כדורגל ספרדי - שוטף

האמצ שויאריאל הפתיעו. מעיד גם על באיירן עם אוברייטדים כמו גנאברי :wink:

ערב ספרדי אדיר מכל הבחינות.
ויריאל יצטערו על כך שהם לא ניצחו פה לפחות 3-0.
ליברפול-ריאל בגמר.

כן לא ברברת ככה שהוא פירק את טוטנהאם עם 4 שערים ואז כבש בשמינית נגד צ’לסי צמד ברבע נגד ברסה ובחצי נגד ליון. מזל שיש היילייטס ביוטיוב שלא תתלהב :wink:

עזוב, ביוטיוב אי אפשר לראות את המהירות, הכוח המתפרץ , והבעיטות שלו :stuck_out_tongue_winking_eye:

סנטיאגו, הכל באהבה

האמת שנהניתי לראות את ויאריאל שפשוט רצו יותר. לו צ’לסו ופוית היו בכל מקום, גם אבטופניאןוצוות הבלמים הסתדרו יפה מול באיירן, והיחיד שבאמת ירצה לשכוח את כל ההטאות שלו זה ג’רארד מורנווגם המחליף פדרוסה.

ויאריאל תוכתר ככל הנראה כמפתיעה של הטורניר, אבל לצערי באיירן ינקמו בגרמניה.

כאשר אדם יוצא למלחמה הוא חוגר את חגורת הקרב והאפוד שלו, ועל כן נאמר ״חוגר״.
כאשר אדם חוזר מהמלחמה, כלומר הוא חי ולא נהרג, כלומר הוא ניצח, הוא פותח את חגורת הקרב והאפוד, פושט אותם - ועל כן נאמר ״מפתח״.

אדם שעוד לא יצא לקרב, אל לו להתהולל כמי שכבר חזר, גם אם הוא היריב היותר חזק לכאורה. הרבה אנדרדוגס כבר עשו מזה קריירה.
ולכן נאמר, ״אל יתהולל חוגר כמפתח״.

אבל אני בטוח שאתה כבר ידעת את כל זה :relieved:

בחיי שהייתי שם על ווינר, אלמלא הרווח לא היה שווה את ביזבןז הזמן. אשמח לאכול את הכובע, אבל זה היה נראה ממש כמו משחק עייף של באיירן

ראשית, לא ראיתי את המשחק - אני סתם קשקשן.

שנית, חצי מהדיון פה נסוב על כמה הקטנות בספרד למדו לבנות בונקרים מפוארים כי כדורגל ציני זה כל מה שיש להן למכור נגד הגדולות.

ומה שלא עובד להן בספרד כנראה ברוב המקרים לא יעבוד להן גם באירופה, אבל אני לא שולל על הסף עקיצה מעצבנת.

בכלל, כמה אני שמח שהורידו את חוק שערי החוץ המטופש. זה כל כך הרבה יותר כיף לראות משחקים השנה, וכבר אין ייתרון מזוייף למי שגונב שער חוץ ונועל את הרחבה.

אבל בעוד באיירן תהיה חייבת ניצחון, לצוללת הצהובה יספיק למרר את החיים של הגרמנים ולקוות לא להגיע להארכה. מסוגלים לזה?

על כל פנים, אחזור לשורה הראשונה שלי:
ראשית, לא ראיתי את המשחק - אני סתם קשקשן.

עוד נתון שאפשר לנתח אותו בכמה דרכים, לצד הנתון של כמה נציגים יש לכל ליגה במונדיאל.

באיירן היא כל עונה הקבוצה הטובה בהיסטוריה… עד אפריל.

להגיד שהופתעתי מויאריאל אתמול? ממש לא.

אתה בטוח שזה זה? יש בליגה הספרדית 20 קבוצות, אז בממוצע 26 שחקנים מכל קבוצה יהיו במונדיאל? זה יותר מסגל של רוב הקבוצות.
אולי זה רק כמות הנציגים של אותה מדינה ב 5 הליגות הבכירות, כמו שהכותרת באנגלית מרמזת? בלי שום קשר למונדיאל.

זה. שמתי את זה פה בהתייחס לנתון ההוא של המונדיאל.

אז זה אולי מוכיח שהעם הספרדי מייצר הכי הרבה כשרונות. לא מוכיח כלום לגבי חוזקה של הליגה.

זה מראה שהקטע של הפרמיירליג זה להחתים שחקנים ממדינות שונות, והקטע בלה ליגה זה להסתמך על החומר המקומי. ואם שואלים אותי, אין הבדל כמעט בין שחקני קבוצות התחתית מלבד הכספים ששופכים עליהם.

ככה שהנתון שמראה שלפרמיירליג יש הכי הרבה נציגים במונדיאל לא משמעותי כל כך.

אני כן רוצה לציין שאם זה היה הפוך, האנגלופילים היו חוגגים על כמה הליגה הספרדית היא חלשה. הרי קבוצה שרק לפני כמה ימים הפסידה 3-1 בצ’מפיונס לקבוצה אנגלית (ועוד בספרד) מפרקת בחוץ בקלות 6-0 בליגה המקומית.

מה נגיד ומה נאמר על וויאריאל.
באמת שמגיע להם. מגיע לבאיירן על הזלזול אבל גם מגיע לצוללת הצהובה שפשוט הסתכלה על באיירן בגובה העיניים ולטעמי בהתבוננות על 2 המשחקים גם לא נפלה מהם כלל.

לדעתי המשחק הזה היה בסימן מי תפסיד לליברפול, ובכל זאת אי אפשר שלא להתלהב מהם! הלוואי שימשיכו לבנות
את עצמם.

אף אחד לא ידבר על זה כי וויאריאל ניצחו, אבל לדעתי בהחלט הגיע אדום ללבנדובסקי על 2 כניסות של צהוב ברור על אלביול.

וויאריאל הוכיחו שהם לא פראיירים! קודם יובה ועכשיו באיירן. לא מרחמים על הספרדיות השנה בהגרלות הנוקאאוט:
וויאריאל - יובה ובאיירן
ריאל - פריז וצ׳לסי
אתלטיקו - יונייטד וסיטי

הם עדיין לא עברו את סיטי…

דיברתי רק על הגרלות קשות בחלק הזה.
הם גם כנראה שלא יעברו

אנחנו מרחק אתלטיקו בועטת ומציקה אחת מ3 ספרדיות מול אנגלית אחת בחצי הגמר.

כן, סביר להניח שנקבל גמר כל אנגלי. ועדיין, לא הייתי מוריד מהשולחן את האופציה של זוכה ספרדית.

לא היית מוריד את האופציה?
לי די ברור שריאל לוקחת שוב