זה קשור לcvc אם אני זוכר נכון , ברצלונה ריאל ובילבאו היחידות שלא חתמו.
אבל זה לא רלבנטי אם תפרוץ שביתה לא היה מחזור . אני בעד השביתה יתן לכריסטסטן זמן לחזור מהפציעה ומנוחה לקונדה
נ.ב ואולי גם לרוברטו חחחח
זה קשור לcvc אם אני זוכר נכון , ברצלונה ריאל ובילבאו היחידות שלא חתמו.
אבל זה לא רלבנטי אם תפרוץ שביתה לא היה מחזור . אני בעד השביתה יתן לכריסטסטן זמן לחזור מהפציעה ומנוחה לקונדה
נ.ב ואולי גם לרוברטו חחחח
אני בעד שאם יש שביתה, לארגן קלאסיקו ידידות. 50 אלף צופים לכל קבוצה ב100 יורו כרטיס. גם 5 מיליון יורו לכל קבוצה, וגם לצחוק לטבאס בפרצוף.
אם תעשה את זה בסעודיה גם תקבל פי 2 וגם אפשר אולי לקזז את העמלה של פיקה מהשכר שלו.
אוף, הפכת את זה צד כדי שזה יתאים לעברית, אבל עדיין קראתי את זה משמאל לימין והלכה הפואנטה
ואם הייתי משאיר משמאל לימין הייתם שואלים למה לא הפכתי את זה.
רק להתלונן הישראלים האלה יודעים.
לא כל הישראלים, רק אוהדי ברצלונה.
הפך לרשמי היום.
אולי השביתה נועדה להציל את ויאריאל .
להציל? להזכירך הוא לא יודע לחזור טוב מפגרות.
טוב, הנה עוד מאמן שידפוק לנו משחק בליגה. אחלה.
מוזמן בחום לפורום שלנו.
תזכה לראות שם ים של תלונות כל הדרך אל האליפות ואל הצ’מפיונס, ולאחרונה אפילו איזה הדר מוכתר אחד שצועק ‘ביזיון!’ על המאמן, בזמן שאנחנו במקום הראשון ובלי הפסד אחד (נו טוב, לפחות עד הערב).
בכיף אנחנו נותנים לכם פייט.
תסלחו לי אבל אני אגואיסט הלואי שהיה שביתה.
בנקודת הזמן הנוכחית נראה שלמעט ריאל, אף קבוצה ספרדית לא תמשיך בליגת האלופות.
תמרור אזהרה רציני לליגה.
תרשו לי להסיט טיפה את האש מבארסה אבל אני חושב שהכישלון של אתלטי טיפה יותר חמור משל ברצלונה. בית יותר קל והם במשחק המכריע והם לא מצליחים לנצח בבית את לברקוזן…
דרמה מטורפת במשחק שם אגב.
אתלטיקו מקבלת בדקה ה98 פנדל אמאמא של הגבולי (אם זה פנדל אז היה של אינטר נגד בארסה באיטליה פנדל ברור)
קראסקו מחמיץ, שחקן נוסף נוגח ריבאונד למשקוף ועוד שחקן בועט את הריבאונד שהורחק מהקו.
לא ראיתי אבל 2-2 אז מה היה שם?
על ידי קראסקו!
פנדל אחרי שריקת הסיום + החמצה + החמצה + בלימה מהקו של שחקן תוקף (שבעט את הפנדל). כזה דבר עוד לא ראיתי.
זה בכלל חוקי לשרוק פנדל אחרי שריקת סיום של משחק?
הבנתי שהשריקה התקבלה אחרי השריקה של השופט לסיום…
כן. קרה בעבר במשחק של יונייטד מול ברייטון. נשמע הגיוני בסך הכל שהרי המהלך של הפנדל התרחש במשחק והשריקה לא משנה את המציאות רטרואקטיבית. במקרה הזה זה לא פנדל בחיים לדעתי, אבל בהחלט שמחתי שהוא נשרק, והתוצאות שלו היו חוויה מבדרת למדי לצופה הנייטרלי.
פנדל ואדום אפשריים גם אחרי השריקה לסיום.
לפי המארקה, לואיס אנריקה העביר לפיפ"א את הסגל המעובה של נבחרת ספרד למונדיאל - 55 שחקנים. מתוך הרשימה הארוכה הזו ינופו יותר ממחצית השחקנים. הרשימה הסופית בת 26 השחקנים תתפרסם ב-11 בנובמבר. כמה היילייטים: סרחיו ראמוס, קפטן הנבחרת (לשעבר?), שהעונה בריא ושחקן הרכב לכל דבר בפריז סן ז’רמן - נכלל בסגל המורחב וחולם על הרפתקה במונדיאל אחרי שנעדר מהיורו איך סיכוייו ‘קלושים מאוד’ כפי שנכתב. יאגו אספס שלא שיחק בנבחרת מאז יוני 2019 - בסגל המורחב גם הוא, ואולי הפתעה נוספת מגיעה בין הקורות - קפה שמשחק לאחרונה בצ’לסי. שמונה נציגים לברצלונה, השיאנית, שניים בלבד לריאל מדריד. אריק גרסיה, סרחיו בוסקטס, ג’ורדי אלבה, מרקוס אלונסו, גאבי, פדרי, אנסו פאטי ופראן טורס.
הסגל המעובה - לא ממש 55 שחקנים, אלה הוזכרו:
שוערים: אונאי סימון, רוברט סאנצ’ס, דיוויד ראיה, קפה.
הגנה: סרחיו ראמוס, ארנאו מרטינס, דני קרבחאל, ג’ורדי אלבה, מרקוס אלונסו, איניגו מרטינס, פאו טורס, איימריק לאפורט, אריק גארסיה, דייגו יורנטה והוגו גיאמון.
קישור: סרחיו בוסקטס, רודרי, קרלוס סולר, גאבי, פדרי, מיקל מרינו, בריס מנדס, סאנסט, מרקוס יורנטה, קוקה
התקפה: יאגו אספס, בורחה איגלסיאס, אנסו פאטי, אלבארו מוראטה, דני אולמו, פראן טורס, רודריגו מורנו, מרקו אסנסיו, ג’רארד מורנו, ירמי פינו, ניקו וויליאמס, מיקל אויארסבאל ופאבלו סראביה.