כדורגל ספרדי - שוטף

כן, דוגמה לא טובה להברקה טקטית. יותר “עבודה עם מה שיש” שהצליחה מאד, הרי יאיא לא שיחק בלם לפני זה (לא שזכור לי) ופפ העדיף להמר עליו במקום אלתורים אחרים מסוכנים לא פחות. אבל יצא בול פגיעה, אני הופתעתי מאד בזמן אמת.

אתה חשבת שמדברים פה על שיטות להעשרת אורניום ?

נו באמת. כולם יודעים שפלוטיניום הוא היסוד הטוב ביותר להעשרה, ורק טיטי פה חושב שזה איראניום.
אתה יודע שפלוטיניום שימש ב-10 מתוך 12 הפצצות הכי גדולות אי פעם? אז מה אם היה צריך לשפוך חצי מיליארד דולר רק על ההגנה של המעטפת של הפלוטיניום, ומיליארד דולר בסה"כ, הוא עדיין הגיע להישגים הרבה יותר גבוהים. ובטח תגיד עכשיו שאיראניום גרם פעם לפצצה של 50 ק"ג להביא ביצועים של פצצה של 14,000 ק"ג TNT, אבל פלוטוניום הוא הרבה יותר יציב, שזה הדבר הכי קשה ליסוד כימי רדיואקטיבי.
כולם רואים שאתה סתם מדבר מפוזיציה.

לא יודע, ניר דוד ופאקו לא משחקים במשחקי ניחושים ולא מבלבלים ת’מוח עם טענות שאי אפשר לגבות, סתם טיעונים בלי בשר.
כנראה שאלישע לוי לא היה לוקח אליפות עם באיירן, כמו שמאמנים רבים הפסידו איתה אליפות ומעט מאוד הצליחו לקחת איתה 3 ברצף (לדעתי רק 2) וכנראה שזידאן לא היה לוקח עם סיטי פעמיים צ’מפיונס כי אף מאמן אחר לא הגיע איתם לגמר חוץ מפעם, ואי אפשר להניח את זה על זידאן מכיוון שהוא לא באמת נבחן בשום קבוצה אחרת בשביל לקבל אינדיקציה על היכולות שלו כמאמן, בטח לא בארגונים וליגות אחרות. בקיצור, אני מקווה שאתה לא ממלא ווינר בקביעות.

אני אשאל אותך שאלה פשוטה, יש פה מישהו בפורום שאינו מדבר מפוזיציה?
כל הויכוח פה על פפ לא נובע מפוזיציה של אנשים?
נראה לך באמת שאם היו מדברים פה על אנצ’לוטי הדבר הזה היה נמשך יותר מיומיים?

לא מדוייק, אתה לוקח את הדיון לכיוון החומר, טיטי מדבר על המדען שמעשיר את החומר, מצד אחד יש לך מדען שאם תשפוך על הגנת המעטפת שלו טריליון דולר יבנה לך את הפצצה הגדולה בעולם, אבל מזמיני הפצצה לא רוצים את הפצצה הגדולה בעולם, זה כבר יש להם, הם רוצים מדען שיכול לבנות פצצות יותר חכמות עם פיצוצים מבוקרים, כי הלקוחות של המדען לא נלחמים רק בחזית אחת ששם הגודל קובע, מה שמעניין אותם יותר זאת החזית השנייה והיותר יוקרתית ששם פיצוצים מבוקרים ונקודתיים יותר חשובים.
עכשיו יש מדען משוגע ומשעשע שמאורניום היותר נחות ובלי לקבל טריליוני יורו לבנות הגנה על המעטפת הוכיח שהוא יכול לנצח בשני סוגי המלחמות ושהוא שולט גם בגודל וגם באומנות הפיצוצים המבוקרים והנקודתיים.
עכשיו מאחר שפלוטוניום הוא תוצר לוואי של אורניום טיטי מאמין(מהפוזיציה שלו) שעדיף המדען השני, הוא ינצח לך מלחמות משני הסוגים גם בלי שתשקיע בו טרליונים, ואם אתה כן רוצה להשקיע ? אז הוא כבר המלך של החומר שמפיקים ממנו פלוטוניום, רוב הסיכויים שגם עם הפלוטוניום שהוא יהיה הכי מוצלח(ניחוש מושכל).

אתה רואה שגם בדיונים על העשרת אורניום אתה שוב חוזר לרמת טיעונים של ניחושים מושכלים?

