בשידור של אוסאסונה-ברצלונה אמרו שסרחיו ראמוס חתם בסביליה.
האמנם?
מה אומרים המקורות האמינים?
בשידור של אוסאסונה-ברצלונה אמרו שסרחיו ראמוס חתם בסביליה.
האמנם?
מה אומרים המקורות האמינים?
היר וי גו של פבריציו מספיק טוב?
כן זה קורה
האמת, הייתי רוצה שיחזור אלינו.
ראיתי ממש קצת משחקים של פריז עונה שעברה ובכל אחד מהם הוא הציג יכולת נהדרת והיה הכי טוב הגנתית
בכל מקרה, אני שמח שלפחות הוא עובר לסביליה ולא לסעודיה או ארה״ב וכאלה.
אתמול הוא פרסם 3 ציוצים שונים על 3 יעדים שונים. הוא יורה לכל הכיוונים כדי להראות שהוא צודק. כל הקיץ הזה הוא פישל הרבה פעמים, כי הוא מנסה להוכיח שיש לו מקורות ושהוא לא מעתיק מעיתונאים.
תן לי דוגמא אחת חוץ מזייש שפבריציו הוציא היר וי גו ובסוף זה לא קרה.
הוא דיבר על מגעים, דיבר שמשהו קרוב, אבל היר וי גו זה כבר כשיש חתימה או לכל הפחות בדיקות רפואיות.
אני זוכר רק את זייש לסעודיה, שנפל בבדיקות רפואיות.
זה כל הקטע, היר וי גו זה חוכמה בדיעבד, כשזה כבר גמור. מה שווה היר וי גו אם כמה שעות לפני כן הוא פרסם על יעד אחר לגמרי?
ספרתי על השעון, 20 דקות אחרי שהוא פרסם על ראמוס לסעודיה, יצאו ידיעות על ראמוס לסביליה, ואז פתאום הוא מפרסם בעצמו וכשזה כבר כמעט גמור יוצא היר וי גו כאילו “אמרתי לכם”.
היר וי גו אומר שזה סגור. לא בקטע של “אמרתי לכם”.
פבריציו משנה כי השוק משתנה. ראמוס הוא לא היחיד. על אבדה הוא כתב 4 קבוצות תוך כמה ימים, אבל ציין שזאת התעניינות או מתנהל מו"מ. הי וי גו היה רק לבטיס, לשם אבדה הלך באמת.
אז בשבילי היר וי גו אומר שההעברה אכן קורת ויש סיכום בין כל הצדדים.
והטענה הרווחת נגדו היא שהוא מפרסם הרבה ידיעות אמינות של עיתונאים גדולים אחרים בלי לתת קרדיט. אז ברור שהשוק משתנה, אבל איך יכול להיות כל 20 דקות השוק משתנה כדי לפרסם משהו אחר?
הוא כן יודע על הצעה מסעודיה אבל מישהו אחר פרסם אחרי כמה דקות על סביליה, ואז פתאום הוא מפרסם על סביליה בלי לתת קרדיט למי שהקדים אותו. כל זה, וגם ה"היר וי גו" נעשה בבירור כדי ליצור לו תדמית של אמין, למרות שברור שמדובר בחוכמה בדיעבד. גם אם אני אפרסם על העברות סגורות אני אזכה לאמינות גבוהה?
בתור צרכנים לא יודע מה כל כך מעניין למי צריך ללכת הקרדיט,מבחינתי כל עוד הוא מביא ידיעות אמינות והכל מרוכז לי בדף אחד אז מה אכפת לי אם הוא מעתיק או שהוא הביא את הסקופים בעצמו?
אם פבריציו לא אמין אז אפשר לסגור את העסק.
עיתונאי בתחום הזה לא יכול להיות צודק במאה אחוז או לא לטעות.
אני עוקב אחריו רק בדברים שקשורים לברצלונה. והקיץ הזה לא ראיתי פיספוס אחד שלו. גונאדן שכולנו פה התחלנו לשקשק , הוא היה יציב בקשר אליו . אותו דבר קנסלו ואתה יודע מה, פיליקס לבדו, רק הסיפור עם פליקס זה בינגו ענק מבחינתו. הראיון המפורסם זה שלו. אני באמת לא אכפת לי אם הוא נחמד לשאר העיתונאים האחרים. או נותן להם קרדיט. אכפת לי הידיעות שלו.
אבל באמת אם פבריציו לא טוב באמת אפשר לסגור את העסק. לא מכיר אף עיתונאי בתחום העברות שעשה עבודה יותר טובה ממנו. אבל שוב אני בעיקר עוקב אחריו בידיעות שקשורות לברצלונה.
דרך אגב בכללי. גם אם עיתונאי מסוים מפרסם על שחקן שאמור להגיע לקבוצה מסוימת והוא לא מגיע בסוף זה לא אומר שהוא שיקר או משהו כזה. לפעמים דברים מתפוצצים בדרך.
פבריציו הוא פחות עיתונאי של חשיפות אקסקלוסיביות, הוא מייצג עצמו כגושפנקא להעברה כשהיא מתרחשת. כשהוא מביא מידע משלו הוא גם כותב שזה אקסקלוסיבי. הוא לא מתיימר להיות הראשון שמפרסם.
דייוויד אורנשטיין מהאתלטיק הוא העיתונאי הכי טוב בתחום הכדורגל, הוא עם הכי הרבה חשיפות של עסקאות והוא מאוד אמין.
לא יודע אם הוא גונב מאחרים או לא.
אני יודע שהיר וי גו משמעותו שהעסקה נסגרה.
דיברנו על אמינות הידיעה, ואתה הפכת את זה למקור לקרדיט. את זה אני לא יודע, ופחות אכפת לי.
הרבה מאוד פעמים הוא מצטט עיתונאים אחרים ונותן קרדיט. הוא האוטוריטה הגדולה ביותר היום בתחום ויש סיבות למה הוא נחשב כך.
יש לנו כבר מאמן מפוטר בליגה.
קיקה סטיין הולך הביתה אחרי 3 נקודות ב 4 משחקים של ויאריאל.
תגידו למה תמיד אני מגלה דברים כאלו באיחור? איזה בומר
נכון שבספרד חייבים לשים סעיף שחרור לשחקנים ובמדינות אחרות זאת לא חובה?
קראתי עכשיו שסעיף השחרור של סטואני מחירונה הוא רק יורו אחד. כלומר אפשר לעקוף את הסעיף הזה בקלות אם רוצים.
מפתיע שיש שכר מינימלי לשחקן בלה ליגה , 100 ומשהו אלף יורו לעונה, אבל סעיף שחרור אפשר לשים סימלי.
לא כל כך מפתיע, נשמע שהמטרה היא להגן על השחקן וסעיף שחרור נמוך זה טוב לשחקן.