כדורגל ספרדי - שוטף

לגבי בזבוזי זמן, אייל הביא סקרינשוט של העונה, אולי אחרי 2-3 מחזורים. זה לא מספיק דאטה עבור סטטיסטיקה.
אני מצאתי את הנתון הזה.
Matches played between 01/07/2019 and 03/03/2021
הליגה הגרמנית - 63.9%
הליגה האיטלקית - 63.2%
הליגה הצרפתית - 62.4%
הליגה האנגלית - 62.0%
הליגה הספרדית - 59.3%

לדעתי לא פערים דרמתיים כדי להגיד שבליגה הספרדית מבזבזים את הזמן כל הזמן , ובליגות אחרות לא. פער של 2.5 דקות זמן משחק בין הליגה האנגלית לספרדית.

יש שם עוד נתונים מעניינים, למשל הפרחה של טענה שהשופטים הספרדיים מתקמצנים על תוספת הזמן.

מגבלות השכר לעונת 2021\22

מטורף, לפי מה שאני מבין זה כמה מותר לקבוצה להוציא?

כן.
מי שרוצה להוציא יותר, נכנס לכלל 1\4 . כדי להחתים מישהו עם 5M משכורת, צריך לשחרר אחרים עם 20M משכורת.

תודה לאתלטיקו שמנצחת בדקה ה97 את מילאן אתמול, ומונעת מחזור בלי אף ניצחון לקבוצה ספרדית במחזור הזה.

יש לי הרגשה שאת’ תהפוך ליקירת אירופה אחרי שלא נכנסה לסופרליג, גם בליגה וגם באירופה הרבה שריקות ילכו לטובתה ונמשיך לראות הרבה תוספות זמן ארוכות מהרגיל, פנדלים שלא הייתה מקבלת בעבר ושיפוט מאוד אהוד…

מאוד פגועים שם מברסה וריאל. מאוד.

כדורגל משחקים 97 דקות, ותמיד, בסוף, אתלטיקו מנצחת

תגיד את זה לאלאבס.

לא ראיתי את המשחק שלהם, אבל אני מאוד מסכים עם שופטים שנותנים צהוב שני לשחקנים בלי להתחשב בראשון.
יש לכם צהוב, זה בעיה שלכם שלא נזהרתם.

נכון שזה מבאס את המשחק, אבל מה שיותר מבאס זה ששחקנים חושבים שהם יכולים לעשות מה שבא להם. שיכולים לבזבז זמן, שיכולים לעצור מתפרצות, ושיכולים להכניס כדור שני למשחק.
אני מרחם על שחקנים שקיבלו אדום ישיר, הם לרוב פחות מכוונים. צהוב שני זה כבר כי כנראה באמת מגיע לשחקן.

והיה פנדל במשחק שלהם. הם הרוויחו אותו בזכות.

כן, אבל שם השופט שרק לפני הסיום, לא נתן לשחק 97 דקות.

אנשים אשכרה מדברים בלי לראות את המשחקים. כל תוספת שנתנו לנו הייתה נכונה והפנדל מול מילאן היה גם היה.
תנוחו.

ברוך הבא לצד שהיה שלנו. אתה תהנה :heart::blue_heart:

יש משפט שאומר two wrongs don’t make a right.
זה ש2 קבוצות לא מקבלות מספיק זמן פציעות לא אומר שצריך לדפוק גם את השלישית. לדפוק גם את השלישית לא ייתן צדק.
הבעיה היא לא יחס עודף לאתלטיקו, הבעיה היא שברוב המשחקים זמן הפציעות פשוט מביך. במקום לבוא בטענות לשופט הראשון שנותן זמן פציעות הוגן בואו נתלונן על כל אלה שלא.

עד שסוף סוף בא שופט עם אומץ ונותן זמן פציעות הוגן כל האוהדים בספרד מתלוננים עליו. בטח ששופטים ימשיכו לתת זמן פציעות מביך ככה.

מי אמר משהו רע על אתלטיקו? השוויתי אותה לגרמניה ההיא שליניקר דיבר עליה… כנראה שמלאים ברגשי נחיתות מול הקבוצה בלבן שמתקשים אפילו לקבל מחמאות.

או שהוא גם דיבר על ההודעה של @Mendieta . אתה לא חייב בכוח לחיות בתסביך עליונות.

אני נוטה להסכים לגבי מה שגב אומר. אני לא חושב שזה צריך להיות כלל אצבע (חייבים יותר דקות בתוספת), אבל בהתאם לקונטקסט, לחלוטין כן.

בדיוק, עניתי למנדייטה, אז אני לא מבין מה רוצה ממני אוהד של ליברפול עכשיו ¯/(ツ)

למה לא? מה רע בזה?

חחחחח… הופיע אצלי שאתה הגבת להודעה שלי, הופיע לי ב notifications עכשיו כבר לא, לא יודע אם ערכת או לא, לא משנה…

לא מבין למה מאפשרים חילופים בזמן פציעות בסוף. קבוצה רוצה לעשות חילוף? לא צריך לעצור את המשחק (מלבד מקרי פציעה)

לא צריך מדע טילים בשביל לצמצם דרסטית את התופעה. ביום ששופטים פשוט יתנו זמן פציעות לא פורפוצניאלי לזמן הביזבוז ויגלו אחידות בזה התופעה תרד למימדים הטיבעיים שלה.

לצורך העניין קבוצה תבזבז שלוש דקות זמן תחטוף 20 דקות תוספת זמן. אחרי פעם פעמיים ותראו איך פתאום זה נעלם.

גם סביליה וגם סוסיאדד יכולות לעלות למקום הראשון.
יש אנשים שיטענו שזה התחזקות של קבוצות האמצע, אני מאלה שיטענו שזה מגמת היחלשות של שנים שפשוט הגיעו אליהם מלמטה וירדו לרמה של קבוצות האמצע עליון.
אבל, אם כבר הליגה חלשה שלפחות יהיה צמוד.
יש פה מישהו שחושב שאחת מהקבוצות שהן לא ריאל, אתלטיקו או ברצלונה יקחו אליפות?

אירוע היסטורי קרה עכשיו בשידור של אתלטיקו בטיס. יורם ארבל הזכיר את גונזאלס גונזאלס, מבלי לומר שזה כמו יעקב יעקב או אברהם אברהם אצלינו. נדיר.

אגב הולך להיות משחק לוהט. כדאי לא לפספס אם אתם רואים את ההודעה כשהיא טרייה.