אני חושב שזו טעות בסיסית להשוות אותנו כרגע לסיטי או ארסנל, שהן קבוצות שנמצאות כרגע בשיאן. אנחנו כרגע לא ברמה של סיטי לפחות וזה הגיוני ומובן לחלטין, נדבר אחרי שהפרויקט יושלם, שזה בקיץ הבא, ובמקסימום יהיה קצת touch ups ב25. בעונה הנוכחית, שפתחנו אותה עם הרבה פשרות וקבוצה חדשה ולא מחוברת ובלי השוער והבלם הבכיר שלנו מהעונה החולפת, יהיה מאוד קשה לדרוש צ’מפיונס כבר העונה. למרות זאת, לפי מספר אתרי הימורים, אנחנו בעלי הסבירות השניה בגובהה לזכות באלופות העונה. הזוי עד בלתי הגיוני שזה המצב.
למה ?
יש לנו קבוצה מוכשרת בטירוף, אתלטית בטירוף, מהירה בטירוף, שילוב מושלם של צעירים כישרוניים עם וותיקים שראו הכל וזכו בכל.
יש בעיות נקודתיות, כמו מגינים, אבל האתלטיות המדהימה של שחקנים כמו פדה וקמאבינגה מחפה על זה מאוד.
גם הבעיה העיקרית שזה מחסור בחלוץ הפכה לפחות קריטית עם ג’וד והכניסה לכושר של רודריגו, גם חוסלו חלוץ סגל מצויין.
חוץ מסיטי אף קבוצה בצ’מפיונס לא ממש מפחידה אותי, לדעתי האישית יש לנו יתרון משמעותי על השאר, לא רק הניסיון, השם והברנבאו, גם מבחינת כישרון נטו.
בלי קורטואה ומיליטאו, בלי חלוץ בכיר, בלי מגן שמאלי (קרבחאל מעולה העונה), ויני 90% מהזמן פצוע, מתעסק בשטויות או סתם משחק לא טוב, קבוצה חדשה ועדיין לא ממש מתואמת, אני אישית גם לא ממש מתחבר לסגנון החופשי של אנצ’לוטי וחושב שיש דרכים יעילות יותר לשחק כדורגל.
אנחנו עדיין נראים מעולה כי אנחנו קבוצה בעלת פוטנציאל אדיר, ואנחנו נראה אפילו יותר טוב ככל שעניין התיאום ישתפר יותר כי יש עוד המון מקום לשיפור. אבל ההבדל בין קבוצה עם פונציאל גדול לקבוצה משומנת היא ההבדל בין זכיה בצ’מפיונס או לא.
אני לא מחסידיו של אנצ’לוטי, אבל אי אפשר להתכחש לזה שככל שעובר הזמן הקבוצה משחקת יותר טוב, השחקנים מתחברים ומתרגלים לשיטה החדשה ורואים שזה הולך לכיוון יותר טוב.
בקשר לפציעה של ויני, כתבתי כבר בשירשור הזה, אפשר לראות שהפריסה שלנו בתקופה האחרונה היא הרבה יותר סימטרית ושאנחנו מרווחים מאוד את שטח התקיפה מקו אחד לשני.
זה קשור ישירות לפציעה של ויני ומתקשר גם למה שדוד כבר כתב על זה שאנחנו מבקיעים יותר בתקופה האחרונה למרות חיסרונו של ויני.
עם ויני כמובן שאנחנו תוקפים בעיקר מהצד שלו ואין ריווח או סמיטריות.
אפשר היה לראות בדקות הטובות נגד נאפולי שאנחנו ממש פרוסים לרוחב כל המגרש, זה מאפשר הרבה יותר אפשרויות, הרבה יותר קל להתמסר, הרבה יותר קל לנוע בין הקווים כי יש יותר שטחים וזה טוב בעיקר לשחקנים סופר חכמים כמו ג’וד ורודריגו, במקום אחד על אחד בסיגנון nba עברנו לשחק קבוצתי, נגיעות מעטות והרבה תנועה.
