הרושם שאתה מקבל או לא מקבל זה משהו שאיני לשלוט עליו. אתה לא בטוח בדבריי?אתה מוזמן לשאול ואענה בשמחה.
כתבתי בצורה מפורשת את דעתי על פפ ממקודם, אתה צריך שאסביר שוב?
התקופה בבארסה הייתה מדהימה שילוב של שחקנים מדהימים שפפ עזר להם לפרוץ ויישמו בצורה מעולה את השיטה שלו. השאלה היחידה הנשאלת היא אם היו מצליחים לזכות בליגת האלופות ב2009 אם היה VAR, אבל אותה שאלה נשאלת גם לגבי שלושת הזכיות הרצופות של ריאל.
1.אתה כותב את מה שאני כתבתי רק במילים שונות. הליגה האנגלית רוב התקופות הייתה ליגה של 2 קבוצות בלבד, אבל הפערים הכלכלים בין קבוצה אחת לשאר ה19 לא היו כאלה גדולים.
הליגה הספרדית והליגה הגרמנית זה דיון שונה שלא קשור בשום צורה לליגה האנגלית, לא ברורה לי פה ההשוואה.
2.אתה מוזמן להשוות את הכספים שהסיטי השקיעו מול הכספים של שאר האנגליות. סיטי מתנהלת בצורה מעולה בלי קשר לפפ, היא ההפך הגמור מיונייטד. ליברפול עם התקציב הזעום שלה מתנהלת בצורה מדהימה עם מרווח טעות ממש קטן לעומת סיטי שיש לה מרווח טעות עצום. גרליש מישהו אמר?
ההכנסות של הליגה האנגלית מזכויות שידור גורמות לה לשלם שכר שחקנים יותר גבוה+יותר כסף לרכש. כיצד זה בדיוק גורם לצימצום הפער הכלכלי בין סיטי לליברפול או בין סיטי לארסנל?אפילו בין סיטי לצ’לסי!
מה הקשר ניוקאסל?היא נרכשה רק בחורף עד שיהיה אפשר להחשיב אותה בתור משהו נדרש שיעברו כמה שנים.
אם אתה מעוניין בדוגמא למאמני ליגה כושלים:
אנצ’לוטי
מה שהכי מצחיק אותי בחוסר אובקייטביות בפורום הזה, זה הקטע של אוהדי בארסה להקטין את קלופ ולהרים את פפ.
אתם באמת מתעלמים מהבדלי התקציב העצומים שיש בין הקבוצות?
אף אוהד ברסה פה לא הקטין את קלופ, הוא מאמן ענק וללא ספק מומחה לבניית קבוצה. מה שהוא עשה בדורטמונד זה מרשים בטירוף והוא אומן בכל מה שקשור לתקשורת עם השחקנים שלו. אומן. בעיני מספר אחד. אם הייתי שחקן הייתי בוחר לשחק בקבוצה שלו.
גם אף אחד לא מתכחש לבעיות של פפ בנוקאאוט. אני בעצמי ציינתי שהוא מאמן בלי תוכנית ב’. הוא נכשל בכמה עונות שעף נגד ליון מונאקו. אתה ממציא דברים בראש ואז תוקף טענות לא קיימות. איך אפשר בכלל להתייחס אליך ברצינות?
אף אחד פה לא זלזל בהישגי קלופ. מקסימום השוו אותם ובדקו ההישגים של מי רבים יותר, גדולים יותר, מרגשים יותר וכו.
אתה היחיד @WhitrRM שלא נותן פה כבוד תוך זלזול. החבורה שפה דנה בדיוני ספורט מעל ל15 שנה ואתה מזלזל בכל מה שבא לך. תאמין לי שכל מי שעבר את לייזר יודע לטעון טענות לוגיות, אתה באמת אוהב להקצין לרמה של צעירי הצאן.
הא, באמת?
אני מבין שהינך זוכר את הטענות אשר יום לפני. אתה יכול לדון בספורט גם 15 שנה אבל זה לא ישנה את החוסר אובייקטיביות שלך ואת אי יכולת שלך לטעון טענות ולגבות אותן בעובדות.
אני אשמח שתביא לי ציטוטים שאני מקצין טענות, אם אתה יכול כמובן.
ההגדרה שלך של דומיננטיות של שתי קבוצות לא משקפת את המציאות. הוכחתי לך שבפועל המאבק יותר דינאמי ממה שאתה מצייר בשנים האחרונות. אני נותן את הליגה הספרדית והגרמנית כדוגמא כי שם הפערים המקצועיים באמת מצדיקים את ההגדרה שאתה נותן לליגה האנגלית.
