שאלה, האם יש סמכות שביתה לטבאס שיכול להחליט לבד על שביתה? האם זה רציני?
3.8 מיליון יישארו אצל ההתאחדות. לא התכוונתי לכיס הפרטי של רובאייס.
הם למשל משלמים משכורות לשופטים.
אם ריאל ובארסה ילכו לסופרליג ויישארו בליגה, אני לא רואה איך זה מזיק ל CVC.
אם הםן יעזבו את הליגה, אז הלכה הליגה. לא רק CVC, גם זכויות השידור ייפגעו מאוד. הזכיניות שילמו סכומים גבוהים עבור הליגה, ופתאום יש להם מוצר נחות שלא מעניין אף אחד מחוץ לגבולות ספרד.
אני לא כל כך מבין על מה השביתה בדיוק. שישבתו כשבארסה וריאל יעזבו כי זה דופק את כולם, בינתיים אני לא מבין על מה מדובר. שיחטפו תביעות מכל זכיניות השידור על אי קיום המשחקים.
גאבי זוכה בפרס “הגולדן בוי”[התחילו לחלק אותו החל משנת 2003]כאשר הוא מנצח את קאמבינגה, בליאנגהם ומוסיאלה.
הבחירה ל"גולדן בוי" מתבצעת באמצעות עיתונאים, בדיוק כמו בכדור הזהב. רק שפה כעת מתייחסים לשנה קלנדרית.
לא ברור לי כיצד הוא נבחר לפני קאמבינגה, אבל מסכים שהוא היה עדיף על פני בלינאגהם ומוסיאלה על פני רוב השנה הקלנדרית.
כל הכבוד לו. זה הופך את בארסה לקבוצה הראשונה ששחקן שלה זוכה שנתיים ברציפות ב"גולדן בוי". היא גם עולה לראש הטבלה עם 3 זכיות בפרס[מסי, פדרי וגאבי] ביחד עם יונייטד שגם שחקן שלה זכה שלוש פעמים בפרס.
אבל ההבדל ששלושת השחקנים שלה בילו אצלה שנה קלנדרית מלאה, לעומת יונייטד שאצלה זה שחקן אחד[אנדרסון, כאשר עוד חשבו שהוא הולך להיות שחקן על חלל ולא מבקר מסעדות] והשניים האחרים הגיעו מאברטון[רוני] וממונאקו[מרסיאל].
האם הפרס בתאכלס מעיד על עתיד מזהיר ומרמז על זכייה בכדור הזהב בעתיד?
בהחלט לא, זה פשוט כבוד גדול. היחיד שהצליח לזכות גם ב"גולדן בוי" וגם בכדור הזהב[7 כאלה] הוא מסי.
פרס נבחר לפרס נשיא השנה, מפתיע שלא שייח מנסור אחרי הכל סיטי נבחר להיות המועדון הטוב בעולם.
אני לא מבין איך גאבי גם לפני בלינגהם ומוסיאלה וגם לא איך קאמבינגה עדיף עליהם.
גאבי וקאמבינגה עם כל הכבוד להם הם שחקנים שעוד לא באמת השתלטו על ההרכב בקבוצות שלהם, בניגוד למוסיאלה ובלינגהם שלא רק שהשתלטו על ההרכב אלא גם הפכו במהלך השנה הזו לשחקנים מובילים בקבוצות שלהם. זה לבל אחר לככב כשחקני הרכב מאשר כמחליפים
מוסיאלה ובלינאגהם השתלטו על העמדה שלהם והתחילו להראות רמה גבוהה באמת רק מתחילת העונה, עונה קודמת הם היו רמה אחת אפילו 2 מתחת למה שהם מציגים בעונה הנוכחית.
בנוסף על כך, הם משחקים בגרמניה. הליגה שנותנת כל הזמן במה לצעירים לא משנה אם הוא כוכב או לא.
לא בטוח אם זה מוכיח משהו, אבל גאבי הוא שחקן הרכב.
הפרס ניתן על עונת 22\21, אז צריך לבדוק את הסטטיסטיקה של העונה הזאת.
גאבי עם 2326 דקות ב 34 משחקי ליגה
מוסיאלה עם 1453 דקות ב 30 משחקים.
