כדורגל ספרדי - שוטף

ב

לא לא הם אינדיאנים לוחמים מסכנים עם תקציב מאוד נמוך וכסף מאוד קטן ולכן הם צריכים לשחק במערך של 5-5-0 נגד יריבות טובות, חס וחלילה להסתכל להם בעיניים ולשלוח כמה שחקנים קדימה…

נכון למרות שפרגוסון אדיר , יוניטד היתה מועדון צמרת גם לפניו. ופה שאני מסכים איתך

עכשיו ספר לי מה אתלטי היתה לפני צולו ומה היא עכשיו. למשל המאזן שלה מול ריאל לפניו ואחריו…

לא יודע מה יקרה שהוא יעזוב. אבל בלי צולו והם היו ממשיכים לקבל בראש מריאל ולהתחרות מול סביליה מי לוזרית יותר. וזה תהיה תחרות קשה.

לא חיבים לאהוב את הכדורגל של צולו (אני לא אוהב) אבל צריך לדעת להעריך אותו. כמו שכתבתי, זה ה"קרויף" שלהם.

מה אתם רוצים מפיקה?
הוא הרוויח, בארסה הרוויחה, אפילו ריאל מדריד הרוויחה.
איפה ניגוד אינטרסים פה? אם היה מתעשר על חשבון בארסה, אז היה ניגוד אינטרסים. שלא לדבר ש 6 מיליון בשנה זה גרושים בשבילו.
הלוואי וכל נשיא שלנו היה פועל ככה.

הפקידים של פיפ"א מתגלגלים על הרצפה עכשיו מרוב צחוק.
מישהו מציע לייעל את המשחק??? פחחחחחחח איזה קורע.

אולי גם תציע להשתמש בטכנולוגיות לקביעת נבדל או עבר\לא עבר את הקו? נגיעות יד? יש היום זיהוי פנים, אז לזהות נגיעת יד כש יש 20 מצלמות זה קשה ? בינתיים פיפ"א מתגאים בטכנולוגיית קו השער. טכנולוגיה בסגנון של פוטופיניש באתלטיקה שהייתה כבר לפני 30 או 40 שנה.

או אולי שופטים מקצועיים? משחק של מאות מיליוני צופים ושחקנים שמרוויחים מיליונים מנוהל על ידי מורה בית הספר שמקבל כמה אלפי יורו אם הוא אחד הטובים בעולם. או פחות אם הוא לא.

בהחלט ניגוד עניינים. שחקן פעיל לא יכול לעשות עסקאות כלכליות ביחד עם ההתאחדות בנוגע למשחקים של הקבוצה שלו.

החברה שלו הרוויחה כסף מזה

אני לא רואה ניגוד עניינים פה. למה לא להתעשר יחד עם ההתאחדות ? הוא זכה ליחס מועדף כשחקן פעיל בגלל העסקה?

דימטרי הוא לא סתם ניסה להסתיר את זה…

אה אה שלא תנסה לפתור לעצמכם את הבעיות המקצועיות בעזרת התפוצצות הפרשה הזאת. הרצחת גם ירשת?

חוץ מזה, אני אומר הפוך - הכי נכון זה שיתחפר, יטען שתפרו לו תיק ושלא יהיה כלום כי לא היה כלום, ימשיך להיות הקפטן של בארסה במשך שלושת תקופות מעבר שלה, יבטיח לבוסקטס לחלוק איתו את הקפטניות רק כדי לעלות כקפטן בגמר הגביע, ובסוף מינגסה יעשה יד אחת עם ברתומיאו כדי להדיח אותו - אבל גם זה לא יעזור בסוף.

תיקנתי.

אני קצת מתקשה להבין את הפואנטה לגבי מה שאתה כותב. אתה מטיף לכולנו מוסר שאנחנו לא מבינים את הקבוצה שלך כי אתם באותה עיר כמו ריאל? אני אפילו לא הולך להיכנס לטיעונים היסטוריים לגביי “מי אכל יותר חרא הסטורי אתלטיקו או בארסה” כי בתקופה הזאת זה פשוט לא נכון. ברצלונה לא קבוצה שמחפשת להתגאות הלאומיות שלה, כמו שאתלטיקו כבר לא מועדון קטן ומסכן במדריד, אלא מועדוני ענק שרוכשים שחקנים במאות מיליונים. אני לא רואה טעם להשתמש בקלף המסכנות כי הוא רק חוטא מהאמת.

