Aguante Argentina: באק טו באק של קופה אמריקה! 🇦🇷

אז אחרי שהבטיחה העפלה למונדיאל במחזור המשחקים הקודם וכל הדרך נהנתה לדרוס את היריבות מצפון, תעלה ארגנטינה הלילה (4:00 ספורט 1) על הדשא של סנטיאגו מול עוד יריבה, קטנה, מציקה, מזערית, מקק, זבוב כזה שמפריע לך לישון ובסוף אתה מוחץ על השידה, העונה לשם צ’ילה במטרה לנצח גם אותה ולהשאיר את הצ’יליאנים המאוסים בבית שוב.

סקלוני יצטרך להתמודד הלילה עם לא מעט חיסורים כפי שמציגה התמונה, מפצועים עד מושעים ועם ההחלטה המקצועית שהתקבלה ממש לפני כתיבת סיקור זה, מסי יפתח על הספסל ויעלה רק מחצית שנייה, לא בגלל פציעה אלה לשמירת כוחות ויפתח ר2 נגד קולומביה בבית עוד 4 ימים.

בלי אוטמנדי, פארדס , ניקו גונזלס ואנזו שמושעים מהלילה ויחזרו נגד קולומביה ובלי מק אליסטר ולו סלסו, אנחנו צפויים לראות הרכב מעניין ושונה מאוד ממה שאנחנו מכירים.

על הספסל יחכה לדקות בכורה ראשונות וכנראה ממש לא אחרונות ילד הפלא הארגנטינאי של ריבר פלייט, פרנקו מסטנטואונו שיסגור ככל הנראה בריאל מדריד ביממות הקרובות תמורת שיא ארגנטינאי חדש של 45 מיליון יורו, יותר מכל כדורגלן ארגנטינאי שנמכר לאירופה אי פעם, והוא רק בן 17.

ההרכב המשוער של ארגנטינה:

דיבו
מולינה, קוטי, בלרדי, טאגלפיקו
סימאונה, דה פול, פלאסיוס, אלמדה
פאז
חוליאן

יזכה להופעת בכורה

אצל הצ’יליאנים של המאמן ריקרדו גארקה הארגנטינאי מדברים במונחים של להיות או לחדול, במשחק עילאי שהם יצטרכו לשחק כדי לנצח ולהשאיר סיכוי מינורי להעפיל, פחות מניצחון והם בחוץ.

שיהיה לנו בהצלחה! :argentina:

להכות בצ׳יליאנים כל עוד אפשר. שלא יעלו לשום מונדיאל אם זה תלוי בנו. לא לשחק נגדם אפילו משחקי ידידות. חלאות.

ההרכב הרשמי לא השתנה מהמשוער:

ניקו פאס היה חלש מאוד

ארגנטינה משלימה עוד ניצחון הלילה עם 0-1 קטן על העכברים הצ’יליאנים, ניצחון שמחזיר אותם מהר מהר למחילות שלהם וכנראה ישאיר אותם ללא סיכוי להעפיל למונדיאל.

ארגנטינה לא שיחקה משחק גדול, מאוד רגועה, לא נלחצה מהצ’יליאנים שגם לא איימו על דיבו ועם קצת יותר רצינות ותשומת לב זה יכל להיגמר ב-2 או 3 שערים.
דגש הצטיינות לטיאגו אלמדה עם עוד משחק מעולה ובונוס של בישול השער

בגיל 17 שנים,9 חודשים ו-22 ימים פרנקו מסטנטואונו נכנס מחליף בדקה ה-85 ועושה היסטוריה כשחקן הצעיר ביותר בתולדות ארגנטינה שמשחק במשחק רשמי.

יאללה למשחק הבא בלילה שבין שלישי לרביעי, במונומנטל נגד קולומביה

למעלה ניקו פאז וג’וליאנו סימאונה
למטה פבלו פאז ודייגו סימאונה

2 דורות של היסטורית כדורגל ארגנטינאי

בעונה שעברה היה משחק בין ריאל מדריד לנאפולי, ג’ובאני סימאונה כבש לנאפולי וניקו פאס כבש לריאל

עושה רושם שהוא פחות התקדם ממסטנטואונו מבחינת מעמד בקבוצה.?