בלינגהם עם 2785 דקות ב 32 משחקים.
קמבינגה עם 1226 דקות ב 26 משחקים.
אז אם שחקן הרכב או לא הוא קריטריון לפרס הזה, אז מוסיאלה וקמאבינגה לא בתמונה. בלינגהם וגאבי כן.
כנראה ערבבתי מעט בין העונה הנוכחית לקודמת.
בכל מקרה תראה את בלינגהם. לא רק ששיחק יותר ובשתלט יותר על ההרכב, הוא גם עשה את זה לא בגלל רצון של המאמן לגרום לשחקן לעזוב וגם כבש ובישל יותר.
העונה אפשר לראות את תוצאות ההצלחה של עונה שעברה, גאבי עדיין לא השתלט על ההרכב בעוד בלינגהם כבר הפך לכוכב של הקבוצה.
אני לא עוקב מספיק אחרי דורטמונד כדי לחוות דעה אם בלינגהם היה יותר טוב או פחות טוב מגאבי בשנה שעברה.
אם אתה חושב שהשתלטות על העמדה צריכה להיות פאקטור, אז מוסיאלה וקמאבינגה לא צריכים לזכות בתואר.
אני לא מבין למה אתה אומר שגאבי לא השתלט על העמדה. הוא השתלט גם בשנה שעברה וגם השנה פתח ב 8 מ 10 משחקים. זה שאוהדי ברצלונה, כולל אותי, רוצים לראות את פרנקי יותר לא אומר שגאבי לא שחקן פותח.
באופן כללי, אני לא יודע איך אפשר להשוות שחקנים בעמדות שונות בליגות שונות . לבלינגהם יש יותר דקות וסטטיסטיקה קצת יותר טובה, אבל גאבי משחק בליגה חזקה יותר ושם על הספסל קשר מאוד מחונן.
אפשר לטעון למשל שאם פרנקי היה משחק בדורטמונד, בלינגהם היה מקבל הרבה פחות דקות. אפשר לטעון שגאבי משחק כל כך הרבה דקות בגלל שברצלונה מענישה את פרנקי על אי העזיבה.
אנחנו טוחנים מים, אז אני אפסיק פה.
לא הבנתי את הקטע של ל"השתלט על מקום בהרכב" כפאקטור בבחירה, קמאבינגה בגיל 16 השתלט על מקום בהרכב של רן, זה אומר שהוא היה יותר טוב אז ?
צריך לבדוק מה עשו בפועל כשהם כן שיחקו ומה תרמו.
אבל הפרס הזה כ"כ לא חשוב ולא משנה שחבל לבזבז עליו דיון.
בטח שמתם לב למה שקורה במשחק בין ויאריאל ואלמריה.
באיינה כובש, מרים את החלק הקדמי מהחולצה ומקבל על זה צהוב שני הזוי.
אונאי אמרי חתם באסטון וילה| המאמן הספרדי שקיבל הזדמנות במדי ויאריאל להחיות את הקריירה שלו מחדש והוליך אותה לזכייה היסטורית בליגה האירופית ב-2021 ואשתקד לחצי גמר ליגת האלופות על חשבון באיירן מינכן - יהיה מחליפו של סטיבן ג’רארד במהלך בזק שקרם עוד וגידים ממש היום. “הם מפרידים דרכים בהומור, בלי טראומות, בי כעסים. דוגמא לפרידה. פרננדו רויג הנשיא ידע במשך כמה ימים שזה יקרה, ובניגוד לעונה שעברה - הפעם זה סופי”, נכתב במארקה. אשתקד הוא ויתר על חוזה מיליונים במגפייז אבל כעת הפרמיירליג קוסמת לו. ויאריאל עדיין לא החליטה מי יהיה יורשו. ב-129 משחקים בצוללת, אמרי רשם 65 ניצחונות, 34 תוצאות תיקו ו-30 הפסדים.
אפשר לומר: בוקס בבטן לכל אוהדי הליגה הספרדית. מתסכל שהאנגלים יכולים לעשות מה שהם רוצים עם הכסף. מזכיר לי את ליברפול שולפת את רפא בניטס שעזב את ולנסיה אלופת ספרד הגאה - בדמעות. אמרי תמיד בא לשחק כדורגל ועשה יופי של עבודה בוויאריאל. חבל, אבל הצוללת תתאושש.