אין לי בעיה עם משחק כדורגל הגנתי כשהוא מדוייק ויפה:

קלאסיקות אמיתיות. עוצמה, דיוק ורפלקסים. כדורגל הגנתי נקי ומדוייק, אתה בטוח שאתלטיקו נראו ככה? אני לא בטוח שסאביץ’ מבין שהמטרה זה אשכרה לקחת את הכדור ולא את הרגליים. אתלטיקו קיבלה הרבה חסד מהשופט, והוא למעשה היחיד שמגביל את המשחק הזה. במקרה הזה אני יכול להבין את התסכול של סיטי, ומנגד אני מתקשה להבין את הטענות שלך נגדם. אתם מועדון גדול עם רכשים בסכומי עתק. אתה כועס על הספסל במאה מיליון יורו? כמה שווים קארסקו, קוראה, דה פול ולואיס סוארס?

לגבי הפרשה של הסופרקאפ.
אני עדיין לא רואה ניגוד עניינים מצד פיקה. האינטרסים שלו ושל בארסה משותפים, הוא מקבל כסף ובארסה מקבלת כסף.

מי שיש לו ניגוד אינטרסים ברור הוא רובאייס. הוא מקבל יותר כסף במשכורת אם גם בארסה וגם ריאל מגיעות לסופרקאפ.
שתיהן כבר מחוץ לגביע, וריאל הבטיחה מעשית את האליפות, אבל בארסה בסכנה לאבד את המקום השני שמבטיח את ההשתתפות בסופרקאפ. היות והשופטים גם הם כפופים לרובאייס, יש לו אינטרס כספי לגרום לשופטים לשפוט לטובת בארסה במקום לשפוט לפי בעקרון הספורטיבי. זה ניגוד עניינים.
כאן יש כתבה עם הרבה מספרים. אבל מספיק לקרוא את הכותרת ופסקה אחת כדי להבין את העניין.

רגע השטות הזו של ערב הסעודית גם ממשיכה לשנה הבאה? לא מבין חשבתי שזה נגמר.

בארסה וריאל חייבות להשתתף בסופרקאפ על מנת שפיקה יקבל גם כסף[אם איני טועה].

זה ל4 שנים,עברו רק שנתיים.

לא, פיקה יקבל את ה 6M שלו לשנה בלי קשר, כך הבנתי.
מי שיקבל פחות כסף אם בארסה או ריאל לא משתתפות זה רובאייס, ועל זה דיברתי.

הבנת שפיקה יקבל אותו כסף אבל רוביאס פחות?
אשמח שתביא לי את המקור אשר מראה את זה, כיוון שאני הבנתי שפיקה ניצב באותם תנאים.

אז תקרא שוב את הכתבה.
העמלה של פיקה לא קשורה לכסף שההתאחדות מקבלת. זאת עמלת תיווך, בנוסף ל 40M שההתאחדות מקבלת.
לעומת זאת המשכורת של רובאייס תלויה ישירות בהגעה של ריאל ובארסה לסופרקאפ.
יש גם את ההסברים של פיקה שהוא נתן לפני יומיים, מוזמן לקרוא גם את זה.

קראתי את הכתבה, לא ראיתי שזאת רק “עמלת תיווך” שלא כוללת בתוכה דברים נוספים. אולי ידליפו את החוזה ונדע יותר.

שמע, אם אתה בוחר להאמין לפיקה שיהיה לך לבריאות.

גם אם אני טועה ואתה צודק, עדיין אין ניגוד עניינים מצידו של פיקה. הוא צריך לרצות שבארסה תגיע למקום השני גם כשחקן וגם כאיש עסקים.
כמה כסף בדיוק יגיע לכיס שלו פחות מעניין אותי. לא יודע למה זה מעניין אותך.
מה שרציתי להגיד שיש פה ניגוד עניינים מצד רובאייס.

אם אני צודק ואתה טועה אז יש ניגוד עניינים. למה זה מעניין אותי זה לא ענייניך, כמו שלא ענייני מדוע אתה בוחר להתעלם ממה שפיקה עשה פה ואתה בוחר לתקוף את רובאייס.

ניחא, זה דיון מיותר.