Aguante Argentina: באק טו באק של קופה אמריקה! 🇦🇷

היגוואין לא אמור לבנות הכל. הוא חלוץ מטרה.
אם הוא ירד לתפקיד של מסי מי ישחק בחוד? די מריה?
הכל יותר קל כשיש מסי אבל עדיין יש לארנגטינה אחלה של יוצרי מצבים בדמותו ובדמותו של די מריה, היגוואין צריך להתרכז יותר בתפקיד שלו.
לא הוא לא מושלם, אבל כשקבוצה נראית גרוע גם החלוץ שלה יראה גרוע, רק שחקנים מבוססי יכולת אישית יכולים להראות טוב עם פחות תלות בקבוצה

טוב, אני אתרום את הדעה שלי קצת יותר בהרחבה.

היגוואין לא יכול לשחק יותר בנבחרת הזאת. זה היה ברור לכולם, ואני לא מבין איך כל פעם שהוא דופק שלישיות וצמדים נגד הטורינות או הגנואות בליגה האיטלקית כשהוא בבירור לא יכול לסחוב אף קבוצה לכלום כמעט לקבל זימון לנבחרת. אני מאוד מאמין בכל מה שקשור לDNA ולמנטליות. אני חושב ששחקן כמו היגוואין פשוט מדביק קבוצות ושחקנים במנטליות שלו, ולכן לדעתי הוא סוג של תפוח רקוב מקצועית בקבוצה שלא צריך להיות. שחקנים מסתכלים עליו ומרחמים עליו. במדינה כולה מרחמים עליו. הוא לוזר, הוא תמיד ישאר לוזר ובעיני הוא צ’ואוקר לא משנה כמה פעמים היא יחורר רשתות באיטליה וגם גולים באעלק קבוצות על כמו מונאקו או טוטנאהם לא ישנו את זה. הוא לא הצליח לסחוב פעם אחת קבוצה לגמר ואשכרה לקחת אותו, הוא לא עשה שום דבר משמעותי בכדורגל בחיים. לא בנאפולי כשכבר קיבל הזדמנות לעשות משהו מיוחד, לא בריאל שמרגע שהוא הלך הם הצליחו יותר עם פאקינג בנזמה, ולא ביובה כרגע שגם עם חלוץ אחר הם היו לוקחים אליפויות ודומיננטים כי אם יש באירופה ליגה פחות תחרותית מספרד זאת איטליה. היגוואין ביובה לא כי הוא חלוץ שסוחב אותם, אלא כי הם נטו החלישו את היריבה שלהם נאפולי. עד שיוכיח אחרת, המאזן שלו בגמרים ומשחקי קלאץ’ אומר הכל. הוא יכול לנצח נבחרות בינוניות וקבוצות בינוניות כמו בלגיה טוטנאהם ומונאקו, אבל כשיגיעו הכרישים (הולנד, גרמניה, צ’ילה, ריאל, ביירן, ברסה) הוא יחרבן במכנסיים ויעלם כמו תמיד.

אתמול היגוואין לא היה ה-בעיה. זה נכון. אבל חלוץ 9 אמור לקבל מצב ולהכניס אותו. היגוואין קיבל מצב שהוא יותר טוב מפנדל והחמיץ, ולאחר מכן החמיץ עוד הזדמנות בטוחה לשער. זה חלוץ שאני לא רוצה בקבוצה שלו. יש משפט שהמסר שלו הוא שאי אפשר לעשות אותה פעולה ולצפות לקבל משהו שונה. אם אתה עושה את אותה פעולה אתה תקבל אותה תוצאה. אם תמשיך לשחק עם אותם שחקנים אתה תקבל אותה תוצאה. אתה צריך לשנות איפה שצריך, והיגוואין נכשל בנבחרת, חד משמעית. איקארדי צריך לשחק, וקון אחריו. למה? כי בעיני איקארדי חלוץ יותר טוב ובעיקר-הוא יותר “חם”, הוא יביא משהו חדש. אולי הוא יביא מנטליות של ווינר. אם לבנאדם היה את האומץ לזיין את האישה של החבר הכי טוב שלו, יש לו אומץ להכל.

