כדורגל ספרדי - שוטף

דייגו קוסטה גם נכנס לרשימה הזו😂

פודן. אין לי הסבר, פשוט שונא אותו

ערן זהבי, אייל ברקוביץ’

גוטי אולי, מלוקק מדי. פרינס צ’ארמינג מהסרטים של שרק.
אבל לא באמת. לא הייתה לי בעיה אפילו לא עם רייזיחר עם פני הזאב שלו ויכולת רעה.

השינאה שלי מופנית לכסחנים שמפריעים לי להנות מכדורגל טכני.

נפלת כמוני. תישאר בספרד.

מבחינת מראה? פאקינג ביירין. יש מספיק סיבות לשנוא אותו, אבל המראה לחלוטין ניצב מאוד גבוה ברשימה. אשכרה היה לי דיבור על זה עם אחת הסטודנטיות בתואר, שפשוט אמרה לי שהוא חתיך ויש לו סגנון של מה שקוראים לו בספרד Peroflauta. מה המילה הזאת אומרת? הלחם המילים כלב וחלילן, מסתבר שזו הגרסא המודרנית של היפי או סוג של מקבילה של היפסטר תל אביבי. יש דברים שלא אבין לעולם.

בליגה הספרדית סלגדו, הלגרה, גוטי, פפה וארבלואה.
בכללי דריו בנדטו, קרלוס איזקיירדוס, ראמון אבילה, פול פוגבה, ריצרליסון, רוי קין

ומעל כולם מריו גצה

טאמודו, פוגבה, ניימאר, אמבפה, טרי, דייגו קוסטה, ארבלואה, וכמובן - פיגו (שאין לי מושג איך אני אוהד ברצלונה הראשון שמזכיר אותו ברשימה).

ראול גרסיה ופפה הודחו בסיבוב המוקדם.

וואי…עד עכשיו לא ידעתי שגם אני לא סובל אותו. תודה על זה.

למה?

נפלת שוב, הכללים השתנו בין השאלות:

מ.ש.ל

בוא נגיד שאני מניח שעד ה-12.7.14 הוא לא היה נכנס גם לטופ 100 השנואים של אהוד.

776

נו…ברור לי למה. פשוט רציתי שאהוד יגיד את זה.

באמת?

והנה נפלת במקום אחר :joy:.

השאלה האמיתית היא האם יש קונצנזוס על השחקן השנוא ביותר. מישהו הולך להרים סקר לכבוד?

אלוף עולם כמוך צריך לדעת לסלוח ולשכוח.

Eq06MSjXAAA3Vjp

פרננדו גאגו הוא שחקן שתיעבתי כי הוא לא בא לי טוב בעין.
לא יכול בכלל לתאר כמה הוא הגעיל אותי.
איך שהוא שיחק גם לא בדיוק עזר כדי לתקן את התפיסה שלי עליו.(נראה כמו בחורה, משחק כמו בחורה)

מאז שארגנטינה זכתה במונדיאל רביע שלנו כבר לא אותו אדם. הוא הפך להיות אדם רגיש וסלחן. מחובר לעצמו ולטבע. בקיצור מחבק עצים.

אני רוצה להוסיף לרשימה את היגואין . בלעדיו מסי היה זוכה במונדיאל ובכמה קופה אמריקה… והיה נחסך ממני את התיעוב שלצפות במונדיאל בגמר בקטאר :joy: :wink:

שלא לדבר שליאור אהוד וכל הארגנטינאים של הפורום היו זוכים לעוד כמה שערות בראשם … שלא לדבר על עוד כמה שנים לחיים שלהם.

שמע, אפשר לחשוב שהוא אוברייטד, אבל בנאדם שקורע את הרצועה שלו במשחק ואשכרה צועק על הרופא לייצב לו את הברך ולחזור למגרש הוא הכי גבר שקיים בעולם. הוא אשכרה רצה לחזור לשחק עם רצועה קרועה לגמריי. בכיתי מהקטע הזה, הוא גמר לי את הלב. יש לי חולצה שלו מבוקה. הוא מבחינתי סמל ללוחם שעבר כל כך הרבה פציעות וכל פעם חזר מהן. גבר על.

השחקן שאני הכי שונא זה ראול גרסיה. שחקן אפור, משעמם, פיזי ומכוער, ש90% מהזמן מחפש לריב ולעשות פרובוקציות. צוללן בכיין שמשחק אותה נגד צוללנים, יעני שחקן כדורגל של פעם. פשוט זבל של שחקן ובנאדם, רק שיפרוש כבר. מילא הוא היה טוב אבל הוא גם אוברייטד זבל.

אחרים זה ברור נראלי. ארבלואה ופפה סימלו בשבילי את ריאל של מוריניו, שחקנים שנואים. מריו גצה ושורלה מסיבות ברורות. לא אסלח בחיים. וכמובן היגוואין שהוא אפס מאופס.

טוב, סיימנו עם השנאה?

עכשיו לצד השני -
מי השחקן/ים הכי אהוב/ים עליכם, וכדי להקשות - שלא משחק או שיחק בקבוצה או נבחרת שאתם אוהדים?

@titi_camara לך יש 2 קבוצות לא לבחור מהן, אז תהיה חזק.

וואלה אני אלך על שחקנים מריאל-גוטי וקסיאס. גוטי בגלל היצירתיות, הייחודיות על המגרש וגם מחוץ למגרש, ההמצאה שלו מחדש, וקסיאס בגלל הבנאדם והספורטאי שהוא. אי אפשר שלא לכבד אותו. אני גם חושב שהוא השוער הספרדי הגדול בהיסטוריה, וכמו להרבה שחקנים עושים לו עוול ושמים יותר מדי משקל על הסוף שלו ולא על שנות השיא שלו. קסיאס היה השוער הטוב בעולם כמה שנים.

מסי(כן הוא מופיע גם שם וגם פה) ורונאלדיניו.
את רונאלדיניו אי אפשר לשנוא גם אם משחק ביריבה, גם את מסי אי אפשר לשנוא כשהוא משחק ביריבה עד לרמה כזאת שזה גורם לך לשנוא אותו יותר מכולם, לא יודע אם זה נשמע הגיוני אבל ככה זה.

רונאלדו פנומנו וזידאן היו נרשמים ראשונים גם אם לא היו משחקים בריאל, אבל הם חסומים לפי השיטה.