כדורגל ספרדי - שוטף

שאלת -

וענית -

אני חושב שזה דיי מסכם…

ואני הייתי מוסיף שכנראה מעורב גם כסף אישי. כזה שנכנס ישירות לכיס של טבאס בלי קשר לשכר שלו כנשיא הליגה. הפאנטיות שבה הוא דחף את ההסכם עם cvc מעוררת לא מעט חשד לטעמי.

נראה שפרשיה חדשה בפתח, לפיה בארסה שילמה 1.4 מיליון יורו בין השנים 2016-2018 לחברה בבעלות חוסה מריה אנריקה נגריירה, לשעבר סגן ראש איגוד השופטים.

מעניין

תגובה רשמית של בארסה

ואתה צריך להיזהר אורי כי FC Barcelona shall be taking legal actions against those who are trying to tarnish the club’s image with possible insinuations
אני אלשין עלייך.

כמה מהכסף הזה הלך לאוברבו?

תראו זה מאד נחמד שיש תגובה רשמית של בארסה. בפועל הרחוב הספורטיבי בספרד כמרקחה מהפרשייה הזו. אגב, כמה פנדלים נשרקו לחובת בארסה בשנים האלה בליגה?

התגובה הראשונה והאינסטקטיבית שלי לפרשייה זה-

“אין סיכוי זה הכל שטויות, ספין על איזו עסקה לגיטימית שאיזה עיתונאי בלאי הפליץ בשביל לייקים”.

התגובה שניה שלי-
"רגע…זה היה ברתומיאו…לך תדע :confused: "

אתה יכול לשאול כמה שריקות שדפקו את ברצלונה באותה שנה נשרקו בשביל להבין כמה זה מגוחך. אתה רוצה אני ישלח אותך למשחקים מול בטיס וויאיריאל וזה סתם בשליפה. זכיתם בשלוש נקודות פור. מספיק שהיה שיפוט נורמלי בשתי המשחקים האלו וברצלונה אלופה. אז אפשר לסיים עם העניין?

אני מבין את ההתרגשות של המדרידאים, אבל טבאס בכבדו ובעצמו אמר שלא ינקטו נגד ברצלונה שום אמצעים משמעתים. אי אפשר להאשים את טבאס שהוא “פרו ברצלונה” נכון?

אתה מתכון התקשורת הפרו ריאל במדריד נכון?

לפי המצב העכשווי אי אפשר לדעת לפני שאני בודק את חשבון הבנק שלו…

אמרו לי שפה אפשרי להטריל.

כן אבל הטרלה צריכה להיות מבוססת על קמצוץ של אמת. טבאס מסתובב עם חולצה של ריאל מדריד . זה די תלוש מהמציאות לא?

טבטס דופק את שתי המועדונים פשוט אותנו דופק יותר כי הוא יכול.

אם פיקה יכול לצייץ על כל פנדל שני שריאל מקבלת גם אני יכול.

עכשיו ברצינות, כפי שכבר ציינו כאן זה נשמע תלוש מהמציאות, אבל היו דברים מעולם וזה ברתומאו, צריך לחכות עד לסיום הסופי של הפרשה, כמעט בטוח שלא יהיה כלום(אבל זה עדיין ברתומאו).

אתה נובח על האדם הלא נכון. מצידי אתה יכול לגם להטריל אותי בפרטי. :slight_smile:

תשאל את @Aragones הוא מספים לי את המסנ חופשי

אתה באמת רוצה להטריל אותי? תגיד שברתומאו הוא הנשיא הכי טוב של ברצלונה ושסתם נטפלנו אליו. מבטיח לך 100 אחוז הצלחה מראש.

זה פחות הטרלה ויותר ניסיון להעביר בכיף צהרי יום שישי מנומנם.

אחרי הפרשה האחרונה אני באמת צריך להגיד את זה ? הנשיא הכי טוב של ברצלונה בהיסטוריה של המשחק. פרנקו בכבודו ובעצמו לא היה יכול למנות לברצלונה נשיא מוצלח יותר.

בטוח תתקיים חקירה שלאחריה כולנו נהיה חכמים יותר. בוודאי שיהיו כאלה שירכבו על הגל וילבו את הלהבות, ומבחינתי שיעשו את זה כמה שיותר כדי לפגוע בברצלונה, אבל אני לא אצא בהצהרות עד שבארסה תואשם בבית המשפט ולא בתקשורת.
מצד שני, אתם אוהדי ברצלונה, הייתי חושש במקומכם. אתם יודעים שההנהלה שלכם אז הייתה מושחתת, כל הניהול של המועדון שלכם מסריח. לכו תדעו איזו תיבת שרצים נפתחה עכשיו ומה יכול לצוף.

אבל לא תהיה חקירה , לפחות לא נגד ברצלונה טבאס אמר את זה בעצמו.

https://twitter.com/theMadridZone/status/1626332402141351938

https://twitter.com/theMadridZone/status/1626334439851585542

https://twitter.com/theMadridZone/status/1626343068625428483

כן, ידוע שאל מונדו הוא עיתון פרו מדריד חזק.

כמו שכתבתי , ברגע שתוכיח לי שברצלונה באותה שנה שהפרשיה מדברת עליה זכתה בשיפוט אוהד אז אני יתיחס לזה ברצינות.

בפורום הברסאי כבר הבאתי מספיק דוגמאות איך באותה שנה (2016) ברצלונה נדפקה באופן ברור ע"י השיפוט בספרד.

(משחקים נגד ויאריאל ובטיס ועוד)

זה גם תהיה ההודעה האחרונה שלי בנושא כל עוד לא תגיב לגופו של עניין.

גופו של עניין=…?
לא ממש מעניינת אותי הפרשה הזאת כל עוד לא נפתחה שום חקירה, אם וכאשר היא תפתח אני אגיב עלייה.
אני אתפוס אותך על המילה, מקווה שתעמוד בה. (:slight_smile:

image
אני הגבתי על הטענה הזאת שטענת שהינה שקר. לא ברור לי על סמך מה או כיצד החלטת שאני מביע עניין בפרשה הזאת בצורה כלשהי או אחרת כאשר לא הבעתי את דעתי עלייה אף פעם.

מה שקר בזה? אתה יודע שאל מונדו זה לא מונדו דפורטיבו נכון?

כמובן.

אל מונדו אינו עיתון פרו ריאל מדריד כנ"ל El ConfidencialEl Confidencial.
אתה מודע ששנהיים אינם אס או מארקה, כן?

בספרד: הרננדז הרננדז זכית בחופשה באיביזה לך ולכל המשפחה