זוכר אותו מאליפות העולם(יחד עם החלוץ שהגיע מריבר גם, לא זוכר את שמו), והיה לי קצת ספק לגבי הפיזיות שלו מול קבוצות בוגרים(לפחות דאז).

איך אתה רואה את ההשוואה ביניהם? האם יכולים לשחק ביחד?

איבדתי אותך קצת אז תקן אותי אם טועה
.
אממ לאצ’ברי יהיה שנת מבחן עונה הבאה, אם זה בסיטי או בכל קבוצת השאלה אחרת זה בטוח.
מרגיש שנעצר כי כמעט לא שיחק בחצי עונה שלו באנגליה, נתנו לו זמן התאקלמות רציני, צריך לראות מה יתנו לו העונה.

השוואה בין אצ’ברי למסטנטואונו? על פניו יכולים לשחק ביחד, לא על אותם תפקידים.
חושב שפרנקו בשל יותר לאירופה, חכם ובוגר יותר.

לחלוץ של ריבר מתכוון לרוברטו אני מניח

אחרי הניצחון הנהדר בצ’ילה תעלה הלילה ארגנטינה (3:00 ספורט 1) למשחק הבית הכמעט אחרון שלה בקמפיין נגד קולומביה עם רצוף להמשיך את רצף הניצחונות והיכולת הטובה בקמפיין גם מול הקהל הביתי

עם החזרה של פארדס, אנזו, אוטמנדי, ניקו גונזלס לסגל אחרי ההשעיות אנחנו נחזור לראות הרכב יחסית מוכר וקבוע עם מספר שינויים קל, כמו בעמדת המגן השמאלי שם השעייה של טאגלפיקו תעלה לנו מגן שמאלי חדש.

ההרכב המשוער של ארגנטינה:

דיבו
מולינה, קוטי, אוטמנדי, מדינה/בארקו
דה פול, פארדס, אנזו
מסי, חוליאן, אלמדה.

הלילה עם האנשים שלנו במונומנטל, שיהיה בבהצלחה :argentina:

הרכב רשמי:

דיבו
מדינה אוטמנדי קוטי מולינה
אנזו פארדס דה פול
אלמדה חולי מסי

החילופים במחצית מאוד מוזרים… ארגנטינה עברה לשחק בלי מגן ימני (כשסימאונה אמור לרוץ על כל האגף), אנזו החליף את דה פול כקשר ההצקפי האחורי יותר (והיה גם יותר טוב במחצית השנייה עד שהורחק בצדק), אלמדה בכלל לא ברור לי מה התפקוד שלו. סקאלוני ניסה לרקוח פה משהו וממש לא ברור לי מה.

עכשיו ב10 שחקנים הכל אקראי יהיה.

לעשות את ה-1-1 :wink:

אנחנו ממשיכים לתקוף גם ב-10 שחקנים, לא במשחק גדול אבל מגיע לנו ומגיע לאלמדה שכבר משחק 4-3 רצוף הוא המצטיין.

ארגנטינה במשחק פושר יחסית מסיימת ב-1-1 ביתי מול קולומביה.
פיגור מוקדם ומשחק ב-10 שחקנים אחרי הרחקה של אנזו לא פגעו ברוח הנבחרת שחיפשה את השיוויון ועם קצת מזל יכלה גם לנצח אבל בסהכ תוצאה שמשקפת את רוח המשחק.

אלמדה שוב הראה יכולת טובה ומהלך סולו יפה שלו הביא לארגנטינה את השער.

מי שחווה משחק טוב הוא פארדס שהיה היום ראשון בתיקולים, בהשלמת מסירות מדוייקות כולל באיזור הרחבה הקולומביאנית וניצח כמעט בכל קרב אויר שהיה לו.

בספטמבר ניפגש לצמד המשחקים האחרון מול ונצואלה ובוליביה שנלחמות ראש בראש על המקום שביעי לפלייאוף הבינלאומי, להם זה יהיה הרבה יותר חשוב לנו.

היום רשמית נכנסנו לשנת מונדיאל, שנה הבאה 11 ביוני 2026 יתחיל המסע להגנה על התואר

מת לדעת מה סקאלוני אמר לו.

“תרחם על פויט - אני צריך אותו להמשך”