק עניין של גול וזה נגמר-כי ריאל מדריד העונה זה סמרטוט מכל הבחינות. ודווקא אריק גרסיה היה שם עם כל הלב להכניס אותנו למשחק. זה השער ה5 שלו העונה בכל המסגרות, וזה לא רע בכלל לשחקן כולבו מהספסל. הגיע הזמן שניתן לן את הכבוד הראוי לו, ונבין שהוא לא הולך לשום ג׳ירונה. הוא משלנו, והוא רק בן 24.
גם ג׳רארד מרטין נתן משחק מעולה עם 0 טעויות. אני לא אומר שזה שחקן להרכב, אבל גם הוא הרוויח את שלו במשחקים האחרונים וגם הוא צריך לקבל את הדקות שלו עונה הבאה.
ומעל כולם, ראפיניה. כולם יודעים פה מה דעתי עליו ושאני לא יודע איך לאכול אותו והוא שחקן מוזר בעיניי. גם אתמול הוא החטיא מול שער ריק, החטיא בראש, לא היה מסוגל לעבור קונוס, אבל לא משנה מה אני אגיד-הבנאדם מגיע למצבים פעם אחר פעם ובסוף מסיים עם צמד נגד ריאל. מה שאהבתי יותר לראות זה הווינריות שלו, כשגם שהוא מאבד הוא רץ ופשוט מחזיר את הכדור מהרגליים של ויני. אני אשמח אם נקבל עליו הצעה של 80-100 ואני בעד למכור, אבל אם הוא ישאר אני לא אהיה עצוב, הוא נתן עונה של כדור זהב ואתם יודעים מה? מגיע לו. הוא אכל חרא בעונות שלו פה והוא תמיד המשיך לתת הכל. זה ראוי להערכה גם כשאתה הורס מלא ממה שאתה מקבל.
גם דה יונג הפתיע אותי, אני חושב שזה המשחק הכי טוב שלו מבחינת אגרסיביות וחילוצי כדור. הרגשתי שהוא נמצא בכל מקום מבחינת לחץ ואהבתי את הרוח לחימה שלו. בהרבה עונות הרגשתי שדה יונג קצת כמו תייר, לא לוקח את המנהיגות, מתנהג כמו צופה. במשחק אתמול הרגשתי שהוא אשכרה כמו עוד שחקן בית.
הגיע הזמן שטל יגיד שהוא טעה לגבי שצ׳סני, שהוא קצת כמו טיטי זרק חצים ואז סימן מטרה. שצ׳סני שכבר בפעם המי יודע כמה משלשל בכל תאקל עם שחקן. החלטה נוראית שלו, וגם בגול השני לדעתי הוא יכל לעשות יותר. אני לא יודע למה מתלהבים להשאיר אותו שוער שני. הוא לא נותן לי כלום שפנייה לא מביא חוץ מאדישות שכבר מעצבנת ומנת ניקוטין.
קובא במשחק לא משהו, אבל הוא ילד והוא ילמד. שיטעה בגיל 17 אני חותם, ואני גם מזמין חולצה שלו בסוף העונה. פאקינג קראק. פדרי כרגיל אלוהי ואני מצטרף לטרנד ״רק אתה פדרי״ ולא יאומן שזה עדיין החזיק מ״רק אתה בויאן״ שלי. אולמו בגדר נעלם רוב המשחק אבל אני לא שוכח לו שהוא הביא לנו לא מעט נקודות במהלך העונה. צריך להרים דגל לגבי התרומה שלו במשחקים גדולים, אולי יש פה בעיה ושחקן שמתאים למשחקים ״קטנים״. אולי זאת הסיבה גם שלא הגיע לקבוצה גדולה אמיתית לפניי ברסה. זמן פרמין.
וכמובן, הדובדבן שבקצפת, לאמין ימאל. יא ילד חרא. מי הביא אותך לעולם הזה יש חרא קטן, למה כל פעם שאני צופה בו אני מרגיש כאילו הוא מנסה לעצבן אותי ואז דופק את הדבר הגאוני הזה עם החיוך שמשאיר אותי חסר מילים. הבנאדם התעקש ללכת לבד מלא פעמים, לעשות הצגות של פרימדונה ולעצור עד שיקבל פאול, התעקש לנסות את הסיומת ״הנרי״ הזאת ולא לבחור באופציה טובה יותר, ועדיין-הוא בן פאקינג 17 והוא משחיל שם על הכדור בדיוק לפינה שקורטואה לא יכול להגיע ועושה את ה2-2 שדיי היה ברור שסוגר את המשחק. זאת אינטליגנציית משחק ברמה הכי גבוה, וביצוע טכני ברמה הכי גבוה שיש. וואו וואו וואו.
מגיע מילה טובה גם לפראן טורס שיש לו נגיעה ראשונה בכדור של סמי טריילר, אבל הבנאדם סיים עם 3 בישולים ונתן משחק הקרבה ולחימה שלא הייתה מביישת את לואיס הנריקה. זה אומר הכל.
בצד של השיפוט אין מה להגיד. כבר יש את הקלטות של אנשי הואר שאומרים ״איזה מזל״ שהייתה נגיעת יד של פרמין. מי שחושב שזה מקרי שהגול השני שלהם לא נפסל למרות דריכה על לאמין הוא תמים. מי שחושב שזה מקרי שלא קיבלנו פנדל 100% על יד של טשואמני הוא אידיוט. ומי שחושב שהשופט לא פחד מריאל ולא הלך לטובת ריאל בכל החלטה גורלית הוא אוהד ריאל.
שתי פנדלים גבוליים על ראפיניה. שרק תוך שניה לצלילה של אמבפה. איזה מזל שהיה יד בגול של פרמין. כמה כוח יש לך ריאל מדריד, כמה הבכיינות שלך זה הדבר היחיד שיש לך בעונה הזאת. פשוט קבוצה מגעילה ושופטים עוד יותר פחדנים.
אני רק אסייג ואגיד שהייתה יד של דה יונג, אבל זה כבר לא היה באותו מהלך. הכדור גם הלך אחורה וגם סבאיוס נגע בו, מה שמשנה את המהלך אחרי והוא למעשה חדש ואין קשר ליד של דה יונג. הייתה יד בוודאות, ואם לא הנגיעה של סבאיוס זה לא היה נחשב פוזשן חדש והשיפוט הפחדני בטח היה פוסל את הגול.
תישרפי ריאל. כמה אתם גרועים.