כדורגל ספרדי - שוטף

יש פה כתבה עליו.

תגידו, אין איזה קטע שאוסר על שופט להמר על משחקים לפני שהוא שופט אותם ואז לתת לקבוצה שהוא רוצה פנדל שלא היה, לפסול את ה3-1 נגדה, לאשר שער שיוויון עם היד ואז לא לשרוק לסיום עד שהיא לא מבקיעה שער ניצחון?

שמע אני מבין את התסכול. חשבתם כבר שאתם חוזרים למאבק האליפות. אבל אני מציע שתהיו ריאליסטים ותתרכזו בלהשיג את המקום לאירופה.

גם אם יורידו אתכם (בצדק) ואת ג’ירונה ליגה אז לא נהיה במאבק האליפות.

ועדיין, ראיתי את התקציר שלכם עכשיו וזה לא סביר בעליל מה שקרה שם. זה נראה מכור קיצוני.

ככה זה כשיש כסף, אפשר לשלם גם לשופטים:rofl::rofl::rofl:

אגב הורדות ליגה, לא נסגרה עדיין פרשת נגריירה עד כמה שידוע לי. פה ושם אני עוד רואה כותרות. נראה מה יהיה עם זה.
למרות שאני חייב לציין, עם כמו שאתם נראים אני בעד שתשארו.

הוא לא הימר, הוא רק שילם כדי שיקבל דו’'ח על יחסי הימורים לעבודת מחקר שהוא עורך.

דווקא בתור אוהד בארסה הגדולה של צ’אבי ואינייסטה, הייתי מצפה ממך לא ללכת רק אל התקצירים ואל שורת הסטטיסטיקה היבשה.

בכדורגל, לתפקיד השופט יש המון השפעה רכה (אך מכרעת) על המשחק, כזו שלא באה לידי ביטוי רק בשערים ובישולים. שופט טוב נמצא כל הזמן במרכז, המשחק נע סביבו, והוא נדרש לכל מיני החלטות קטנות במרכז המגרש, כמו גם בשני צידיו - למי לחלק את הכדורים, מתי לחלק אותם, מתי לעצור את קצב המשחק ומתי להאיץ.

חבל שאתה מרדד את הדיון רק לשערים עצמם.

טוב עזבו בלבולי שכל על שופטים… אתם רואים מה דובביק וז’ירונה עושים עכשיו לסביליה? קבוצה מדהימה!

אני רואה, וואו.
צ’יקי ביציע, מקווה שלא ייקח אף אחד מג’ירונה בינואר.

אם הם לא זוכים באליפות אין צדק בעולם ובגלל זה הם לא יזכו :smiling_face_with_tear:

הקטע היפה עם ג’ירונה זה שכל העולם אוהד אותה במירוץ הזה.
זה אחד המקרים הבודדים שכיף וצודק להיות חלק מהקוליקטיב.

תכלס מבאס להיות אוהד של קבוצה גדולה שדורש לראות “סתם” עוד אליפות, מס’ 747, שהיא די חובה כי בארסה פח וכנראה תישכח רגע אחרי, כשמנגד יש תופעה כל כך מדהימה ומיוחדת.

חבל שהם לא פרצו על הראש של בארסה האפורה של שנה שעברה.

כתבה שלי

אגב, משהו שלא הבנתי עם השיפוט. עזבו עכשיו מכור או לא. דבר אחד שלא הבנתי. בגול השלישי של אלמריה שנפסל, השופט עמד מטר מול האירוע של המכה לפנים וראה את המהלך, אבל החליט לא לשרוק. איך קורה שאחר כך השופט הולך לVAR ורואה על המסך את עצמו רואה את המהלך ופתאום מחליט לפסול את ההחלטה שהוא עצמו לקח? ועוד משהו, מבחינת החוק בלבד, לא מבחינת העיניים שלנו הצופים, האם מדובר בעבירה של 100% או שיש שיקול לשופט?

השופט אגב, בעונת בכורה בליגה הראשונה. 3 פעמים נקרא לVAR, כאילו השופט הוותיק עם זוג העיניים על המסך החליט לסייע יותר מדי.

עוד משהו, באלמריה טענו שהזוויות שראינו בשידור, מהן חלקנו ראה בבירור דבר אחד, לא הוגשו לשופט במעמד הפסילה.

אפשר להתווכח לגבי רמת השיפוט, חלק מההחלטות היו נכונות, אבל הדרך שבה הVAR פעל היא מעוררת המחלוקת וחלק מהטענות עוד לא נאמרו כאן בפורום.

100 אחוז עבירה. אם השןפט שורק בזמם ולא מנסה לחנך את שחקני ריאל אז אף אחד לא היה מדבר על המהלך הזה בכלל.

מי שהיה מאחורי המסך זה הרננדז הרננדז ככה שזה לא מפתיע בכלל. אין דבר שהוא יותר אוהב מלהיות הכוכב המרכזי בהצגה.

אילו טענות אני אשמח לשמוע…

בבקשה- אותו אירוע (מכה לפנים של ג’וד) וכל צד רואה מה שמתאים לתזה שלו (ודאי שהמכה הייתה חמורה). שנו פרצופים או צבעי החולצות ופתאום רואים אחרת…

מה שכתבתי, טענות על הVAR מבחינה חוקתית. שופטי הVAR לא נתנו לשופט את הזוויות הטובות ביותר, השופט ראה בעצמו ממטר את האירוע ובכל זאת היה זקוק לעזרה מהמסך. זו טעות של חוסר ניסיון או שפשוט הוא העדיף לא לשרוק בהתחלה.

הבנתי. שמע יכול להיות שהשופט עומד בדיוק בזוית שהוא לא רואה את הפגיעה עצמה. ואז מבחינתו זה לא עבירה אבל ברגע שמראים לו שכן הייתה פגיעה אין לו בעצם אפשרות להחליט אחרת.

זה מה שטוענים באלמריה, בעיקר לגבי הגול של ויניסיוס. ההתאחדות פרסמו את השיחות של ה-VAR, תראו את הזווית שהראו לשופט. בטלוויזיה ראו גם את הזווית מאחורי השער, זווית יותר טובה, אבל השופט לא ראה אותה.

https://twitter.com/U_D_Almeria/status/1749210897942294733?t=jOaIw50IK_MxFdW5Z3rmCA

אה אוקי על הזויות של השער של ויני ראיתי והבנתי אני גם זוכר שלא הראו את זה לשופט. חשבתי שאתה מדבר על הגול של אלמריה שנפסל.

בלינק שצירפת לא רואים זוית שלא הראו לשופט… למרות שזכור לי שאני כן ראיתי אחד כזה שבו זה יותר נראה כמו יד מאשר כתף.