מחזור 6 באלופות: מפסידים 2:1 לסיטי עם חוסר מזל| כבש: רודריגו!

טיטי אני איתך בכל מה שכתבת על ג׳וד ואף חושב שאם מישהו צריך להנהיג את הקבוצה זה הוא - אבל לא סתם הוא השתחרר אתמול. זה היה צפוי וקרה בגלל ההבדל בין חלוץ רחבה לחלוץ נסוג, שאפשר לו לשחק בעמדה יותר קדמית.

הדבר משפיע בשני אופנים עיקריים:

1. כמספר 10 (כביכול) - במקום לקבל כדור במרכז המגרש קיבל יותר קרוב לרחבה. שם הפעולות שלו יוצרות יותר מצבים מאשר שאם הכדור הולך ישירות לויני/אמבפה. אמבפה הוא אחלה 9 מזוייף אבל הוא לא מסי - זה 9 (אני בכלל בעד שישחק בצד אבל נתעלם לרגע…) שיורד אחורה ל-10 ולא 10 קטנצ׳יק שמייצר את המצב ואז גם מגיע לסיים אותו. על שיקול הדעת של ויני אני לא מדבר אבל בתור ילדים היינו אומרים תשים את המוח שלו בתוך ציפור והיא תעוף אחורה. לכן, אגב, גולר היה יעיל בחלקים מסויימים העונה - עדיין צריך שחקן כזה. שוב הוכח שג׳וד טוב כשהוא משחק קרוב לשער ומקבל חופש.
  2. כניסות לרחבה (כמו שאומרים בכדורגל הישראלי ׳מקו שני׳ חח) - זה די פשוט. ברגע שיש לך חלוץ (פאקו אוהב להגיד גוש בשר, נזרום איתו) ברחבה שמעסיק את ההגנה אז הכניסה תהיה אפקטיבית. אם הרחבה ריקה מנוכחות שחקננו אז מתמעטות הסיטואציות בהן כדאי להיכנס. ג׳וד הוא השחקן השני הכי טוב בעולם בכניסות לעומק אחרי אופק ביטון וזה פשע לא לנצל את היכולת הזו.

תשמע, אני אופטימי כמוך.
אבל - צפיתי בראיון עם רודריגו אתמול. אמר את הקלישאות הרגילות שברור שאנחנו עם המאמן וכו׳. אם היית רואה את שפת הגוף שלו היית משתכנע שלכל הפחות יש דברים בגו, אני בטוח. דברים לא הלכו שם חלק בכלל בכלל.