מקווה מאוד שגם עם חזרתו של ויני נוכל להמשיך לשחק את אותו סגנון כדורגל.
כמעט לאחר כל משחק חזרתי על כך שהקבוצה צריכה זמן ותיאום, והיה דיי ברור לי בפתיחת העונה שהיום נשחק יותר טוב, כמו שהיום זה ברור שלקראת סוף העונה, כשהשחקנים יכירו אחד את השני ויבינו הרבה יותר מה המאמן מצפה מהם לעשות, הם ישחקו אפילו יותר טוב.
אבל עדיין יש הבדל בין קבוצה מתואמת לבין קבוצה שרצה ביחד על עיוור. לזה לוקח שנתיים שלוש לקרות, ואז הקבוצה ממלא את מלוא הפוטנציאל שלה. זה מתחבר לטענות שלי לגבי הבניה לטווח הארוך, והטענה שלא צריך לקנות שחקנים מבוגרים לטווח הקצר בלבד. אנחנו עדיין לא יודעים איך אנצ’לוטי רוצה לשחק, התפקוד של פדה למשל משתנה בכל יומיים, או עד כמה ניתן לסמוך על רודריגו. בקבוצה משומנת כל הדברים האלה ברורים לכל, ולשלב הזה לוקח הרבה יותר זמן להגיע. הקבוצות שמגיעות לשלב הזה ב99% מהפעמים יזכו בליגת האלופות.
אני לא טוען שזה לא יכול לקרות, כי הפוטנציאל שלנו אינסופי, אבל אני לא בונה על זה, ואי זכיה שלנו תתקבל אצלי בהבנה.
1.בשנה שעברה לא באמת חשבתי שנעבור את מנצ’סטר סיטי אבל כשבאיירן מינכן הפסידה להם בכל כך קלות אמרתי לעצמי ש’אין מצב שריאל מדריד תודח ככה’. וקיבלנו בראש, לא חשוב מהן הסיבות. זו רביעייה עם פוטנציאל לעשירייה. אני חושב שארסנל גם העונה עדיין משחקת טוב מאיתנו. את אינטר לא הייתי שם ברשימה.
2.אתה יכול לצרף לסביליה גם את ויאריאל שאוטוטו אנחנו פוגשים אותם. כל הזמן הם פחי אשפה ורק אנחנו הם נניח סוג של מנחוס וגם בעונת הדאבל לא ניצחנו אותם.
3. לא משוכנע שיש לנו מספיק שחקני התקפה, לא רק מספיק שחקני התקפה טובים. נוטים לזלזל ברוברט לבנדובסקי למשל, הוא יבקיע פחות מהעונה שעברה אבל הוא כן יכול להיכנס לזון…
@SantiagoBernabeu, תשמע בקיץ הצטרף ג’וד בלינגהאם שהוא שחקן חשוב ונראה כאילו נולד כאן, פראן גארסיה לא באמת שחקן הרכב. רוצה לומר: זה לא קיץ גלאקטיקוס 2009 שבנו קבוצה מאפס וחיברו 5-6 שחקני הרכב או שבעה. פשוט קרלו אנצ’לוטי מאמן של קחו כדור ושחקו.
קבוצה שרצה על עיוור זה טוב, אבל קבוצה עם יותר כישרון גם אם מחוברת פחות זה תמיד עדיף.
חוץ מסיטי שהיא גם כישרונית בטירוף וגם מחוברת על עיוור אני לא רואה קבוצה שעדיפה עלינו, ארסנל למשל מחוברת יותר ומאומנת יותר אבל אנחנו בכישרון עודף בכמויות מסחריות.
כדי שקבוצה תהיה מתואמת “על עיוור” לא צריך שנים, שחקנים טובים שמשדרים על אותו גל יתחברו גם בשבועות, תראה את שיתוף הפעולה המתפתח בין ג’וד ורודריגו.
