שמייכל, גיגס, רוברטו באג’יו, בריאן לאודרופ.
וגם גיבור ילדות - פיודור צ’רנקוב (שימו לב מי הכותב) , למרות שהיה כוכב בקבוצה יריבה.
בספרד:
חואקין מבטיס מודריץ ראול קאסיאס וראמוס.
מחוץ לספרד, טוטי ובופון.
אודגור, עוד מהימים שהוא היה אודגארד.
נראה לי שני שמות דיי בנאלים אבל סון וקאנטה. משדרים אופי טוב כזה.
שם קצת פחות בנאלי טוני קרוס. מרגיש לי בחור שפוי יחסית בעולם של מטורללים.
מאז שעזב את בארסה גיליתי שאני דיי מחבב את מסי. אי אפשר לאהוב כדורגל ולהיות אדישים אליו.
חבל לי כאוהד ריאל שהעביר את הקריירה שלו בבארסה ולא באמת נהניתי ממנו.
מהליגה הספרדית:
דויד סילבה, וייה, טורס, ניימאר
מחוץ:
ג׳רארד, הזאר כשיר ובכושר
רונאלדיניו- בגלל הכשרון, בגלל הגישה ובגלל שהשמיד את הקבוצה שלי אבל עם קלאס
איבראימוביץ- כי כדורגל זה בידור ואין יותר בידור ממנו
גאטוסו-מכל הסיבות שרביע ציין לגבי ראול גרסיה
כמה סיבות: אם מדברים על ניימאר באופן ספציפי אז הVAR עזר מאוד. פתאום הצלילות שלו לא מזכות אותו בפנדלים מאז מונדיאל 2018 כך שהוא פחות מעצבן.
הוא כדורגלן מדהים וזה כיף עצום לראות מה שהוא מסוגל לעשות.
והאמת שהבכי המרגש שלו כל פעם שהפסיד (בקופה, באלופות ובמונדיאלים) לא נתן לי לשמוח לאיד בכיף והוא ממש ממש חמוד עם ילדים. אוווף I’m getting soft.
אני הרבה הרבה יותר אוהד ארחנטינה מאשר אתלטי. וכל מי שמכיר אותי יודע כמה אני אוהד את אתלטי בפנטיות, אז תאר לעצמך כמה אני אוהב את ארחנטינה.
הזכייה הזו היא הדבר שהכי רציתי בחיים שלי, בכל תחום. ואני לא צוחק. האהבה שלי לדייגו היא לא בריאה בכלל. קשה אפילו להסביר את זה.
32 שנה שאני מחכה, זה קורה פתאום ואז משהו בתוכי השתנה. אני לא מגזים.
אז @mos56 לחלוטין צדק. אחרי ההפסד שלנו מול ברסה הוא אפילו ניסה לעצבן אותי בפרטי. אפילו לא שמתי לב שהפסדנו.
פתאום אני רואה כדורגל ומרגיש כמו איש זקן שכבר השיג את הכל וסתם מתענג ומעריך את כל מה שהוא רואה בזמן שהוא מחבק עץ.
אני מרגיש כל כך חייב למסי שאני הולך לעשות @Ender ולאהוד בליגת האלופות כל קבוצה שהוא עובר לשחק אצלה כי מגיע לו עוד גביע אחד לפחות.
אמרתי לך, משהו נדפק אצלי במערכת מאז ה 19.12.2022
אפילו השם קטאר מעורר אצלי פחות בחילה מפעם.
חוץ מאנייסטה שאני סוגד לו ומודריץ’ שהוא המהות של הכדורגל בשבילי, אני אוהב את כל אלה באותה המידה ומתענג/התענגתי על נגיעה שלהם, גם נגד הקבוצה שלי.
אז פדרי, פויול, דיניו, בנזמה, פפה, ראמוס, קאסמירו, צ’אבי אלונסו, זיזו, רוד, זלאטאן, דויד סילבה, קיין, סון, סקולס, רוי קין, וידיץ’, בקהאם, פרדיננד, שמייכל, ברנרדו סילבה, טוטי, ג’יג’י, נסטה, בארזי, מלדיני, דל פיירו, קאקא, דה ברוינה ועוד כמה.
אלסנדרו דל פיירו הוא אגדה
ג’יגי בופון גם
דניס בארגקמפ (כן למרות הגול ההוא) הוא גיבור ילדות
קצת נתונים מסיום הסיבוב הראשון בספרד: ריאל מדריד היא הקבוצה שכבשה הכי הרבה שערים - 40, שער אחד יתרון על פני ברצלונה. היא גם זו שאיימה הכי הרבה - 325 (לעומת 296 של ברצלונה) וגם הכי הרבה פעמים למסגרת (109). ריאל כבשה הכי הרבה שערים מחוץ לרחבה - 12 - שזה מספר מטורף (ותודה לפדה ואלוורדה עם ארבעה). ריאל גם כבשה פעמיים בכדור חופשי, מובילה עם חטאפה וראיו וייקאנו. ריאל וג’ירונה קיבלו הכי הרבה פנדלים - שבעה, אבל ריאל החמיצה פעמיים. ברצלונה עם פנדל בודד שלא הפך לשער. אתלטיקו מדריד בלי אף פנדל.
