תשמע… צ׳אטים מחרטטים לפי מה שהם חושבים שאתה תרצה לשמוע.
תבדוק את המקורות שלו ותחזור אלינו עם נתונים עדכניים.
תשמע… צ׳אטים מחרטטים לפי מה שהם חושבים שאתה תרצה לשמוע.
תבדוק את המקורות שלו ותחזור אלינו עם נתונים עדכניים.
יכול להיות שזה לא מדויק או עדכני ואולי גם בשנה שנתיים האחרונות הסטטיסטיקה התיישרה לרעתו אבל בכל מקרה היו לו המון קלאסיקוס נהדרים. אולי @Raulito-7 ידע להשיג בקלות נתונים מדויקים לי זה קשה מידי בשביל להתאמץ על זה.
לא כזה מסובך חבר, נכנסים ל-Transfermarkt ואתה בודק את הרקורד שלו או של כל שחקן אחר נגד כל יריבה.
ויניסיוס מציג מספרים לא רעים בכלל (במפגש האחרון גם קטע בצורת) והצליח לעשות מה שכריסטיאנו רונאלדו לא עשה וזה לכבוש שלושער נגד ברצלונה (בסופרקופה הספרדי). שניים מהשערים שלו בפנדלים בקלאסיקוס ונתון הבישולים כולל גם סחיטת פנדלים - למשל בחצי גמר גביע המלך.
אני בכל זאת חושב שאין תחרות, שכריסטיאנו שיחק נגד ברצלונה חזקה הרבה יותר ולא רק בגלל היריב מסי אלא ממש קבוצה היסטורית, ושמשהו במפגשים ביניהם היה מטורף וספק אם יחזור. בעיקר רונאלדו ומסי אבל גם המסביב כמו המאמנים ושאר ההרכב ועוד-ועוד.
זה קצת יותר קשה כשרוצים לנרמל פנדלים שזה משהו הכרחי לדעתי.
הפתעה - מונצ’י חוזר לספרד, אבל לא לסביליה.
הוא מצטרף דווקא לאספניול ויהיה הספורטינג דיירקטור שלהם.
עכשיו כדי לאתגר אותו, אספניול צריכה לרדת ליגה. שיהיה מעניין.
יהיה משעשע כי לסביליה הוא הגיע אחרי שירדו ליגה, ב-2000
ראיו וייקאנו מעפילה לגמר הקונפרנס(אחלה הישג בפני עצמו), ובשילוב עם ההדחה של באיירן בליגת האלופות, מבטיחה את המקום החמישי בליגת האלופות עבור הליגה הספרדית.
במקום החמישי בספרד נמצאת בטיס שעבדה קשה מאוד לשמור עליו בשבועות האחרונים מול סלטה ויגו עם פער של 6 נק’.
לבנטה שהייתה עמוק מתחת לקו האדום ניצחה את אוססונה ועכשיו היא רק נקודה מהקו.
משחק משוגע לחלוטין.
אחרי 11 דקות, אוססונה הובילה 2-0. אחד השערים היה שער עצמי הזוי.
אחר כך נראה היה ששוער אוססונה מכר את המשחק. שער אחד שהוא ספג היה הרמה לרחבה, שהוא החליט לא לתפוס, וזה נכנס. אחר כך יצא 40 מטר מהשער ובמקום לנגוח החוצה, העיף את הכדור עם היד וקיבל אדום.
מחצית שלמה במצב 2-2 וב 10 שחקנים אוססונה החזיקה מעמד, רק כדי לקבל שער בתוספת הזמן.
מכר, לגמרי מכר. אין הסבר אחר למה שקרה שם.
אגב, כל אחד ואחד מהשערים, ל-2 הצדדים, היה במקרה הטוב מוזר.
אגב מכירות, אני עד היום טוען שהמשחק של מלאגה-ריאל שהיה משחק אליפות באיזה עונה של ריאל, היו שם 2 שחקנים של מלאגה שבוודאות מכרו את המשחק. העלתי פה את הסרטונים. אחד מהם לדעתי גם נחקר אחרי כמה שנים.
מה שמבאס שריאל לא הייתה צריכה את זה. היא הייתה בעונה מטורפת וכנראה הייתה מנצחת את מלאגה בלי ששחקן ידלג מעל הכדור או יוותר על כדור כבר בדקה ה2, ובטח שלא יפנה למרסלו את השטח.
עוד משהו שזכור לי ממש זה משחק האליפות של ברצלונה ב2004, אם אני לא טועה בחוץ נגד לבאנטה. היינו צריכים תיקו, וגם הם. פשוט פויול ומארקס התמסרו מדקה 60, ושחקני לבאנטה לא זזו.