בקשר לרודריגו, סוג השערים שמבקיע והקלילות שהוא עושה זאת מוכיחים לדעתי האישית שזה לא סתם תקופה אלא שחקן שמצא את מקומו והביטחון והניסיון באים לידי ביטוי.
בקשר לשחקני רכש לא צעירים והזמן שיקח להם להתחבר, תראה מה קיין עושה בבאיירן.
דור, ההגנה שלנו חדשה לגמרי וגם לא ברורה. קורטואה עמד בשער, רודיגר שהיום מנהיג את ההגנה שלנו היה שחקן ספסל, טשואמני שחקן ספסל, מי ששיחק מגן שמאלי לרוב היה קמא, מודריץ’ ניהל את הקישור והיום הוא בספסל, ההתקפה הייתה כולה ויני ובנזמה, כשהראשון לא פקטור העונה עדיין והשני בכלל עזב את המועדון. הקבוצה שאנחנו רואים היום שונה בתכלית מהקבוצה של העונה שעברה גם אם חלק מהשמות עדיין איתנו.
השינוי הגדול ביותר הוא ג’וד, שמאפשר לנו לשחק עם 12 שחקנים בצורה אפקטיבית, כשהוא ממלא גם את משבצת החלוץ 9 עם הכניסות שלו וגם כקשר כל יכול בשני צידי המגרש. בעונה הקודמת גם שיחקנו בצורה הרבה יותר שבלונית, והאסטרטגיה הייתה שונה עם המשחק המנטלי שאיתו התשנו את היריבות עם הנעת כדור סתמית עד שבדקה ה70 הרמנו את הקצב. הגישה היום שונה לגמרי. יותר כדורים ארוכים, יותר ניסיונות כבר מההתחלה להכריע את המשחק.
בקיצור, קבוצה שונה וחדשה לגמרי.
כתבת מאוד יפה, הוא מתפתח, אנחנו רק מתחילים לראות את זה עכשיו, זה לא בינארי, יקח עוד זמן עד שזה יבשיל לגמרי.
כמובן שעדיף שהקבוצה תהיה כשרונית, אבל צריך זמן גם לקבוצה כישרונית להגיע לשיאה.
כבר 5 פעמים היינו שם איתו. אני לא אתפלא אם מחר הוא עוד פעם ישתבלל ולא ימצא את עצמו. לבחור יש בעיות מנטליות ובוא נקווה שהפעם נפטרנו מהם אחת ולתמיד, אבל צריך לחכות ולראות.
סיטואציה שונה לגמרי. באיירן קבוצה בשיאה שהיה לה חור בעמדת החלוץ אחרי עזיבתו של לבנדובסקי. גם בלי קיין הם היו טובים בעונה שעברה. אנחנו בונים קבוצה מאפס, וראית בעצמך איך נראינו בתחילת העונה, עם בעיות תיאום בכל חלקי המגרש. יש הבדל בין שחקן מאוד מנוסה וחכם שנכנס כבר לתוך תבנית קיימת מאשר לבנות תבנית חדשה לגמרי עם שחקן מבוגר.
אני יכול לקבל את החיסרון של טיבו קורטואה. אנטוניו רודיגר לא באמת היה שחקן ספסל קלאסי הוא שיחק המון אשתקד והוא לא פחות טוב מאדר מיליטאו בינתיים. פראן גארסיה שיחק קצת ואז נזרק לפח. אתה עושה לקרלו אנצ’לוטי הנחות או שהציפיות שלך מהקבוצה נמוכות. בכל קבוצה טבעי שיש שינויים. ברצלונה בעונה שעברה הכניסה את ז’ול קונדה, רוברט לבנדובסקי ועוד שחקנים להרכב, מבחינתי השינוי שלה היה גדול יותר. לגבי קארים בנזמה בשנה שעברה בחצי מהזמן אמרנו שהוא נזק.