עכשיו למה שהיה אתמול-בושה. ביזיון. אני ישבתי מחצית שניה ורציתי לבכות, אפילו שזה משחק ידידות. איזה השפלה, הייתי עם פה פעור אחרי השישי כי הרגשתי שאני צופה בגרמניה-ברזיל רק שאני מקבל את הפטיש בראש. אני לא מבין למה סמפאולי מאמן והאם כל התאוריות על ההכנסות מהצד שלו על חשבון הנבחרת (מזמן שחקנים בינוניים שרוצים לעבור לאירופה בשביל שהמחיר שלהם יעלה בעקבות הופעות בנבחרת והוא מקבל נתח) נכונות, אבל מקצועית כמו שאמרתי אז-אי אפשר לעשות אותה פעולה ולצפות לתוצאה אחרת. זה לא יקרה. הוא לא מחדש כלום, אין לו “בשורה” חדשה בנבחרת והוא צריך ללכת. עכשיו. שיקבלו את הכאפה, ואולי יגיע מאמן שפאקינג יקבע רביעית הגנה וירוץ איתה ויפסיקו עם הבינוניות המחרידה הזאת.

אם אתם שואלים אותי, יש רק דרך אחת לשחק עם הנבחרת והצגתי אותה המון פעמים. אני אציג פעם אחרונה את דעתי.
אני מאמין שהקלף האמיתי של הנבחרת הזאת היא ההתקפה, והקישור שלנו בינוני להחריד אם באנגה הוא השחקן הכי יצירתי. אז בואו נוותר על הקישור באמצע כי משחק מסירות לא יהיה, ופאקינג נכניס את הכלים הכי טובים שלנו ביחד. חלאס עם הבולשיט של “אין זמן לחבר תיאום בין מסי לדיבאלה” כאילו מדובר בפאקינג פרוייקט של נאס"א. זה כדורגל קראחו!!! זאת שפה מאוד פשוטה. צריך לשחק עם דיבאלה ומסי ביחד, זה ברור. איך? יש רק דרך אחת ויחידה, וגם לוצ’ו בברצלונה עשה את זה בעונתו הראשונה. הוא העביר את מסי לאגף. עזבו את האובססיה הזאת שיש לי, זאת הדרך היחידה לשלב בין מסי לדיבאלה. פשוט אין. דיבאלה יכול לשחק רק מתחת לחלוץ כשחקן חופשי, וזהו. אין לו את היכולות לשחק כמו מסי בכל עמדה במגרש.

אז אחרי זה, המערך והשחקנים שלי הם ככה-
רומרו
רוחו, פאציו, אוטמנדי, מרקדו.
באנגה-מסצ’רנו\לה סלסו (מה השם שלו לעזאזל?)
די מאריה\קוראה-דיבאלה-מסי.
איקארדי.

זהו. פשוט, זה הכי טוב שיש לנבחרת הזאת להציע.

אלוהים יעזור לי, מי שלא יודע אני הולך לעשות מסע אחרי הנבחרת. אני טס לרוסיה כשהתכנון הוא כרגע לחודש. יש לי כרטיסים לאיסנלד, ניגריה ולשמינית גמר, כשרבע אחד זה רק במידה והם עולים מהמקום השני בבית (כי האמנתי שהם יעלו מהמקום השני)
אני אנסה לקנות כרטיס מחוץ לאיצטדיון נגד קרואטיה ואם יהיה ממש מזל והם יעלו מהמקום הראשון בבית אני אנסה להשיג גם לרבע במידה ויצליחו לעבור את השמינית.

ואיזה מאמן נראה לך פנוי עכשיו?
סמפאולי זה מאמן עם קבלות בנבחרת שהציג כדורגל מאוד איכותי לוחץ ויוזם.
גם אין זמן לתרגל מערך חדש או ליצור תלקיד חדש ובטח לא להחליף מאמן.

אני מאמין בו. אין לנו אפשרות טובה יותר בשוק.