טענתי שסיטי לא מפזרת כסף על פארש, או שיש קבוצות שההתנהלות הכלכלית טובה משלה? אני רק טוען שלמרות יש קבוצות עם תנאים כלכליים טובים שיכולות להעמיד קבוצות טובות גם מול הכספים של סיטי. זה לא מאבק של עשירים מול עניים, זה עשירים יותר מול עשירים פחות.
אם אתה מכליל פה על אוהדי בארסה, אז אני אוהד בארסה: איפה הקטנתי את קלופ? אין לי צורך במיסקונספציות כאלו.
פפ הוא מאמן שיכלל בטופ 10 בסופו של דבר, אם זאת השאלה. כמובן שאם לא יקרה לו מוריניו.
אתה נותן לי דוגמא שלא קשורה לכלום. אתה משווה בין הליגה האנגלית לספרדית לגרמנית?
אתה רוצה לפתוח דיון על הליגות או לדון על פפ?
סיטי מפזרת כסף על פארש ובכמויות, גרליש הוא הדוגמא הטוב ביותר. לא חסר דוגמאות אם אתה מעוניין.
גבר, זה לא מאבק של עשירים מול עשירים. זה מאבק של מדינה שלמה מול אנשים רגילים.
אני מצטער שהכללתי את כל אוהדי בארסה, יש פה אוהדי בארסה שמאוד כיף לדון איתם וטוענים טענות לעניין.
אתה אחד מהם, סליחה.
כיצד היית מגיב?באמצעות ציטוטים שאנשים כתבו?או שהיית מביא תמונות של התגובות של אנשים?
אני מצטער, אבל חברים שלך הינם מספימים פה ימין ועל שמאל ואתה מעביר עלי ביקורת?
לא הבנתי, תסביר לי בבקשה.
שוב, הסיבה שאני מעלה את הליגות הללו, זה כי לדעתי הן עונות להגדרה של “ליגה של שתי קבוצות”. הליגה האנגלית יותר דינאמית ממה שאתה מצייר בטיעון שלך, ובאמת להיות עקבי בליגה האנגלית זו לא משימה פשוטה בכלל. הראיתי גם בהסתכלות לאחור שגם הדומיננטיות שמייחסים לסיוע לא בדיוק משקפת את המציאות עד הגעתו של פפ.
אני מסכים שסיטי פיזרה בסיטונאות, אבל מדינה מול אנשים רגילים? ההשקעה של אברמוביץ’ היא “סטנדרטית”? הפזרנות של יונייטד היא “רגילה”. זו מלחמה של ארגוני-על מול מדינה. היתרון למדינה אבל זה המון כסף מול הרבה כסף, ובתכלס עם שטות כמו הרכישה של גריליש הקבוצות האחרות יכולות רק להרוויח מזה. דברים שאפשר ללמוד לחלוטין ממקרה קוטיניו לדוגמא.
אני לא כתבתי בשום מקום שאיזשהו אוהד בארסה אמר שקלופ מאמן גרוע, אלא כתבתי במפורש שאנשים פה מקטינים את יכולת האימון של קלופ על מנת להדיר את פפ. שני דברים שונים לגמרי.
כפי שאמרתי מקודם, אם משהו לא ברור בדבריי אתה מוזמן לשאול ואני אענה.
בנוגע ללמה זה התחיל, אתה שוב טועה. הכל התחיל עקב הטענה של פפ.
אני לא שותף לכל הדיונים של מי יותר גדול. כי זה מעיק ומהתחלה כתבתי את זה.
אבל שמשוים בין שתי דברים אז אם אתה חושב שx יותר גדול y אז אתה מנסה להסביר את החוזק של x מול החסרונות של y.
כך זה עובד. זה לא אומר שמנסים להפוך את קלופ לגרוע או מנסים להקטין את הגדולה שלו בתור מאמן, שאין לאף אחד פה ספק שהוא אחד המאמנים היותר טובים בשנים האחרונות, ואני חושב אפילו שיש הצדקה לקרוא לו המאמן הכי טוב בעולם היום. . או שאם אתה חושב שקלופ יותר טוב אז זה לא הופך את פפ לגרוע.
דיברנו כדורגל בצורה מאוד מכובדת עד ההודעה של מטיף המוסר הידוע לשמו וזה שעכשיו מתפלא איך משתמשים אחרים לא מקבלים באן.
גם אם מישהו, שלסברת משתמש אחר הפעם היה אני, טועה, או אפילו מדבר שטויות, אין טעם לרדת לפסים כאלה.
חשבתי שהתבגרנו, שעכשיו אנחנו יכולים לדבר כדורגל אחרי שכל כך הרבה שנים אנחנו חולקים את אותו הפורום ביחד, אבל מסתבר שלא. מבאס, אבל לא נורא. לומדים מטעויות.