מצרף כאן את כותרות העיתונים לאחר הניצחון הגדול על מנצ’סטר סיטי משתי סיבות:
1.מתבקש להרים לפדה ואלוורדה וגם לריאל מדריד עצמה.
2.שימו לב לדבריו של טיבו קורטואה שהכנות שלו ידועה וחשוב לו “להסביר” מה קרה עם צ’אבי אלונסו.
רק באירועים חריגים מאוד המארקה וה-AS עם אותה הכותרת ואותה התמונה בדיוק: “בלתי נשכח” על רקע פדה ואלוורדה חוגג כאשר כל השחקנים חוגגים ומצביעים על גיבור ה-0:3 נגד מנצ’סטר סיטי - ויניסיוס ג’וניור מצד ימין וברהים דיאס מצד שמאל. בשני העיתונים פדה קיבל את הציון 4 כוכבים.
שער המארקה: "שלושער מדהים וקסום של פדה ואלוורדה הוביל את ריאל מדריד הטובה ביותר העונה (משחקה השלם ביותר) לניצחון גדול - האורוגוואי שבר את סיטי במחצית הראשונה| ארלינג הולאנד היה חסר תשובות ונעלם לחלוטין| ויניסיוס ג’וניור החמיץ הזדמנות לעשות 0:4 עם פנדל רע מאוד| הצלת ענק לטיבו קורטואה עם הרגל לקראת הסיום.
בסיקור המשחק נכתב: “זה לא ‘פרחיטו’ אלא ‘לה סאטה’ (החץ הבלונדיני - הכינוי של אלפרדו די סטפאנו שמוזכר בהמנון הדסימה)” - הופעה בלתי נשכח של פדה עם שלושה שערים, כשהוא הוביל קבוצה יציבה ונהדרת של ריאל. ויניסיוס מחמיץ פנדל נגד סיטי שהיו לה הזדמנויות ועדיין לא הוכרעה לגמרי. קורטואה כמו תמיד מציל בצורה נפלאה".
בסיקור נכתב: “ואלוורדה הפך לאגדה - שלושער של האורוגוואי חתם את הניצחון של ריאל מדריד על סיטי שלא הייתה ניתנת לזיהוי. ויניסיוס החמיץ פנדל. לילה של רגשות עזים בסנטיאגו ברנבאו כמו שלא קרה כבר הרבה מאוד זמן”
שער ה-AS: “לילה קסום בסנטיאגו ברנבאו עם שלושער של פדה ואלוורדה במשחק של חייו ללא צל של ספק” - ריאל מדריד סולידרית ואמינה מאוד השלימה הישג גדול במשחק הראשון והעלימה לחלוטין את סיטי| ויניסיוס פישל עם החמצת פנדל שהייתה יכולה לסגור את ההתמודדות לגמרי| המאמן אלבארו ארבלואה על גיבור הערב: “הוא החואניטו של המאה ה-21”
קורטואה: "זה קשה, בסופו של דבר יש לנו קבוצה צעירה מאוד ולפעמים שוכחים את זה. אני יודע שאנחנו ריאל מדריד ואנחנו שואפים לנצח ולזכות בהכל, אבל נכון שאנחנו עדיין גדלים, יש הרבה ילדים, הרבה שחקנים צעירים, ודברים לא תמיד הלכו טוב. אני זוכר שבשנה הראשונה שלי היינו במצב הרבה יותר גרוע (עונת 2018/19), ובשבילי לא הייתה האווירה הרעילה הזאת, במרכאות, שבה הכל נחשב נורא, נורא, וכשאתה מפסיד אתה מגיע לתחתית.
“נכון שהייתה לנו עונה של עליות ומורדות, אבל מבחינתי, חוסר הכבוד הכי גדול הוא כלפי חדר ההלבשה, שאומרים שאנחנו לא מקצוענים, שביקשנו לא לשחק באלבסטה (משחק הגביע), שיש לנו יותר כוח מהמאמן. אני חושב שזה לא בסדר כי אנחנו מקצוענים ואנחנו עושים מה שהמאמן מבקש מאיתנו. אנחנו לא שם ואומרים, ‘טוב, לא בא לנו להתאמן היום’.” ברור שזה לא קיים; אנחנו ריאל מדריד ודברים כאלה לא קורים כאן, אבל לפעמים הדברים האלה יוצאים החוצה ויוצרים אווירה רעילה עם האוהדים שחושבים שאנחנו עושים מה שאנחנו רוצים.
“אם חבר יראה לי סרטון של חצי שעה אולי זה ישעמם אותי, אבל אני שחקן מקצועי, וכשזה המאמן שלי אז אין בעיה. גם ב-NFL רואים סרטונים ארוכים ויש תדרוך. לא עשינו ‘בלאגן’ לצ’אבי אלונסו בחדר ההלבשה. הייתה לנו פתיחת עונה נהדרת ואחר כך לא הצלחנו להשיג שוב את התוצאות הטובות”.