ניסיתי אבל לא הצלחתי שלא להתערב… אלופת אנגליה בהפרש שיא של נקודות ואלופת אירופה המכהנת אמנם מגיעה מאיזור די קרוב למנצ’סטר אבל היא מעיר אחרת.
אבל סיטי היא לבטח הקבוצה הכי טובה בעיר שלה.
אתה מבין שאין לי אינטרס להלל את סיטי כדי לפגוע בליברפול נכון? זו נבלה וזו טריפה.
אם כן אני מניח שכנראה מאוד תופתע כשאספר לך שיש לי חברים אוהדי יונייטד שחגגו יותר מאוהדי הסיטי את האליפות של העונה שעברה.
איזו מהן טובה יותר בפריים שלה?
לפי הכתב שהוציא את העזיבה של ניימאר (אין לי מושג אם זה נכון או לא) מסי רוצה לעזוב השנה ולא שנה הבאה.
לדעתי , הוא מפעיל לחץ על ברתומאו על מנת לגרום לו להתפטר
https://twitter.com/Sport_Witness/status/1295060475877744645
ברור שליברפול, ליברפול בשיא לא תתן לאף קבוצה לנשום וכמעט בלתי אפשרי שתפסיד.
לאן הוא כבר יכול ללכת ? בגיל שלו לדעתי זאת טעות ענקית אם הוא יעזוב, אלא אם כן לסיטי…
לקבוצה שתנצל את הכישורים שלו ולא תבזבז אותו.
לדעתי זה ניסון לגרום לברתומאו להתפטר.
אני מניח שלסיטי, לא נראה לי שיש יותר מידי קבוצות בעולם שיכולות להחזיק אותו. (אם זה נכון והוא באמת רוצה לעזוב)
אין קבוצה שתשלם לו את מה שהוא רוצה וגם תצליח להעמיד קבוצה יותר טובה ממה שברצלונה יכולה להעמיד, יש רק 2 כאלה, אחד מהם לא יקרה בחיים והשנייה זאת סיטי(גם פסז’ אבל זה חרא ליגה).
כל קבוצה אחרת והוא סתם יבזבז את השנתיים שנותרו לו להשיג עוד גביע עם אוזניים גדולות.
תקן אותי אם אני לא הבנתי אותך נכון, אבל מבחינה מקצועית נטו (בלי קשר למשכורת) לדעתי בויאריאל שנה הבאה נבנת קבוצה יותר טובה מברצלונה… כל השאלה , זה קבוצה שתוכל לשלם לו את המשכורת. מדברים על אינטר (אבא שלו קונה דירות שם) וסיטי .
אבל האופציה שאני חושב עליה שזה מהלך לגרום לברתומאו להתפטר**, ואם זה נכון. זה הדבר הכי יפה שמסי עשה עבורנו. יותר מכל גול או תואר. הלואי שמחר נשמע שברתומאו מתפטר, לפי השמועות שרצות.
אתה מגזים, לברצלונה יש סגל מצויין שאפשר להוציא ממנו הרבה יותר ממה שראינו העונה, חייבים 2 שחקני הגנה חדשים שלא אמורים לעלות טרליוני יורו כמו כל החלוצים שקניתם.
ללכת לאינטר זה טימטום, כאוהד ריאל לא רוצה את הטובה של ברצלונה, אבל כן יכאב לי מאוד לראות שחקן כזה עובר לאינטר בגיל כזה ומכתים קריירה אגדית(מבחינה אוהדי ברצלונה חד פעמית).
סיטי זאת בחירה יותר הגיוני אבל עדיין כתם.
למה להכתים? רונאלדו הכתים את הקרירה שלו שהוא עזב לאיטליה?
רונאלדו הגיע לריאל ממנצ’סטר ולמנצ’סטר מליסבון, ומריאל המשיך ליובנטוס.
מקצועית, כלומר סיכוי יותר גבוה לתארים, ללכת לסיטי זה הדבר החכם עבורו. יש שם קבוצה טובה יותר ומאמן הכי טוב בעולם עבורו.
לא מסכים עם טיטי שבקונסטלציה הנוכחית בברצלונה הוא יוכל לשחק עם קבוצה תחרותית בשנתיים הקרובות. צריך מהפכה, לא שחקן או שניים וכלכלית זה בלתי אפשרי.
