כדורגל ספרדי - שוטף

@Sasha @Dovi @dmitrys

זה מקרה פרטי והזוי כפי שהסביר סשה, אני לא משליך כלום, בטח לא ממקרה פרטי, אבל זה בהחלט הזוי.

בטיס מסיימת את העונה באכזבה גדולה עם הפסד 4:1 לצ’לסי בגמר הקונפרנס-ליג אחרי שהוליכה 0:1 במחצית. האנדלוסים חשו שהתואר האירופי הראשון מתקרב אליהם. איסקו בישל לעבדה את שער היתרון בדקה התשיעית ובמחצית השנייה זו הייתה התפרקות.

בסיום איסקו היה כנה: "זה כואב. התוצאה כבדה מאוד אחרי מה שראינו במחצית הראשונה, אבל הכדורגל לא סלחן ולמרות שהייתה לנו מחצית ראשונה טובה, שבה בקושי היו להם הזדמנויות, במחצית השנייה הם דרסו אותנו. כאב לנו כי היינו כל כך קרובים. לא ידענו איך לנצל את היתרון, משהו שהעניש אותנו כמעט כל העונה ובגמר אירופי זה מעניש הרבה.
“למרות מה שאמרנו בחדר ההלבשה, מצאנו קצת מפלט בתוצאה, ב-0:1. חיכינו יותר מדי מאחור, לדעתי. בסופו של דבר, הם קבוצה עם הרבה איכות, כוח ואפשרויות. הם הפכו את זה. זו תוצאה כבדה מדי”.
מסר לאוהדי בטיס: “קודם כל תודה. אנחנו מצטערים מאוד שלא יכולנו לתת לכם את התואר הזה, אבל נמשיך לנסות. מה שהאוהדים האלה נותנים לנו הוא מדהים בכל דרך. זה מניע אותנו להמשיך לנסות בשנה הבאה. אנחנו חייבים לכם אחד. אני בטוח שניתן לכם אותו בעתיד”.

בשנתיים בבטיס רשם 69 הופעות בהן כבש 21 שערים (12 מהן העונה), ולפחות הקשר חזר לסגל הנבחרת כאמור אחרי שש שנים.

לאחר המשחק סביליה היריבה הגדולה מעבר לכביש בירכה את צ’לסי ומאמנה אנסו מארסקה - קשר עבר נפלא של המועדון, על הזכייה, בטוויטר, ובבטיס זעמו. הנשיא אנסו הרו "לא ראיתי את זה, אבל הם כרגע במלחמה אחרת שלא מעניינת אותי . אנחנו מתמקדים בצמיחה, בהצלחה בשנה הבאה, והם במלחמה שונה מאוד משלנו.

האם בטיס הייתה עושה את זה? - הם שאלו אותו. “ובכן, אם זה היה תלוי בי, לא, אבל טוב, אני לא יודע, אם יש מישהו בארגון שעושה את זה, ובכן - אני לא הייתי אוהב את זה. אבל בכל מקרה, כמו שאמרתי, לא ראיתי את זה, הוא שאל: האם זה ציוץ רשמי של המועדון?”; וכאשר אישרו שזה אכן כ, הוא ענה: “ובכן, אני גם מברך את סביליה על הישארותה בליגה הראשונה השנה”

למה בתמונה שמו רק רבע סגל של צ’לסי?

אתה בטוח שאתה רוסי ? חושד שאתה עוד מקרה כמו רביע שבסוף מתגלה כאוהד ריאל בכלל.

אולי זה החלק האוקראיני שבי.
אתה יודע, מנקודת מבט שלי ריאל ואתלטיקו זה כמעט אותו דבר.

מישהו חושב שיש סיכוי שהוא יפתח את עונת 2025/26 במועדון? אני בספק. אנתוני נפרד מבטיס בווידאו מרגש באינסטגרם אחרי חצי עונה אדירה (אני בחרתי בו בפרק סיכום העונה בפוד קלאסיקו כרכש העונה - על פני קיליאן אמבפה, חוליאן אלבארס ואחרים), כשלפי הפרסומים האנדלוסים אמורים לדון עם מנצ’סטר יונייטד בשבוע הבא האם אפשר להשאיר את הברזילאי.

