ניוקאסל מציעה 70מיליון+5מיליון יורו בבונוסים על איסק[סעיף השיחרור שלו הוא 90]. וואו.
אם וכאשר זה יסגר זאת הולכת להיות העברה מדהימה של סוסיאד. הקטע היותר מדהים שהמכירה הזאת מגיעה לאחר שעונה שעברה הוא הבקיע סה"כ 6 גולים ב32 משחקים בלה ליגה.
מזכיר לי את ההעברה של פאסטורה ב-40 מיליון לפסז’ בראשית דרכה (עם הצמדה למחירים של היום), על שחקן לא עד כדי כך מוכר בסה"כ.
ככה זה עם הקבוצות הנובורישיות - הן משלמות בהתחלה מחירים מופקעים (גם לקבוצות האם וגם לשחקנים עצמם) כדי למשוך את ה"כוכבים" הראשונים לפרויקטים המתהווים שלהן.
אבל שיהיה בהצלחה בכל מקרה לגרסה הצעירה יותר של כריס טאקר:
קראתי שהוא דחה קבוצות גדולות יותר מולנסיה כי לא היו מוכנות להציע לו חוזה לשנתיים אלא רק לשנה.
אבל כן, מפתיע. במיוחד שהם הולכים למכור את מאקסי גומז כנראה, וכבר מכרו את גדש.
למיטב הבנתי קבאני תמיד רצה משכורת רצינית, וולנסיה זה בערך המקום האחרון שמבזבז כספים. יש להם גם תקרת שכר נמוכה מאוד.
אחרי שעברנו 3 מחזורים בספרד ו4 מחזורים באנגליה, ניתן לראות שויני העאלה את הרמה שלו מעונה שעברה והעונה הקודמת לא הייתה הבלחה חד פעמית.
פדרי ממשיך להתפתח להיות שחקן מדהים.
אז השאלה שלי אלייכם היא כזאת, האם ניתן להגיד שפודן יוכל להתחרות בעתיד עם פדרי וויני על תואר השחקן הטוב בעולם או שעצם העובדה שהוא משחק בקבוצה של פפ גורמת לו להראות יותר טוב ממה שהוא?
לשם הבהרה, פודן הוא שחקן אדיר. אבל השאלה אם הוא ברמה של שני השמות שציינתי למעלה.
איפה אמבפה והאלנד בהיפותזה שלך?
ולעניין, אני מאמין שהתחרות לכדור הזהב פתוחה, לכל מי שבקבוצה טובה יש סיכוי לזכות. לא יהיה עוד מסי- רונאלדו בשנים הקרובות.
לצורך העניין, אם באיירן יזכו באלופות אז גם לקימיך יהיה סיכוי לזכות בכדור הזהב.
אחרי 236 משחקים רצופים בלה ליגה (שיא מטורף), איניאקי וויליאמס נפצע הערב במשחק אתלטיק בילבאו נגד קאדיז. אם לא יהיה כשיר למשחק מול אספניול ביום ראשון הבא, זה יהיה פעם ראשונה אחרי כמעט 7 שנים, שהוא לא יתלבש למשחק ליגה. לפחות הוא כבש גול כדי להמתיק את הערב המדאיג הזה
האלנד הוא כרגע רמה מעל שלושתם, בזמן שלו בדורמטונד הוא חווה לא מעט פציעות. נראה איך הוא יסתדר בליגה האנגלית עם העומס והפיזיות אם זה יגרום לו לפציעות או לא.
אמפבה, אני לא יודע מה הולך להיות איתו עוד 3 שנים. הוא יכול לסיים כמו ניימאר, להפוך מלהיות הזה שיזלזול את כדורי הזהב לאחד שאפילו לא נכנס לעשירייה.
אם פסז יקחו את ליגת האלופות ב3 שנים הקרובות[משהו שאני מתקשה לראות קורה ומקווה שלא יקרה], אז מסי[העונה הזאת ובעונה הבאה אם הוא ישאר] או ניימאר יקחו את כדור הזהב.
פעם אחרונה ששחקן באיירן מינכן זכה בכדור הזהב היה בשנת 1981[לא זכו באותה עונה ואפילו לא הגיעו לגמר], זה היה קרל היינץ רומינגה.
מאז באיירן מינכן זכו ב3 ליגת אלופות.
אמבפה נכנס לטופ 5 + קבוצת השנה כבר כמה שנים טובות בזמן שהוא בפריז, ה"התדרדרות" של ניימאר קשורה גם ביציאה מאור הזרוקרים ובמעבר שנתפס כגרידי- זו לא בעיה אצל אמבפה.
בקיצור, אם צריך להמר, עד לפריצה של כשרון חדש זה יהיה בינו לבין האלנד. פדרי וויני מעולים אבל מרגיש לי שהתקרה שלהם די קרובה ליכולת הנוכחית(= לא רמת אמבפה\האלנד) ופודן שחקן טוב אבל כרגע הוא לא ממש באיזור הזה.
בנושא אחר: ולנסיה ממשיכה ‘להתפרק מנכסיה’ והפעם: קרלוס סולר עובר לפריז סן ז’רמן! | העטלפים רואים עוד שחקן מפתח עוזב כשמכרו את הקשר הנהדר בתמורה ל-18 מיליון יורו (ועוד שלושה מיליון יורו במשתנים). ההעברה התבשלה בימים האחרונים והקשר עוזב את הקבוצה בה גדל. סולר, שחתום עד לתום העונה, לא קיבל, לפי המארקה, עד לאתמול - שום הצעה להמשיך, וסביר שהוא אחד המשתכרים הבכירים בסגל. אמש בפגישת חירום עם ההנהלה כבר הציעו לו לחתום לחמש שנים אך זה היה מאוחר מדי. מבחינת סולר זה קידום מקצועי עצום אלא שבפ.ס.ז’ אולי יהיה לו קשה להגשים את החלום מבחינת דקות משחק ולהיכלל בסגל של ספרד למונדיאל. בשנתיים הקודמות כבש סולר 12 שערי ליגה ובסה"כ יש לו 36 ב-226 משחקים.
מועדון גדול שפשוט מאבד את הנוכחות המדהימה שהייתה לו. מבחינתי אחרי ברצלונה הקבוצה שהכי אהבתי בספרד הייתה ולנסיה, ואני חושב שכל אחד מאיתנו שגדל על הלה ליגה יכול להרגיש חוסר נוחות מסויימת כשהוא שומע על מעבר כזה. מעניין אם הפעם זה יקרה ופיטר לים יצליח לגרום לולנסיה לרדת ליגה. לא חושב שנשארו הרבה שחקנים שיכולים להציל אותה.
עצוב מה שהוא עושה למועדון הזה.
השאלה היא האם תיתכנה אפשרות שמישהו ברמת הרשויות ישלול את הבעלות מידיו ויחזיר את המועדון לידי האוהדים? האיש הזה פשוט סרטן.
ממה שאני מבין במבט לאחור, סולר היה יכול פשוט לקבל את הצעת החוזה החדשה מוולנסיה ולהישאר. אבל החוזה הנוכחי מסתיים ב-2023. תוסיפו את הרעל מההנהלה שצף בתקשורת (מורתי, המנכ"ל לשעבר, איים שימריד את הקהל נגד סולר וגאיה) ולא נשארה לוולנסיה ברירה אלא למכור את סולר.
יומיים אחרונים לחלון העברות תמיד מביאים קבוצות עם הגב אל הקיר.