היגוואין כילד סחב את ריאל לאליפות. איקרדי טרם עשה זאת.
היגוואין עבר לנאפולי והיה מצוין שם והוביל אותה להלחם על האליפות נגד יובה (מי היה מאמין). איקרדי כרגע לא מצליח להרים קבוצה עם תקציב פי 2 מנאפולי לרמות שלה.
היגוואין עבר ליובה בפאקינג 94 מיליון, מראה את ההערכה כלפיו, גם אם יובה רכשה אותו בשביל להחליש יריבה זה עדיין השקעה לא מבוטלת כדי ששחקן כלשהו לא ישחק שם.
היגוואין ביובה הגיע לגמר האלופות. למה הוא לוזר ובופון ווינר לצורך העניין? או כל שחקן אחר ביובה.
יובה בתקופה מצוינת עם סגל פחות טוב מהמתחרות שלה באלופות ומגיעה ללא פחות הישגים מהן בזמן שהיגוואין שם.
היגוואין כובש גם נגד הגדולות של איטליה (נאפולי ורומא)
ואתה מזלזל בטוטנהאם על מה ולמה? היגוואין כבש נגדה שלושה שערים ובישל 1 ובעצם העלה את יובה שלב, אולי טוטנהאם לא הקבוצה הכי חזקה בעולם (אל תשכח שהביסה את ריאל) אבל נגד איזו קבוצה חזקה יותר איקרדי כבש?
איקרדי הוא אותו סגנון חלוץ רק שאפילו לא הגיע למעמדים גדולים.
ולגבי היגוואין בנזמה וזה שבחרו בצרפתי, זה קרה אחרי הפציעה של היגוואין שלפניה היה אחד החלוצים המבטיחים ואחריה נראה כבד ולא הצליח לשחזר את ההצלחה שלו למרות עונה סבירה, ואחרי עונה מצוינת של בנזמה שבואו לא נשכח שהראה פוטנציאל מאוד גבוה (שלא מימש עד היום). ההחלטה לא הייתה נכונה בדיעבד אבל בואו נתייחס למקרה הזה כמו שצריך כי זוהי לא תעודת עניות להיגוואין אלא מצב באותו רגע בקריירה, היגוואין החייה את הקריירה שלו בנאפולי.

אגב חלוץ שכן טוב מהיגוואין לטעמי הוא אגוארו.

לא הוא לא. הוא הגיע בינואר של עונת 06-07 ותרם 2 גולים-אחד בשיויון נגד את’ מדריד, ועוד אחת שער ניצחון נגד אספניול. משם נוצר המיתוס ואלה היו עוד ימים שהוא נחשב “ווינר” כי הצליח לנצח את אספניול עם בישול לגול דקה 90. לא הייתי מגדיר את זה כ"סחב" כאשר באותה עונה ריאל ניצחה אינספור פעמים בדקות הסיום. מי שסחב את ריאל אותה עונה היה ואן ניסטלרוי חד משמעית וראול.

גם עונה אחרי הוא לא סחב אותה לשום אליפות. זאת הייתה אחת העונות היותר חלשות בליגה הספרדית כשברצלונה מפורקת וריאל הייתה אלופה ברורה כבר מההתחלה. מהמחזור השני היא לא ירדה מהמקום הראשון.
גם שם אגב היגוואין לא הוכיח יכולת סחיבה. הוא כבש 8 שערים בליגה בלבד ועוד אחד בגביע המלך. השחקנים הבולטים היו כרגיל ואן ניסטלרוי וראול ורוביניו.

באליפות האחרונה שלו עם ריאל הוא היה טוב כמו כל הקבוצה ולא באמת סחב אותה לבדו. רונלדו כמובן היה הכובש המצטיין, ואחריו היגוואין ובנזמה צמודים כשרק שער אחד מפריד ביניהם בליגה. היגוואין גם בעונה הזאת לא סחב את ריאל, אלא היה חלק משלישיה קידמית טובה כשרונלדו הוא כמובן האלפא.

הוא הוביל את נאפולי למאבק, הוא לא שונה מהמון שחקנים שעשו את זה. בשורה התחתונה הוא לא ניצח בשום מאבק אמיתי ועשה מהלך סטייל דוראנט-הצטרף לקבוצה שכבר אלופה. במקום להילחם בהם, הוא הצטרף אליהם. אתה באמת מאמין שאם חלוץ אחר היה ביובה הם לא היו לוקחים אליפויות? המחיר שלו הוא כזה בגלל שאלה מחירי השוק.