לפחות אני לא מוצא דבר שהשתנה בקבוצה מלבד זה שג’וד מגניב ועושה הכל. רודריגו בפרק הזמן הזה עכשיו משחק טוב בצד שמאל של ויניסיוס אבל בתחילת העונה היה חושך מצרים. תבדוק כמה פעמים ספגנו שער מהיר העונה…
רודיגר בעונה הקודמת היה שחקן משלים ולמעשה נכנס באמת לעניינים רק בשלהי העונה, כשהשיא היה במשחק הראשון מול סיטי, שבו היה מעולה, אחרי שמיליטאו הושעה מהמשחק. בגומלין כבר הוא חזר לספסל וההגנה חזרה להיות מיליטאו את אלאבה.
הציפיות שלי מהקבוצה לא נמוכות, הן ריאליסטיות. לא לצפות מקבוצה חדשה, מוכת פציעות ולא בנויה עד הסוף שלא להצליח לזכות בליגת האלופות זה הגיוני למרי. אני יכול כמוך לרצות, אבל צריך לחשוב בהיגיון גם ולהבין שלא תמיד זה יקרה.
אל תזכיר פה את ברצלונה בכלל. ברצלונה עשתה מה שעשתה בעונה שעברה ובסוף לא הצליחה לעבור את שלב הבתים בליגת האלופות. הם זכו באליפות אחרי שבעטנו בדלי חזק חזק אחרי המונדיאל. ברצלונה לא פקטור וכדאי שנתחיל להפסיק להסתכל על ברצלונה כנקודת ייחוס. הם פשוט לא.
כתבתי בדיוק מה השתנה בקבוצה בתגובה הקודמת. בקצרה: קורטואה, מיליטאו, קמא כמגן שמאלי, מודריץ’ ויני ובנזמה. כל עמוד השדרה של הקבוצה התחלף.
השאלה המתבקשת היא אם רודריגו ממשיך ביכולת הזאת בשמאל, מה עושים עם ויניסיוס?
אם אין אופציה אחרת לשלב את שניהם בצורה יעיל אני אישית מעדיף את רודריגו בזון עשרות מונים על פני ויניסיוס, מוכשר ככל שיהיה, אבל עם ההתנהגות בלתי נסבלת.
לא חושב שמאמן כמו אנצ’לוטי מצא או ימצא פתרון וזה פשע לשחק מקובע כשיש לך שחקני טוטאל פוטבול כמו ג’וד, פדה וקמאבינגה.
אני רואה איך פפ משחק לפעמים בלי מגינים טבעיים כי כמעט כולם יודעים לעשות הגנה כשצריך ותוהה, למה לא אצלנו?
שורה תחתונה , אולי אנחנו נראים טוב אבל בהחלט יכולים להיות טובים בהרבה. מבחינת חומר גלם ותיקונים קוסמטיים כמו בלם ומגן אנחנו לא נופלים מסיטי. אם אנדריק יממש את ההבטחה אני לא רואה סיבה למה לא לרוץ בבטחון לגביע ה15.
אם חלוץ חביב כמו חוסלו מקבל כל כך הרבה מצבי הבקעה אנחנו במצב טוב בחוד.
כרגע זה חיבור יותר טוב מהחיבור בין החלוצים ברוב קבוצות העולם, אבל גם אם עדיין לא בשיאה יש יותר מחודשיים עד למשחק הבא בצ’מפיונס.
לא, הוא הבקיע שערים בעבר, אבל לא כמו עכשיו, אני לא מדבר על הכמות אלא יותר על האיכות, כאילו הוא התרגל לקצב ברמות הגבוהות, רודריגו זה סוג השחקנים שאני אוהב, נראה שהוא משחק לאט בתוך הרחבה, מין הילוך איטי, לוקח את הזמן שלו ותמיד מרגיש שיש לו עוד שנייה, וזאת כמובן אשלייה, הוא פשוט שחקן סופר חכם שחושב יותר מהר מהמגן, ניגוד גמור לויני שגם אם הוא לבד זה מרגיש שחסרה לו עוד שנייה.
