מי מבניהם עושה יותר בעיות לריאל? שאדע באיזה צד לבחור.
טבאס הוא מדרידסטה מוצהר השני אם אני לא טועה הוא בכיון של אתלטי. אבל זה מהזיכרון.
הוא אמנם אוהד ריאל אבל זכור לי שהוא בהתנגשות איתם בשנים האחרונות.
החרא הזה בהתנגשות כללית עם העולם.
אבל בתור אוהדי ריאל הוא עדיף לכם כי הוא מתעקש לכפות את חוקי הפייר-פלי בספרד בצורה שמקשה מאוד על בארסה ומאפשרת לכם להתחמש שנות אור יותר בקלות מאיתנו. או מרוב קבוצות הליגה לצורך העניין.
זה לא שהוא אנטי בארסה (הוא כן) כמו שאתם במצב כלכלי מצויין ביחס לשאר הליגה.
הוא רע לכולם. והלואי שילך כמה שיותר מהר לטובת ריאל ברצלונה וכל הליגה ושיקח את איתו את הדביל השני. אם מישהו עדיין לא הבין אותי.
פיון של אופ"א.
קבוצת הנשים של בארסה מקבלת 3 בראש מקבוצת הנשים של ליון. ליון עם תואר ליגת אלופות שישי ב7 שנים, 8 בסה"כ.
חייב לציין שזה היה די מפתיע, קבוצת הנשים של בארסה פשוט דרסה כל דבר שזז, ניצחה 43 משחקים מתוך 44 עד המשחק הזה.
כל הכבוד לקבוצת הנשים של בארסה על עונה אדירה, מקווה שקבוצת הנשים של ריאל תוכל להציג אותה רמה אדירה של כדורגל בעתיד.
תסלחו לי אבל התלונה של טבאס על פסז כל כך מצחיקה אותי. הוא היה מהבולטים שבלמו את הסופרליג. כמה צבוע הוא יכול להיות. הוא עזר לבשל את זה. לך הביתה אידיוט. (וקח איתך את רוביאלס ביחד)
אין מה לעשות, הליגה הצרפתית בעלייה…
אנשים שחשבו שברצלונה תבוא לטייל נגד ליון זה אנשים שלא ראו משחק אחד בחייהם של כדורגל נשים כנראה. בתור אחד שראה את הקבוצות האלה לא פעם ולא פעמיים, וגם את המשחק הזה זכיתי לנתח בעבודה, היחס 7 זה לא פחות משערוריה. לא הייתי מופתע ממהלך המשחק, ידעתי בדיוק מי זאת אדה והיא השחקנית הכי טובה בעולם גם אחרי שקרעה רצועה.
ליון עצמה פשוט קבוצה יותר טובה, ולמרות שאנשים שכחו-היא תוכיח את זה גם בעונה הבאה. מדובר בקבוצה שלקחה את התואר 5 פעמים ברצף לפני עונה שעברה. הסיבה היחידה לדעתי שהיא לא לקחה שנה שעברה וברסה זכתה היא הפציעה של אדה.
במשחק עצמו ליון פתחה באגרסיביות ולחץ גבוה, ברסה לא יכלה באמת לשחק את המשחק שלו וההבדלים הפיזיים היו מאוד ברורים. השחקניות של ליון זה רמה אחרת להתמודד איתה.
מרסלינו עוזב את אתלטיק בילבאו
חשבתי שההיתה להם עונה יחסית טובה. לא ברור לי הפרידה הזאת.
הוא מועמד לקבוצה גדולה יותר? סביליה אולי?
הוא מסיים חוזה ויש בחירות במועדון, כל מועמד מבטיח שמות גדולים כמו ואלוורדה, ביילסה…
איראולה היה המחליף הטבעי, אבל גם הוא בגלל הבחירות האריך חוזה בראיו.
אני מאוד נהנתי מהכדורגל שלהם העונה. הייתה להם בעיה מאוד ברורה בחוד, והיו חודשים שהכדור פשוט לא נכנס להם. החודשים האלו מנעו מהם להליחם בצמרת בסופו של דבר. הכדורגל היה מהמשובח בליגה. מאוד אינטנסיבי ומהיר.
הפרידה ממרסלינו תעשה להם רק רע לדעתי.
מה יש לי לומר ואלורדה מאמן מתאים לבילבאו. התקלה היא שהוא הגיע אלינו.
אני קראתי שאספניול מתעניינים בואלוורדה
זה יותר מעניין מבילבאו
מאחל רק רע לשני הצדדים. אבל לא משהו קיצוני כמו ירידת ליגה. נפילת מטאור על האצטדיון כשהם שם או משהו.
מה השינאה לואלורדה? קומאן גרם לי להעריך אותו יותר בתור בנאדם. השפילו אותו בתהליך של הפיטורים שלו ובכל זאת לא רק שהוא התפשר על הפיצוים ולקח סכום נמוך יותר הוא עד היום לא אומר מילה רעה על ברצלונה. והיו לו כמה הזדמנויות לזה. לקומאן לקח כמה שבועות לפני שהוא התחיל “לכלך” על המועדון ולעקוץ. עלאק אגדה.
שלא תבין אותי לא נכון ביום שהוא עזב שמחתי כמו ביום שהקימו את מדינת ישראל. אני רק לא מבין למה אתה שונא אותו בקטע אישי.
אני בזמנו טענתי שוולוורדה הגיע בתור מאמן טוב של קבוצות בינוניות ובינוניות פלוס, וזה לא היה מופרך לנסות אותו בקבוצה גדולה.
גם סטיין וקומאן היו כאלה.
שלושתם כשלו , אז כנראה פרופיל כזה לא מתאים לבארסה. לפורטה הצליח רק עם מאמנים צעירים ונועזים.
אף אחד מהשלושה לא הצליח לעצבן אותי במה שהוא אמר או עשה אחרי שפוטר. גם לא קומאן. מאחל לכל אחד מהם הצלחה , רק שתהיה כמה שיותר רחוק מבארסה.
קטע, דווקא לקומאן אני מאחל להמשיך להיכשל. הוא מאמן גרוע ואדם בינוני שדרך כמה חלקות. יותר מזה, לא רק שאני מאחל לזה לקרות, אלא זה פשוט יקרה.
וואלוורדה, על כל הבינוניות והשמרניות שלו או סטיין שנפל דוך מתוך פנטזיה לאמן אצלינו אין לי באמת שום דבר רע לאחל להם. האחד היה צריך לעזוב דוך אחרי הפיאסקו של ליברפול , והשני קצת לא קרא את המפה ואחרי על פיאסקו אחר, את שניהם אני לא באמת מצליח לשנוא. על השני אני אפילו קצת מרחם.
היה צריך לקבל פיטורים אחרי רומא.
אני יעשה לכם ספוילר, אין לי ספק שואלורדה יצליח בבילבאו אם יגיע לשם. מהסיבה הזאת (טוב אחת הסיבות) הוא לא היה צריך להיות מאמן של ברצלונה.