אל תדאג, זה רק עניין של זמן עד שהוא שוב יחזור לליגה הספרדית.
סטיבי גי אגדה. תודה על קוטיניו!
“הבית שלי, לא רק ‘המועדון שלי’” - כך נפרד אונאי אמרי מוויאריאל:
"ויאריאל הייתה הבית שלי בשנתיים וחצי האחרונות. הבית שלי, לא המועדון שלי. חוויתי ממקור ראשון את המצוינות של הפרויקט שמקודם על ידי משפחת רויג האהוב וכן חוסה מנואל לאנזה. “אין לי תוכחות. ללא הדירקטוריון שום דבר לא היה מתאפשר. תודה לשחקנים ולאוהדים שנתנו לנו שיעור בנאמנות ואהבה. נהניתי מהדרך הזו עד תום. עם זאת, חלק מכל דרך הוא הסוף שלה. השלב שלי, עם הביקוש וההצלחות שהושגו, היה קרוב לסיומו בחודש יוני. בימים האחרונים חשבתי בזהירות ורציתי להבין ולהרגיש מה צריכה להיות ההחלטה שלי. הפרידה היא קשה וכואבת, אבל ההרגשה שלי וההשתקפות שלי היא שאני חייב להתחיל פרויקט חדש. לעולם לא אשכח את הלילה ההוא ב-גדנסק (גמר הליגה האירופית), שבו נגענו בשמיים. גם לא את אלה בטורינו, מינכן או ברגאמו. או זה מיום ראשון שעבר שהייתה המחווה הטובה ביותר לחוסה מנואל”.
“האמינו לי, הדבר הטוב ביותר היה להגיע לעבודה כל בוקר מאושר, בידיעה שאתה נמצא במקום שבו אתה לגמרי משתלב ומרגיש חלק, והרגשת שמכבדים אותך. באותו 27 ביולי 2020, בהצגתי לתקשורת, אמרתי שהחלום שלי הוא לזכות בתואר עם ויאריאל. היום, אחרי שהגשמתי אותו, אני יכול להגיד לאוהדים, למועדון ולשחקנים שלי שמה שלא הייתי חולם זה שאהיה מאושר כמו שהייתי איתכם”.
הדיווחים הם שקיקה סטיין , שהצליח יפה מאוד בבטיס אך בברצלונה אתם יודעים היטב איך זה נגמר - בהשפלה היסטורית - הוא המאמן החדש. המשא ומתן בשלב מתקדם והוא כבר סיכם במועדון.
אונאי אמרי הוא מאמן ליגה חרא, אבל מאמן נוקאוט אדיר.
הוא הגיע לשיא שלו עם ויריאל-זכייה בליגה האירופאית+חצי גמר ליגת האלופות. אל תשכחו שלפני שהוא הגיע לויריאל, הם פיטרו את המאמן שסחב אותם למקום החמישי.
אפילו אם הם היו זוכים בקונפרס ליג עם אמרי, בסופו של דבר הם לכל היותר היו משחקים גם ככה בליגה האירופאית.
שיהיה לו בהצלחה בהמשך.
החתמה גרועה של אסטון וילה.
אוי כמה שאני שונא את הצביעות “הבית שלי” full of shit מעניין אם יש אוהד ויריאל אחד שקונה את החרטא הזאת.
עוזב אותם באמצע העונה בלי אפשרות רצינית להשיג מחליף ומבלבל את המח על “הבית שלי” אוי איך אני מת שהוא יכשל באנגליה. (וזה ההזדמנות להזכיר שהוא נכשל כשלון חרוץ בכל מועדון מחוץ לספרד)
לא יכלו לעשות את זה מיד אחרי הפציעות של קונדה, כריסטנסן, אראוחו וממפיס?
טיפשים. מדובר בגזר דין מוות לכדורגל הספרדי.
רק תרגיל ליישר קו עם הכדורגל האנגלי שהפסיד כמה מחזורים בגלל המלכה.
אני מופתע שבילבאו היא בין ה3 שלא מצטרפות לשביתה. איפה אתלטיקו מדריד?