כדורגל ספרדי - שוטף

שכחתי כבר איזו קבוצה מעצבנת ויאריאל עם כל המריחות זמן האלה. מרגיש לי קצת מטומטם שראיתי את האנטי כדורגל הזה כשאמבפה מסי וניימאר נותנים קונצרט בערוץ השני.

עשית בשכל, המשחקים של פסז’ בליגה הצרפתית זה כמו התעללות בגופה, עדיף לראות משחק כדורגל תחרותי, אני אחרי כמה דקות כבר עברתי למשחק של מילאן בליגה האיטלקית.

מה עדיף? התחרות בין באיירן לפסז’ של מי הראשונה שתזכה באליפות כבר בספטמבר?

לפחות בוונדה היה מתח.

שנה שעברה ההתעללות היחידה בגופות היה של האוהדים שהתאבדו אחרי שראו את המשחקים המחרידים שלה. השנה פשוט יש שם קבוצה מאומנת יותר וכיף לראות אותם.

המשחק של באיירן אכן היה מביך ולא כיפי.

כל הליגה הספרדית מרגישה ככה בשנים האחרונות.

ראיתי את ה3-3 של סיטי וניוקאסל.

ראיתי את ה5-0 של מכבי על ריינה.

ראיתי את ה5-0 של פסז על ליל.

אני עכשיו רואה ליגה ספרדית בלי ברירה, ואני בטוח שזה יהיה המשחק הכי פחות מהנה של היום.

הנה מתח גם אצל פאריס

ליל צימקו ל-5-1

עזבו אתכם לפחות יש כדורגל.
הדבר היחיד שמאכזב אותי זה שבכל פעם שאמבפה נוגע בכדור אני אוכל את הלב איך הוא לא אצלינו.

טוב בארסה מצילה את המצב בליגה שלנו LOL

ובצדק. לא קרוב ללהיות השחקן המצטיין או השני והוא מסיים עם שלושער.

אתם יודעים שסטטיסטית ליל בעטה יותר למסגרת? אחוז ניצול מצבים מטורף של פסז

https://twitter.com/atletiuniverse/status/1561443785296453632?t=0lVxPk8L_L_ew7diOpuWzA&s=09

על דבר כזה יש להעיף את הרמוסו בטיל מהקבוצה. פה הוא משחק אותה גבר על אוהד אבל מול צ’לסקי כמעט בכה כשהביריון רודיגר בא להפחיד אותו קצת. פתט.

לאתלטי אין זכות קיום בלי האוהדים ואיך שאנחנו משחקים מגיע לשחקנים שיקבלו סטירה שתעורר אותם.
אין לי בעיה עם הפסדים אבל יש לי בעיה עם חוסר החשק וחוסר הלחימה ועל זה מגיע לשחקנים שיעשו להם את המוות, במיוחד העכבר הצרפתי.

לקלל את גריזמן זו חובה מוסרית של כל אוהד אתלטי בעולם, מה נעלב לי הרמוסו הסתום בשמו של בוגד? להעיף את שניהם ואם לא האוהדים חייבים לתעלל בהם בכל משחק בית.

כל תספורת מגוכחת של גריזמן רק מקרבת אותו יותר לפרישה. איזה מגוחך הבן אדם הזה, יותר קרקס וגימיקים מאשר כדורגל.

הרמוסו נראה לי שאתמול זכה במעבר לקבוצה חדשה שתיתן לו דקות משחק. אני מהמר על ויאריאל.

למה הרמוסו התעצבן? קראו לו כושי?

הפרנטה העליבו בצדק את העכבר הצרפתי, הרמוסו הלך להשתיק אותם וקיבל בצדק גמור המון קללות ועלבונות.
יאללה שיעופו שניהם.

הוא לא שחקן שלכם?