עוד פעם השיט הזה של לפאר את באיירן, לא מבין את זה, ככה כל שנה, הופכים אותם להכי טובים בעולם, ברמה של סיטי, אבל הם רחוקים משם, לריאל יש קבוצה יותר טובה מבאיירן, וקיין היה אמור להיוץ עוד יותר בול פגיעה בריאל כי הוא היה מחליף חלוץ שמשחק בדיוק אותו סוג של כדורגל, גם השחקנים בריאל הרבה יותר מתאימים להשלים אותו.
זה לא, וחודשיים זה אחלה זמן אבל לא באמת מספיק. יש לצמד הזה הרבה מה להוכיח כצמד ושיסתוף הפעולה ביניהם עדיין בחיתוליו.
עד לפני חודש הוא לא היה מסוגל לשים כדור ברשת חשופה. איכות תמיד הייתה לו, הבעיה הייתה מנטלית מאז ומתמיד איתו. איך אתה יכול להתחייב שהבעיות האלו לא יצוצו שוב?
דבר ראשון לא פיארתי אותם, הם קבוצה שפשוט בשיא הסייקל שלה וזו הייתה הטענה. השלד שלהם רץ שם המון זמן. קבוצה בשיאה לא חייבת להיות הקבוצה הכי טובה בעולם.
דבר שני, עכשיו אני כן אפאר את באיירן. אני לא מבין את הזלזול הזה בבאיירן. אחת הקבוצות הטובות בעולם, לדעתי לא נופלת מאיתנו כרגע. הקבוצה היחידה שטובה ממנה כרגע בבירור היא כמובן סיטי. ממש לא שותף לזלזול הזה בבאיירן.
חנן היקר תסלח לי אבל 3,844 דקות זה ממש לא מספר של מחליף. לא ציינתי את מספר המשחקים שקצת עשוי לשקר (53). רודיגר פתח במספיק משחקים גדולים: במשחק הראשון נגד מנצ’סטר סיטי, באנפילד נגד ליברפול, הקלאסיקו השני בליגה בו הפסדנו, בחצי גמר הקופה דל ריי, הוא שיחק 90 דקות בגמר הסופרקופה. הזהות של הבלם של הקבוצה וגם המגן השמאלי, כשהיה ברור שפראן גארסיה זקוק לזמן, לא אמורים להשפיע על שיטת המשחק והאם יש או לא. עדיין בקבוצה יש דברים שעובדים על אוטומט.
ואם היית מביא את ארלינג הולאנד במקום קארים בנזמה? גם היית ‘מתרץ’ בעמוד השדרה? זה שלוקה מודריץ’ ירד לספסל זה טוב. אדוארדו קמאבינגה עוד ישחק כמגן שמאלי העונה. אני חושב שעדיין אין לנו שיטת משחק. ג’וד ורודריגו משחקים יפה על מטר, או.קיי, בגדול זה עדיין לתת את הכדור לוויניסיוס ולקוות לטוב. זה כמו שיש משחקים שחוסלו בהרכב ולא מרימים לרחבה, כך הוא פחות נחוץ.
רודריגו עכשיו נתן חודש גדול אבל אנשים מגזימים. יש לו בעיה מסוימת. אני שם בצד את הדרבי. בתחילת העונה הוא לא פגע בכדור, גם כששיחק בעמדה בצד שמאל. ויניסיוס מנסה ומנסה ומנסה ומעצבן ומעצבן אולי, אבל גם בסוף לפעמים הוא מצליח. רודריגו משפיל מבט כמו ילד טוב או מישהו חסר ביטחון. בעונה חמישית זה לא אמור להיות ככה.
מה זה אומר בדיוק אין לנו שיטת משחק? אתה רואה כל פעם שריאל משחקת משהו שונה לחלוטין?
יש לריאל כמה וכמה שיטות משחק וכל אחת מתאימה לסנריו אחר…
לרדת לקו הגנה נמוך מול קבוצות מסתגרות ולהסתמך על מתפרצות זה שיטת משחק.
לבודד את קו ימין לקרבאחל וליצור עומס שחקנים בצד השמאלי זה שיטת משחק.
