אני מדבר על היגוואין כי למיטב ידיעתי דיבאלה בכלל לא יהיה בסגל למונדיאל וכי ממנו אני בין כה וכה לא מצפה. ואני לא מדבר על החמצה מסוימת. אלא על לוזריות כללית.
לא קצת מוגזם לא לזמן את דיבאלה? מילא שלא יפתח בהרכב, אבל שלא יכלל בסגל? קצת משונה הסיפור עם הזימונים בארגנטינה. לא משנה כמה דיבאלה, איקארדי ואגוארו טובים מכל שאר שחקני ההתקפה חוץ ממסי, הם ימצאו את עצמם בבית. תמיד יהיו איזה חלוץ אלמוני מהליגה המקומית, היגוואין ודי מאריה.
מי היה מאמין, משחק חשוב נגד יריבה אמיתית והיגוואין נעלם? לא יכול להיות!!!
עכשיו ברצינות, הדבר הכי טוב שיוכלו לעשות לדיבאלה זה לזמן אותו ולהעיף את היגוואין מהסגל. אם יובה רוצה להתפתח אז שתעיף את היגוואין ותביא חלוץ אחר. כל חלוץ. מוראטה וטבז גם היום עדיפים עליו. כשאמרתי DNA על זה דיברתי. היגוואין מדביק שחקנים באופי הזה, והוא ידביק את דיבאלה באופי הזה אם הוא לא ישתחרר ממנו. שדיבאלה ילד לריאל\יונייטד\ברסה כל מקום אחר שהיגוואין לא נמצא בו.
מישהו פה מעריץ את דיבאלה? הוא לא היקיר שלי. היקיר שלי זה מסצ’רנו וגם הוא לדעתי גמר את הסוס.
נכון היכולת של דיבאלה היא בגלל שהיגוואין הדביק אותו בהחמצות.
נסה רגע לצאת מהשנאה להיגוואין, בוא ניתן ציונים להתקפה יובה, היגוואין היה הכי פחות חלש שם! וזה גם אם נתעלם מהאדום של דיבאלה.
היגוואין רץ ונלחם והיחיד שעשה תנועה וניסה ביובה. דיבאלה היה עסוק בליפול וקוסטה לא הגיע למשחק.
אגב האם היגוואין אשם גם בכך שאיקרדי החמיץ היום פעמיים מול שער ריק בדרבי נגד מילאן?
עריכה:
עוד דוגמה לביקורת הלא הוגנת כלפי היגוואין.
ברסה עברה את צ’לסי כשמסי עם 3 שערים ובישול.
יובה עברה את טוטנהאם כשהיגוואין עם 3 שערים ובישול.
כולנו נסכים שמסי טוב מהיגוואין, ברסה טובה מיובה (ראינו זאת העונה בבתים), וטוטנהאם טובה מצ’לסי (נמצאת מעליה העונה בליגה).
כלומר יש כאן את כל הנתונים כדי להעצים את מה שהיגוואין עשה לעומת מה שמסי עשה, כי היגוואין נתן את המספרים של מסי בקבוצה חלשה יותר ונגד קבוצה חזקה יותר.
אך עדיין אחרי ההופעה של מסי הוא אלוהים ואחרי ההופעה של היגוואין זו כולה טוטנהאם.
שוב אחזור ואומר, אני לא טוען שהיגוואין ווינר או החלוץ הטוב בעולם, לא הייתי רוצה אותו בריאל עם כל ההערכה אליו. אך אני כן טוען שמבקרים אותו שלא בצדק.
מי יודע איפה והאם אפשר כבר לרכוש כרטיסים למשחק נגד ישראל?
הממשלה הדוחה שלנו מנסה להפוך את המשחק לפרופגנדה ישראלית… הארגנטינאים פחות בקטע. רגב את נתניהו רוצים בטדי כי זו עיר הקודש (וגם רוצים להגביל את זמני האימונים בשבת כדי לא לחלל אותה - בושה!) ואילו כחלון והארגנטינאים רוצים בחיפה. מאחר וההחלטה היא בידי ארחנטינה מעריכים שזה יהיה בסמי עופר.
היום יש פגישה בברצלונה בין הצדדים ואמורים לצאת עם החלטות.
כמובן שהאחרונים שחושבים עליהם הם האוהדים עצמם (רק 30 ומשהו אלף איש, בקטנה), שיצטרכו להגיע לטדי ולהחנות בשער הגיא
זה קודם כל משחק הכנה. אם למישהו איכפת.
לא התכוונתי לחברי הפורום.
להגיד את האמת? לא יודע אם בא לי ללכת לקרנבל הזה. במיוחד כשיש לי ביד כרטיסים לארגנטינה-איסלנד, ארגנטינה-ניגריה, ארגנטינה-קרואטיה ושמינית ורבע אופטציונאלים. נראה מיותר. אבל אם כן, כולי תקווה שזה יהיה בסמי עופר. יותר קל להגיע, איצטדיון יותר יפה ויאללה משהו חדש. נחנקנו מטדי, נחנקנו. אני ימני מאוד, אבל לא צריך כל פעם לדחוף את הקטע הלאומי. זה משחק ידידות בין נבחרות, תנו להנות מאווירה וכדורגל טוב.
יא חסר בושה, הודעה קלאסית של הוצאת עיניים
המשחק יהיה בטדי, פרופגנדה או לא, כנראה שלא מעט מאיתנו ירצו להגיע לשם. יש חדש לגביי כרטיסים?
נדב על סמך מה אתה אומר שטדי? לא מוצא לזה סימוכין בשום מקום…
אפרופו טדי
ישששש
(סליחה הייתי חייב)
מכבי נתניה תעשה פאסיו?
היא תגיד שהיא לא השתתפה בטורניר מרבע הגמר והלאה
אגב להפתעתי היה ארגון טוב אתמול בטדי, שאטלים מכל חניון אפשרי לאצטדיון בתדירות טובה ובחינם. בגמרים של צ’מפיונס הנגישות פחות טובה, אמנם עם קהל גדול יותר אבל עדיין… אירופה וכל זה.
מאיפה אתה יודע? זה לא שאתה נוסע כל שנה לגמר…
זה בגלל רונאלדו שלך.
אגב השנה אני לא נוסע, מחרים את אופ"א.
יש קבוצה בפייסבוק לקראת הגעת הנבחרת הארגנטינאית לארץ, ושם פרסמו כמה עדכונים בספרדית שהכיוון הוא לטדי. @EHUD תקן אותי אם אני טועה.
נראה לי שזו סתם קבוצת טרולים לא? גיא נירו ואוריה - בדיחות קרש על נתניה לא במסגד בבקשה
אנסאלדי באטלטיקו היה חצי שנה מחוץ לסגל. מה הוא עושה בנבחרת?