מסכים עם טיטי שזה כתם, זו לא תהיה בגידה ואפשר להבין, אבל זה כתם (בניגוד לשטויות הגמורות של ההייטרים שאמרו שהוא שיחק רק בקבוצה אחת).
העזיבה של רונאלדו ממש לא דומה לזו העתידית של מסי, הוא הרבה יותר מעוד שחקן בקבוצה. בעולם ציני שבו שחקנים מתחלפים כמו גרביים מסי בברצלונה היה סיפור רומנטי שיהיה קשר לשחזר בעידן שלנו. לחצות את הלב של מיליארדי אוהדים לשניים זה לא דבר שבעיניי יעשה לו טוב. אני לא מדבר על פנסיה או חזרה לארגנטינה, אלא למעבר לקבוצה גדולה אחרת באירופה.
לא רוצה לחשוב על זה עוד ברצינות וכולי תקווה שזה צעד שמנסה להעיף את חבורת החלאות שהרסו את המועדון ואת השנים האחרונות של השחקן הכי גדול שראיתי.
ככל שעובר הדקות, השערה שלי שהוא מנסה לדחוף את ברתומאו החוצה, קודם כל נוסח של ההדלפה:
" חבר הנהלה שפגש את מסי סיפר שמסי מעולם לא היה נחוש יותר לעזוב, רק מועמד שיציג פרויקט ספורטיבי אמיתי יגרום לו לשנות את דעתו"
א. מחר בבוקר ישיבת הנהלה שבה ידרשו מהגנב להתפטר, ברתומאו כרגיל מנסה לזרוק לאש את השעיר לעזאל התורן שלו, אם מסי ילחץ מספיק, לדעתי לא תהיה לו ברירה אלא להתפטר.
ב. לאפורטה היה אמור להשתתף עימות פומבי שבו ידרשו להקדים את הבחירות אבל ביטל ברגע האחרון, יכול להיות שלאפורטה עושה מהלך עם מסי שבו לאפורטה יראה בתור “האביר הלבן” שמציל את ברצלונה?
לדעתי הוא סתם מאיים. כבר התבטא בעבר שטוב למשפחה שלו בברצלונה ושהילדים שלו מצאו את עצמם שם. אמר שאפילו לא בטוח שיחזור לארגנטינה.
הו, מסי בוקר טוב. תודה רבה שאתה מתעורר סוף סוף באיחור קליל של 3 שנים (בהנחה שהדיווחים נכונים).
הייתי מרחם עליו אבל הוא בישל את הדייסה לעצמו.
הוא לא דפק על השולחן בבחירות ולא הביע עמדה, לא דפק על השולחן אחרי עונת וואלורדה הראשונה, ולא אחרי השניה.
ואם הוא כן דפק (כמו הרינונים עליו שהוא קובע מי יבוא ומתי ומה יהיו ההרכבים) וזה מה שיצא, אז בוודאי שהאשמה עליו.
אם היה כל-כך חשוב לו פרוייקט ספורטיבי הוא היה צריך לצאת מתחומי הPC ולהביע את העמדה שלו בקול רם ואז לברתומאו לא היתה ברירה.
לא לארדה, לא לגריזמן, לא לפיאניץ׳ וכן לרכש שעונה על מה שצריך.
הוא יצא בביקורת פומבית (שאני זוכר) פעמיים. פעם אחת כשאיזה חבר הנהלה אמר שהוא לא מבין למה צריך להאריך למסי את החוזה כל יומיים ופעם שניה על אבידאל אחרי פיטורי וואלורדה.
כנראה היה נוח לו בפוזיציה הזאת אז שיאכל מה שבישל.
מה אנחנו יודעים לגבי מסי והמינוי של סטיין? האם התנגד?
צודק, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.
ואם מסי לא סתם מאיים אלא באמת יעזוב, לי אישית לא תהיה שום תלונה או אכזבה ממנו , מבחינה ספורטיבית העניק לי כל כך הרבה רגעי אושר ושימחה . מאחל לו רק הצלחה באנגליה. יש בי אכזבה על האדישות שלו בשנים האחרונות ממה שהולך בקבוצה , אבל זה באמת מתגמד מול כל מה שהוא העניק לנו.
כל עוד הוא לא יעשה “פיגו” הוא ישאר אהוב אצלי.
לפי הטוויטר סטיין פוטר