למה השנאה לגריזמן?
מנקודת המבט שלי כנראה שמדןבר בשחקן הכי טוב שלבש את החולצה שלכם אי פעם. ב2016 לטעמי הוא נשדד מכדור הזהב והוא במו רגליו העלה אתכם לגמר אלופות והשאיר אתכם חזקים ביותר במשך תקופתו אצלכם.
בנוסף, על אף שהכל היה סגור מול ברסה הוא וויתר על כסף ועל קידום מקצועי כדי להמשיך באתלטיקו לעונה אחת נוספת ובכללי הודות לו הרווחתם כמויות מטורפות של כסף.

אולי הוא לא השחקן עם הכי הרבה לב על המגרש ואולי הוא כבר לא בשיאו, אבל לא מדובר באיזה בייל או אומטיטי, לא רואה סיבה לשנוא אותו, פשוט אולי לא להעריץ אותו, וגם בזה אני לא בטוח בהתחשב במה שעשה אצלכם.

אני חושב שאתה “ממתיק” את מה שגריזמן עשה.

באירוע שאתה מדבר עליו הוא עשה מאוהדי ברצלונה ואתלטי ביחד, שרביע שלנו החביב הוא אחד מהם (אוהב אותו אבל לא כל אחד מושלם ) קירקס.

אני מבין את הכעס עליו אבל אני חושב שרביע הולך צעד אחד יותר מידי. גריזי הוא לא פיגו.

גריזמן הוא יותר פוגבה וניימאר, עושים מהכדורגל יותר מופע קרקס, אינסטגרם ומותגים מאשר מקצוע רציני. כל החגיגות של גריזמן עם הנצנצים, והתספורות המגוחכות האלה רק מרגישות מאולצות מדי. הוא ניסה להגדיל את כח המותג שלו וככה להיחשב לאחד הכדורגלנים הטובים בעולם, אבל הרס לעצמו.

אני לא אהבתי את גריזי שהגיע לברצלונה. וטוב שהוא הלך.

אבל אני יודע דבר אחד בכל והזמן שהוא היה בברצלונה הוא תמיד שמר על מקצוענות תמיד ירד לעזור להגנה ולא קיטר . עזב את ברצלונה בצורה מכובדת ושקטה. אני חושב שניימאר או פוגבה פי אלף יותר גרועים ממנו בקטע הזה. אבל אני מניח שזה סוביקטיבי וכל אחד רואה משהו אחר.

גריזמן התחיל לפנטז על מעבר לקבוצה ‘גדולה’ יותר כבר אחרי העונה הראשונה.
מאז בכל קיץ הוא פרלטט עם אחרים, עשה לנו את המוות והתנהג כאילו הוא מינמום מסי שנמצא במועדון קטן עליו.
אם הוא היה עוזב את ספרד אפשר היה לסלוח לו, אבל לעבור לברסה?? שמח שהוא קיבל שמה את מה שהגיע לו ובמיוחד אותו המשחק בו נכנס לשחק לכמה דקות מול אתלטי.

ואחרי שהגיע לפסגת הכדורגל עם ברסה ונכשל, פתאום הוא מתחנן לחזור כמו עכבר למועדון אותו נטש. חבל שהחזרנו אותו במיוחד עם המשכורת הזאת.
הוא לא תורם ולחלוטין שחקן גמור.
צ’ולו לצערי מחזיר יותר מדי שחקנים וכל פעם זה נכשל.

ולא משה, אני לא מגזים. אתלטי זה מועדון בלי שום זכות קיום בלי האוהדים שלנו, ואף אחד כמעט לא רוצה בוגד כמוהו אצלנו. מקווה שיעוף בקרוב עם הרמוסו.
הוא לא פיגו אבל הוא גרוע באותה המידה גם אם בצורה שונה ממנו.

סתם זורק פה כי הזכרתם אותו,

מאז ומעולם טענתי את זה גריזמן שחקן אוברייטד. לא קרוב ללהיות סטאר, בכלל לא ברדיוס. תבדקו אותי בפוסטים, גם בתור כוכב על באתלטיקו היו חבר’ה יותר רציניים ממנו, דייגו קוסטה בשיאו, אפילו קוקה בשיאו. גריזמן זה כוכב של סוסידאד - זו הרמה.