אף פעם לא טענתי שבופון ווינר, ויובה בכללי בשנים האחרונות ונבחרת איטליה מגיעים לבאר ולא שותים. הכדורגל האיטלקי מאז 2006 בירידה חדה, למרות הבלחות של יובה\אינטר\מילאן, הליגה כליגה והקבוצות החזקות רק התחלשו עם השנים. עם זאת, בופון עוד יכול להגיד שיש לו תואר חשוב בארון כמו מונדיאל, והוא אחד שירד עם יובה ליגה, העלה אותה למעלה ולקח תארים לא רק כשהיה פייבוריט. האם היגוואין יכול להגיד אותו דבר? מתי הוא לקח תואר כאנדרדוג?

אני לא מזלזל בטוטנאהם וגם לא במונאקו, אני רק מציין שהן לא קבוצות במעמד וביכולת של ביירן מינכן, ברצלונה, ריאל מדריד, צ’לסי, ואפילו לא פריס וסיטי. הן קבוצות במעמד של ארסנל, דורטמונד, רומא, סביליה. הם יכולות להבליח, אבל אין להן את האופי והמנטליות של קבוצה גדולה עם חוסן. מול הקבוצות האלה היגוואין לא מתפקד.

היגוואין הוא חלוץ טוב למשחקים מסויימים ומול קבוצות מסויימות. במאני טיים, במשחקים גדולים הוא עם 0 קבלות וזה לא משנה כמה רשתות הוא יחורר בליגה מול אינטר או רומא וגם לא נגד טורינו או פיורנטינה. שחקנים גדולים, הוולרד קלאס האמיתיים נמדדים במאני טיים כשבאמת יש יריבה משמעותית ובאמת יש תחרות קשה. גריזמן בעיני חלוץ על גם כשהפסיד בגמרים, אבל הוא ניצח את ברצלונה וביירן, ואז גם בנבחרת ניצח את גרמניה. הוא כן הופיע מול קבוצות גדולות, לא רק נגד חטאפה ואוססונה.

איקארדי הוא משב רוח מרענן, וכמו שאמרתי-צריך שינוי. איקארדי צריך לשחק בנבחרת הזאת, היגוואין קיבל את ההזדמנויות שלו, הוא הגיע ל3 גמרים וחירבן בכולם. חלאס, מספיק. אני מעדיף לשחק בלי חלוץ מאשר עם היגוואין.

בכלל, אם אתה משווה ביניהם ראש בראש בליגה מאז שהיגוואין הגיע לליגה האיטלקית היו עונות שאיקארדי כבש יותר והיו עונות שהיגוואין כבש יותר.

ובכמה גמרים מסי, השחקן הטוב בהיסטוריה, כבש?

לגבי הסחב את ריאל לאליפות, צודק הגזמתי, אך כן הייתה שם התעלות במאני טיים.
הייתה לו את ההחמצה נגד חיון בשמינית גמר (כולה שמינית, עכשיו נגד קבוצה חזקה יותר אתם מוכנים לשכוח לו שלושער ובישול שאם לא כל אחד מהשערים האלה יובה לא עולה)

אני לא טוען שהוא החלוץ הטוב בעולם, אמי טוען שאתם עושים לו עוול גדול מאוד, היגוואין טוב בהרבה ממה שמדברים עליו פה.

קשה לי עם הטענות שהוא לוזר כי הוא לא העלה קבוצה ליגה או לקח אליפות עם אנדרדוג. מעטים השחקנים שלקחו אליפות כאנדרדוג, בשנים האחרונות מדובר בדורטמונד של לפני 5 שנים, לסטר של לפני שנתיים, ומונאקו של לפני שנה. זהו. זה לא שכל שחקן אחר הצליח.
אגב אנדרדוג, יובה הגיע לגמר אלופות כשהיא פחת טובה משמעותית מבחינת סגל מקבוצות רבות שהתמודדו מולה ובמפעל, כמו באיירן וברסה ואפילו פסז.
אגב נוסף, האליפות של ריאל נעשתה מעמדת האנדרדוג מול ברסה הטובה בהיסטוריה של המועדון ובין הקבוצות הטובות בהיסטוריה של הכדורגל.

מפריע לי שאת היגוואין שופטים בקריטריונים אחרים מכולם, כשהוא מבקיע מתעלמים, כשהוא מעלה בעצמו קבוצה שלב מתעלמים, כשהוא זוכה באליפות מתעלמים…
אבל כשהוא מחטיא מצב יחסית טוב זה כי הוא לוזר ולא לרמה של ארגנטינה, שכשהוא לא מצליח לבד לנצח את ספרד אז זה כי הוא לוזר ואפס. זה מפריע לי.

