כדורגל ספרדי - שוטף

הסיבה ההגיונית היחידה היא הכח שיש לבארסה ולריאל מול מנהלת הליגה עצמה

לכו תבדקו את הליגה הצרפתית או הגרמנית ואז תבואו אלי ותדברו איתי על חוסר תחורתיות. יש הרבה מה לבקר את הספרדית ביחס לאירופה . אני מצטער חוסר תחרותיות זה לא אחת מהם.

תשמעו הקאמבק של ארנסטו וואלורדה בבילבאו עובד לו מצויין עד עכשיו
מקבוצה הגנתית וכסחנית הוא הפך את בילבאו לקבוצה השלישית בטיבה בליגה בכיבושים והוא כרגע מקום 3 בליגה ועם כדורגל התקפי מהנה

חחח לפעמים אני צודק :smiley:

ועכשיו ברצינות, ידעתי שאפשר עם רמה מסויימת של יציבות לעשות לא מעט בליגה הספרדית של העונה, אבל לא ציפיתי שפתאום נראה בילבאו כל כך חזקה התקפית ועם כדורגל שוטף. אני חושב שוואלוורדה יודע לרוב להתנהל מצויין עם מצבים של מסגרת אחת ומעט לחץ (קבוצות אמצע טבלה), אבל בדרך כלל הוא נוטה לא להצליח לתפעל רוטציות כשיש הצטברות משחקים, ואני אפילו לא רוצה לדבר על הסטוריית הנוקאאוטים המזעזעת שלו.

בכל מקרה מבילבאו של העונה לגמרי אפשר להנות. אני חושב שהיא עוד תגיע לאירופה, אבל היא עוד לא פגשה יריבות ישירות על המעמד הזה אם אני לא טועה.

עצוב, פשוט עצוב לראות את סביליה השנה.

ספגה כבר 13 שערים (המשחק מול אתלטיקו עוד לא נגמר), ב-6.5 משחקים, כשבכל העונה שעברה היא ספגה 30 (בליגה).

יכול להיות שזה עוד יתייצב בהמשך, והעונה עוד ארוכה, אבל המצב של סביליה לא פשוט, כשבסיום המחזור היא יכולה להידרדר למקום ה-17 בטבלה.

העזיבה, בקיץ אחד, של קונדה ודייגו קרלוס פגעה בהם קשות, אבל גם ההתקפה לא קיימת (כנראה שככה זה כשגם רפא מיר, גם אנסירי, גם פאפו גומז וגם יאנוזאיי לא פותחים, ואוקמפוס בכלל עזב).

דגל אוקראינה אני עוד מבין. אבל מישהו מבין במה מדובר הפעם?

אני חושב אינדונזיה . משטרה שם ירתה גז מדמיע וכתוצאה מזה מהמולה נהרגו יותר ממאה צופים במשחק כדורגל.

אכן זהו דגל אינדונזיה

עכשיו הספרדים למדו מהאנגלים להיות יפי נפש? למה לא לשדר עם POWER POINT כזה שסופר את מספר המתים בעולם בכל המלחמות בזמן אמת? שיוסיפו גם את דגל ארמניה, הקופטים ואחרים שהם לא הCurrent thing אם באמת אכפת להם.
ואם לא, אז שיעזבו איתנו, מה זה השטויות האלה? כדורגל זה אסקיפזם, חלאס כבר.

אני מסכים איתך בעיקרון אבל המקרה הזה יותר מובן מאוקראינה.
מדובר באסון שקרה אתמול במשחק כדורגל אז הגיוני שיראו הזדהות קלה ולא ישחקו כאילו כלום לא קרה.

אם עד היום לא היה דגל אוקראינה, הייתי מקבל את זה כי זה קשור לכדורגל, אבל זה צבוע.
כמה מתו? פחות ממאה? עוד 50 יום ספרד תשחק במונדיאל שהוקם על גופות כמעט 7000 בני אדם מאותן מדינות בדיוק כמו אינדונזיה, וכולם בסדר גמור עם זה.

הכל זה VS עלוב ביותר. חייבים להפסיק עם זה.

שמע, אני נוטה להסכים על הדברים הללו, אבל חוץ מאיזו דקת דומייה או סימול בלטוויסיה איך זה באמת משפיע עלייך?

מכל הדברים הWOKE המפגרים בעולם זה הכי פחות מפריע לי ברמה האישית, ואם זה עושה למישהו איפשהו טוב, תפאדל.

לי אישית גם מפריע שכמעט כל משחק של ריאל מדריד נפתח בדקת דומייה לכבוד מישהו רנדומלי לרוב. לא צריך להפוך משחק כדורגל ללוח מודעות אבל.

20221002_174248

ורק אני חשבתי שזה חודש העלאת המודעות לסרטן השד לנשים פולניות שחורות?

[לרפרנס - מצורפים דגל פולין + סמל חודש המודעות לסרטן השד:]
הורדה

הורדה (12)

הבעיה בתרבות הwoke שהיא יוצרת לפעמים אנטי ורגישות מוגזמת בצד הנגדי . אז שמו דגל של אינדונזיה וסרט שחור… שזה יגמר בזה וזהו.

Nah, זה דגל מונאקו , לזכר כל הכסף שירד לטמיון בגלל הירידות בבורסות בחודש האחרון.
בהתחלה גם חשבתי שזה דגל פולין כי לבנדובסקי משאיר אבק לכולם במירוץ לפיצ’יצ’י, אבל זה צבעים הפוכים.
אינדונזים? פחח, מי סופר? כל חודש יש שם איזה התפרצות הר געש או צונאמי שמתים אלפים ולאף אחד לא אכפת.
זה מונאקו, אני אומר לכם.

היי לפחות הם כותבים עכשיו על מה דקת הדומייה הרנדומלית… עד עכשיו זו הייתה חידה.

טכנית זה נכון, הדגל שלהם אותו דבר זה רק בפרופורציות

בשעה טובה לופטגי הלך הבייתה, ומי שחזר לקדנציה שנייה הוא סמפאולי. ממבחינתי סביליה של השנים האחרונות בוזבזה על מאמן שמרן ומשעמם כמו לופטגי שקיבל את אחד הסגלים הכי טובים של סביליה מאז סביליה ההיא של דני אלבס. נראה אם הארגנטינאי יצליח לבנות משהו מעניין מהסגל הקיים שכרגע לוקה הן בהגנה, והן בהתקפה.

הזדמנות שלו לקמאבק?

אני מקווה שכן. מאוד אהבתי את סביליה שלו בזמנו. מה שקרה לו בארגנטינה היה טרגדיה.