לגבי ההגנה, ריאל היא היחידה שלא ספגה שערים מחוץ לרחבה. ריאל היא הקבוצה שספגה הכי מעט אדומים - אחד בלבד, כמו ג’ירונה וריאל סוסיאדד. אדר מיליטאו עם 0.23 גולים למשחק בנגיחה (ב-90 דקות). ריאל שלישית אחרי ברצלונה (שבעה שערי חובה) ו-ויאריאל (14 שערי חובה). היא ספגה 16, כמו אתלטיקו מדריד. קארים בנזמה מוביל את טבלת האיומים פר 90 דקות עם 4.38, רודריגו עם 3.8 שהוא השלישי בליגה כי לפניו רוברט לבנדובסקי עם 4.25. מיקל מרינו הוא שיאן הבישולים עם שבעה, אנטואן גריזמן עם שישה ועוסמאן דמבלה, בריאן אוליאבן ורודריגו עם חמישה. הנה המספרים::
-נערך
כמעט היה אפשר לחשוב שריאל היא זו שמובילה את הליגה
לא ממש, ברצלונה כמעט את כל השערים שלה הבקיעה מתוך הרחבה למשל, כמובן שזו אסטרטגייה שנבחרה, ומצד שני ריאל מדריד עם מספרים לא שכיחים בכלל של גולים מחוץ לרחבה ביחס לכך שפדה ואלוורדה הוא היחיד שבועט לשער. כביכול, רק כביכול, בהתקפות אין שום הבדל, הגנה? זה שמיים וארץ והקטע הוויראלי שרץ בטוויטר עם החזרה להגנה של הרביעייה של ברצלונה במשחק נגד בטיס - כמשל.
לא היא לא
היא קיבלה פנדל אחד והחטיאה. ככה כתוב גם בכתבה שבלינק וגם בטראנספרמרקט.
יש עוד כמה אי דיוקים בתרגום שלך.
אם יש דבר אחד שכולנו בפורום יכולים להסכים לגביו[אוהדי בארסה וריאל] זה שטבס מביא חורבן על הליגה.
https://twitter.com/theMadridZone/status/1623678149648056321
נראה שמה שימיט חורבן על הקבוצות הללו זו הליגה בה הן משחקות. איך תוך שנים בודדות מליגה כל כך מרגשת, הליגה הזאת הפכה להיות בית קברות לכדורגל.
נראה כאילו טבאס מנסה בכוח להוציא את בארסה ואת ריאל מהליגה ולהישאר עם ליגה ברמה של ליגה פורטוגלית. זה נשמע למישהו הגיוני?
הטוויט הזה מעוות את מה שכתוב בכתבה המקורית. טבאס הוציא את בארסה ואת ריאל מהדיונים העתידיים, לא מהצבעות. בארסה וריאל כבר הגישו עתירה לבית המשפט.
הכתבה המקורית
בכתבה כתוב שמעריכים שבארסה וריאל שוות 40% מזכויות השידור של הליגה. אני בספק גדול מאוד שזה רק 40%. מי הולך לראות את הליגה הזאת בלי בארסה וריאל מחוץ לספרד? גם בספרד אולי חצי מהאוהדים הם של בארסה וריאל. אין לטבאס שום אינטרס להוציא את הקבוצות הגדולות מהליגה או מהסכמי שידור.
אתה לא חושב שיש קשר בין היתר בין מה שכתבת למי שעומד בראשות הליגה?
שמתי לינק לכתבה כדי שכולם יוכלו לקרוא בעצמם, לא צריך צילומי מסך ענקיים.
לא כתוב שם שטבאס לקח את זכות הצבעה של בארסה וריאל , אלא הוא מנע את ההשתתפות שלהן בדיונים. לכן הציוץ שהבאת מעוות את מה שכתוב בכתבה…
כמובן שאם הדג מסריח הוא מסריח מהראש, אבל עם זאת אני לא מספיק מעורה ומכיר הכל רק מלמעלה. אני קורא את מה שאתם כותבים, אך לא באמת מבין למשל מה האינטרסים של טבאס לפגוע בברצלונה, שביחד עם ריאל מדריד היא חלק מעמוד התווך החשוב ביותר של הליגה הספרדית.
אני לא שולל גם שום תיאוריה. הכל יכול להיות. לי יש את הרושם שהכל מנוהל בצורה של אגו ומשחקי שליטה. בסופו של דבר אני רק יודע שהליגה הספרדית בקאנטים וזה מדאיג אותי כאוהד ריאל מדריד וההמשך שלה בטופ העולמי.