הכל התחיל שהתלוננו עליו במשחק הזה, זה מה שממש הפריע לי. מבין שאתם לא אוהבים אותו אבל לא צריך לחףש בנרות מה הוא עושה לא בסדר, בטח שלא כשההגנה מסננת, השוער שלכם בתפקיד המבשל והקישור לא קיים, ו2 שחקני ההתקפה הטובים לא משחקים

אולי זה גובל באוף טופיק, אבל בארסה של 06/07 לא הייתה מהטובות איי פעם. היה לך את רונאלדיניו אחרי משבר המונדיאל, הרבה שחקנים שירדו בכושר ולא התחברו, ומסי אחד בתחילת דרכו. אני לא זוכר אותה כקבוצה יוצאת דופן מלבד הגאושו.

הבעיה עם היגוואין שהוא פרדוקס אחד גדול. הוא מידי שנה בראש דירוגי החלוצים ומלכות השערים באיטליה, הוא ניצח משחקים, ונראה שבאופן טבעי יש לזמן אותו, אבל חולצת הנבחרת מכבידה עליו.

אם יש שחקנים שיודעים להוציא את המיטב מעצמם בנבחרת לעומת הקבוצה כמו רומרו, מאוד הגיוני שיהיה גם ההפך.

התכוונתי הפעם לאליפות של 2012. שכחצי לציין

את הטענה הזאת אני מוכן לקבל, לא הולך לו יותר מידי טוב בנבחרת. מצד שני במדי הקבוצות כן הולך לו ויותר מיריביו לעמדה אז נשאלת השאלה האם אתם מקווים שהפעם זה כן יתחבר או שלדעתכם יש יותר סיכוי שאיקרדי יעשה מה שאף פעם לא עשה עדיין

אני חושב שהבעיה הגדולה הייתה במרכז השדה. מאסצ’ראנו עם כל הצער כנראה כבר לא מספיק טוב לרמות האלו וזה השפיע על כל הקבוצה ובמיוחד על ההגנה שגם תפסה יום חלש ביותר,בעיקר בחצי השני.לדעתי ביגליה צריך להיות הקשר האחורי,לצידו פארדס שהיה טוב נגד איטליה,באנגה ודי מריה קצת יותר מקדימה ואז מסי ואגוארו. כמובן שאם היה אפשר לשלב את מסי עם דיבאלה עדיף אבל כרגע אני לא רואה את זה קורה.בהגנה הייתי שם את פאזיו לצד אוטמינדי ,מגן ימני מרקדו ומגן שמאלי אני מתלבט בין רוחו לבין טאליפיאקו שרוחו עם יותר נסיון אבל טאליפיאקו מנסה להיות יותר פעיל בהתקפה ולזה אני מצפה ממגן מודרני.

ווא. אוקיי.
גביע מלך-5 גולים.
ליגת האלופות-2.
אליפות עולם למועדונים-4.
סופרקאפ אירופאי-3.
סופרקאפ ספרדי-9.

לשאלתך, לפי ויקיפדיה, 23. אתה רוצה גם שאבדוק בכמה משחקים הוא בישל או בכמה חצאי גמר הוא כבש ובכמה רבעי גמר?

סבבה-דיבאלה היה השחקן שלקח אותה לגמר, לא היגוואין. היגוואין כבש 5 שערים סה"כ במפעל. הוא לא כבש נגד פורטו בשמינית, הוא בהחלט כרגיל לא הופיע מול ברסה, וחוץ מיריבה נחותה משמעותית כמו מונאקו שהוא השתולל שם בצורה מביכה כאילו הוא לקח כבר את הגביע, גם בגמר הוא חזר להיות הוא.