לצוות את קרוס כדאבל אחורי עם פדה/טשואמני זה שיטת משחק.
וכו’.
אתה אולי לא מרוצה משיטות המשחק של קרלו אבל זה לא אומר שזה לא קיים ושחקני ריאל מגיעים אבודים למשחקים אחרי שלא עבדו על כלום באימונים.
מזכיר לי אנשים (אני אנחש שאתה היית בניהם תקן אותי אם אני טועה) שטענו שלזידאן בזמנו לא הייתה שיטת משחק.
פשוט טענה מגוחכת.
בנוגע לדיון הכללי שהולך פה.
ריאל לא הקבוצה הטובה בעולם כי שיחקנו לאחרונה מול קבוצות יוזמות שמעצימות את היתרונות שלנו, וגם לא תהיה קבוצה גרועה כשלא נשכיל לכבוש מול קבוצה שתעצים את החולשות שלנו. אנחנו גם השנה כמו בעשור בערך האחרון קבוצת טופ 3-5 באירופה.
כנל לגבי רודריגו למשל… הוא לא היה שחקן גרוע בתחילת העונה כשלא הצליח לכבוש והוא לא מועמד לכדור הזהב עכשיו כשהכל נראה קליל אצלו. הוא שחקן על צעיר שכמו ברוב המקרים עם שחקנים צעירים פשוט לא יציב במיוחד.
אני אוהב שאתה מכניס לי מילים לפה. או שאל תגיד כלום או שאל תתעצל ותלך לבדוק מה אמרתי על זינדין זידאן. אני חושב, תתפלא, שגם לו יש קצת בפריחה של ויניסיוס ג’וניור. אני ‘ממחנה זידאן’ יותר מאשר מחנה קרלו אנצ’לוטי.
השיטה שלנו היא לזרוק את הכדור לווניסיוס ג’וניור ולקוות לטוב, זה מה שקורה ברוב המשחקים. אתה זורק לי פה דברים, טוב שלא אמרת תודה על זה שעלינו עם 11 שחקנים. אני מוכן לחדד למענך - שיטת המשחק שלנו שאם קיימת - במקרה הטוב היא שגויה. שחקני ריאל כן מגיעים אבודים למשחקים, אנחנו מתחילים רע מאוד. בדרבי כל העולם ידע שאתלטיקו מדריד תרים לרחבה. לוקאס ואסקס לא מגן אמיתי והוא לא קיבל מספיק עזרה. התחלנו המון משחקים העונה בפיגור.
מצפה מהקבוצה לכדורגל קצת יותר אטרקטיבי במכלול. היו יותר מדי כדורי שינה השנה. צריך לזכור שלנו יש מגרש ביתי בניגוד לברצלונה למשל. ובסגל מלא אנחנו צריכים לשחק טוב. כי יש לנו חוסר בהתקפה אבל בשאר העמדות המצב בסדר גמור. את שני המשחקים נגד נאפולי אפשר לציין לטובה. הראשון היה בחוץ, ובשני היינו בהרכב די חסר. מה עם חטאפה? עם ראיו וייקאנו? הדרבי? פיחואן? סלטה ויגו שהיה קשה לצפייה? בואו נהיה אחת מ-3-5 הקבוצות הטובות בעולם כשקצת יותר נעים בעין לראות אותנו משחקים. בסגל מלא יהיה שיפור נגד הקבוצות המסתגרות?
לגבי רודריגו, הוא כבר בעונה חמישית כאן. זו עונת בכורה שלו שהוא באמת שחקן הרכב. היו ימים שהוא היה שווה ציון 3 ומטה. אני מצפה שגם בימים רעים הוא ישמור על מינימום של יכולת. בריאל מדריד הלחץ משחק תפקיד וצריך לדעת לעמוד בו. הלחץ שיש על רודריגו עכשיו הוא מה שיש על ויניסיוס כמעט מאז שסנטיאגו סולארי התחיל לשים אותו ב-11.