אתה רואה שאתה חוזר על אותן טענות לא נכונות? הרי הסברתי לך שאנחנו מדברים על היכולות של המדענים, ולא המדע עצמו.
כתבתי זאת במפורש, פעמיים! והנה עכשיו הכרחת אותי לחזור על כך בפעם השלישית :roll_eyes:

לפני מה שאני מבין ממה שאנשים רושמים פה שמאמן שלוקח אליפויות עם קבוצות שלקחו לפניו אליפויות ולוקחות גם אחריו אליפויות (כי הם הקבוצות החזקות בליגה שלהם) הוא מאמן טוב כי ליגה זה מדד. אבל מאמן שלוקח 3 שנים ברצף ליגת אלופות זה רק מזל, וזה לא מדד לשום דבר (3 ליגת אלופות ברצף, תחזרו על זה רגע בראש כמה פעמים כדי שזה ייקלט לכם) לא בא להוריד מאף מאמן אבל תהיו קצת שפויים. גם להכין קבוצה למשחק בודד , ולהביא את השחקנים שלך ברמת ריכוז ומוכנות גבוהה למשחק בודד או נוקאאוט זה עבודה של מאמן.

דבר נוסף שמיוחס יותר לאוהדי ריאל, אני אוהד ריאל מתחילת שנות האלפיים (מאז שאני זוכר את עצמי מול מסך בערך) קיבלתי את זה ב"ירושה" מסבא שלי ז"ל. יש משפחה וחברים רבים אוהדי ריאל ואני קורא בפורום הקודם בערך משנת 2007/08 , בחיים לא ראיתי אוהדי ריאל עם כל כך הרבה רגשי נחיתות או לוזריות, אפסיות או לא יודע באיזה מונח להשתמש. אתם אוהדים של ריאל מדריד הקבוצה הטובה בהיסטוריה אנחנו לא מפחדים משום מועדון בשום מגרש, בכל מקום אנחנו רוצים לנצח וזה לא משנה מה הסגל או מי משחק.

ראיתי לפני הקלאסיקו האחרון שחלק מהחברים בפורום פה דיברו על זה שריאל צריכה “לוותר” לברצלונה בשביל להשאיר אותה בחיים או המשחק לא חשוב לריאל.
א. ברצלונה לא צריכה את הויתורים שלנו וראינו את ה.
ב. אתם בטוחים שאתם אוהדי ריאל??!? אני לא שוכח את ה 5-0 שקיבלנו מהם ואני גם לא אשכח אותו עד שננקום בהם עליו. אנחנו לא צריכים לוותר להם אנחנו צריכים לחסל אותם עוד יותר , זאת ריאל, וזאת היריבות בינינו.

אני במשך חודש לא יכלתי להיכנס לפורום פה , זה החליא אותי . מה שהכי הצחיק אותי אחרי כל הדברים האלה שקראתי גם קיבלנו בראש , קארמה איז אביץ. אל תהיו לוזרים אתם מזמנים עליכם את זה וזאת לא הדרך של ריאל.

אי אישית בכל שלב בפליאוף האמנתי שנעבור (לסקפטיים ביניכם שלא מאמנים אמשח לתת לך את המספר של השותף שלי אוהד ברצלונה) זאת הדרך של אוהדי ריאל. וגם מול ליברפול אני בטוח בקבוצה שלנו כי זאת ריאל.
יש שיר של אוהדי מכבי חיפה שהולך ככה “נשבור להם את הרגליים , מכבי הם מפחדים…” שיר שמתאר את ריאל בצורה מדהימה לדעתי.

קיבלת לייק על התגובה כי היא באה מהלב ואם הייתי מחליף ריאל בברצלונה זה היה נשמע נכון באותה מידה.

עם זאת רק רציתי לאמר לך שאני מאחל לכם עוד עשור שבו לא תעברו את השמינית, למרות שאולי בגלל שכבר התרגלתם מהפעם הקודמת זה בטח לא יזיז לכם…

שתהיה אחלה של שבת שלום :grin::hibiscus::earth_americas:

שתדע שהעשור שאתה מדבר עליו , זה העשור שהתחלתי לאהוד את ריאל יותר ויותר וגם שלא עברנו, בכל משחק הייתי בטוח שנעבור וננצח והתבאסתי והתעצבנתי והשתגעתי גם אם היינו “פחות טובים” מהיריבה, וזה כולל גם את המשחקים מולכם. זה כדורגל לא בכל משחק אתה תנצח ולא הכל תלוי בך , אבל זה לא צריך לשנות הגישה שלך ואת הרצון לנצח בכל מקום כל הזמן וזה משהו שתמוהה בריאל ובאוהדים והוותיקים שלה, ופחות ופחות באוהדים החדשים (הילדים של היום). תסכים איתי שריאל זה המועדון המעוטר והגדול בהיסטוריה של המשחק… (נכון למה שאנחנו ראינו).
מבין את האיחולים שלך , אני איחלתי לשותף שלי(אוהד בארסה) שתרדו השנה ליגה , כדי שרק ריאל ובילבאו ישארו השורדות היחידות בלה ליגה, (וגם שהבאסקים ירדו בבוא הזמן, כן…) אז זה הדדי ביננו :slight_smile:

אני לא חושב שהיה אוהד אחד שלא רצה לנצח.
מה שראית פה זה הבדל בין אנשיים עם ראיה פסימית לאופטימית, כמו שיש בכל מקום. תמיד יש אנשים שחושבים שהם יצליחו בהכל ואנשים שחושבים שיכשלו. זה לא משנה את הרצון שלהם, וברגע שמדובר באוהד ולא באדם שמבצע את המשימה אז גם אין השפעה על ההצלחה.
כולם פה כנראה עודדו את ריאל בכל משחק ורצו שננצח ומעולם לא היה דיון על האם כדאי לנצח (למעט פעם אחת שמשתמש אחד כתב משהו והוא חזר בו, וכולם יצאו עליו).
אדם אחד ממש לא מכתיב את הדעה של הרוב פה.

היה דיון אחד על ההשפעות של אותו קלאסיקו ודיברו בדיעבד שאולי אותו הפסד עשה לנו טוב.
אף אחד לא טען שטוב להפסיד קלאסיקו, ובטח שלא 4-0. רק אמרו שאולי אותה כאפה הייתה נחוצה לנו. מה לעשות לפעמים אנחנו צריכים כאפה כדי ללמוד, כמו שלפעמים מתברר שכשמבקיעים לנו גול מוקדם אנחנו מתחילים להלחם כבר במחצית הראשונה ולא רק בדקה ה70.
תאמין לי שכל אחד מאיצנו רצה שננצח ולא ראיתי אף הודעה ששמחה מההפסד. אפילו באותו דיון אף אחד לא שמח מההפסד וסתם רצו להראות איזושהי גישה שונה לעניין בהסתכלות בדיעבד

לא זוכר שמות לתת לך , אבל אני זוכר יותר מהודעה אחת , שרשום בה שהמצב של ריאל טוב וברצלונה קבוצה גמורה והשפלה בקלאסיקו תגמור את ברצלונה (זה בדיוק מה שאני רוצה בתור אוהד ריאל) שריאל צריכה לוותר או לרחם (לא זוכר בדיוק את הניסוחים) וזה צרם לי מאוד. נראה לי אותם אנשים שחכו את ה 5 וה 6 שקיבלנו בעשור וקצת האחרונים. לכן הפסקתי לעקוב (אני מדבר על הודעות לפני המשחק) אחרי המשחק בכלל לא עקבתי. אבל זה לא הודעות שצריכות לבוא מאוהדי ריאל וגם לא בדיעבד אחרי ההשפלה כזאת שקבלנו בבית בקלאסיקו.
אני לא מדבר על זה שזה אולי עשה טוב לקבוצה בתור כאפה להתעורר , אני מדבר על הגישה של האוהדים שלנו.
לא על שמחה מההפסד אני מדבר אלא על המחשבה שלא חייב לנצח (או להשפיל או מה שתרצו) או אפשר להסתפק בתיקו או לברצלונה יותר חשוב הניצחון (אני מחפש נקמות על ה5 וה 6 ועל כל משחק שהם אי פעם ניצחו אותנו) וכו… ועל זה ראיתי מספר תגובות.

שכל אחד יהיה אוהד כמו שהוא חושב לנכון.
אין צורך לחלק לאנשים נקודות על איך שהם אוהדים, בסופו של דבר יש לכולנו אינטרס משותף.

אז אתה מאמין שהיריבות עם ברצלונה הכי חשובה וחייבים לנקום בהם
אני מאמין שמבחינתנו ברסה היא סתם עוד קבוצת ליגה שצריך לנצח בדרך לאליפות
והשלישי רוצה את בארסה חזקה בשביל עניין והתחמשות הדדית בליגה
אך אחד לא יותר צודק פה מהשני.

לא יודע להגיד לך, לא זכרתי את הדיון ככזה ואני עוקב פה בדרך כלל. זה לא הרושם שאני קיבלתי.

חאבייר טבאס עושה נוקאאוט ללואיס רוביאלס:

נחשפו הקלטות שחושפות שיו"ר ההתאחדות זייף פגישות עם האו"ם והMLS כדי לפגוש את המאהבת שלו בארה"ב בטיסות על חשבון ההתאחדות.

איזה קמצנות אלוהים.

ההתאחדות יצאה בהודעת הכחשה רשמית, ועוד נשמע הרבה לכלוכים בין הצדדים.

למי שלא בעניינים, חאבייר טבאס (המנהלת) ולואיס רוביאלס (ההתאחדות) ביריבות תקשורתית כבר הרבה שנים, אז גם אם זה נכון או לא - אני ממליץ לקנות פופקורן ולהנות.

אני מקווה שפיקה לא קשור הפעם :joy:

בעד מי אנחנו? אני לא סובל את טבאס וחשבתי שרובי הוא הבחור היותר טוב.

שתיהם לפח.

בדיוק חשבתי על פיקה גם.
כמה הוא ייקח על התיווך בסולחה.