"היום הוא היום להודות על אחד הפרקים היפים ביותר בחיי. וכשאני כותב את העמוד הזה בסיפור שלי, אני צריך לומר למה הייתם ותמיד תהיו כל כך מיוחד עבורי. מאז שהייתי קטן, כדורגל לא היה רק ​​חלום או ההזדמנות היחידה שלי לשנות את חיי, כפי שאומרים כל כך הרבה אנשים. בשבילי - זה היה יותר מזה. זו הייתה השמחה שלי. בעוד שרבים ראו בכדורגל דרך מוצא, ראיתי בו יעד. המקום היחיד שבו הרגשתי שלם. ספרתי את הדקות עד שאוכל לרדוף אחרי הכדור. המשחק לא היה בריחה; זה היה יעד. זה היה אושר צרוף. החיים לקחו אותי רחוק, מהפאבלה לעולם. עזבתי את ברזיל, שיחקתי בהולנד, שיחקתי באנגליה. הפסקתי להיות סתם ילד והפכתי לאבא. הרבה דברים השתנו.

"אבל כדורגל, כדורגל תמיד היה שם. זה תמיד היה המפלט שלי. עד שיום אחד, הכל התפרק. מגן עדן לגיהנום. הכדור הפסיק להיכנס (הפסיק להבקיע ולהצליח - הדיכאון במנצ’סטר יונייטד), השמחה נעלמה, עולמי החשיך, והתחלתי לפקפק בעצמי. בכישרון שלי ובתשוקה שלי לכדורגל. ואז הכדורגל נתן לי מתנה אחרונה - אתכם אותך.

“כשהגעתי לכאן, לא ידעתי למה לצפות. אבל בחלומותיי הפרועים ביותר - לא יכולי לדמיין שאוכל למצוא את מה שמצאתי. מהצעד הראשון שעשיתי במועדון הזה, הרגשתי משהו שונה. זה היה כמו לחזור הביתה, כמו למצוא חלק ממני שחשבתי שאבד. איתכם - חייכתי שוב. איתכם - מצאתי את הילד שהייתי קודם. זה שאהב כדורגל בכל ליבו. איתכם - הכדורגל הפך שוב לאהבה . אהבה אמיתית. תודה שקיבלת אותי כמו אחד מהמשפחה. תודה שהחזרת לי את שמחת המשחק . ותודה שהזכרת לי למה התאהבתי במשחק הזה. הבית שלי, הקהל שלי - תמיד אהיה בטיקו”.

ב-26 משחקים בבטיס מאז הצטרף רשם אנטוני תשעה שערים וחמישה בישולים ב-26 הופעות (2,133 דקות). איסקו שהתחבר איתו מצוין וסביר להניח שלא רק על המגרש - היה מהראשונים להגיב: “תודה שבאת לבטיס, תודה על הענווה והמחויבות שלכם על המגרש ומחוצה לו! אנחנו אוהבים אותך, אנטוניו”.

חצות, ועונת 24-25 עדיין לא הסתיימה. מיד מתחילה ההארכה בגומלין גמר פלייאוף העלייה לליגה הראשונה: אוביידו אחרי 24 שנים או מירנדס לראשונה בתולדותיה.

הארכה יש, אבל במקרה של שוויון אחרי 120 דקות לא יהיו פנדלים, אוביידו תעלה בזכות המיקום העדיף שלה בליגה הסדירה.

אגב, אנדורה של ג’רארד פיקה עלתה היום לליגה השנייה. לתשומת לב ברצלונה ומושאלים למינהם.

“לליגה הראשונה וכאן כדי להישאר” (שער ה-AS - מימין)| “המסיבה של המאה” (שער המארקה - שמאל) - אוביידו חוזרת לליגה הבכירה לראשונה מאז עונת 2000/01 עם 1:3 על מיראנדס בפלייאוף, לא מעט בזכות סאנטי קאסורלה הקשר האגדי בן ה-40 שהגיע הקיץ לקבוצה, כשנשיא המועדון מבטיח שהוא ימשיך לעונה נוספת| המאמן ווליקו פאונוביץ’: “השחקנים האלה הם הגיבורים, מהראשון ועד לאחרון” - הגיע בסוף מרץ ועמד במשימה. אוביידו פיגרה משער בדקה ה-16, וקאסורלה קבע 1:1 בפנדל לפני ההפסקה. לאש קאירה ביצע מהפך בדקה ה-52 ופרנסיסקו פורטיו קבלן העליות - כבש את השער המיוחל בהארכה.