אני זוכר את זה, דווקא לבאנטה היו מצויינים, הובילו 1-0, והשווינו ופשוט התוצאה כנראה הייתה טובה לשני הצדדים.
מאלגה אירחו את ריאל מדריד במחזור הסיום של עונת 2016/17 כאשר ברצלונה צריכה הפסד של ריאל וניצחון שלה עצמה כדי לזכות. הם ניצחו את ברצלונה חודש ומשהו לפני והגיעו למשחק הזה בכושר מצוין. הייתה שם טעות קטלנית אחרי דקה וחצי עם פספוס כדור ואז איסקו מוסר לכריסטיאנו רונאלדו ועושה 0:1 (0:2 בסיום) אז הכל היה יותר קל. מרסלו לא היה מעורב במהלך.
כבר איבדנו שתי אליפויות בטנריפה בתחילת שנות ה-90 שנתיים ברציפות באותו המגרש ועם הפסד חוץ במחזור האחרון, טוב שזה נמנע.
שמע מה שאתה אומר ממש מופרך. קודם כל ראיתי טעויות הרבה יותר גדולות במשחקי כדורגל מכל ליגה אפשרית וכמעט בכל מחזור. דבר נוסף אתה גם היית שחקן כדורגל גם אם לא שחקן מקצועי - לכל שחקן יש מהלכים שבדיעבד קשה לו להסביר מה הוא ניסה לעשות או למה שיקול הדעת שלו היה כזה.
ח
חח
חחח
חטאפה
הייתה להם מחצית שלמה מול 10 שחקנים של אוביידו, ו 20 דקות אחרונות מול 9 שחקנים. אבל הם לא הצליחו להבקיע, ובתקציר גם לא ראיתי שהגיעו להזדמנויות כל כך. איזו קבוצה עלובה , ואיזו בושה אם הם ייצגו את ספרד באירופה בעונה הבאה.
מפה לשם, אוביידו ירדה רשמית.
אספניול יכולים לרדת.
סביליה ככל הנראה תשאר מקווה שגם גירונה.
איך חטאפה כל שנה מקיאים את עצמם לעוד עונה בלה ליגה רק אלוהים יודע. איזה קבוצה מגעילה.
עצוב מאוד מה שקורה עם ולנסיה וסביליה. חבל שאין באופק איזה רוכש שאפתן, כמו שקורה עם כל קבוצה אנגלית בינונית מינוס.
ירידה של אספניול אפשרית. כל המשחקים שנשארו להם עד סוף העונה קשים. בילבאו, אוסאסונה בחוץ וסוסיאדד.
רוכש שאפתן? זאת בדיוק הבעיה של ולנסיה. שאפתן שלא מבין כלום אבל מתערב בהחלטות מקצועיות.
בסביליה יש מלחמה בין דל נידו האב לבין דל נידו הבן. צרות כלכליות חמורות, ואי יכולת חיזוק בגלל הפייר פליי.
אספניול לא אמורה להיות איפה שהיא נמצאת. חצי עונה שניה מזעזעת, והיו גם כמה החלטות שיפוט שגנבו לה נקודות.
אתה כותב את זה כאילו זה דבר רע:-)
לא ממש אכפת לי מהם. יירדו ליגה, לא יירדו ליגה, פחות חשוב לי.
אם יכולתי לבחור, הייתי מעדיף שחטאפה תרד במקומם.
אפשר שתיהן?
אם בורדלאס יעזוב, האיזון ששמר את חטאפה בליגה הראשונה יופר ויהיה מעניין לראות מה יהיה עם המועדון הזה. אבל זה לא רק בורדלאס יעזוב, אלא שני העוגנים של הקבוצה, לואיס מייה וארמבארי, וזה בכלל יהיה זעזוע.
אז חטאפה, עד שיוכח אחרת, תהיה מועמדת לירידה בעונה הבאה. גם ראיו וייקאנו, במיוחד אם לא יצליחו לשמור על המנהל המקצועי המצליח שלהם, בעיקר אחרי שאיניגו פרס כבר סיכם בוויאריאל.
אספניול רק הולכת ומתקדמת, ועם מונצ’י יהיה מעניין (לדעתי יביא את לופטגי אם יישארו בליגה, ואם לא, אז יבנה אותם בליגה השנייה).
בשקט בשקט, ולנסיה יכולה לעקוף את חטאפה ולסיים את העונה עם כרטיס לקונפרנס ליג…