לא, אתה שופט את היגוואין בקריטריונים אחרים מכולם. אני מצטער להגיד לך, היגוואין לא עשה משהו מיוחד, והוא לא הופיע לשום משחק חשוב בקריירה הארוכה שלו. שחקנים כמו דייגו מיליטו, אטו, וייה, טורס, דרוגבה, שבצ’נקו, אינזאגי, כולם חתומים על שערים מכריעים שהביאו תארים. רק היגוואין לא. מה יש לו ברזומה? הוא הביא יורו כמו טורס? הוא לקח קבוצה כמו צ’לסי לזכייה היסטורית בליגת האלופות? הוא השתלב כמו וייה וזכה בגביע אירופה או היה מלך שערים במונדיאל? הוא נתן עונה מבריקה כמו מיליטו ואשכרה הופיע גם בגמר? הוא הופיע באופן קבוע בגמרים כמו אטו לא משנה מול מי ועם איזה קבוצה? לא. זה הקריטריונים, והוא לא עומד בהם. הוא לא חלוץ כמוהם, ועד שהוא לא יזכה בגביע אמיתי ויופיע בגמר רציני, הוא בחיים לא יהיה שם.

בסופו של יום, הוא תרנגול מסריח, והוא צריך להישחט :slight_smile:

אז עכשיו נגיע לשאלה אולי הגדולה מכולן.
שחקן א העלה קבוצה מהחצי לגמר ב2 הופעות גדולות.
שחקן ב כבש את השער המנצח בגמר.
מי חשוב יותר? מי יותר ווינר?

או מקרה אחר.
שחקן א חתום על צמד במשחק כלשהו
שחקן ב חתום על השער השלישי והמנצח
גם פה מיהו הווינר? מי התעלה על עצמו ברגע האמת?

אם יובה תמשיך העונה עד הגמר, אז האם להיגוואין אין חלק בדבר כשהוא נותן 2 תצוגות גדולות נגד טוטנהאם ואילולא הוא יובה לא הייתה היכן שהיא?

כמו שהיגוואין לא אחראי בלעדי לאליפות בעונת הבכורה שלו בגלל 2-3 שערים כשיש שחקנים שסחבו את ריאל במשך עונה שלמה ככה גם היגוואין אחראי וחשוב בהצלחה של יובה אפילו אם “כל מה שעשה” היה להביא את יובה לבאר ומשם דיבאלה המשיך.

זה הסטנדרט הכפול אצל היגוואין שאני מדבר עליו.
היגוואין יכבוש צמד ויחמיץ פנדל והוא לוזר לוזר כי החמיץ.
מסי או רונאלדו יעשו דבר כזה והם ווינרים שכבשו צמד.

לא, היגוואין לא הווינר הגדול בעולם, הוא עוד חלוץ טוב, אבל מי כן בארגנטינה על העמדה שלו הוא הווינר הגדול ההוא? אין לכם את אחד מהחלוצים שכתבת על הספסל. יש לכם אץ היגוואין, חלוץ טוב עם קבלות, ואת איקרדי שדובר עליו, חלוץ שמעולם לא שיחק ברמה הזו.

Gev אתה מתעלם מהעובדה הפשוטה שכשהיגוואין משחק בנבחרת הוא מקבל פיק ברכיים. זה ככה כבר עשור. הבו אדם לא מפסיק להחמיץ ולבזבז מצבים באופן סיטונאי. ההשפעה שלו על המשחק נמוכה עד לא קיימת והוא לא מצדיק את היעדרה בכיבושים. כבשה שחורה. שיחזיר לי את הגמר של 14 ואז נדבר.

מסי בתום המשחק תבוסה נגד ספרד אומר לחבריו לנבחרת- נצא מהמשבר יחד.

יותר משהם זקוקים לו על המגרש כשחקן הטוב בהיסטוריה, הם זקוקים למסי כמנהיג, כקפטן. ייתכן וזה השינוי לו כולנו ציפינו.
Ganjo אני אופטימי

מסי לא מקבל פיק ברכיים בנבחרת?
אפס שערים ב-2010. בברזיל גולים נגד החטאפות אבל אפס שערים ובישולים נגד בלגיה הולנד גרמניה. ניצחון אחד (באולימפיאדה) מחמישה גמרים ואפס שערים. וזה מי שלפי כל הגיון הוא שתי רמות מעל השאר ואמור לקחת את הנבחרת להישגים. אז אם הוא לא מתעלה, מי כן יתעלה?
ארגנטינה צריכה לקחת למונדיאל את מי שיש לה. בשלב הזה שהיגוואין נמצא בו, לא בטוח שצריך להתרשם יותר מדי מתאוריות הפיק ברכיים - דברים כאלה נוטים להישבר. אם תיהיה מנהיגות, ההגנה והקישור יתעלו, יהיה מזל ומסי יגלה יכולת טובה - אז יש סיכוי. לצערי אני לא אופטימי, ובאמת שהיגוואין הוא לא השחקן שמטריד אותי. מי שיהיה טוב יותר בהכנה ישחק, לא פוסל שזה יהיה אגוארו. מה שכן, לא צריך להפיל עליו דברים שלא קשורים אליו או להפוך אותו לבעיה של ארגנטינה.