כשאוביידו הייתה בליגה הבכירה:
-ראול היה הפיצ’יצ’י של הליגה בפעם האחרונה ולואיס פיגו היה הגלאקטיקו של הקיץ, שנה ראשונה של פלורנטינו פרס כנשיא.
-דפורטיבו לה קורוניה הייתה קבוצת צמרת בלתי מעורערת וסגנית האלופה, הייתה גם האלופה היוצאת.
ולנסיה הגיעה לגמר ליגת האלופות השני ברציפות והאחרון שלה והפסידה לבאיירן מינכן בפנדלים אחרי 1:1 בתום 120 דקות.
-ברצלונה העפילה לליגת האלופות בשנייה האחרונה אחרי ניצחון 2:3 אדיר על ולנסיה בקאמפ נואו עם שלושער של ריבאלדו וגול ענק-ענק-ענק במספרת.
-אתלטיקו מדריד הייתה עוד בליגה השנייה, שנה אחרי שירדה, ובניסיון הראשון שלה לא הצליחה להעפיל חזרה לפרמיירה.
-מאיורקה של סמואל אטו סיימה במקום השלישי עם 71 נקודות, שנתיים אחרי שכבר השיגה את ההישג הזה, שוב.
-נבחרת ספרד עוד הייתה תקועה במחסום הבלתי אפשרי של רבע הגמר אם תרצו, הדחה כואבת נגד צרפת ביורו.

תמונה אחת שווה אלף מילים.

אני עוקב אחרי אוביידו בערך מ-2011. אחרי כל הסיפורים, הדרמות, הכישלונות, האגדות.

זה היה חייב להיגמר ככה. סגירת מעגל של 3 אגדות:
ולקו פאונוביץ’ היה שם כשחקן ב-2001, הוא המאמן ב-2025.
סנטי קסורלה היה אז בנוער.
פרנסיסקו פורטייו עם 100% הצלחה בליגה השנייה, כבש שער אדיר.

ולקו פאונוביץ׳ היה שם בירידת הליגה של אוביידו ב-2001. הוא פה בעליית הליגה ב-2025.

מעטים יודעים, אבל הוא אלוף עולם. הוא היה המאמן של סרביה שזכתה במונדיאליטו ב-2015, עם ראיקוביץ׳ ומילינקוביץ׳ סאביץ׳.

ועל הדרך מועמד לשעבר למכבי ת״א.

זה גם הקבוצה האהובה על סיד לואו נכון?

כן, הוא אז פתח בקמפיין טוויטר להצלת המועדון. ממש בשנים הראשונות של האתר.

ספרד מודחת כבר ברבע גמר היורו עד גיל 21 אחרי הפסד 3-1 לאנגליה.

סנטי דניה עוזב את התפקיד, בדרך לקטר.

מועמד ראשון להחליפו: ראול גונסאלס בלנקו.

לעומת זאת, ספרד U19 עולה לגמר אליפות אירופה מול הולנד.
ניצחו את גרמניה 6-5 בחצי גמר במשחק משוגע ומלא תהפוכות. 90 דקות נגמר 3-3, בהארכה ספרד עלתה ל 4-3, הגרמנים הפכו ל 5-4 ואז ספרד הפכה בחזרה 6-5.
חלוץ בטיס פבלו גרסיה כבש רביעיה.

עבר פה מתחת לרדאר, אבל מי שנחשב לדבר הבא שיצא מלאה פלמאס אחרי פדרי, אלברטו מוליירו, חתם בויאריאל תמורת 16 מיליון יורו. הוא אמור להגיע כתחליפו של אלכס באאנה שצפוי לעזוב.

רעידת אדמה בצמרת השופטים בכדורגל הספרדי. רובם פוטרו מתפקידם על ידי נשיא ההתאחדות לוזאן.
מדינה קנטאלחו, נשיא איגוד השופטים, פוטר.
קלוז גומז, ראש מערך הואר, פוטר.
רובינוס פרז, פקיד בכיר ותיק שלא הבנתי מה תפקידו, פוטר.
עוד 3 סגנים שלו פוטרו גם.

ב 2 ליולי, ההתאחדות תכריז על המחליפים.

הדואר בספרד כזה גרוע שהמכתב של פלורנטינו הגיע רק עכשיו?

נשמע כמו מכת הפתיחה של ‘עם כלביא’

נראה אם המחליף , לפני שיפוטר, יספיק להכריז על נצחון מוחץ לכדורגל הספרדי.

אין לזה שום משמעות אם ריאל מדריד לא תבוא ותפציץ את סוטו גראדו.

אתלטיקו ממשיכה להתחזק.

באאנה שחקן נהדר, אבל אני שונא אותו בגלל ההתנהגות. מתאים מאוד לאתלטיקו.