לא הכנסתי לך מילים לפה. כתבתי שאני מנחש ושתתקן אותי אם אני טועה. אבל גם לא תיקנת או אמרת שאני טועה. לא דיברתי על התפקוד של ויני או מה מידת התרומה של זידאן להתפתחות שלו ולא מעניין אותי מחנאות. דיבקתי על שיטת משחק. אתה חושב לזידאן היתה שיטת משחק ברורה ולאנצ’לוטי אין?
זה שטויות מה שאתה אומר פה.
אני נתתי לך דוגמאות למאפיינים שהם פועל יוצא ברור של שיטת משחק מבוססת שקיימת. יכול להיות שאתה לא מסכים איתה (וגם אז אתה לא נותן שום פירוט לגבי מה אתה מסכים או לא) אבל אתה בעיקר זורק פה סיסמאות שלא אומרות כלום.
מה זה אומר מתחילים רע? או שכל העולם ידע שאתלטיקו ירימו לרחבה? התחלנו משחקים בפיגור? איך זה אמור להסביר את העובדה שאתה לא רואה שום שיטת משחק או טקטיקה שחוזרת את ריאל? זה לא. אולי תחפש פחות כותרות ויותר הסברים שיכולים להתפתח לדיון.
למשל, אתה כותב שואסקס לא מגן ולא קיבל עזרה כשזה ברור לכל מי שצופה בקבוצה שיש הנחיות טקטיות לפדה לשחק על קו ימין ןלתת עזרה למגן הימני. אולי זה לא התבטא כמו שצריך בדרבי מכל מיני סיבות אבל ברור שזה חלק משיטה שקיימת גם קיימת.
שוב כל מיני סיסמאות שלא אומרות כלום לגבי טקטיקה או השיטה של אנצ’לוטי… איך מישהו אמור להגיב לדבר הזה.
מה הבעיה עם רודריגו לא הבנתי? שחקן צעיר בן 22 שעד היום לא היה שחקן הרכב ולא שיחק בעמדה החזקה שלו וגם העונה נמצא במצב מוזר בגלל השיטה של קרלו שאתה טוען שלא קיימת. ועדיין מספק מספרים טובים ויכולת טובה ברוב הזמן. לעזעזל, הילד בטופ הכובשים שלך בליגת האלופות בגיל הזה… מה עוד אתה רוצה ממנו. (אציין שאני חושב שיש לו בעיה של יציבות אבל זה ישתפר עם הזמן, כנל שאר החסרונות שלו. היתרונות שלו לעומת זאת ברורים כבר מהיום הראשון שדרך בברנאבאו).
אגב לגבי ויני vs רודריגו (כי מישהו העלה את זה פה)…
עם כל האהבה העצומה שיש לי לרודריגו וכמות המסכים ששברתי בגלל ויני, אם הקריירה שלי תלויה בזה אני בוחר בויני ובונה סביבו את הקבוצה בעיניים עצומות. ויני במימוש מלוא הפוטנציאל זה שחקן היסטורי… רודריגו במימוש כל הפוטנציאל הוא שחקן על .
מהתופעות המוזרות בעולם הכדורגל. על פריז כולם יודעים לסייג, ובצדק, שזה רק הליגה הצרפתית שהם מחרג׳עים. עם באיירן כל רצף של פירוק נמושות עם שחקני הרכב שחלקם היו מחליפים אצלנו (בדגש על הקישור הסופר-דליל) מתחילים בספקולציות מופרכות. הם אפילו לא מוליכים את הליגה ואוהדים ממוצעים מפחדים מהשם.
חייב להגיד שהמחשבה על ריאל בברנבאו בנוקאאוט + ג׳וד בלינגהאם מחרמנת. הרמה הכללית באירופה פרט לסיטי ואולי-אולי ארסנל ממש לא גבוהה ואנחנו צריכים לדבר חזק העונה. עם כל הבינוניות שלנו, לאור התחרות זכייה בצ׳מפיונס לגמרי לא בשמיים.