שוב אני לא טוען שהיגוואין לא מאכזב. אני טוען שלא משנה מה יקרה יאשימו אותו. כשהוא כובש (כן זה קורה) אף אחד לא מחמיא, וכשהוא מחטיא כולם מבקרים.
זה כאילו מצפים ממנו להיות מסי אך אין כלפיו חצי מהסבלנו שיש אל מסי. כי כשמסי מחטיא אז לא נורא זה קורה וכשהוא כובש אין התרגשות כי מדובר בשחקן הטוב בעולם.

הטענה שלי באה בתור התחלה נגד מי שהאשים את היגוואין בהפסד לספרד.
לא היגוואין לא הכי טוב בעולם, הוא לא מסי, והוא גם לא מהחלוצים הכי טובים בעולם. אבל הוא לא אשם במצב הנבחרת.

כל התגובה שלך היא פחות או יותר החמרת כתב האישום כלפי היגוואין. מי שרוצה לעצור את ארגנטינה צריך פשוט לעצור את מסי. שים עליו 3 שחקנים והוא יהיה שווה לתחת. וזו בדיוק הנקודה בה היגוואין אמור היה להיכנס. חלוץ תשע חופשי לגמרי.

גב, אני מרגיש שאני מדבר לקיר. כל הסיטואציות שכתבת לא קרו עם היגוואין. בשורה התחתונה, הוא לעולם לא התעלה מול יריבות מהדרג העליון. הוא לעולם לא הביא תואר. הוא לעולם לא הופיע בגמר, והיו לו 4 חשובים כאלה והוא קיבל היזדמנויות בכולן. אתה יכול להמשיך לכתוב מגילות ולנסות להגדיר את המילה ווינר או לוזר אבל זה לא משנה, אתה רוצה להגדיר את היגוואין ווינר? סבבה, הוא ווינר. אבל הוא לא מופיע למשחקים מול יריבות גדולות, וזאת השורה התחתונה.

היגוואין לא אחראי לשום תואר. לא אחראי לתואר בריאל, וגם לא ביובה, וגם מנאפולי.

מסי במונדיאל 2014 הביא את ארגנטינה לבדו עד לרבע. משם היה לו מזל, ובעיקר נבחרת שלא מסוגלת לנצל שמירה של 4 שחקנים עליו.

זה לא עובד ככה, קבוצות (ומבנים חברתיים בכלל) מסתדרות מאחורי הדמות הבכירה. במקרה הזה היא מסי. הכל מתחיל ונגמר בו. כפי שבריאל עד שרונאלדו לא מתעורר אז כולם חלשים.
אף אחד לא הפך את היגוואין לשחקן ברמה של ניימאר. כמו שאמרת הוא חלוץ תשע והוא תלוי בקבוצה.

אבל אם הבלמים עסוקים בלשמור על מסי חלוץ המטרה יכול וצריך לנצל את זה. זה אמור לאפשר לו לעשות יותר.

אני תוהה אם אתה אוהד את הנבחרת? כי קשה לי להאמין שיש אוהד שמסוגל לרצות אותו בנבחרת אחרי כל ההחמצות.

גם אם לא הייתי אוהד, ההיגיון הבריא אומר שהוא צריך להיות מחוץ לנבחרת. הוא קיבל את ההזדמנויות שלו, גם כחלוץ מחליף וגם כחלוץ פותח, והוא פישל בכל היזדמנות שהייתה לו. אם מוסיפים לזה שגם ברמת המועדונים לא מדובר בחלוץ שהוכיח את עצמו מספיק, מקבלים תמונה מספיק ברורה שהוא מיצה את עצמו לפחות בנבחרת והיא צריכה מישהו חדש שיהיה אפשר לסמוך עליו, לנסות אותו, וזה איקארדי. גם את קון אני עוד מוכן לקבל כי הוא בחיים לא קיבל הזדמנות אמיתית. הסיבה? כן, כי הוא בגד בבת של המאמן דאז.