כל אלה ובלי פביאן רואיז?
אתטליקו מדריד מפסידה 2-3 לקדאיס עם שער עצום בדקה ה98 של רובן סוברינו. זה ניצחון ראשון של קדאיס העונה!
הקטע היותר מדהים במשחק הזה, הוא הצמד שערים של פליקס[אחד מהם נחשב עצמי בסוף].
אני מניח שאני לא היחיד שחושב ככה, אבל סימואנה חייב ללכת הביתה. הוא היה חייב כבר ללכת אחרי עונת האליפות עקב הקריסה המרשימה שהייתה לו בחצי השני של העונה או לפחות בסוף העונה הקודמת.
אתטליקו היא כבר לא קבוצת דרג ג’ אירופה שבאה אנדרוג כל משחק וצריכה לשחק על מתפרצות מול קבוצות קטנות.
חוץ מההליכה אחורה ביכולת של הקבוצה, גם הטיפול בפליקס הוא פשוט בושה. אם אני פליקס אני דורש שימכרו אותי בקיץ אם סימואנה נשאר.
אני יודע שהוא נחשב שם אלוהים בגלל שהוא הפך אותם למה שהם כיום, אבל יש גבול לכל תעלול. כדורגל בסופו של יום זה עסק ולא עמותה שמתנדבים בה.
החילוף מאמנים ממש לא עוזר לסביליה היא ממשיכה להראות רע ומבולבלת.
כרגע היא בפיגור 1-0 מול ראיו בבית (דקה 77) ונראת סופר שבלונית עייפה וגמלונית, שום דבר ממשחק האגפים הידוע של סביליה לא בא לידי ביטוי וההגנה של ראיו מחסלת את החצאי מצבים ממש בקלות ומנגד בהתקפה קרובה לשני הרבה יותר
המועמדת הבכירה שלי להיות אכזבת הטורניר. סגל אפור מאוד.
חייב לציין שזה פשוט מגוחך. ללואיס אנריקה כנראה יש משהו כנגד נאצ’ו אם הוא מזמין את פיקה ולא אותו.
וזה שחמישה שוערים זומנו לפני דה חאה שחזר לעצמו העונה וכאילו בכוונה נתן הופעה מדהימה השבוע לאחר פרסום הסגל… אין היגיון וזה לוצ’ו לטוב ולרע.
נזכרתי עכשיו שהייתה אמורה להיות שביתה בכדורגל הספרדי.
טבאס עבד עליי.
זאת אומרת שהמשפט נפסק לטובת הקבוצות ונגד אופ"א?
עוד שיפוט הזוי במשחק של אתלטיקו נגד אספניול.
שחקן אספניול קיבל אדום על זה
בספורט הקטאלוני נטען שהמקרה לא זכה להתיחסות של VAR.
מישהו יודע אם ריאל אי פעם הפכה פיגור והפסידה או שזו פעם ראשונה?
ב4-3 ב2014 ריאל הפכה פיגור ליתרון לפני שגמד ארגנטינאי כלשהו ניצח את המשחק.
טוב, היה מצחיק, היה נחמד, אבל סביליה ממשיכה עם הקטע של להיות ממש גרועה השנה, ומפסידה 2:1 לג’ירונה (בג’ירונה).
סביליה כרגע במקום ה-17, כאשר בסיום המחזור היא יכולה להגיע למקום ה-19 (!!!), בהתאם לתוצאות של אספניול וקאדיס.
האנדלוסים ספגו בליגה, עד עכשיו, 26 שערים ב-17 מחזורים. בכל העונה שעברה, ביותר מפי 2 משחקים, היא ספגה 30.
זה כבר מזמן לא רק האיבוד של דייגו קרלוס וקונדה. זה עמוק הרבה יותר.
אין לי שום אמונה בסמפאולי
הוא לא יהיה המושיע
המהלך ההגיוני ביותר של סביליה הוא לפטר את סמפאולי ולתת לעוזר שלו את המושכות.
המהלך ההגיוני ביותר של סביליה היה אמור להיות לא למנות את סמפאולי. מסצ’רנו אשכרה לקח ממנו את הנבחרת ב2018 אחרי המשחק נגד ניגריה.
מה קורה בויאריאל?
אחרי שמכרו את השוער הראשון רולי, היא משאילה היום את דנג’ומה לאברטון.
אולי הם בקשיים כלכליים רציניים והתחילו מכירת חיסול כמו שהיה לא מזמן בולנסיה?
כל הליגה בקשיים כלכליים. טבאס חונק את הקבוצות למוות.
אומרים שהיום הוא הודיע לבארסה שהיא לא תוכל לרשום אף שחקן חדש בחלון של ינואר.
אז למה הקבוצות משאירות את הדביל?
אני יודע שבפוטבול בארה"ב הקומשינר של הליגה עושה בדיוק מה שהבעלים של הקבוצות רוצים.
משהו דפוק בליגה הספרדית, שוב (כצפוי) כשיש שליט אחד הכל נראה מחורבן.
אני לא זוכר מה הסיפור עם רולי (למרות שלמיטב זכרוני היה שם משהו), אבל יודע שדנג׳ומה העונה היה מאוד חלש, שחקן ספסל ברובה(השלים 90 דקות פעמיים בלבד ובמספר מקרים גם הוחלף במחצית כשלא עלה מהספסל). למיטב הבנתי שני הצדדים שם היו מאוד לא מרוצים זה מזה ועל כן חיפשו להיפטר ממנו. אין שום קשר לפייר פליי.
לפחות ממה שאני הצלחתי להבין.