ת'רד הפציעות הארור: רודריגו גמר את העונה| גם אמבפה ובלינגהאם פצועים וכנראה ייעדרו משמינית הגמר

זה נורא נחמד שאנחנו בעד לתת לאלונסו ‘לעשות מה שהוא מאמין’ , אבל למיטב זכרוני זו ריאל מדריד. אלונסו לא יותר גדול מאמבפה, ההפך. כשכריסטיאנו אמר תחת כל עץ רענן שהוא עצוב וכונה ‘tristiano’ (יענו עצוביאנו) מוריניו העמיד אותו במקום? איפה אתם חיים.

ויני - אנחנו נופלים עליו, אבל אמבפה מהווה את אותה בעיה בדיוק. שחקן עצלן שלא רץ ולא לוחץ. ההבדל הוא כמובן במספרים. להישאר עם שניהם זה לא בר קיימא אם רוצים ללחוץ, וגם אז אנחנו לא נקבל את החבילה המלאה אלא משונמכת. בפסז׳ כבר ניסו, זה לא יעבוד. אלא אם כן, כמובן, מדובר באיזה קלאסיקו. אבל את הנכונות לסבול במשחקים גדולים אני מכיר מאז שאני אוהד את הקבוצה, פחות או יותר.

טקטיקה: אמבפה לא צריך לשחק בעמדת החלוץ ואין לנו פריבילגיה לשניהם מקדימה:

• בלינגהאם סובל, כי במקום חלוץ שמושך את ההגנה לתוך הרחבה משחק אחד שבא לאחור ומשתתף במשחק. זה מקשה עליו לעשות תנועות לעומק ומה שמתקבל זה ג׳וד מסורס
  • אחרי שעוברים בקלות את קו ‘הלחץ’ הקדמי אז אנחנו לא מספיק חזקים ואגרסיבים. יתכן שזה בגלל הרכב השחקנים (לא הפורטה של גולר וג׳וד) או סתם בגלל שהאווירה מקרינה על השאר
  • חלוץ חלוץ חלוץ. גונסלו גארסיה בהקדם

אם אני צריך לנחש אז זידאן זה הטלפון הראשון של הזקן