כדורגל ספרדי - שוטף

קראתי פעם על בטיסטוטה, שבקושי יכל לעמוד אחרי שסיים את הקריירה.

מצד שני יש את לואיס אנריקה. אחרי שפרש, השתתף בריצות 100 ק’’מ ככה להנעתו.

אם אני לא טועה באטיסטוטה אמר פעם שהיה צריך לכרות לו את אחת הרגליים או שהוא מתקשה ללכת לשירותים בלבד או לפחות בשלב מסוים זה היה ככה, עצוב מאוד ואכזרי.

ההבדל הגדול הוא שוויסנטה החמיץ קריירה שלמה בעוד באטיסטוטה עשה את שלו. אמנם בעידן שספרד נטשה את קשרי הכנף בסגנון שלו ושל חואקין סאנצ’ס, ועדיין. מהיר, דריבל, פס טוב, יכול להבקיע. הוא מהשחקנים הפצועים ביותר יחד עם רונאלדו-פנומנו, גארת’ בייל, אריאן רובן..

בדקתי, יש לו שלוש עונות בקריירה עם פחות מ-20 משחקים למשל, עוד שלוש עונות של עד 25 משחקים. אני לא באמת זוכר להגיד מתי ואיך, אבל כשהתחלתי יותר להתעדכן גם באתרים הספרדיים ולכתוב על משחקים אני זוכר שתמיד שאלתי “איפה הוא”. בפלייסטיישן בשביל האתגר הייתי לוקח את ולנסיה: חואקין-ויאה-מוריינטס-ויסנטה, זה נחמד.

אם אתה זוכר את השם שלו אחרי 20 שנה, כנראה שהייתה לו קריירה בכל זאת. הוא לא היה פצוע כל הזמן.

הלה-ליגה במעשה בוגר -

גם בארסה תכבד את הרצון של ג’ירונה להצטרף לטרנד.

למי שצופה יותר ממני בנבחרת ספרד, האם אונאיי סימון באמת שוער טוב לנבחרת? גם במשחק היום גם מול ברצלונה הוא סופג שערים הזויים…

להגנתו ייאמר שאמבפה אלוף בלתקוע גולים לפינה הקרובה, זה ממש סימן היכר שלו. אני חושב שהוא אפילו עשה את זה לקורטואה בימיו בפריז.

שוער מצוין. עושה את התפקיד שלו מצוין וזה למנוע מגרסיה להפוך להיות השוער החדש של נבחרת ספרד.