איך הרחקה של שחקן לא משפיעה על המשחק בצורה ישירה?
הם נשארו ב 10 שחקנים שלא בצדק, לפי הוועידה.
הם מבקשים לעשות משחק חוזר או לבטל את השער זה השפעה ישירה.
ביטול הרחקה מוצדק או לא, לא משנה את התוצאה של אותו משחק…
ניסיתי להסביר את ההיגיון שהם משתמשים בו בתביעה לבטל את המשחק.
לא אמרתי שאני מסכים עם זה.
טפשים, במשחק חוזר הם יפסידו גם את הנקודה שהם לקחו.
הנקודה לא כל כך עוזרת להם, הם מוכנים לקחת סיכון.
אבל אני לא רואה תסריט בו הם יצליחו בתביעה הזאת. זה פתח לאינסוף צרות.
יותר הגיוני לדעתי שאותה וועידה שביטלה את האדום תחזור בה. שויניסיוס יורחק מהמשחק מול ראיו בדיעבד, גם ככה הוא לא שיחק.
אדומים זה משהו שגם לפני הואר היו מבטלים, זה הרבה יותר קל כי מבטלים עונש על המשחקים הבאים.
לפני הואר היו אינסוף טעויות שיפוט גורליות, שגם נבעו מטעות אנוש. לא הגיוני לתת משחק חוזר על כל דבר כזה, זה מוגזם.
אם כבר, צריך לתת לקבוצה, בזמן אמת, מספר מוגבל של ערעורים, כמו בטניס.
אתלטי יפתחו רגלים כמו שהם פתחו במצב של 3-0 3-3
משחק חוזר הם ינצחו . אבל לא היה והחארות ירדו ליגה .
הליגה הזאת במקום להתקדם רק הולכת אחורה
אם קו השער היה שחור, היו מכניסים את הטכנולוגיה הזו תוך שנייה.
אבל יהיה נבדל חצי אוטומטי, הרבה יותר חשוב לדעתי.
גם אני לא הייתי משלם 3M על עין הנץ. מאוד מאוד נדיר שבאמת יש צורך בטכנולוגיה הזאת. בדרך כלל התמונות מספיק ברורות והואר יכול להחליט נכון.
מה שקרה במשחק של אתלטיקו-אספניול הוא נדיר מאוד.
למה לא?
השער הזה יכול להכריע ירידה ליגה או במקרה מסוים אחר אליפות. 3 מיליון? כסף קטן.
הנה , אספניול עכשיו יכולים לטעון שהשער הזה גרם להם לאבד שתי נקודות יקרות. בשביל לשמור על ערך הספורטיביות.
הסיכוי שבאמת יצטרכו את הטכנולוגיה הזאת בעידן הואר הוא נמוך מאוד.
וגם אז בודקים בואר. אני זוכר מקרה שביטלו את החלטת הטכנולוגיה כי שופטי הואר החליטו שהיא טועה (בליגת האלופות נדמה לי)
3 מיליון זה הרבה מאוד כסף בשביל הדבר הזה שתצטרך פעם בחצי שנה.
אז לא נסכים על זה. אין לי מה להוסיף , אני רק מקווה שברצלונה לא תפגע פעם או תרויח מזה כי אז נחזור להודעה שלך.
אנדוני איראולה יעזוב את ראיו בסוף העונה.
ראיו הציעו לו חידוש בתנאים משופרים אבל הוא סירב.
לפי מארקה, הוא רוצה פרויקט שאפתני יותר ואת זה בראיו לא יכולים לתת לו. כנראה יילך לאנגליה .
חבל, ראיו שלו הייתה קבוצה מרעננת.
עוזי דן מהארץ פירסם כתבה או סטטוס מעניין לקראת מחזור ההכרעה בבונדסליגה וכתב שתשע פעמים האלופה הכותרת במחזור האחרון ב-45 השנים האחרונות. אז הלכנו לבדוק מה קורה בספרד ואמנם זה לא התסריט העונה וגם לא בעונה שעברה, אבל יש לליגה במה להתפאר, מלכת הדרמה. מאז 1990, קרי ב-33 השנים האחרונות, עשר פעמים הייתה הכרעה רק במחזור הסיום. מה שמצחיק זה שתמיד אחת הזוכות בתואר הייתה אחת משלוש הגדולות. שלוש פעמים ברציפות הדרים טים של יוהאן קרויף זכתה בכתר במחזור הסיום כשהגיעה מהמקום השני - ב-1991/92 וב-1992/93 ריאל המוליכה הפסידה במגרש “המקולל” בטנריפה. כעבור שנה, דפורטיבו לה קורוניה חלמה על תואר היסטורי אבל סיימה בתיקו מאופס נגד ולנסיה עם החמצת פנדל של דג’וקיץ’ בדקה ה-89(!) וברצלנוה הוכתרה. ריאל זכתה פעמיים באליפות במחזור הסיום ב-2002/03 וב-2006/07, במקרה השני בשל יתרון במפגשים הישירים נגד ברצלונה. עוד הכתרה דרמטית הייתה בעונת 2009/10 כשברצלונה לא נכשלה במשחק הסיום נגד ויאדוליד (0:4). בעונת 2013/14 אתלטיקו מדריד סחטה תיקו בקאמפ נואו והוכתרה. האליפות הוחזרה במחזור הסיום גם ב-2015/16 כשריאל הייתה אלופה אפילו לחצי שעה אבל ברצלונה עמדה בלחץ, וכן בעונת 2016/17 כשריאל המוליכה ניצחה את מלאגה בחוץ. זה קרה גם בעונת 2020/21 כשאתלטיקו מדריד ביצעה מהפך נגד ויאדוליד העולה החדשה.
אספניול ירדו ליגה אפשר להתחיל לחגוג?
וכולן תלויות בעצמן .
נגד מי חטאפה שבוע הבא? רק אל תגידו לי ברצלונה או ריאל מדריד…
ואו בחוץ נגד וידואלויד אין להם מזל. מישהו מכיר את ההימנון של וידואליד?